Mezimca cionističkog režima, Young Leaderovca i HDZovca guraju za predsjednika Hrvatske

Primorac i Netanyahu
586 komentara

Opskurni lobi kandidirao je svog predsjednika Republike Hrvatske. Radi se o Draganu Primorcu, mezimcu cionističkog režima, Young Leaderu i HDZovcu, a što se može vidjeti na raznim internet stranicama kao što su Croatia Israeli Business Club čije je počasni podpredsjednik i pro-američka stranica Young Leader.

Hrvatska je već zadužena i uništena. Privatiziralo se, prodalo i pokralo puno toga. Svi dosadašnji hrvatski režimi, sastavljeni od političkih bitangi, stranih plaćenika i neradnika, uništili su Hrvatsku do korijena. Režimi su prodali skoro sva poznata poduzeća, uništili su hrvatskog seljaka, a radnike su protjerali u inozemstvo.

Hrvatska nikada nije imala suverenog predsjednika. Prvi predsjednik Republike Hrvatske Franjo Tuđman je imao u sebi nešto suverenističko, ali je bio okružen bitangama. Ono što je valjalo i bilo sklono suverenizmu je uklonjeno. Nakon toga Hrvatska je postala zapadni protektorat u kojem su drugi uz pomoć stranih medija birali predsjednike i ministre. Danas imamo identiču situaciju, što rečeno dokazuje kandidatura Dragana Primorca za predsjednika Republike Hrvatske.

Dragan Primorac je rođen u Banja Luci. Hrvatski je liječnik i sveučilišni profesor, pedijatar subspecijalist medicinske genetike, ekspert iz forenzične genetike, stalni sudski vještak, ministar znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske u vladama premijera Sanadera od 2003. do 2009. Trenutno obnaša dužnost predsjedavajućeg Odbora za međunarodne odnose Američke Akademije za forenzičke znanosti.

Zapadnjaci znaju detekrirati i gurati ambiciozne osobe kao što je Dragan Primorac. Radi se o idealnom kandidatu, kojeg krase razne zapadne titule i priznanja. Igra se na ego, što kod Dragana Primorca pali.

O kakvoj se osobi radi, govori njegova bliskost s Benjaminom Natanyahom, izraelskom premijeru osumnjičenom za ratni zločin od strane Međunarodnog kaznenog suda. Stranica Croatia Israeli Business Club, prepuna je hvalospjevajućih članaka o Draganu Primorcu, sada mogućem kandidatu za predsjednika Republike Hrvatske.

Na stranici možemo vidjeti i bliski susret s radikalom i ministrom nacionalne sigurnosti Izraela Itamarom Ben-Gvirom.

Itamar Ben-Gvir izraelski je odvjetnik i političar koji vodi stranku Židovske sile (na hebrejskom Otzma Yehudit). Smatran simbolom radikalne krajnje desnice, izraelski sudovi su ga više puta gonili zbog nereda, zapaljivih govora i ometanja rada policije. Također je osuđen za rasizam i posjedovanje propagande za terorističku organizaciju. (Izvor: ynet.co.il).

Dragan Primorac s Itamarom Ben-Gvirom
Dragan Primorac s Itamarom Ben-Gvirom

Hrvatski narod ne zna tko mu glavu nosi. Izgubio je Hrvatsku, a izgleda da će ih vlasti opet odvesti na pogrešnu stranu povijesti.

Još puno toga bismo mogli napisati, ali ostavljamo i vama da u svojim komentarima dopunite ovaj članak.

Dragan PrimoracHDZhrvatskaIZRAELPredsjednikYoung Leader
Pretplatiti se
Obavijesti o
586 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Jure
1 mjesec prije

Fujjj to !!!

Lucija, prva
1 mjesec prije

“If Balkan could be completely sterlized, perhaps civilised people could move in.”

Ako se kompletno steriliziraju narodi Balkana, možda bi se neki civilizirani narod mogao naseliti.

A ti su tako civilizirani, da su u vrijeme pred 7000 godina, kada su u Maloj Aziji postojali gradovi, bili – ljudožderi.

Neolitska naselja na Balkanu su 2000 godina starija od drugih.

Uporno se podstiče slika o Balkancima kao primitivnim divljacima.
Za šta naravno, ima i podloge.
U isto vrijeme, Englezi npr, se nikad nisu uspjeli riješiti svojih lordova, a sad ćemo ih vidjeti koliko su dobri sa okupatorima.

Lucija, prva
1 mjesec prije

“Hrvatske Franjo Tuđman je imao u sebi nešto suverenističko, ali je bio okružen bita.ngama”

Ne. On se sam okružio bi.tangama.

Tko je bio taj tip, a kojeg su prisilno umirovili kada je prepisao doktorat, mi zapravo neznamo. Prezime isto nešto govori.

Koliko toga je on već obećao i prodao i prije priznanja Hrvatske, drugo je pitanje.

Nikoga na vlast bez DNK analize. Prezimena gospođe majke.

I prikaza njegovih veza i kontakata. A koji jesu poznati. Kao ovi iz teksta.
Obilan narod pojma nema.
Zaprepastili se kad su vidjeli sliku Plenkošenka sa Sorošem.

Ante
1 mjesec prije

Sve što se dogodilo sa Hrvatskom od samog takozvanog osamostaljena je orkestrirani događaj od rata pa dalje. Ista stvar se dogodilo u cijeloj Europi, tko ne sluša dobije atentat kao onaj Slovački političar, ili biva okarakteriziran kako diktator kako su rekli za Orbana. Uništava se obitelj, prije toga su uništili prihode obiteljima da im je što teže zaraditi novac. Prvo su protjerali su domaće radnike tako što su svu proizvodnju preselili u Aziju i slične države, onda su smanjili cijenu rada tako su protjeravali sve domaće radnike koji su ostali, pa im sada kao trebaju novi radnici. Zapravo zarađuju uvozom radnika u Europu tako što osnuju agenciji za uvoz radnika pa svaki radnik mora agenciji plaćati postotak od 12 posto od plaće možda i više.

MladenSt
1 mjesec prije

Dragan Primorac nije član HDZa .

držnedaj
1 mjesec prije

Ovaj primorac – po izgledu vidi se nije od hrvatski ni slavenski predaka ni pradjedova.. zajebana je genetika

držnedaj
1 mjesec prije

“Hrvatski narod ne zna tko mu glavu nosi.”… E ovo je velika istina!!

nastran
1 mjesec prije

ne idem već 5 godina na izbore, ali sad ću izgleda morati samo da ovo čudo ne bude izabrano!

Ingerman
1 mjesec prije

Histerizirate. Nama Hrvatima a i ostalim malim narodima se bolje ugledati na nacije kakve su Zidovi npr a ne na nacije koje odrubljuju glave,masakriraju civile tisucama kilometara daleko or svojih zemalja,tekbiraju,alahaju,kmece,zrtvuju svoje civile,sire mrznju i destrukciju itd. Nikad niti i sa jednim zidovom ili zidovkom nidam imao problema,mogao dam damo nauciti nesto,napraviti posao itd. Puna puta uci i u konfrontaciju na polju povijesti i politike ali argumentirano kao npr sad ova grozomorna sprdacina na otvaranju OI a ovim hijenama islamistickim daleko kuca. Tako isroi Dragana Primorca sudite po njegovim djelima a ne po tome s kim se slikao…ne volim HDZ jer su ultimativno udbasko zlo ali ovaj kandidat je bolji od vecine u HDZ hobotnici . Ili vi bas zelite biti s ovim pederima za Palestinu?

Boba Orolicki
1 mjesec prije

2000-te godine u Dubrovniku je odrzan naucni skup medicinskih geneticara i forensicara koji je pozvao sve strucnjake iz regiona, pa i nas nekoliko iz Beograda, da zajedno pokusamo da napravimo saradnju kako bi identifikovali zrtve (iz bioloskih tragova, najvise kostiju) nasih tuznih ratova 90-tih, i gospodin Primorac je odbio da se rukuje i upozna sa nasom tadasnjom seficom, profesorkom Stankom Romac, i nasom malom grupom iz Beograda. T je bas bilo tuzno i neprofesionalno i ja ga po tome pamtim. Verujm od srca da tako iskljuciv covek nije dobar kandidat za predsednika. Veliki pozdrav i sve najbolje Vasem sajtu “logicno” i vasim naporima da hrabro sirite istinu.

Realno
1 mjesec prije

Jo Hamo, vid mu glave… Imate li pitanje za našeg profsora Zamorca?! Imam. Alo profsore, nazimaj ga, kako se kaže zmija? Zmija, kako se kaže zmija? ZMIJUGAAAAAAAAAAAA. Aaaaaaaaaaa oca mog. Imate li još koje pitanje?! Imam, alo profsore, kako se kaže mala zmija? Mala zmija? Neznam, pretpostavljam da vi znate. ZMIJUGA LOMA PROFSOREEEE. AAAAAAAAAAAAA

Peter Tosh
1 mjesec prije

Znalo se za Kolindu da ce biti predsjednica dok skoro nitko nije ni znao za nju. Bar ima dobre cice ajde.

Koja
1 mjesec prije

Kolega Željko neće komentarisati članak! Eventualno neka replika, pojasni kako njegovo gov*no manje smrdi

stefano
1 mjesec prije

U početku korone kada nije bilo počelo cjepljenje,pitali ga novinari o sigurnosti cjepiva.Kaže on dok se ne utvdri djelotvornost i sigurnost cjepiva za njega je svaki razgovor o tome završen.Nakon toga bio je par puta na tv sa nekakvim nebitnim temama.Hoću reći smrad isti kao i ostali .

Subaru avatar
1 mjesec prije

Dobra kritika robovskog stanja ne samo kod nas, to vrijedi za planet.

tihobl
1 mjesec prije

Ne vrijedi kukati kad je vec odluceno. Ostaje vam samo da ga izglsate kao u Argentini:

У Аргентини постоји мали проблем. 62 тоне злата у вредности од 4,5 милијарди долара, целокупне златне резерве земље, негде су нестале.

Влада је невољно открила да је аргентинско злато утоварено у чартере Бритисх Аирваиса и послато у Лондон. Опседнути председник Хавијер Мајли радио је у британској банци ХСБЦ пре него што је ушао у политику.

Zeljko
1 mjesec prije

Naš čovjek, Hrvat iz Banja Luke!

Gad
1 mjesec prije

Daj mi lavor da se zbljujem.

Zeljko
1 mjesec prije

Pišete “Hrvatska nikada nije imala suverenog predsjednika.”?! Imala ga je, izveo Hrvatsku iz sramotne pozicije i sramotne uloge u WW II, “oprao joj obraz a mnogima i ruke zna se od čega”u WW II i napravio je od Hrvatske prosperitetnu državu, jer po Ustavu iz 1974. svaka republika je država, njegovo ime je Josip Broz Tito!!

Bez teksta
1 mjesec prije

To onaj sa luđačkim pogledom. Karijera. Znamo kako to ide, slično kao i u politici. Podobni, potrebni. Ne znam samo na kojim je on to Hrvatima danas uzimao uzorak, kad u Hrvatskoj nema nego oko 20 % Hrvata. Možda na sebi. Recimo Ilir. Da, da, nije bilo seobe, Iliri su autohtoni.

Hrvati spavaju dubok san i probude se jednom u 100 godina. A sad se kupaju dok u Gazi traje genocid neljudskih razmjera (prespavali su i onaj u Iraku) i dok se u Parizu unatoč ratovima neki zabavljaju sportskim igrama.
I dok se cijeli svijet zgraža nad zločinima povlaštenih i njihovih saveznika i neki hrabri se usude nešto reći, a drugi hrabri se spaljuju, samilosti vrijedan hrvatski politički vrh ne odustaje od promocije onih koje je već odavno trebao bojkotirati.
Hrvatski narode ne podižući glasa protiv grozota svojih saveznika postaješ saučesnik u tim nedjelima.

Bez teksta
1 mjesec prije

To onaj sa luđačkim pogledom. Karijera. Znamo kako to ide, slično kao i u politici. Podobni, potrebni. Ne znam samo na kojim je on to Hrvatima danas uzimao uzorak, kad u Hrvatskoj nema nego oko 20 % Hrvata. Možda na sebi. Recimo Ilir. Da, da, nije bilo seobe, Iliri su autohtoni.

Hrvati spavaju dubok san i probude se jednom u 100 godina. A sad se kupaju dok u Gazi traje genocid neljudskih razmjera (prespavali su i onaj u Iraku) i dok se u Parizu unatoč ratovima neki zabavljaju sportskim igrama.
I dok se cijeli svijet zgraža nad zločinima povlaštenih i njihovih saveznika i neki hrabri se usude nešto reći, a drugi hrabri se spaljuju, samilosti vrijedan hrvatski politički vrh ne odustaje od promocije onih koje je već odavno trebao bojkotirati.
Hrvatski narode ne podižući glasa protiv grozota svojih saveznika postaješ saučesnik u tim nedjelima.

tuf
1 mjesec prije

Prenosim naslov MSM članka: “Dragan Primorac kreće u borbu za Pantovčak: Ima potporu SAD-a i Izraela” . Eto. Dovoljan razlog svakom razumnom biću ne samo za bojkot, čak dapače, za otvorenu borbu protiv kandidature istoga.
P.S. To ne znači da je Milanović, poznat po svojoj izjavi da su “njegova familija SAD i Velika Britanija” na suprotnoj strani duge

JoeP
1 mjesec prije

Za ovoga Primorca se zna ko je i šta je, tako da nisu ni potribni detalji o vezi sa židovima, a najmanje je tribala ova slija sa Netanyahuon
To uopće ne triba komentirat jer nema smisla i odvlači pažnju od srži problema, a to je more li se nešto prominit po pravilima kontrolnoga sistema odnosno izborima ili nemore.

Neka meni neko obrazloži kako se to more prominit odnosno popravit kontrolni sistem po njegovin pravilima kad je sam dizajniran ka nepromjenjiv.

Dok se god bude pričalo za koga glasat ili ne glasat umisto da se priča šta triba odma počet radit svaki dan, nema napretka. Status quo.

tihobl
1 mjesec prije

Cекретар САД за Европу и Евроазију Џејмс О’Брајен похвалио je храбре кораке премијера Пашињана да прекине односе са Русијом.

Rudar
1 mjesec prije

Samo me zanima kako je Kolakušić znao prije HDZjovaca tko će biti njihov kandidat za predsjednika.
Izjavio je to u nekom podcastu u kojem je gostovao.
Da, spomenuo je Dragana Primorca, malo ga voditeljica zbinila sa ministtrom ali jasno je rekao Dragan.

svaus_klab
1 mjesec prije

bosanci će nam doći glave a slično se ponašaju kao i ovi koji ih guraju.vole sjediti na dvije ili više stolica.
onda kad im odgovara promjene putovnicu.

onaj najglu...Dalton
1 mjesec prije

Zemlja za krkane.
Po mjeri Andreja Plenkovića i vesele mu družine

P.S.
“Nedostajala su četiri glasa u Hrvatskom saboru da se odobri sudjelovanje Hrvatske u misiji obučavanja ukrajinskih vojnika” pa “budući da nismo uspjeli ni tu simboliku, onda nismo niti nudili opciju o tome da hrvatski vojnici idu u Ukrajinu” – Plenković

”.Dok sam ja predsjednik države i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske ni jedan hrvatski vojnik neće ići ratovati u Ukrajinu.”. – Milanović

Basinac
1 mjesec prije

Glasam samo za Jonjica.
Ovaj me prevario da se cijepim,pa sam sada kukavan i hendikepiran.
Globalist je to se ne oprašta.

Vanko
1 mjesec prije

Spasite nas vi…..Nekad pomislim da ekipa ko vi ili slična dođe na vlast……vjerovatno bi bilo gore nego 45…….bilo bi vješanja po svuda…..

Grdi
1 mjesec prije

Tragicno za hrvatsku, tragicno za HDZ …….

gost
1 mjesec prije

“Hrvatski narod ne zna tko mu glavu nosi. Izgubio je Hrvatsku…”.
Naravno, okupirani smo od strane Bosne, još od vremena krivoustog, koji je divljoj hordi kradljivaca i uništavača iz Bosne, otvorio vrata Hrvatske.

Max
1 mjesec prije

Plaćemik bio i ostao ali nesposobni gubitnik.

Max
1 mjesec prije

Ja sam sinoć dobio jednu bitku ali sam danas dobio neke ogrebotine ali to će biti naplaćeno.

FELIX
1 mjesec prije

NEMOGU BAS SVI HRVATI BITI NA STRANI MUSLIMANA KOJE JE POGLAVNIK NAZVAO HRVATSKO CVECE , REDKIMA JE CAK JASNO KO SU JIM PRAVI NEPRIJATELJI, NADAM SE I DA HRVATSKA KAO CLANICA NATA NECE STVORITI OPET HRVATSKU LEGIJU I POSLATI HRVATE DA BRANE UKRAINU I EVROPU PROTIV SLOVANSKIH BARBARA ZA SPAS DEMOKRACIJE KOJA UVODI NOVE LJUDSKE VREDNOSTI I NE PODNOSI NIKAKVU RASNU DISKRIMINACIJU I SVIM SNAGAMA PROMOVIRA PARADE PONOSA I UVODZENJE NOVIH PRAZNIKA KAO NAPRIMER HALOVINA.

Karma
1 mjesec prije

Da nisu u rodu likovi?

Pipo
1 mjesec prije

Srpski portal se bavi Hrvatskim unutarnjim stvarima.
Ajde malo odhebite i bavite se sobom.

Pero
1 mjesec prije

Ako su ovoga Židovi odabrali taj če sigurno biti predsjednik.

hiber
1 mjesec prije

Što ste se uskokodakali. Plenki i Zoka su u dogovoru. Formalnom ili neformalnom. Plenki je dozivio minimalan pad mandata zahvaljujući Zokiju. Da su slučajno SDP i Mozemo isli zajedno u juznim izbornim jedinicama Plenkiju bi trebala dva DPa. Sada Plenki vraća i Zoka treba samo da ne laprda previse i prolazi u prvom krugu. Nisu ovo američki izbori.

Jure
1 mjesec prije

Sirija je u očekivanju okupacionih zračnih napada jučer granicu s Libanonom proglasila zabranjenom zonom a pozivajući se na snimke gradjana s društvenih mreža tamo je rasporedila i S 300 baterije javlja okupacioni medij NZIV.net ….
Nisam znao da su Rusi (ako je ovo vjerodostojno) Siriji dali te baterije.
U napadu Anglocinista (Ameri preuzeli odgovornost) u pokrajini Babel južno od Bagdada pogodjena je tvornica bespilotnih letjelica u kojoj su se izvodili u prisustvu 4 bitna stručnjaka završni radovi kako bi Irački otpor skupa s Husima izveo odgovor za napad na Hodeidu ….
Pitanje je da li će ovo odgoditi planirani odgovor dvojca ostaje da se vidi a vjerovatno hoće i ko će prvi reagirati na najnovije zločine cionista …

Lucija, prva
1 mjesec prije

Pogledajte šta ovog gospona zanima; da se izčitati iz njegovog govora, a na kojem su isključeni komentari: “Kao predsjednik želim vratiti uzajamno poštovanje i uvažavanje u govoru i ponašanju u hrvatsko društvo, posebice u politiku i javni život” Da, to je ziher najvažnije. A tko su ti koji su donijeli takvu kulturu? “Napomenuo je da predsjednik zastupa Hrvatsku u zemlji i inozemstvu i da je 👉”naša OPREDIJELJENOST ZAPADNIM VRIJEDNOSTIMA NEUPITNA, kao i 👉NAŠA STRATEŠKA PARTNERSTVA”, a da u zemlji predsjednik treba biti onaj koji povezuje. Dodao je da je i “u razvijenim demokracijama nezabilježeno da se o 👉STANJU U VOJSCI vode javne rasprave i polemike”. Čitaj: ići ćete vi u rat u Ukrajinu. (“Kad su u pitanju život i standard naših građana, bit ću najglasniji”… bez veze. Predsjednik po ustavu nema nikakvih utjecaja na to). Komentari: Psiho ne trepće…sad se bojim ić na tavan lik ima opako psihotičan pogled, a… Čitaj više »

Tupko Glupko
1 mjesec prije

Na Indexu baš objavljen članak kako je Primorac bio član SKJ od svoje 17. godine, a njegovo ime nalazillo se u novinama se na popisu kandidata za članove Gradskog komiteta Saveza komunista Hrvatske Split.

Treba podsjetiti i da je Plenkovićev maturalni rad (završio je tadašnji Obrazovni centar za jezike) naziva “Sredstva masovne komunikacije” objavljen 1989. godine kao knjižica. U svojevrsnom predgovoru ove knjižice pisalo je sljedeće:

“Ova knjiga namijenjena je nosiocima funkcije informiranja u grafičkim radnim organizacijama udruženim u Poslovnu zajednicu “Grafoimpex” za stručno osposobljavanje, kao i svim radnim ljudima kojima je samoupravljanje i društveno komuniciranje primarna zadaća.”

Zoro
1 mjesec prije

u toku je otimanje zemlje od Balkanaca, malo ubodi, malo iseljavanje, osiromašivanje ,špricanje iz aviona i rezultat eksplozija bolesti, tamane nas kao štakore a mi blejimo, čiste Balkan od Balkanaca da se nasele narodi zlatne miljarde zapadnjaci, ko to ne vidi ništa mu neće biti jasno
vidi primjer Indijanaca, Maora, Aboriđana, ispekli su anglosasi zanat davno

Ico
1 mjesec prije

Primorac je prijatelj Židova?! Što bi na to kazao moj otac Roko, opaki ustaša?!?

Zoro
1 mjesec prije

a šta se tiče ovih priglupih svađa Balkanaca, sve bi skupa posla u tri pm, debili i budale,
zapadnjaci su objedinjeni i anglosasi i germani i guraju svoje a nas uništavaju
svi smo mi u prvom redu Južni Slaveni, podili su nas drugi nametanjem ognjem i mačem različitih religija i utjecaja
religije su samo kulturna nadogradnja a utjecaji stranaca turistička posebnost, nema to nikakvog značenja za ono šta život stvarno je niti za pravu duhovnost
najbolje bi bilo vratiti se Svarogu i Bogovima prirode, ezoterija u pozadini je ionako jedina duhovnost

Bosanac
1 mjesec prije

Kako vama dosad nije jasno da onaj koji je kreirao sve ideologije koje se praktikuju danas pa i komunizam, da je stvorio komunizam u svrhu da masa ovaca sa neke teritorije racionalno trosi resurse , gradi infrastrukturu a onda kreator ideologije postavi svoje rosjake koji nekako slucajno postanu u komunizmu (koji ne poznaje religiju i narod kao bitan faktor) , prvi medju jednakima i onda kad dodje tranzicija pokupe kajmak od svih ovaca koje su godinama to stvarale za certifikate ili sitne pare.

Name
1 mjesec prije

Grobar hrvatskog obrazovnog sustava

avast!
1 mjesec prije

Još jedno u nizu gazdinih govana

gigi pinna
1 mjesec prije

Kad Partija od 230k članova nema nikoga novog za ponuditi – imaju tri čovjeka koji mogu složiti prosto proširenu rečenicu. Primorac? Znamo jako dobro tko je i što je on.
Opet moram začepiti nos i dati glas onom SDP niš’koristi laprdalu (koji je i vratio HDZ u život tolerirajući šačicu pijanih parazita-šatordžija) jer mu je protukandidat hodajuća katastrofa.

gigi pinna
1 mjesec prije

Tuđmanova sranja o “hrvatskoj pomirbi” odnosila se na pomirbu udbaša, ustaša i uhljeba – mala zemlja za tri velika U. Normalni ljudi slobodno neka se isele. I iselilo ih se ohoho.

čudila se aman ja
1 mjesec prije

…genetika-genetičar-genetski inženjering… itd .U plandemiji nije bio agresivan,( nije mu data takva uloga!)),za razliku od ostalih stručnjaka-cirkusanata, ali jasno je da ovako ozbiljan igrač tek treba biti iskorišten…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI