Pfizer, Moderna uvode nove “sveobuhvatne” injekcije mRNA za “pandemijsku gripu”

Pfizer i Moderna
28 komentara

Bidenov režim upravo je dodijelio Moderni ugovor vrijedan 176 milijuna dolara za početak razvoja novih mRNA (modRNA) “cjepiva” za “pandemijsku gripu” uzrokovanu takozvanom ptičjom gripom.

Nakon neuspjelog pokušaja da stvori posao pomoću injekcija mRNA za Wuhan koronavirus (COVID-19), Moderna je bila na rubu kolapsa – to jest, sve dok Joe Biden i njegovi voditelji nisu odlučili dati tvrtki prijeko potrebnu slamku spasa.

Jedini funkcionalni proizvod koji je kompanija vrijedna 45 milijardi dolara ikada izdala bile su injekcije mRNA za COVID. Sada će Moderna zahvaljujući Bidenu imati sasvim novi tok profita.

Ispostavilo se da je u prijevaru uključen i Pfizer. I Pfizer i Moderna sada imaju Bidenovu licencu za stvaranje “sveobuhvatnih” injekcija koje se mogu koristiti za bilo koju vrstu “pandemijske gripe”. To osigurava da obje tvrtke mogu grabljati Amerikance na ugljen još mnogo godina.

Svaka trenutna ili buduća “pandemija” označena gripom automatski će dati Pfizeru i Moderni zeleno svjetlo za početak izbacivanja novih injekcija mRNA, pohvale američkih poreznih obveznika.

“Današnja dodjela je dio naše dugogodišnje predanosti jačanju spremnosti za pandemiju gripe”, rekla je Dawn O’Connell, pomoćnica tajnika Bidenovog režima za pripravnost i odgovor, o ovom potezu.

“Dodavanje ove tehnologije našem kompletu alata za pandemijsku gripu povećava našu sposobnost da budemo okretni i brzi protiv cirkulirajućih sojeva i njihovih potencijalnih inačica.”

Pandemije zauvijek

Jedini način na koji ove velike farmaceutske tvrtke mogu preživjeti napredovanje je ako im vladini dužnosnici nastave dodjeljivati ​​unosne ugovore koje financiraju porezni obveznici u ovakvim shemama. Bez ovog posebnog aranžmana u ime korporacija, tokovi profita Big Pharme brzo bi presušili.

Kad bi vlada radila takve stvari s pojedincima, to bi se zvalo socijalizam. Budući da se radi o korporacijama na socijalnoj pomoći, ispravniji je termin fašizam. U svakom slučaju, to nije slobodno tržište koje nam stalno govore.

Odvjetnik po zanimanju bez iskustva u zdravstvu, O’Connell je prethodno bio zadužen za Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI), skupinu koju kontrolira milijarder eugeničar Bill Gates i koja ima značajna portfeljna ulaganja i u Pfizeru i u Moderni.

Ako se lažna epidemija ptičje gripe ne uspije manifestirati kao što se Big Pharma i vlada nadaju da hoće, sigurno je da će Moderni i Pfizeru biti dopušteno promijeniti brend svojih injekcija mRNA za svaki novi “strah” koji se pojavi umjesto nje.

Zauvijek razmišljajte o “pandemijama”, a to je način na koji će se Big Pharma održati na površini. Sve što Pfizer i Moderna sada moraju napraviti je stvoriti “univerzalnu” injekciju za sve što je povezano s “gripom” i imat će mogućnost zgrtati desetke milijardi dolara dobiti u narednim desetljećima.

“Pfizer i Moderna učinkovito proizvode lijek za uzročnika infekcije koji tek treba biti otkriven”, objašnjava Jordan Schachtel, pišući za The Dossier.

“Ako ovo nema logičnog smisla, mora da ste idiot koji ‘misli svojom glavom’ i ‘radi svoje vlastito istraživanje’ poput luđaka, umjesto da poštujete provjerenu tradiciju povjerenja stručnjacima virolozima i epidemiolozima koje sponzorira Pharma Harvard i CDC Horray $cience!”

U komentarima je netko istaknuo da su u više od 15 godina samo 54 osobe umrle, navodno, od H5N1, poznate i kao ptičja ili ptičja gripa. Sama ova činjenica dokazuje da su ove nove snimke mRNA o profitu i vjerojatno također genocidu, a ne o zaštiti javnog zdravlja od sljedeće “bolesti” koja nam se nađe na putu.

cjepivoModernamRNAPfizervakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
28 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Plenky doodle
2 mjeseci prije

Jel to bolest X ili bude kuga novi cirkus u 2025-toj?

Max
2 mjeseci prije

Majku im j….

Biti-ili-ne-biti
2 mjeseci prije

To njihovo “cjepivo” mi je toliko potrebno, da ću odmah u sebe primiti barem polovinu od te ogromne naručene doze – onako, za svaki slučaj.

MrKamenjarac
2 mjeseci prije

:….IMA DOSTA PACIJENATA KOJI SAMO CEKAJU DA JE PRIME:BAJDEN,MAKRON,SOLZ,BERBOK,GEJTC I JOS MNOGO TAKVIH GOVANA…..NEKA DAJU PRVO SVOJOJ DECI ….

Ivan BGD
2 mjeseci prije

Ako neko pravi vakcine za bolesti koje jos uvek ne postoje, svako sa malo mozga bi trebao da se zapita o cemu se tu stvarno radi i cemu to zaista sluzi… ali narod veruje nauci i struci, vlasti…

gogo
2 mjeseci prije

stari gad želi još para prije nego sjaše s vlasti ili crkne

Darko 7
2 mjeseci prije

Nove injekcije za novi test inteligencije.

Ivan BGD
2 mjeseci prije

Gejts je jednom prilikom izjavio da ocekuje “efikasnost” mRNA vakcina od 14%. Pogledajmo visak smrtnosti u nekim dobro vakcinisanim zemljama:

U Australiji je doslo do viška stope mortaliteta od 12,9 procenata od januara do 47. nedelje 2023.
Stopa mortaliteta u Kanadi bila je 19,1 odsto viška od januara 2023. do 6. nedelje 2024. godine, dok je 1-6 nedelja 2024. iznosila 14,6 odsto.
Izrael je od januara 2023. do 16. nedelje 2024. zabeležio stopu viška smrtnosti od 12,5 odsto, pri čemu se prvih 16 nedelja 2024. nije smanjila.
Holandija je iskusila stopu viška smrtnosti od 13 procenata između januara 2023. i 16. nedelje 2024. koja se zadržala tokom prvih 16 nedelja 2024.
Novi Zeland je bio svedok viška smrtnosti od 15,3 odsto između januara 2023. i 16. nedelje 2024.

Gejts, taj humanista i filantrop je i vizionar, prevazilazi i baba Vangu, 14% pravo u sridu (koji procenat gore dole)!

goran
2 mjeseci prije

ajmo stoko dolaze nova cjepiva,svi u red pa onda možete odmah do groblja navratit

dupla kamilica
2 mjeseci prije

Bit će više slobodnih parking mjesta.

2 mjeseci prije

E,da – ulazimo u poslednju fazu ove agende.

Šta znači “univerzalna vakcina”? Znači “spas od bilo koje virusne zarazne bilesti” (zbog čega “su u stanju da prave vakcine za bolesti koje se nisu ni pojavile).
Naravno, neprijatelj neće imati ove vakcine (valjda zato što “njihova nauka nije dovoljno napredna”)… pa vi saberite dva i dva. A ako u jednačinu ubacite finansijske dobiti nećete je pravilno rešiti.

Šele
2 mjeseci prije

Sve je još dobro, bar za mene, još uvijek sam hvala Bogu zdrav,ali me pomalo muka spopada kad pomislim da ću prije ili poslije morati otići u ruke doktorima,na stranu koliko ko ima znanje, činjenica je da svi rade po protokolima, bez obzira što ti je, oni unaprijed imaju šemu šta propisati, koji lijek, ako oni ne uspiju ,ideš specijalistima, i opet postoji protokol, niko ne liječi prirodno,sve hemija

Lucija, prva
2 mjeseci prije

“Jedini način na koji ove velike farmaceutske tvrtke mogu preživjeti napredovanje je ako im vladini dužnosnici nastave dodjeljivati ​​unosne ugovore koje financiraju porezni obveznici u ovakvim shemama. Bez ovog posebnog aranžmana u ime korporacija, tokovi profita Big Pharme brzo bi presušili”

That’s it.

Nitko ne pita uopće KOJIM PRAVOM I TKO JE DODIJELIO TIH 176 M prikupljenih porezima jednoj tvrtki koja ostvaruje privatni profit?

Evo vam fašizma.
Da ne mislite da je to samo ” mjerenje visine kuruze”

Nesko
2 mjeseci prije

Sto se mene tiče u moje telo neće ništa od toga pa makar crkao. A ko voli nek izvoli.

Hahahaha
2 mjeseci prije

“To osigurava da obje tvrtke mogu grabljati Amerikance na ugljen još mnogo godina”??? Da li netko to može prevesti da ga cijela bivša juga razumije.

Josip
2 mjeseci prije

Pfizer i njegove tvornice treba spaliti i pretvoriti u pepeo. Sto prije i to detaljno.

Josip
2 mjeseci prije

Opet ce se cijepiti samo budale. A one koje su prisilili trebaju masovno dizati tuzbe za odstete. Gledam u blizini neku medicinsku radnicu, danas se raspada, jedva hoda i nagodinu ju vise necu sresti. Danas je svjesne tko im je to napravio pa pita sto da radi? Tuzbe, tuzbe zdravstvu, Plenkovicu, Berosu, Capaku, Markoticki a ima ih jos barem za nekoliko stocnih vagona..

Vanjski suradnik
2 mjeseci prije

Sjećate li se kuknjava farmaceutske mafije kako je razvoj lijekova i cjepiva izuzetno skup i dugotrajan proces i da su zato lijekovi skupi, a često imaju i brojne neželjene nuspojave koje se otkrivaju tek nakon višegodišnje primjene. To im je bilo univerzalno opravdanje za svaku svinjariju koju su napravili, a bila bi otkrivena. Ali sada su evoluirali. Sada (od pojave lažne bolesti kovida) farmaceutska mafija više ne ulaže vlastite novce u taj skup razvoj novih lijekova i cjepiva. Sada države velikodušno daju stotine milijuna, pa i milijarde dolara i eura toj istoj mafiji da bi razvijali svoje sumnjive supstance. Ali jesu li lijekovi i cjepiva zbog toga jefitniji? Zanimljivo, ali nisu. I dalje su jednako skupi, iako industrija nije uložila vlastite, nego poklonjene državne novce u razvoj. I ne samo da država daje novce unaprijed za razvijanje njihovih sumnjivih pripravaka, nego više odjednom nisu potrebni ni dugotrajni testovi i istraživanja.… Čitaj više »

Jomla
2 mjeseci prije

“Univerzalne vakcine” jednako, a možda i više funkcionalne mogu ja bez po muke praviti u podrumu, a možda čak i u garaži, jbm 😛 😛
Umjesto viška smrtnosti 14% (Kill Bill), garantiram barem 50%, a možda i 90%, jbg 😛 😛

sveobuhvatna injekcija
2 mjeseci prije

Ispravak netočnog navoda:

neka se nađe negdje u bespućima personaliziranih profitnih interesa modernog doba. Neka bidne:

sveobuhvatna injekcija

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI