U Izraelu indoktrinacija djece mržnjom počinje vrlo rano

Izrael
100 komentara

Čini se da se Božji izabrani narod u Izraelu svađa s drugim Božjim izabranim narodom, Crkvom Isusa Krista, što se još jednom vidi u šokantnom videu koji je postao viralan, a prikazuje židovsku djecu kako psuju, napadaju i pljuju kršćanske misionare.

U sljedećem isječku se mogu vidjeti vrlo mladi židovski dječaci koji nose jarmulke kako šačicu kršćanskih žena koje propovijedaju na ulicama Jeruzalema nazivaju “kurvinim kćerima”, među ostalim neugodnim komentarima. Imajte na umu, ovo su ortodoksna židovska djeca i njihove obitelji odjevene u ruho svoje vjere.

Čini se da najmanje jedan od dječaka drži malo oružje dok se približava kršćankama i prijeti im dok njihovi roditelji i drugi odrasli ne poduzimaju ništa u vezi s tim. Također se vidi kako dječaci fizički napadaju žene naguravajući ih i prijeteći kružeći oko njih.

Zjenica božjeg oka

Kako video napreduje, vidi se kako jedan dječak udara jednu od žena, dok drugi baca neku limenku ili bocu na nju dok je ona okrenuta u drugom smjeru. Napadi se nastavljaju bez intervencije bilo koje odrasle osobe.

Mržnja je opipljiva i zarazna jer jedan od najmlađih dječaka tamo, koji izgleda star oko tri godine, oponaša stariju djecu bacajući nešto na jednu od žena dok ostali vrište na njih.

Jedan od odraslih, muškarac odjeven u ortodoksnu židovsku odjeću, također se može vidjeti na videu kako verbalno napada jednu od žena dok djeca bacaju stvari i vrište na nju.

Jedno od djece je ipak dobilo ono što mu je dolazilo, kada mu je u pokušaju da udari jednu od žena stopalo zapelo za njezinu haljinu, zbog čega je pao unatrag na stražnjicu ravno na tlo.

Kad je dječak koji je pao ustao i pokušao drugi put napasti ženu, ona se brani ispruženom rukom, što uzrokuje da mlađa djeca vrište “ne dirajte ga!” na nju dok je udaraju predmetima koje drže.

Upravo u tom trenutku stariji Židov, drugačiji od prethodnog, počinje verbalno napadati ženu, a ona se pokušava obraniti od mrske rulje.

Tko god da je snimao cijelu stvar, također su se počeli obraćati čim je mrska rulja shvatila da ih se snima. Dok se žene počinju udaljavati, djeca im nastavljaju prilaziti, udarati ih predmetima i vrištati na njih.

Ovo su američki “najbolji prijatelji” i “zjenica Božjeg oka”, prema mnogim zapadnjačkim religioznim ljudima koji vjeruju da je židovski narod, jednostavno po svom podrijetlu, izabrani Božji narod koji mora biti “blagoslovljen” u svakom trenutku, inače će Bog “prokleti” cijele Sjedinjene Države.

“Isus im je osobno rekao ‘ti si od svog oca, vraga'”, primijetio je jedan komentator o tome što kaže Novi zavjet.

“Bez podrške kršćana, moderna nacija Izraela ne bi ni postojala”, primijetio je drugi o ironiji mržnje prikazane u gornjem videu. “Dakle, ovako uzvraćaju kršćansku dobrotu?”

Izraelovo odbacivanje Isusa Krista čini ga antikristom.

IsusIZRAELKršćani
Pretplatiti se
Obavijesti o
100 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Chris
13 dana prije

Uciteljica iz povijesti nije znala odgovor zasto se Adolf okomio upravo na ove iz videa, a ne na recimo Gurke, Baskije, Aboridzane, Qashquaie ili neke druge…
Draga uciteljice, nadam se da ste zivi pa vidili?

Pavo
13 dana prije

“MRZNJA. ubija obje strane i pravu i krivu.”

Гавран
13 dana prije

Lep naslov u Harec/Novosti iz Izraela
Истакнути активиста насељеника каже да је пљување по хришћанима “древни јеврејски обичај”

Nisam siguran da ima razlike, i ako je ima, u čemu je između:
jevrejske religije i Vudu magije.
.
Obe praktikuju krvne žrtve. doduše tu je Vudu magija malo dete za Judaizam.
Vudu za žrtvu kolju kokoške a ovi telad.
:
Što se tiče ritualnog prinošenja ljudskih žrtvi, tu treba analiza neutralnih znalaca.
:
Ubistvo Hrista nam je garancija da nismo na istom putu.
.
Dokle god pljuju Hrišćanske relikvije-doro je.

BlueZg
13 dana prije

A kao ovdje nema indoktrinacije…. 🇵🇸🇧🇾🇷🇺

Darko
13 dana prije

Neka mi sada još netko kaže da Hitler nije bio u pravu kada je svijet čistio od tog smeća?

Max
13 dana prije

Vrazi su to.

Jakov
13 dana prije

Logično.com je zalutao već odavno

Max
13 dana prije

Ali to nije ništa prema onome što nas okružuje.

Lucija, prva
13 dana prije

“Trebalo bi da naši bogovi sazrijevaju usporedno s nama”.

Lucija, prva
13 dana prije

Što bi sad ovdje trebalo analizirati?
Osim… Tolerantnosti abrahamskih religija? 🙃 🙂

Ima još nešto: bezobraština i primitivnost Semita.
Ovo isto rade i arapska djeca i gađaju kamenjem. Pa završe u zatvorima.

Hoće se sad javiti ona kokoš i pričati: DJECA, DJECA.

PS budući da baba na slici nije strgala barem jednu nogu ili ruku kojem derištu – jer to jedino pomaže – nije za taj posao.

Novi kolač
13 dana prije

Ovo je kao nesto novo?
Pa oni krscane mrze duplo vise nego muslimane.
Zbog svinjetine,neobrezivanja i alkohola(tj.vina) krscani po njima nisu dostojni ni da im budu robovi u kuci.,tj.zabranjen im je pristup blizu kuci.
Samo stala i polje.

Zorule
13 dana prije

Ima ona snimka kada kreće procesija iz bazilike svetog groba (Jeruzalem), izlaze sa velikim križem a židovi pljuju po procesiji, to je tako godinama, i nitko u medijima ne spominje te nestašluke

Lucija, prva
13 dana prije

Naslov, nisam išla gledati što piše:

“NEKI IMAJU SAMO 15 I 16 GODINA: Tinejdžeri planirali napade na “nevjernike” u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji”

Nenad
13 dana prije

To je tako i bit će sve gore zbog odgoja na bolesnom talmudu 👿

Jadranka S.
13 dana prije

U jednoj maloj školi učiteljica je gotovo sat vremena uporno pričala učenicima o Isusovoj uzvišenosti. Bila je to crkvena međunarodna škola. Nakon sat vremena, postavila je pitanje: “Može li netko reći tko je najznačajniji čovjek u povjesti?” Jedan mali Amerikanac je rekao:”Abraham Lincoln.” Učiteljica nije mogla vjerovati svojim ušima. Sat vremena tupila je kako je Isus najviši vrhunac koji može dosegnuti ljudska svijest, a taj mali je rekao: “Abraham Lincoln!” Rekla je :”Nisi pogriješio, ali nisi ni točno odgovorio. Sjedni.” Ustala je jedna djevojčica i odgovorila: “Winston Churchill.” Učiteljica je rekla. “Moj Bože!” No kako se ta škola nalazila u Engleskoj, a premijer je bio Winston Churchill, nije mogla reći:”Pogriješila si.” Zato je rekla:”Blizu si istini.” A tada je jedan mali dječarac počeo mahati rukom – što je bilo jako neobično jer to dotad još nikad nije napravio. Bio je veoma povučen. Učiteljica je rekla:”Reci ti.” Rekao je:”Pa tu nema… Čitaj više »

Ivan Bgd
13 dana prije

Zvanicno cifuti poricu protokole sionskih mudraca (neko im je to zlonamerno podmestio), i da je ucenje talmuda upereno protiv nezidovskih naroda, ali realnost ih demantuje na svakom koraku, istina se ne moze sakriti.
Oni sebe drze za “izabrani narod”, ali za nas ostale su demonsko pleme zlotvora koje ceka antihrista.

Metabaron
13 dana prije

Imate na Jubitou snimke njihove skolske djece kako u zboru pjevaju o bombama koje treba pobacati na “palestinska pseta” ciju djecu “treba zatrti”,istrijebiti do posljednjeg i tome slicno ….Sve ih to uce u skoli i kod kuce,Jimmy Dore je to pokazao u svom podcastu jos prije nekoliko mjeseci ,jos se moze pogledati , kao i izjave “izraelskih veterana” iz 1948. kako otvoreno u kameru pricaju kako su 1948. upadali u palestinska naselja te kako su klali,silovali,ubijali i palili …Pa se jos smijulje,onako okiceni ordenjem za zasluge , te se cerekaju dok se prisjecaju svojih nestasluka …

13 dana prije

Bez ovakvih informacija se ne može shvatiti psihoza u kojoj žive Jevreji – oni su alat u rukama svog sveštenstva (koje je opet alat u nečijim drugim) i tu je logika beskorisna.

abc
13 dana prije

Eto vam modernog i naprednog Izraela. Da dođem u kakvo zabačeno romsko selo, djeca bi me dočekala kulturnije… Romi su civilizacija prema barbarskim židovima.

Jakov
13 dana prije

Svi vi koji ste komentirali: jeste li svjesni da mrzite jedan cijeli narod? Kao i ovaj Saša što je napisao tekst. Jesi li ti Saša svjestan koja je mržnja u tebi? Zna li itko od vas ijednog jedinog Židova?

Noname
13 dana prije

Izrael je toliko malen da se praktički ne vidi na karti, Izrael ne može dobiti rat protiv Irana, koji je 80 puta veći po površini i 10 puta po broju stanovnika. Iran je velik, pa se ponaša uravnoteženo, dok je Izrael sklon histeriji, jer je jako malen, plus što je pogrešan. Kao mali pas, ona je najbrižljivija i najopasniji među ostalim američkim psima. Izrael je kao drhtava američka igračka, vašingtonski mali ljubimac na uzici, stvara mnogo problema, ali ga ne štede skupih igračaka i pažnje. Sjedinjene Države se ne žele miješati u ovaj rat s Iranom, ali igračka laje i Washington svaki put mora doći i izvući ga iz nevolje. Prije nekog vremena Izrael je mogao pobjeđivati ​​u ratovima dok su SAD bile moćnije, tada je Izrael pod okriljem najbogatijih zemalja zapravo ratovao protiv beduina kalašom. Sada se situacija promijenila: Iran i druge zemlje Bliskog istoka imaju veliki arsenal projektila,… Čitaj više »

Bondone
13 dana prije

Ovo me potsjetilo na moj dugogodisnji rad u restoranu na kruzerima. Njihove porodice putuju zajedno i obicno se za veceru, kao glavni obrok, podijele na dva velika stola: odrasli i djeca. Dakle ponasanje te djece starosti od 9-10 godina pa nadalje prema osoblju se ne moze opisati rijecima! U stilu: ” Sto si ovo donio, jesam li ja to narucio?” Jesi! ” Znaci ti mene nazivas lazovom! Goni se u kuhinju i donesi sto sam ti rekao!”
Cijelo vrijeme primjedbe: prevruce, prehladno, preslano, neukusno…
I riditelji sa susjednog stola se zadovoljno cerekaju sretni kako njihov okot trenira gojime!
Prokleto im sjeme bilo!

Lupo
13 dana prije

U Europi je mrznja naspram Slavena a pogotovu u slavenskim zemljama.

Nenad
13 dana prije

U svezi ove teme meni je nepojmljivo, NEVJEROVATNO pa čak i nepojmljivo kako se lažni židovi hazari mogu stoljećima pretvarati da su oni ŽIDOVI kad jedina ispravna knjiga kod židova Tora u kojoj piše da židovi ne smiju imati državu i da židova može roditi samo majka židovka a ove hazare nije rodila majka židovka i nisu semitskog nego turkijskog podrijetla i nemaju nikakvo pravo da borave u Palestini … tu se vidi o kakvim psihopatama radi a svoj početni kapital su stekli pljačkom još u pretprošlom stoljeću …. nakon toga ih je Rusija napala na čelu sa knezom Svjatislav i to nakon brojnih upozororenja da prestanu otimati djecu za svoje sotonističke rituale kojima pokazuju da nisu JUDEISTI i da prestanu s pljačkom svih koji putuju kroz teritorij koji su oni kontrolirali i nakon što ih je razbucala oni su pobjegli prema zapadu s ogromnim količinama pljačkaškog blaga i od… Čitaj više »

Pero
13 dana prije

Zmijski đavolji ljudi su rak rana čovječanstva i potpuno vladaju svim instrumentima odlučivanja na zemlji.E sad duboke bi to bile psihološke,ekonomske,sociološke analize kako su to uspjeli postiči.

Tonto
13 dana prije

A da s to uradi njima odmah bi bio govor mržnje, antisemitizam, itd. sva njihova bolesna sranja.
To je jedna smrdljiva polu-rasa degenerika, reetarda, sotonista, pedera i pedofila.
Sve ih treba uklonii sa lica zemlje tek će tada vladati mir,
FREEDOM FOR PALESTINE

FELIX
13 dana prije

U SAUDOVI ARABIJI I NEKIM DRUGIM MUSLIMANSKIM DRZAVA SE TAKO NESTO NE MOZE DOGODITI A I NECE DOGODITI ALI ZBOG TOGA NIKO NE PLACE.

Gtz
13 dana prije

Nebuloze . Kršćani imaju odličan život u Izraelu. Uvijek postoje budaletine svuda. Koliko je antisemita ovdje?

nessy
13 dana prije

Ne budite tako iskljucivi. Ako su Izabrani Narod, od Boga, sve im je dozvoljeno. Dovoljno je citati Talmud. “Svi nezidovi su zivotinje bez duse, stvorene da sluze zidovima”. Takvu iskljucivu indoktrinaciju ni SS-ovci nisu imali. Nevjerojatno je kakvu fasisticku indoktrinaciju su razvili, na stetu svih ostalih. Stvarno su zasluzili da Iran (ili bilo tko drugi), tamo napravi parkiraliste, po nekim, naravno, umjerenim cijenama. Uz svo postovanje patnji tog naroda, presli su sve granice. Kad covjek razmisli da to pleme proganjaju, cak i prije Isusa, pa do danas, zapitam se, jesu li svi ti ‘progonitelji’ u krivu, ili ipak postoji razlog za to. Odgovor se sam namece.

anik
13 dana prije

Previše ispran mozak. Nema lijepog riješenja za ovo. Tamo treba pasti samo nukica.

Karma
13 dana prije

Antikristi sotone bili i ostali, demoni BAALA

Hogar
13 dana prije

Vratiti ekipu nazad faraonu da grade piramide. Mojsije je ucinio veliko sranje sta ih vadio iz lanaca.

Nenad
12 dana prije

Na portalu Hal Turner radio show home danas možete čitati o tome kako su Iranci ponizili zlo i njegove sluge sa zapada gdje spominje pogibiju 44 cionista u bazi Nevetim te kako se u par sati situacija potpuno okrenula u korist Irana i kako ja to kažem “KUHANA ŽABA” će sada iz višegodišnjeg AGRESIVNOG pristupa u tzv ratu između ratova sada preći u stanje koje je imao Iran desetljećima, stanje strateškog strpljenja a Iran na AGRESIVNI pristup što će u konačnici dovesti do toga da će žaba biti brže skuhana❤❤

kemičar
12 dana prije

proguglajte pojam metzizah b’peh, biti će vam jasno sa čime imamo posla

Keki
12 dana prije

Dugo već mislim da nisu oni nikakav izabran narod nego da su si sami prilijepili taj epitet što se uostalom može vidjeti po njihovom ponašanju kroz desetljeća.
Istjerani iz Egipta s punim pravom.

DobrotaJeIzbor
12 dana prije

Kad tako pišete o Židovima – pišete o cijelom narodu. Ako vam se, zbog bilo kojeg razloga, ne sviđa neka skupina ljudi među Hrvatima, Srbima ili Rusima – jeli onda, na račun te skupine, cijeli narod mora ispaštat? Zar ne znate da postoje takozvani ‘Mesijanski Židovi’? To su Židovi koji vjeruju u Isusa te ih ostali Židovi mrze i progone jednako kao i Kršćane.  Nadalje, kao pijan plota, uhvatili ste se termina ‘izabrani narod’, a ne razumijete ga, jer niste pročitali, ili niste pažljivo čitali Novi Savez. Sve je dobro objašnjeno po tom pitanju, a suprotno je vašem mišljenju.   Evo, navest ću samo neke isječke, a nakon toga ću navest poglavlja u kojima je, u potankosti objašnjeno pitanje ‘izabranog naroda’. Zašto ovo pišem? Zbog toga jer vas mržnja zaslijepljuje – ne vidite dobro! Mržnja se mržnjom ne vraća, zlo se zlim ne vraća – tako samo sebe onečišćujete.  Poslanica Rimljanima… Čitaj više »

DobrotaJeIzbor
12 dana prije

Nastavak: Poslanica Rimljanima 4:9-18 Je li, dakle, ovo blaženstvo samo na obrezanima ili i na neobrezanima? Jer kažemo da se vjera uračunala Abrahamu kao pravednost. Kako mu se, dakle, uračunala? Dok je bio u obrezanju, ili u neobrezanju? Ne u obrezanju, nego u neobrezanju. I primio je znak obrezanja, kao pečat pravednosti vjere koju je imao još u neobrezanju, da bude otac svima koji vjeruju, premda su neobrezani, te da se i njima može uračunati pravednost; i da bude otac obrezanima, onima koji nisu samo iz obrezanja, nego i hode stopama vjere našega oca Abrahama, koju je on imao još u neobrezanju. Jer obećanje Abrahamu ili sjemenu njegovu da će biti baštinik svijeta nije dano po Zakonu, nego po pravednosti vjere. Jer ako su baštinici samo oni iz Zakona, vjera je prazna i obećanje nedjelotvorno. Jer Zakon prouzročuje gnjev; jer gdje nema Zakona, nema ni prijestupa! Zbog toga je iz… Čitaj više »

tango
12 dana prije

Ja nemogu vjerovati da je zaprdnjacka demokradi ja i njihovo cedo israel takvi,da mogu da mrze i da rade zlidjela,zato su pretplaceni prvo tzv muslimani,pravoskavni i ostali ateisti svijeta.?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI