NATO razvija planove za MASOVNE ŽRTVE u sukobu Trećeg svjetskog rata s Rusijom

Rat vode korisni idioti
184 komentara

General-pukovnik Alexander Sollfrank, šef NATO-ovog logističkog zapovjedništva, potvrdio je ovog tjedna da sigurnosni blok predvođen Zapadom razvija nove planove masovne evakuacije i spašavanja u pripremi za budući rat s Rusijom.

NATO radi, prema Sollfranku, na proširenju svojih operativnih kapaciteta za izvlačenje velikog broja ranjenih vojnika s prvih crta bojišnice. Očiti plan je za još jedan svjetski rat koji će rezultirati velikim brojem žrtava, a NATO priznaje da će se suočiti s teškim gubicima na bojnom polju protiv Rusije.

Rusko ratno zrakoplovstvo ima velike zalihe raketa i projektila koje će učiniti medicinske evakuacije zrakoplovom previše rizičnima. To znači da će NATO trupe umjesto toga morati koristiti “bolničke vlakove” za izvlačenje velikog broja ranjenih vojnika s bojišta.

“Izazov će biti brzo osigurati visokokvalitetnu skrb za, u najgorem slučaju, veliki broj ranjenih,” rekao je Sollfrank.

Njemačka vojska, u kojoj je Sollfrank general, nedavno je objavila da očekuje kako će Rusija imati kapacitete za napad na zemlju članicu NATO-a već 2029. godine. To znači da NATO još uvijek ima vremena izgraditi svoju obranu protiv takvog napada.

NATO očekuje masovne žrtve vojnika dok eskaliraju tenzije s Rusijom

Sollfrankov posao kao šefa NATO-ovog Zapovjedništva za zajedničku podršku i omogućavanje (JSEC) je koordinirati brzo kretanje trupa i tenkova diljem Europe. On također ima zadatak obavljanja logističkih priprema za skladištenje streljiva na istočnom krilu NATO-a.

Potrebna je masivna mreža željezničkih i cestovnih evakuacija umjesto mogućnosti leta vojnika izvan opasnosti, kaže Sollfrank.

“Zračna nadmoć će se prvo morati postići,” rekao je za Reuters. “Trebat će vremena da se uspije duž cijele dužine i dubine prve crte bojišnice.”

“Iz razloga planiranja, moraju se razmotriti sve opcije za odvođenje velikog broja ranjenih u medicinske ustanove, što uključuje vlakove, ali potencijalno i autobuse. Različiti medicinski propisi među zemljama još su jedna prepreka koju treba prevladati.”

Jedna mogućnost je stvaranje “vojnog medicinskog Schengena”, odnosno posebnog područja slobodnog prolaza kroz koje bi osjetljivi lijekovi poput narkotika i jakih analgetika mogli stići do ozlijeđenog vojnog osoblja.

Godine 2024. NATO je pokrenuo svoju najveću kampanju vojnih vježbi od Hladnog rata, dok su napetosti između Rusije i Zapada dosegle višedesetljetni vrhunac. Svakog dana stvari bi mogle eskalirati u nešto mnogo veće i opasnije od onoga na što su današnje generacije navikle, a NATO se priprema u skladu s tim.

Poznata kao Steadfast Defender 2024, serija NATO vježbi održala se tijekom prvih šest mjeseci ove godine i uključivala je oko 90.000 vojnika iz više od 30 savezničkih i partnerskih zemalja koji su se udružili kako bi testirali svoje kolektivne sposobnosti u smislu kopnenih, morskih, zračnih i cyber sukoba.

“Vježbe su bile raspoređene tijekom prvih šest mjeseci godine i vidjele su kako se vojske, mornarice i zračne snage desetaka zemalja uključuju u ratne igre na južnim, sjevernim i istočnim bokovima Europe,” objašnjavaju izvješća.

“Kaže se da je NATO također izradio planove o tome kako rasporediti američke trupe na prve crte bojišnice Europe u slučaju potpunog sukoba s Rusijom. Novi ‘kopneni koridori’ se otvaraju kako bi se vojnici brzo usmjerili kroz središnju Europu bez lokalnih birokratskih prepreka, omogućujući NATO snagama da reagiraju u trenu ako se Putinov razorni rat u Ukrajini pomakne dalje na zapad.”

3. svjetski ratNATOrusija
Pretplatiti se
Obavijesti o
184 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zeljko
4 sati prije

NATO je godina unatrag prije 22.02.2022. precjenjivao “snagu i jačinu” Rusije i “oružja” Rusije! Nakon više od dvije i pol godine NATO se uvjerio da je Rusija u svakom pogledu “papirnati tigar” i da je šuplja kao švicarski sir i procjena je da je sada najbolje vrijeme za stvaranje “Zajednice Neovisnih Država Rusije”!

eks
4 sati prije

Nije li ovo znak da NATO planira i priprema napad na Rusiju , ili direktno uključivanje u punom obimu u rat u Ukrajini ? Može biti i jedno i drugo . Operacija upada u Kursku oblast je NATO operacija kao test . U toj operaciji učestvuju NATO vojnici u velikom broju , sa velikim brojem zapadnog savremenog naoružanja i logistikom NATO satelita i drugih NATO komunikacija , a kompletno planiranje i rukovodjenje te operacije vode generali NATO . Do tih informacija došlo se zahvaljujući saslušavanju zarobljenih NATO bojovnika od strane ruskih snaga .

Sparkling
4 sati prije

Nema nikakvih medicinskih vlakova, nema nikakvih prvih linija, nema nikakvih analgetika, nema nikakvog medicinskog Schengena, psihopati bolesni.
Imate jedni i drugi toliko dovoljno da 3 do 4 puta uništite sav život na ovoj planeti.
Psihopati bi se malo igrali, misleći da će netko biti pobjednik. Možda imate bonus nekoliko života, nadajući se da je protivnik svoj bonus već potrošio.
P vam M, ja i moja djeca želimo još živjeti, a vi psihopati ako vam je do rata, pusta livada i pozovite drugu stranu pa ratujte do mile volje.
Lp

leftard jr.
4 sati prije

dragi navijaci, proucite stranicu kripto jevreji balkana…

držnedaj
4 sati prije

Zapadna militar teror aliansa nemože bez rata. Sve ovo u Ukraini, Bl, Iranu, Tajvanu, Venecueli… to je iz njihova kuhinja.

Mačak
4 sati prije

Malo širimo paniku, ha???

Eruj
4 sati prije

Zašto pričaju o ratu kao da je to 100 % , ako smo toliko glupi da pratimo psihopate u klaonicu naroda tada i ne zaslužujemo opstati. Želite Mir i ne dajte se uvući u ludilo naroda kada igrokaz krene . Ako treba prvi metak neka ide prema onome šta vas huška na rat.

Josip
4 sati prije

Proklete fasisticke svinje, istjerati ih iz cijele EU, a s njima i sve globalisticke najmune koji su doveli tu bagru. Medu prvima protjerati Plenkovica.

Koja
4 sati prije

“Medicinski šengen”? Mislim da je “zla Rusija” samo paravan i da ovo ima veze sa sledećom pendemijom, da! Ostaje dakle samo “papire” da srede i bolest se može početi širiti

Biti-ili-ne-biti
4 sati prije

Koji tenkre će ići u sigurnu smrt radi njihovih tzv. “ratnih planova”?
Ja osobno ne poznam niti jednog koji bi to htio.
Jasno mi je da oni žele smanjenje na 500 milijuna ljudi, ali ne znam nikoga osim njih koji to žele i koji bi u tome radosno sudjelovali.

Jedini Najpraviji Zmаj!
3 sati prije

Spremajte se za istočni front…opet. Tamo vas čekaju kosti pradjedova. Bit’ će to srdačan susret. 👍

Karma
3 sati prije

Nato vrh ekipa ima samo jedan cilj doci do gomile ruskog zlata i minerala i uz to uzivati u gomili mrtvaca sa obe strane. Sljedbenici BAALA, zlatnog teleta
nema vise cara ni onog stakora Lenina i Trockog ubacenih demona od zapada. Nema vise klanja carske familije. Mir ili cemo svi gorijeti, stakori kolonijalni.
Znaju zapadni demoni zasto grade bunkere pod zemljom. Oni zaista zele masu mrtvih nebitno tko je zato i jesu odbacivali sve MIROVNE ugovore. Ubili su diplomaciju i postavili orlove bolesne koji zele RAT.
Kako je madjarski ministar rekao… Danas je rijec mir psovka

Гавран
3 sati prije

Najjača, najhrabrija i najluđa NATO vojska , ukrajinski nacisti je upravo samlevena.
Sada je u toku završna faza poraza koja se zove pobeda u informacionom ratu.
Dreka do neba i majmunisanje koje treba da odvuče pažnju goimiziranog stanovništva od poraza.
#
U slučaju daljeg sukoba neće biti previše ranjenih, ali će biti mnogo ozračenih i opečenih.

dona
3 sati prije

sve zemlje EU trebaju odj….t NATO , pa ako ameri imaju ljudstva neka ratuju protiv Rusije, neće bagre biti nigdje tada , sad se k…ce jer misle da će sve zemlje EU slati svoje ljude kao topovsko meso za njihove interese, kad im svi pokažemo srednji prst bagra će se povući podvijena repa, moć je u nama narodima da ih pokažemo di im je mjesto

Wilfred
3 sati prije

Kada se piše o ovako delikatnoj temi onda treba biti dosta precizniji, kaže članak NATO. Šta je NATO oruđe u rukama amerikanaca jer mogu druge zemlje biti članice NATO-a ali konačnu odluku o svemu ima sotonin pentagon. Znači druge zemlje članice su promatrači. Ali ni ova tvrdnja nije do kraja istina, jer treba postaviti pitanje tko vlada amerikom tj. NATO-om? Dakle, vanjsku politiku amerike kreira zidovski lobij u americi, tj. amerikanci napadaju tamo gdje im zidovi kažu, čisto sluganski odnos. Pogledajmo samo njihov kongres, imate tzv. demokrate i republikance iako bi ispravan naziv bio 1 partija demorepublikanska (i oni pričaju o nekoj demokraciji), svi znate za AIPAC e pazite sada svaki član kongresa bio republikanac ili demokrat ima barem 1 AIPAC “drugara” koji mu govori šta da uradi, šta da kaže, kad da digne ruku, i tu dolazimo do najveće misterije. Kako je ta mala skupina sotoninih slugu lažnih zidova… Čitaj više »

Wilfred
3 sati prije

N orth
A merican
T errorist
O rganization

True
3 sati prije

Kad Rusima zagusti stizu Kinezi u pomoc 10000 %

Jadranka S.
3 sati prije

Čovjek/ljudi obično sebe vidi u svijetu, svijet je unutar čovjeka/ljudi.

Evo
3 sati prije

NATO-vci imaje puno vanjskih neprijatelja.

mane
3 sati prije

evropa ce u rat sa rusijom ali amerika nece.koji kralj je lud da rizikuje kraljevstvo i pretvori ga u pepeo,sukobljavajuci se sa knezom.amerikanci navlace evropu na tanak led.dvadesetak godina ce izvlaciti lovu,kompanije,naucnike,inteligenciju…iz evrope,pace je kasnije predati u ruke muslimanima

Bruno
3 sati prije

Gdje ovaj general dobi čin. Pa neće biti fronta. Zar baš ništa nije naučio iz ukrajinskog sukoba. Nemaš rezervi, nemaš fronta. Odakle se crpe rezerve? IZ gradova daleko od fronta. A ako nema tih gradaova, nema rezervi, nema fronta, nema proizvodnje municije i naoružanja i rat staje. Postojati će samo međugradski sukobi raznih bandi. Zaključak je u tom sukobu se prvo taraca gradovi, civili. Jebeš tvornicu u kojoj nema ko raditi. Kreten. Nisli bunker će ga sakriti. Možeš možda preživiti prvi udar, a poslije? Zračenje sa svih strana. Černobil. Samo jači.

3 sati prije

Gledaj! Danas preda te stavljam: život i sreću, smrt i nesreću…
Uzimam danas za svjedoke protiv vas Nebo i Zemlju
da pred vas stavljam: život i smrt, blagoslov i prokletstvo.
Život, dakle, biraj… da živiš ti i tvoje potomstvo.
 

3 sati prije

Za one koji vole prorocanstva, edgar cayce – rusija ce pobijediti.
Nikakav zmajin pedro nego pravi pravcati prorok.

Mačak
3 sati prije

Zanimljivo,
Do 11 sati nema novog članaka, nema niti komentara
Volonteri objavili članak, eto komentara na nove I STARE članke.
Izgleda da isti volonteri I pišu I komentiraju sami sebe.

Dawor
3 sati prije

A vi i dalje manijakalno kupujte coca colu,mc govnalds,hollywood i ostala amero-SRANJA !!!!
Budaletine bezmozgaste !!!

hiber
3 sati prije

Koje gluposti. Pa gdje vi zivite? u bunkeru Heszbollaha? Kakve masovne žrtve? Putin je već namirio kvotu za Europu, a dnevno u “višku smrtnosti” umiru deseci tisuća. Zato i sluzi rat u Ukraini “da se vlasi ne dosjete”.U svakom ratu gine sirotinja, srednji sloj snosi troskove, a bogati se drastično bogate. Sirotinja se danas zovu plaćenici, a EU uopce jos nije ni poceo koristiti taj resurs, a Putin je već na izmaku snaga. Ratni porez se danas vec placa kroz inflaciju. Zato je inflacija to veća sto je daljnja od sredista EU (a budale se čude), a novi porezi su u najavi i to drastični. A idioti raspravljaju o nekakvoj petorici Mohikanaca koji idu ili ne idu u Ukrainu ili Njemačku.🤣🤣🤣

Josip
2 sati prije

NATO svinje radpustiti i istjerati iz EU dok nisu izazvali rat na nasem kontinentu. I maknuti se od usrane Amerike i Izraela..

ime
2 sati prije

najbolje da neki iz mosta ili nezavisni da u proceduru “…zakon o regrutaciji zastupnika (neovisno o godinama i spolu*) i članova uže i šire obitelji (neovisno o godinama i spolu*) s obavezom odlaska na prve linije fronta.”

da vidimo junake u hr saboru…

*po istanbulskoj konvenciji muško=žemsko

Protiv Sistema
1 sat prije

RASPUSTITI NATO !!!
Kome se ratuje pušku u ruke i pravac ukrajina a nas ostale ne miješajte

Max
1 sat prije

Sve se priprema za treći svjetski rat ali nemam što izgubiti a sve razumne ljude pozivan bez obzira ne vjeroispovijest i naciju da odbiju sudjelovati u uništenju svijeta jer to nitko neće preživjeti.

vigor komar
1 sat prije

sa ovakva dva kandidata za bijelu kucu razjedinjene americke drzave su zrele za penziju!

Srećko
8 minuta prije

Kad bi rat umjesto u EU usmjerili u SAD ili Veliku Britaniju ne bi imali tih problema sa željeznicom i to je jedino ispravno jer oni su tome ratu najviše kumovali sa Zelenjavom . Sva sreća da je Milanović predsjednik i da nema namjeru slati naše vojnike i zato će pobjediti na izborima . Mislim da će ga pokušati diskreditirati ali nadam se da neće uspjeti. Nama su Rusi prodali oružje za obranu dok je zapad i EU stavio sankcije na oružje . Oni nama nisu neprijatelji i mi nismo u ratu s Rusijom.

BosBrod
4 minuta prije

Mi Hrvati smo uz našu Slavensku braću Ruse
Bog I Hrvati i Majka Rusija

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI