Američki zakonodavac traži dokaz da je Biden živ

Biden
11 komentara

Predsjednik nije viđen osobno od samoizolacije nakon zaraze Covid-19 prošlog tjedna

Republikanska kongresnica Lauren Boebert zatražila je od američkog predsjednika Joea Bidena “dokaz o životu” budući da 81-godišnjak nije viđen u javnosti otkako se prošlog tjedna zarazio Covid-19.

Boebertin zahtjev dolazi nakon što je Biden u nedjelju neočekivano putem društvenih medija objavio da odustaje od predsjedničke utrke 2024. i da će podržati potpredsjednicu Kamalu Harris da predstavlja Demokratsku stranku u studenom. Pisana objava izazvala je zabrinutost oko Bidenovog zdravlja, s obzirom na to da poruka nije bila popraćena nikakvim fotografijama ili videozapisima predsjednika.

U nizu objava na X u ponedjeljak, Boebert je zahtijevala da Biden pruži “dokaz života” do 17 sati toga dana, rekavši da predsjednik “treba stati pred neke kamere i razgovarati je li svjestan da je odustao”.

“Skrivanje je potpuno neprihvatljivo”, napisala je Boebert.

Tijekom dana, kongresnica je nekoliko puta ponovila svoj zahtjev, uključujući i komentar na objavu političkog aktivista Charlieja Kirka, koji je izvijestio o nepotvrđenoj glasini koju je pripisao policiji u Las Vegasu da je Biden možda mrtav ili umire.

Prema Kirkovim informacijama, predsjednik je navodno doživio neobjavljenu hitnu medicinsku pomoć u Las Vegasu prošle srijede prije nego što je naglo otkazao predizborni događaj i hitno otputovao u Delaware. “Očito se u policijskoj upravi pričalo da Joe Biden umire ili je možda već mrtav”, napisao je Kirk, pozivajući ljude da dublje razmotre priču.

U međuvremenu, Bidenov tim je rekao da se predsjednik uspješno oporavlja od virusa, a potpredsjednica Kamala Harris tvrdi da se “osjeća puno bolje”. Liječnik Bijele kuće Kevin O’Connor također je napisao pismo u kojem navodi da je Biden dovršio svoju desetu dozu PAXLOVID-a i da su njegovi simptomi gotovo potpuno nestali.

“Njegov puls, krvni tlak, brzina disanja i temperatura ostaju apsolutno normalni. Njegova zasićenost kisikom i dalje je izvrsna na sobnom zraku. Njegova pluća ostaju čista. Predsjednik nastavlja obavljati sve svoje predsjedničke dužnosti”, napisao je dr. O’Connor.

Boebert je, međutim, odbacila te izjave, tvrdeći da “pismo liječnika nije dokaz života” i zahtijevala je da američki predsjednik dokaže američkom narodu da je još uvijek živ.

BidenLauren BoebertSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tihobl
2 mjeseci prije

Generisace ga AI preko skajpa da se obrati kongresu.
A novinari ce moci snimati dvojnika iz daleka.

Max
2 mjeseci prije

Jasno.

Lucija, prva
2 mjeseci prije

Jao, kad se Biden večeras pojavi… I kaže da ništa ne zna o povlačenju iz izbora 😄

Pa on je tek shvatio da je predsjednik!!

Mada ga nitko nije obadavao na skupovima. Npr Obama. Biden stoji sastrane iza njega i pokušava mu nešto reći, još ga tapka po ruci… Obama ništa. Priča s nekom ženskom.

Ne vidim što bi se dobilo sa skrivanjem smrti; Kamila kao predsjednik, na 5 mjeseci, imala bi veće šanse na izborima.

A ako se njoj nešto dogodi…tko preuzima, službeno? Kongres? Senat?
Divote…

trajko
2 mjeseci prije

Pitanje je li živ ili svjestan.Njegov službeni accou t na twiteru je preuzela Khamala kojoj je on navodno odobrio nominaciju. Sve je kao i do sada navodno, neregularno,sa novim tumačenjima i na novi način , neregularno kao i na prijašnjim izborima za predsjednika države.Najbolji demokratski alat “covid 19” opet je ulašten i izvučen iz sijena.Demokrate!

Tucker
2 mjeseci prije

Neka stave njegovu ukiseljenu glavu u tegli na stol..par mikrofona ispred i to je to,dovoljno za CNN i bratiju im.mozda njegov govor iz pozadine o ljudožderima koji su mu pojeli ujaka ili strica.hvala.

prilika
2 mjeseci prije

hiberu , jel ti crko gospodar?

DZuro DZak_ovic
2 mjeseci prije

Ma mrtav ili ziv , koga briga za ovog stakora.

Zmaj, najpraviji
2 mjeseci prije

Zašto je bitno jel’ živ jal’ mrtav? Šta je razlika?

Tupko Glupko
2 mjeseci prije

Biden se obratio javno desetominutnim govorom nakon što je odustao od utrke za predsjednika izuzetnih.
Ima na YouTube.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI