Kameleonka Kamala mijenja identitet u „indijski“ ili „crni“ u zavisnosti od toga kojoj grupi se obraća

Kamala Harris
20 komentara

Demokrati se ponovno igraju politike identiteta s Kamalom Harris, koja je, ovisno o tome kojoj se skupini obraća, predstavljena kao “indijskog” ili “crnog” podrijetla, ili ponekad “Jamajčanka” ili čak “Kavkažanka” ako se ukaže potreba.

U nedavnom intervjuu s novinarkom ABC Newsa Rachel Scott ispred Nacionalne udruge crnih novinara, bivši predsjednik Donald Trump iznio je problem na vidjelo sugerirajući da Kamala možda nije crnkinja kao što često tvrdi kada se dodvorava crnim biračima.

Nakon što ga je Scott upitao vjeruje li da je Kamala “samo na listi zato što je crnkinja”, Trump joj je rekao da se Kamala ranije identificirala kao Amerikanka indijskog podrijetla, uključujući i tijekom kampanje.

“Nisam znao da je crna sve do prije nekoliko godina kada je slučajno pocrnjela”, rekao je Trump dalje Scottu o Kamalinim stalnim promjenama rase.

Tko je zapravo Kamala Harris?

Benny Johnson iz “The Benny Showa” objavio je sljedeći video kao dokaz da se Kamala otvoreno hvalila kako je postala “prva indijska senatorica u američkoj povijesti” još davno:

Kamala se također identificirala kao Indijka u sljedećem videu, koji je snimljen 2019.:

Kad god se pojavi na indijskoj televiziji, Kamala se identificira kao Indijka. Međutim, kada posjećuje pretežno crni grad Atlantu, Kamala se uvijek identificira kao crnac:

Prema Kamalinom rodnom listu, ona nije ni Indijka ni crnkinja, već je kavkasko-jamajčansko-amerikanka čija je majka bila bjelkinja, a otac s Kariba:

Mora biti zamorno održavati ovu vrstu prijevare. Kako se Kamala može sjetiti koje je rase ovisno o publici zvuči iscrpljujuće, a da ne govorimo o tome da internet sve pamti, a ljudi gledaju ovu klaunovsku predstavu kao nikada prije.

“Kamala nije kvalificirana da bude POTUS ili potpredsjednica jer su joj oba roditelja bili stranci u vrijeme kad je rođena u Sjedinjenim Državama i još nisu bili naturalizirani”, napisao je jedan komentator.

“Stoga, Kamala nije ‘prirodno rođena američka građanka’ kvalificirana da bude predsjednica – ona je samo ‘američka državljanka.’ Sidro bebe ne mogu biti POTUS. Isto vrijedi i za Obamu čiji je otac nedvojbeno Kenijac.”

Netko se još našalio da će se možda Kamala identificirati kao Kubanka kada dođe u Miami u politički posjet.

demokrateidentitetKamala HarrisSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
20 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tihobl
1 mjesec prije

Ciganka ili moderno receno romkinja, kakva indijka.

Гавран
1 mjesec prije

Kamilini potencijali su mnogo kompleksniji.
Pošto je njen dida bio robovlasnik ona može po automatizmu biti član KKK.

eks
1 mjesec prije

Američki izbori su cirkuski i propagandni šou program. USA je imperija zla .

Max
1 mjesec prije

Dokazano.

nastran
1 mjesec prije

da, da Romkinja i kosovarka, iz Pitomače ili Niša?

Zar ne
1 mjesec prije

Diskusija na IQ nivou trumpa I ekipe ovdje

Herc
1 mjesec prije

Muž joj je židov,Guraju joj židova za zamjenika guverner Pensilvanije Shapiro koji je to postao samo zato što je židov a Mastriano protukandidat veoma lojalan Trumpu italijanskog porijekla. Kao takvi nemaju oboje šanse, pa lutaju do Arizone po senatora Mark Kelly koji je možda najbolji kandidat i irskog je porijekla ili Buttigieg ministar u vladi i deklarisana pederčina LGTVHD+
Savršen izbor baš po mjeri bande globalista.

tuf
1 mjesec prije

Zajednički nazivnik je – vremenska nepogoda, hahahah. Nema joj ravne u gaslightingu, ovo je vrh kojeg predstavlja skupa s PR agencijama i medijima. Neka, neka, sve oni to zaslužuju. Baš bi mi bilo drago da pobijedi pa da im sve ubrzano krene nizvodno. Takve duboko nesposobne a mentalno nestabilne osobe izrazito toksično djeluju na okolinu, dovoljno je pogledati da nitko u administraciji nije mogao s njom funkcionirati. Michelle Obama preuzela komunikaciju sa sponzorima kako ih ova ne bi sramotila, je*ate. I takva bi trebala zdravo surađivati sa stotinama dužnosnika, domaćih i stranih? Sj*ebati će više svega nego čiča iz staračkog doma.

Josip
1 mjesec prije

Biden je bio smece ali ova krmaca Kamala je na ntu..

mnc
1 mjesec prije

Mesanci su oni sto nit smrde nit mirisu. Oni od koristi samo sebi a pridruze se onima koji pobede.

Baraba
1 mjesec prije

Stara praksa na Balkanu, ne mislim na boju kože, nego na poreklo.

Ivana Podravec
1 mjesec prije

Tako je to u politici . Ne prezaju od laži kako bi došli na cilj . Sve već viđeno.

Vanjski suradnik
1 mjesec prije

Kamala mijenja identitet od obične glupače do totalnog debila u zavisnosti ima li ispred sebe telepromter ili nema.

Trajko
1 mjesec prije

Po mjeri satanista, svega naopakog i protivriječnog u jednoj osobi . Takvima se lako upravlja

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI