Izrael nastavlja gađati Bejrut, tvrdeći da cilja vojne ciljeve

Bejrut
43 komentara

Izrael nastavlja raketirati Bejrut i to civilne zgrade, tvrdeći da se u njima krije sjedište Hezbollaha, javlja vojska Izraela.

Međutim, svakodnevno gine na desetina civila, žena i djece. Nitko o tome ne vodi računa i sve prolazi kao da se ništa ne događa. Izvješća s terena govore o napadima na civilne objekte u kojima živi pučanosto Libanona. Po međunarodnom pravu, takvi napadi su strogo zabranjeni, pa čak i kada se u zgradama kriju vojne formacije.

agresijaBejrutHezbollahIZRAEL
Pretplatiti se
Obavijesti o
43 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
11 dana prije

Svjetske vođe okupljene. Riječ mir odzvanja u njihovim ustima, ali ne i u njihovim srcima, a većini u njih strah pred ratom. Rukuju se i proglašavaju se prijateljima i saveznicima, a neki od njih razgovaraju, skriveni i prihvaćaju neke saveze suprotne sadašnjim savezima.
Ovaj rat neće biti kao prethodni. Bit će sporova, prijatelja i neprijatelja, što će zakomplicirati scenarij sadašnjeg rata. 
 
Pada vatra, Zemlja gori na nekoliko mjesta, jedno od njih je Rim. 
Nije sve izgubljeno. Čak i u posljednjem trenutku života možemo se obratiti.
Bog je Ljubav, Praštanje i Pravedni Sudac. 

11 dana prije

…..Vatreni prsten…..Listopad 2024…..

Josip
11 dana prije

Sve smrdljive židove treba protjerati u Ameriku i ne dozvoliti da ikada vise promole gubicu bilo gdje u svijetu.

goran
11 dana prije

dobit če izrael po repu prije ili poslijeako ih ljudska ruka ne kazni kaznit če ih ELOHIYM YAHUSHA

London
11 dana prije

Izrael to ne bi radio bez podrske NATO -ovacä

AJeTo
11 dana prije

Što kaže međunarodno pravo o korištenju civila kao živi štit?

Srećko
11 dana prije

Danas se Izrael pohvalio kako je eto napao bolnicu u Gazi . Naravno da je puna osakaćenih i ranjenih civila i možda ponekog vojnika pa ih treba sravniti sa zemljom . To su monstrumi koji u godini dana ipak još nisu zauzeli Gazu što govori kakva je njihova ratna sposobnost . Samo sila i granatiranje i raketiranje kako bi se sve sravnili i ubilo pa ako treba i na svoje pucaju , a u kopnenoj borbi izgleda im baš ne ide . U Libanon su probali ući ali isto ne ide pa se vratili i gađaju sa sigurne udaljenosti. Naumili raditi veliki Izrael i sad ravnaju sve pred sobom , ali bliske borbe im baš ne idu , a i željezna kupola ne funkcionira kako su se hvalili i propušta . Ne mogu se braniti od hipersoničnih balističkih raketa . Danas je godišnjica napada i rođendan Putina , reklo bi… Čitaj više »

Ana prva😂
10 dana prije

ISMAIL QAANI zapovjednik IRG (Iranska revolucionarna garda) za operacije u inozemstvu se pojavio u javnosti iako su cionistički mediji a i njihove sluge danima pričali da je ubijen ili bar teško ranjen u Beirutu

Max
10 dana prije

Kopnenim putem ne mogu ući pa tuku raketama i avionima ali možda i oni počnu padati.

Lucija, prva
10 dana prije

Vidim da nije nitko reagirao: netočno u tekstu: bilo koji objekt u kojem je vojska smatra se vojnim objektom.

Ženevska konvencija

Lucija, prva
10 dana prije

Pogledajte ovo:

“Netanyahu dobija odrešene ruke da izazove opći sukob, kako bi Neokon povratio izgubljenu kontrolu prelaskom SA i Irana u BRICS. Petro $ torpediran iz Svijetske trgovine sa udjela 80% na ispod 40%. Uz generiranu inflaciju, igre države i FEDa i dedolarizaciju prijeti financiski kolaps zapadne oligarhije okupljene oko G7.

U ime povrata kontrole ,Netanyahu započinje režirani rat, postavljajući u sami vrh Hamasa Jahiju Sinvara, palestinca osuđenog na trostruku robiju, kojem organizira liječenja od raka da bi ga sačuvao za ovaj trenutak. Za akciju aktivacije Hezbolahovih pagera i motorola se pripremao bar 5g unaprijed”

Je li to moguće?

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI