Stručnjaci za biopsiju iz Japana potvrdili su da ubodi COVID-a uzrokuju smrtonosno zatajenje srca

Problemi sa srcem nakon cijepljenja
27 komentara

Tim japanskih istraživača uspješno je primijenio specijaliziranu tehniku ​​biopsije kako bi dokazao da “cjepiva” protiv koronavirusa Wuhan (COVID-19) uništavaju ljudsko srce.

Dr. Hiroyuki Yamamoto iz Odjela za kardiovaskularnu medicinu bolnice Narita-Tomisato Tokushukai u Chibi, Japan, predvodio je sljedeći tim ljudi u utvrđivanju uzroka iza globalnog porasta srčanih smrti do kojeg je došlo nakon pokretanja operacije Warp Speed:

  • Katsuya Hashimoto, Odjel za kardiovaskularnu medicinu, bolnica Narita-Tomisato Tokushukai, Chiba, Japan.
  • Yoshihiko Ikeda, Odjel za patologiju, Nacionalni cerebralni i kardiovaskularni centar, Suita, Japan.
  • Jun Isogai, Odjel za radiologiju, Opća bolnica Asahi, Asahi, Japan.
  • Toru Hashimoto, Katsuya Hashimoto, Odjel za kardiovaskularnu medicinu, bolnica Narita-Tomisato Tokushukai, Chiba, Japan.

Ovaj moćni tim znanstvenih stručnjaka proizveo je dokaze koji pokazuju da injekcije COVID-a uzrokuju miokarditis izazvan cjepivom, također poznat kao VAM. Ako se ne liječi, VAM može ubiti osobu.

Problem je u tome što je teško dijagnosticirati VAM. Stanje se uspoređuje s tempiranom bombom koja otkucava svoju prisutnost tek nakon potencijalno smrtonosnog srčanog udara.

Miokarditis izazvan cjepivom (VAM) tempirana bomba

U radu koji su objavili u časopisu ESC Heart Failure, Yamamoto i njegov tim objasnili su zašto je VAM teško rano dijagnosticirati. Manji fokalni miokarditis, multisistemski upalni sindrom i fulminantni miokarditis među mnogim su fenotipovima i patofiziologijom povezanim s VAM-om koji dodatno kompliciraju pokušaje ranog prepoznavanja i rješavanja istog.

Yamamoto i njegov tim priznaju da postoji još toliko toga što znanost ne zna o tome kako injekcije COVID-a, a posebno varijanta mRNA (modRNA), uzrokuju tako ozbiljne probleme u srcu. Pišu da “histološka procjena tek treba u potpunosti razumjeti.”

U svom radu Yamamoto i njegov tim predstavljaju prikaz slučaja 78-godišnje bivše zdrave sportašice koja je upućena svom obiteljskom liječniku nakon što je dobila dispneju samo 11 dana nakon što je primila treću vakcinu protiv COVID-a, Modernin mRNA-1273 “booster”. ” Prije nego što se cijepila Moderninim boosterom protiv COVID-19, žena je uzela primarnu seriju BNT162b2 od dvije doze od Pfizera i BioNTecha.

Danima nakon uboda Moderne, žena je “osjećala palpitacije i dispneju, koji su se postupno pogoršavali.” Izvijestila je da nije nedavno putovala, kao ni da je imala blagu demenciju, ali nisu otkriveni nikakvi čimbenici rizika za bolest koronarnih arterija.

Žena je u osnovi imala čisto zdravstveno stanje, nije imala kontakt s pacijentima s COVID-om i nije imala povijest upotrebe alkohola, cigareta ili nedopuštenih droga. Zašto joj je onda srce otkazalo ako ne zbog COVID injekcija koje je primila kako bi “zaustavila širenje?”

Vrsta biopsije koju je tim proveo poznata je kao endomiokardijalna, jedina poznata vrsta koja može identificirati VAM. Biopsijom dokazana dilatativna kardiomiopatija (DCM) identificirana je zajedno s patološkom dijagnozom kroničnog miokarditisa i upalne kardiomiopatije (iDCM).

Slučaj naveden u studiji označava prvi put da je iDCM dokazan biopsijom u odnosu na “imunizaciju” heterolognom mRNA-1273.

Riječ je o bolesnici koja je prema nalazu biopsije uspješno liječena kortikosteroidima. Na kraju joj je život spasilo ono što su Yamamoto i njegov tim naučili kroz svoje eksperimente.

Yamamoto i sur. sada pozivaju kliničare diljem svijeta da obave endomiokardijalne biopsije na svim pacijentima koji imaju fenotip DCM nakon injekcije za COVID-19, posebno kod pacijenata kojima je ubrizgana mRNA.

Druga nedavna studija objavljena u Cellu otkrila je da je nagli porast srčanog zatajenja među djecom izravan uzrok “cijepljenja” mRNA.

cjepivoCovidJapanSrčani problemivakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
27 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
goran
2 mjeseci prije

a kad smo vam mi teoretičari zavjera govorili ne cijepite se ne unosite taj otrov u sebe vi ste govorili da smo mi ludi,pa kad smo mi ludi vi sad uživajte sa nuspojavama i ne tražite da se ikog žali.
svatko ima mozak u glavi svatko odlučuje za sebe.

Zorule
2 mjeseci prije

sigurno kao vodu piti, tako je govorio onaj zapušteni “popularizator” znanosti

Max
2 mjeseci prije

Hvala im za istinu.

Karma
2 mjeseci prije

Izbosti upravu fajzera i astre zenece sa ovim smecem?
Gamad

2 mjeseci prije

Pred Olimpijske igre u Parizu na ceremoniji otvaranja biti će najavljena “Bolest X” a ovčice će ponovo po dozu besmrtnosti.

Dokurčilomi
2 mjeseci prije

Slijedi američka odmazda. Proglasit će ih ludim ili će doživjeti prometnu nesreću.

Peter Tosh
2 mjeseci prije

Moj susjed narkoman se bode vec 15+ godina heroinom i odbio je ovo smece pa se vi rugajte

nonwo
2 mjeseci prije

NT-proBNP test je krvni test koji se koristi za dijagnosticiranje zatajenja srca. NT-proBNP je kratica za N-terminalni pro b-tip natriuretski peptid, tvar koja se oslobađa u krv kada je srce pod stresom i radi jače nego inače. Povišene razine NT-proBNP mogu ukazivati ​​na zatajenje srca, kao i na ozbiljnost stanja. Oštećenje srca ne odvija se samo neposredno nakon cijepljenja.Upala srčanog mišića može se odvijati postepeno i subklinički(i vidi se nakon smrti jer je histološki -srčani mišić prožet upalnim limfocitima,a ako traže naći će posebnim bojanjem spike proteine u bolesnom tkivu).Simptomi nevidljivi u početnim mjesecima/čak godinama nakon cijepljenja nastupaju tek nakon kritične razine oštećenja potrebne da dovede do vidljivih simptoma. Cijepljeni ponekad imaju simptome zatajenja srca-umor,zaduhu itd a da su im sve kardiološke pretrage u toj fazi uredne(UZV srca,EKG), ali znaju imati NTpro BNP i trostruko veći od normale. To znači da im slijedi zatajenje srca kojeg redovnom kardiološkom dijagnostikom nitko… Čitaj više »

2 mjeseci prije

Dusane, djuro, javi se.
Znamo da si sudjelovao u dobrovoljnom medicinskom eksperimentu pa sto ima?

onaj najglu...Dalton
2 mjeseci prije

Kakvo je to čudno meso?
Japanska mramorirana Wagyu govedina.
A što je ovo?
Crni tartufi u marinadi od konjaka, mousse od mascarponea sa šparogama, ljutikom, žutim cherry rajčicama, takhtsoi kupusom, a ovdje je i koromač. Ima i eolski kapar…
Aj neka… Samo bez ljutike.

Dražen
2 mjeseci prije

GDJE SU IM BEDŽEVI CIJEPI SE””MISLI NA DRUGE””VLADAJUĆI I MEDIJI TREBALI SU VEĆ BITI OSUĐENI NA SMRT DA JE BOGA,ALAHA I PRAVDE… OVAKO ČEKAMO SLJEDEĆU IZMIŠLJOTINU DA NAM GA UĆERAJU….OSOBNA PREPORUKA:TKO IMA ORUŽIJE NEKA GA NE VRAĆA,A TKO NEMA NEKA GA PRIBAVI””SATANISTIČKE VOJNE FORMACIJE SU U PRIPREMI DA IDU OD VRATA DO VRATA I UDARE VAM ŽIG….OKRUŽILI SU SELA I GRADOVE KAMERAMA I 5G MREŽOM NIJE TO ZBOG PROMETA SPREMAJU NAM KAVEZ…POZDRAV IZ PULE👍✌️

Tupko Glupko
2 mjeseci prije

Youtube – “Poznati za cijepljenje!” od HZJZ-a.

Lucija, prva
2 mjeseci prije

“Yamamoto i njegov tim priznaju da postoji još toliko toga što znanost ne zna o tome kako injekcije COVID-a, a posebno varijanta mRNA (modRNA)”

Zbilja se čudim…

Analea1
2 mjeseci prije

Ja znam barem 50- tak osoba – cijepljenih koje su ostale trudne ko od šale. Znači nikad veći baby boom kod cijepljenih osoba, šta me jako iznenadilo. Sad jedina logika, ako je masonjare žele da ta djeca u budućnosti ovise o lijekovima i doktorima. Jedino to može biti povezano.

Garavi
2 mjeseci prije

Tako će i svaki budući ubodi koje planiraju za neke buduće plandemije isto imati smrtonosne nuspojave, pa ko preživi pričat će.

Ivan BGD
2 mjeseci prije

“Dragiša Gudelj bio je primoran da “okači kopačke o klin” kako i počinje snimak koji je podelio sa navijačima. Brat srpskog reprezentativca je završio karijeru sa samo 26 godina zbog iznenadnih srčanih problema koje mnogi pripisuju vakcinaciji protiv COVID-a na koje su bili primorani mnogi sportisti u vreme korona histerije. Dragiša je dva puta imao srčani zastoj u 2023. godini. Najpre u martu kada je bio klinički mrtav na meču Kordobe u drugoj ligi Španiji, ali su lekari brzo reagovali i uspeli da mu pomognu. Vratio se na teren, ali se decembra 2023. godine desila slična stvar. Kada se srušio svi su odmah potrčali ka njemu. Tada je završio sezonu, a bio je to prvi signal da bi morao da razmišlja i o kraju profesionalne karijere. Pričao je u jednom trenutku i o tome „kako mu je srce stalo na tri i po minuta„.” “Vakcina spašava? Zvezda rijaliti TV-a ‘iznenada’… Čitaj više »

Jomla
2 mjeseci prije

I zašto nitko ne razmišlja o dugoročnim posljedicama pelcovanja?
Mislim: duuugoročnim, jbg 😛 😛

Гавран
2 mjeseci prije

Test, test

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI