Otkrivene Trumpove donacije Kamali Harris

Trump
10 komentara

Bivši američki predsjednik također je dao doprinos Zakladi Clinton

Bivši američki predsjednik i republikanski kandidat Donald Trump prethodno je donirao kampanju Kamale Harris, koja mu je sada potencijalna suparnica.

Prema zapisima kalifornijskog državnog tajnika, Trumpova organizacija pridonijela je 5000 dolara 2011. kada je Harris tražila reizbor za državnog odvjetnika, te dodatnih 1000 dolara 2013. Njegova kći Ivanka donirala je još 2000 dolara Harrisovoj 2014.

Ovo otkriće počelo je kružiti društvenim medijima u nedjelju, nakon povlačenja američkog predsjednika Joea Bidena s izbora u studenom i njegove naknadne podrške Kamali Harris kao njegovoj nasljednici. Potpredsjednica je tvrdila da će “zaraditi i osvojiti” demokratsku nominaciju da se kandidira za Ovalni ured.

Tijekom svoje kampanje 2016. Trump je priznao da je donirao i demokrate i republikance, uključujući svoju tadašnju protukandidatkinju Hillary Clinton, tvrdeći da se političari mogu kupiti i platiti.

“Ovi političari, oni su tako loši”, rekao je tada. “Moram im dati jer kad nešto želim, to i dobijem. Kad ih zovem, ljube mi ku**c.”

“Znate, zanimljivo je. Gledao sam one protiv kojih se natječem. Ja sam sudjelovao u većini njih – možete li vjerovati? Većini sam pridonio. A jedan od njih je rekao: ‘Ne, mislim da nisi doprinio meni.’ Otkrili su da jesam. Pridonosim svima. Dao sam demokratima. Dao sam Hillary. Dao sam svima jer je to bio moj posao.”

Prema OpenSecretsu, glavnoj nacionalnoj istraživačkoj skupini koja prati novac u američkoj politici, Trump je 2001. dao donaciju od 1000 dolara kampanji tadašnjeg senatora Joea Bidena i nekoliko doprinosa kampanji Hillary Clinton između 2006. i 2007., uključujući donaciju od 100 000 dolara Zakladi Clinton.

DonacijeDonald TrumpIzboriKamala HarrisSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Grozozo
2 mjeseci prije

Evo dokaza da je sve predstava, sve ovo su samo glumci koji se smenjuju, a o onima koji vuku poteze iz senke mejnstrim mediji ne smeju ni da pišu, jer oni drže i sve te medije.

Gad
2 mjeseci prije

5000 dolara? Ovo je nekakva šala?

abc
2 mjeseci prije

Sve su to gnile jabuke istog drveta.

dupla kamilica
2 mjeseci prije

Istinski prirodni neprijatelji.

Max
2 mjeseci prije

Ta dobro puši čim je svi plaćaju.

Tupko Glupko
2 mjeseci prije

5.000 dolara 2011. i 1.000 dolara 2013.

Sića za Trumpa.
Tada mu niti u primisli nije bilo da će Demokrati ovu sposobnušu kandidirati kao protukandidata na izborima za predsjednika SAD 2024. godine.

Objektivno
2 mjeseci prije

Žućo zloćko jedan, ko onu storm ha?

Lucija, prva
2 mjeseci prije

Vi zbilja ne znate kako svijet funkcionira.

Svi bogataši daju svim političarima.

Jesu li Rothschildi davali Hitleru u njegovoj predizbornoj kampanji?
Da.
I drugim političarima u to vrijeme.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI