Neviđeno otkriće: Plenković i Grlić Radman u zagrljaju zapadnih službi?

Gordan Grlić - Radman
188 komentara

U nevjerojatnom obratu događaja, čini se da su premijer Andrej Plenković i ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman otkrili novi hobi – igranje špijuna. Njihova najnovija misija? Otkriti tko stoji iza financiranja predsjednika Zorana Milanovića. To su definitivno Rusi. Barem prema njihovim riječima.

Naravno, dokazi za ove tvrdnje su toliko čvrsti da ih nitko ne može vidjeti. Možda su napisani nevidljivom tintom? Ili su možda skriveni u istom sefu gdje Plenković i Grlić Radman drže svoje planove za spas hrvatske ekonomije?

Ali čekajte! Dok naši vrli političari marljivo tragaju za ruskim rubljima u Milanovićevim džepovima, postavlja se pitanje – tko financira njih? U duhu njihove vlastite logike, predlažemo da su možda i sami pali pod utjecaj stranih sila. Zapravo, zašto stati na tome? Svakodnevno ih gledamo kako puze pred zapadnim bitangama, uništavajući Hrvatsku i pripremajući hrvatsku djecu za tuđe ratove.

U današnjem globaliziranom svijetu, gdje su granice između država tanke poput papira za cigarete, a multinacionalne korporacije vode igru, tko može sa sigurnošću reći odakle dolazi novac? Možda Plenković i Grlić Radman primaju tajne transfere od CIA-e? Ili možda MI6 šalje kriptovalute na njihove offshore račune – direktno ili posredno?

Naravno, ove tvrdnje nemaju ni trunku dokaza – baš kao i njihove optužbe protiv Milanovića. Ali hajde, tko treba dokaze kad imaš izbore pred vratima i protivnika kojeg treba diskreditirati? Guraš svog procionističkog kandidata koji podupire zločinačku politiku Izraela nad Palestincima.

U međuvremenu, dok naši političari igraju igre “pronađi špijuna”, mali ostatak logične Hrvatske se pita hoće li itko od njih pronaći rješenja za stvarne probleme s kojima se zemlja suočava. Ali to je vjerojatno manje uzbudljivo od izmišljanja priča, zar ne?

Na kraju krajeva, možda bismo svi trebali malo zastati i zapitati se: u svijetu gdje su svi povezani sa svima, tko zapravo vuče konce? I još važnije, tko će konačno povući konce hrvatske politike iz besmislenih optužbi natrag u stvarnost?

Do tada, ostaje nam samo da se divimo kreativnosti naših političara. Tko zna, možda će sljedeći put otkriti da Milanović zapravo komunicira s Kremljom putem golubova pismonoša. Ostanite uz nas za više uzbudljivih epizoda “HDZ detektivi u akciji”!

Naravno, nama u redakciji lokalni političari obično nisu pretjerano zanimljivi. Ni Plenković, ni Grlić-Radman a ni Milanović. Međutim, kad već nemamo ništa pametnije za raditi ovog vikenda, zašto ne bismo malo uživali u ovoj komediji? Jer ako ništa drugo, barem nam ovakve političke eskapade pomažu da vikend prođe malo veselije.

Tko kaže da hrvatska politika ne može biti zabavna? Na kraju krajeva, smijeh je najbolji lijek – čak i za političke glavobolje!


Evo ga. Javio se i procionistički kandidat za predsjednika Hrvatske.

Primorac
Dragan Primorac

Što je izjavio Dragan Primorac o Zoranu Milanoviću?

“Ako malo bolje pogledate što se događa od početka rata u Ukrajini, nije li vam čudno njegovo ponašanje i njegovo očito svrstavanje na stranu Rusije, a ni u jednom trenutku osuda onoga što se događa u Ukrajini, iako je Hrvatska platila golemu cijenu u Domovinskom ratu”

“Ako se to pokaže istinitim, onda će posljedice za Hrvatsku, za mene, sve vas biti dalekosežne – od kompletnog njegovog nečinjenja, zadnjih pet godina.” Na pitanja novinara ima li za takve ocjene dokaza, Primorac je kazao da se “dokazi skupljaju i treba vrijeme da se skupe”.

“Ja u to ne ulazim, samo kažem da je čudno njegovo ponašanje od početka rata u Ukrajini, koje je potpuno u suprotnosti svih saveznika, njegova proruska orijentacija, a imali smo Domovinski rat u Hrvatskoj”

“Jedini i najbrži način je da se situacija stabilizira, da on ode u drugom mjesecu. Ja mu želim sve najbolje u životu, ali on mora otići od Hrvatske”, izjavio je Dragan Primorac za mainstream medije.

Tko je Dragan Primorac?

O kakvoj se osobi radi, govori njegova bliskost s Benjaminom Natanyahom, izraelskom premijeru osumnjičenom za ratni zločin od strane Međunarodnog kaznenog suda. Stranica Croatia Israeli Business Club, prepuna je hvalospjevajućih članaka o Draganu Primorcu, sada kandidatu za predsjednika Republike Hrvatske.

Na stranici možemo vidjeti i bliski susret s radikalom i ministrom nacionalne sigurnosti Izraela Itamarom Ben-Gvirom.

Itamar Ben-Gvir izraelski je odvjetnik i političar koji vodi stranku Židovske sile (na hebrejskom Otzma Yehudit). Smatran simbolom radikalne krajnje desnice, izraelski sudovi su ga više puta gonili zbog nereda, zapaljivih govora i ometanja rada policije. Također je osuđen za rasizam i posjedovanje propagande za terorističku organizaciju. (Izvor: ynet.co.il).

Mezimca cionističkog režima, Young Leaderovca i HDZovca guraju za predsjednika Hrvatske

 

andrej plenkovićGordan Grlić RadmanZoran Milanović
Pretplatiti se
Obavijesti o
188 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Warrior
10 dana prije

A dobro sad…ništa posebno.u svakoj zapadnoj državi je narativ isti:ako se netko na političkoj sceni zalaže za deaskalaciju sukoba na istoku Europe,mora da je putinova lutka i plaćenik.isto tako,ako se zalaže za prestanak financiranja Izraela i prestanak genocida nad Palestincima je antisemit.sve to ide u rok službe i pripremu orvelijanske budućnosti.rat je mir,laž je istina i te fore.

Josip
10 dana prije

Kretencina Plenkovic ne shvaca sto se dogada u EU Parlamentu i da njegova Ursula nece jos dugo. A niti on nece jos dugo..

kiza
10 dana prije

Zabava za narodne mase,dok iste raspravljaju i navijaju za jedne ili druge, oni pune svoje račune, a isti taj narod preživljava od danas do sutra.To je kao kada lopov drekne držite lopova i svi se stušte, a on odšeta(otprilike).

Josip
10 dana prije

Ali tako ta izgleda kada se priglupi Plenkovic okruzio sintarima, vucubatinama i lopovima.

trolling queen
10 dana prije

Ruska je Federacija najviše novaca zaradila (točnije njeni oligarsi) otkada je EU Kominterna uvela sankcije (jedno 80 tura sankcija), najviše na prodaji plina i nafte, i ostalih potreba. Za Grlića jest poznato kako je pjesnička duša kao i Lavrov, razmjenjuju poeziju i dan danas. Jedini prijepor imaju oko Analene, jer i Grlić i Lavrov jako vole Analenu (porijeklom iu istočne Njemačke). U veljači 2022., kada je RF tenkovima ušla u Ukrajinu su AP i kamarila organizirali društvo i ekonomski forum hrvatsko-ruskog prijateljstva, mislim kako je to bilo u Sankt Petersburgu… No, interesantnije su veze koje AP ima sa francuskom ambasadom u Marsellesu koja pokriva dijelove Afrike – Zambija je jedna od zemalja koju pokriva ta ambasada; pa eto odakle veze Hrvatske sa dilanjem afričke djece (kako ne bi ispao spin, ili dezinformacija – čak je i globoshlomo UN napisao izvješće o navedenom, o britanskim i nizozemskim novinarima da ne pričam)….… Čitaj više »

Darko 7
10 dana prije

Grlić Radman mi je ostao u pamćenju kako je vješto od onih kriminalaca, što su uhićeni u Zambiji zbog trgovanja djecom, učinio narodne heroje. U igri su bile lažne putovnice, trans osoba koja teoretski nije mogla biti posvojitelj, država DR Kongo iz koje su zabranjena međunarodna posvojenja… – sve su to ispeglali. Doduše bez Indexa i sličnih to mu nikako ne bi uspjelo. Kada treba podržati tešku dekadenciju, tu je on izuzetno uspješan (na žalost to mu je svrha i smisao života). Pohvala za članak, ali se ne bih složio da je u pitanju komedija što Plenković i Radman prozivaju Milanovića za ruskog špijuna. Vjerojatno je autor članka mislio na takav način skrenuti pozornost na ono što se događa na političkoj sceni te da se trgnemo i počnemo misliti. Shvatimo da će ova politička garnitura učiniti sve da nam maksimalno oteža život, raseli te uvede u rat.

Srećko
10 dana prije

Komedija živa ! Prvo izjaviš da ti je predsjednik ruski špijun , a onda ideš tražiti dolaze ! Valjda bi trebao prije takve izjave imati neke dokaze i potkrijepiti ih ! Samo su shvatili da Primorac nema šanse u srazu s Milanovićem i da je jedini način da pobjedi ako ga diskreditiraju kao kandidata jer po svim anketama Hrvati podržavaju Milanovića . Rade mu isto to što Ameri rade Trumpu ! Posebno je to vidljiva par zadnjih dana po osudi vlade što je na samitu u Dubrovniku bio Zelensky koji nam je poslao dron u Zagreb i četnik Vučić koji svojata trećinu Hrvatske , a nije pozvan naš predsjednik jel bi ovima možda njegova prisutnost teško pala i bilo bi im nelagodno ! Pametnom dosta ! Sve moguće ankete su pokazale da 80% Hrvata osuđuje takav potez i da su na strani Milanovića kao i u odluci da ne šalje… Čitaj više »

vrlodrag
10 dana prije

Plenković je francuski igrač. Uostalom kada je njegova majka, liječnica sinu potpisala anemiju, debeli parazit je pobjegao u Pariz gdje je 5 godina bio francuska sobarica.

Degenerizam se prenosi nasljedno a jabuka nepada daleko od stabla. Oko njega se skupila bulumenta bionegativnih parazita. Takvi nakon što su sve rasprodali i opljačkali i raselili sada vode državu i narod protiv jedne Rusije koja nam je pomogla kada je Plenković bio u bijegu od ureda za obranu pa se u stilu Lenjina u Ženevi sakrivao u Parizu.

Normalno masni degenerik i bahati parazit to nezna jer nije bio tu.

Max
10 dana prije

U laži su im vrlo kratke noge ali narod je postao poput robota.

Valter
10 dana prije

Trebalo je malo opširnije na ovu temu. Koja nije smiješna. Mislim da niti jedan niti drugi, a ovaj treći još manje briga za hrvatsku ili interese RH. Zapravo već 20 godina se mijenjaju kao na traci, a i jedni i drugi hapaju, prodavaju i lažu. S obzirom da se nalazimo pred trećim svjetskim ratom, koji će biti nikada suroviji i nikada ubojiti za nas obične ljude, sve ove bitange treba hitno zaboraviti i zabiviti se samima sobom kako sutra preživjeti, gdje djecu skloniti itd… ONI će na kraju svoja dupe nekako izvući, možda ne svi ali mali, obični ljudi trebamo zajedno raditi i graditi našu sigurnost. Pozdrav

vrlodrag
10 dana prije

Tek ovaj besprizorni umobolnik Radman. Samo u okupiranoj zemlji ovaj može biti na nekom položaju.
Na njemu se vidi da je genetski deformiran.

vrlodrag
10 dana prije

Glasačko tijelo HDZ -a je pokvareni dio naroda koji bi nas sve utopio za malu korist. Čitavu državu su u svoje vlastelinstvo pretvorili. Postala Hrvatska prćija nakupine parazita koji danas divljaju i kvare život radnom narodu.

Plenković i Plenkovići su oko sebe okupili šljam i otpad društva jer se takvi uvijek skupljaju na hrpe. Netrebamo se čuditi što nam je ovako jer će biti gore.

eks
10 dana prije

Nije na tema , ali vredi znati: U Štutgartu je prikazana nemačka opera “Sancta” koja sadrži scene lezbejske seksualnosti, pravu krv i gole časne sestre na rolerima ( sve biseri evropske “kulture” ) . Od te “lepote” u sali je 18 gledalaca povraćalo , trojici gledalaca je pozlilo i ukazana im je medicinska pomoć . Evropske vrednosti .

Max
10 dana prije

Moja monstrumka me posjekla po glavi šišajući me u podne

BlueZg
10 dana prije

Iznenađenje, iznaneđenje… Dva ratna dezertera i još k tome ratna profitera postavljenih od stranih tajnih službi. Iznenađenje, iznenađenje… 🇵🇸🇧🇾🇷🇺

MirCro
9 dana prije

Putinu se odsjekle noge kad je čuo što su mu spremili u Dubrovniku, a Ukrajinci na pola puta do Moskve nakon dubrovačkog samita pedera..

onaj najglu...Dalton
9 dana prije

Baba, neke branitelje brine šta će u Spitu pjevati Aleksandra Prijović.
A ni beknuli nisu šta je u Dubrovniku solo dionicu otpjevao Aleksandar Vučić…
Onaj šta je, dok su oni ratovali, kao Šešeljev pripravnik za četničkog vojvodu nastupio u Glini.
Ali ih smeta nastup mlade pjevačice, koja je tek poslije rata rođena.
Sinko, ti si još balav pa ne znaš, to se prije zvalo šund…
A oni kojima je to smetalo su se zvali SUBNOR.

P.S.
Student konzervatorija se žali kolegi…
Zamislite samo, zamolili su me da skladam neko glazbeno djelo za završni ispit, a ne mogu ništa smisliti.
Uzmite neki rad svog učitelja, prepišite ga odostraga prema naprijed i predajte ga kao svoj…
Već sam probao, izlaze Straussovi valceri…

Herc
9 dana prije

Ajmo ovako,Benjamin Netanjahu pravim prezimenom Milejkowski po ćaći i đedu rođenim u ruskom carstvu su zapravo židovski rusi,pa je tu oko 2 miliona židova rusa doseljenih iz SSSR nakon raspada.Svi su oni u dobrim odnosima sa majčicom Rusijom .Sve je to kontrolisani rat na relaciji Putin, Netanjahu(Milejkowski),washington ,Iran, zelenski je samo potrošni materijal i pitanje je samo koliko će još poživjeti Plenković i dvorska luda Grlić su nebitni,a Primorac … kad znaš da ne možeš pobijedit staviš za kandidata lošeg i čekaš novu priliku za 5 godina jer Milanović sigurno pobjeđuje ako ne u prvom onda u drugom krugu

Ante
9 dana prije

Ti političari iz spomenute stranke su napunili đepove sa novcima iz državnog proračuna i nitko za to ne odgovora. Prodavali su profitabilne firme za par Euro centi nakon što su ih uništili, proveli su sumnjivu privatizaciju a sada imaju hrabrosti drugima podmetati.

Ziv je Geza
9 dana prije

plenkovic i grlic radman su Dvorske lude nato pakta, sva sreca da je drzava koju toboze predstavljaju toliko nebitna za ruse da nas cak nisu stavili na spisak mogucih ciljeva u obracunu sa nato govnarima.

SFRJ
9 dana prije

Kaj je tu nesto novo.
TITOOOOO , vrati se i posalji sve ove bitange na Goli Otok.
TITOOOOO

Lucija, prva
9 dana prije

Vidim da nije nitko napisao.

OVE IZJAVE SU UTUŽIVE.

Primorca ne štiti nikakav imunitet.
Mada sumnjam da bi i to pomoglo u ovom slučaju.

Milanović ga može tužiti kad se sjeti.
I uzeti Primorcu onu bolnicu.

Od kuda mu novci za nju?

Lucija, prva
9 dana prije

Milanović:

“… traje sukob Milanovića i vlade koja želi poslati do pet časnika u NSATU.
Banski dvori tvrde da će se aktivnosti provoditi u Wiesbadenu u Njemačkoj, a Milanović da će hrvatski vojnici ići i u Ukrajinu.”

“”Misija NSATU je misija kojom NATO ulazi u ratni sukob.
Stožerno planiranje ratnih potreba u realnom vremenu je ulazak u rat”, ponovio je.

NATO-OVA AKTIVNOSTI ZA SIGURNOSNU i OBUČNU POTPORU UKRAJINI (NSATU) dogovorena je na sastanku na vrhu u Washingtonu u srpnju ove godine.
Misija će se sastojati od oko 700 pripadnika iz NATO članica i partnerskih država, a cijela operacija koordinirat će se u njemačkom Wiesbadenu.”

Basinac
9 dana prije

Samo kapitulacija spasava Ukraince,neznam dali i Ukrainu,jer njih hoce okupirati i Ameri i Rusi,e sad kad bi kapitulirali spasili bi barem veci dio,a Rusi bi protjerali Bleckrock i Vangard te ostale zapadne okupatore.

paradoXopɐɹɐd
9 dana prije

Neviđeno otkriće koje svaki slijepac vidi.

držnedaj
9 dana prije

Koja groteskne figure… uh
ćevapi sa lepinjom i lukom za majstora grafike!

Seljačina
9 dana prije

Prava desnica vise ne postoji, ovaj svit ulazi u kaos teski

Seljačina
9 dana prije

Poslije kaosa nastaje red

JoeP
9 dana prije

E da je mali ostatak logičke Hrvatske odnosno onih koji se pitaju oće li iko od nji pronać rješenje za probleme Hrvatska bi bila na konju sa krilima . . . takvih koji očekuju da in oni nađu rješenje je na nesriću velika većina uključujući cili ovi portal i skoro sve komentatore. Evo već 50 komentara, a da niko nije primjetija kako mu je u percepciju uklizalo to da su ovi političari tu kako bi pronašli rješenje. Znan, znan, kako svi znaju da neće, ali kako to pustit i nastavit sa majmunskin mozgon vrtit dalje, a pri tome na najbitnije ne trepnit isto ka da političari oće rješit probleme. A nema o čemu u komentarima nije pisano, od EU kominterne priko DR Konga i khazarske mafije do Aleksandre Prijović koja se posredno našla i u mojemu odgovoru koji san napisa na jedan komentar. Mislin kako bi članak o Aleksandri Prijović… Čitaj više »

Bruno
9 dana prije

Pa što uopće goboriti o Plijenkoviću i Nesretniku. Toliko smrde na Ursulin šupak, da ne možeš proći pored Lisinskog (kada navrate u Sabor). Ljigavci, izdajnici, rasprodali su državu, prodali narod, tvornice, lažu o rejtingu RH, tvrde da je Ukrajincima bolje sada, i da će im bolje biti u EU i NATO-u. Ukrajinci ne dobivaju lovu džaba, sve su to zajmovi i krediti utrošeni za razaranje vlastite zemlje. Sve go Vučurević i z Trebinja. Napraviti ćemo ljepšu i stariju Ukrajinu. A “znanstvenik Primorac” JAPAJAŠ, SAMOHVAL, EGOCENTRIK, ŠANER, LAŽOVČINA, kreten.Dižem se u 4.30 i razmišljam kako taj dan učiniti boljim. Pogledaj znanstvenika, kada ustane razmišlja kako taj dan učiniti boljim. Kome? svojoj djeci, svojim prijateljima Izraelcima, nobelovcima, jahtaškim prijateljima koji su teški 78 milijardi dolara i jedva čekaju da im on i Plijenković ponude slavoniju na pladnju. Čovjek koji živi u svom balonu od 300 m2, nema pojma da mu danas u… Čitaj više »

Rudar
9 dana prije

Definitivno nakon ovakvih ispada hadezejaca a naročito onog domoljuba Đakića u Saboru, moj glas ide g. Milanoviću !
I želim da nakon dobivanja još jednog mandata bude još žešči u kritikama vjadajuče strukture u Saboru, nema tu pristojnosti ni lijepih riječi, samo ono što hadezejci najbolje razumiju.

LOGIČNO
9 dana prije

Qalibaf predsjednik Iranskog parlamenta sam zrakoplovom doputovao u Bejrut kako bi narodu Libana prenio podršku u ovom bestijalnom ratu protiv Livanjskih gradjana iako je okupator Palestine koji pokušava okupirati i Liban zabranila svojim vojnom nadmoći u regiji da …

goran
9 dana prije

pljulje plenki po miletu jer mu je uršula rekla da hrv vojnici moraju biti spremni za rat sa rusijom,dok je mile jedini trezvezne glave i kaže da nemaju šta hrv vojnici ići u rat protiv rusije.
i to boli plenkia što ne smije ništa napravit jer vrhovni zapovjednik je mile a ne on.
samo zamislite ovo,hrv isprazni državu od hrv vojske i onda potom ta ista država zaposli imigrante u našu policiju i daju im moć u ruke,i onda če neki paki tući hrvate dok če naša vojska ginuti ma bravo plenkoviću bravo

Jadranka S.
9 dana prije

Kod politike mozak općenito nefunkcionira. Tu postoji samo nasilje, ne i inteligencija. Tu je samo otimanje, guranje, borba, mira nema. Nema odmora, samo umiranje. Samo ambicije za veličinom, ljubomora, agresija – tu nema duše.
Samo oni koji sebe nepoznaju mogu biti u politici.
Svugdje gdje je natjecanje, tu je politika.

Biti-ili-ne-biti
9 dana prije

SAD je potpisao ugovor Ujedinjenih naroda iz 1977. kojim se zabranjuje korištenje tehnologije modificiranja vremena u neprijateljske svrhe, uključujući tehnike koje bi mogle imati široko rasprostranjene, dugotrajne ili teške učinke na okoliš. Potpisivanje Konvencije o zabrani vojne ili bilo koje druge neprijateljske uporabe tehnika modifikacije okoliša (ENMOD) uslijedilo je nakon što su SAD deklasificirale svoj program Operacije Popeye, koji je uključivao vojsku i CIA-u u sijanje srebrnog jodida i olovnog jodida u atmosferu izazvati dugotrajnu kišu tijekom Vijetnamskog rata u pokušaju da poremete opskrbne rute i vojne pokrete na stazi Ho Chi Minha. Zašto bi američka vlada potpisala sporazum kojim se slaže s prestankom korištenja tehnologija za vremensko oružje ako one ne postoje? Drugo, kada je riječ o uraganu Helene i njegovom utjecaju na izbore u SAD-u, sami The Washington Post i Politico otvoreno su slavili činjenicu da će uragan vjerojatno utjecati na izbore u korist Kamale Harris. Što se tiče… Čitaj više »

'o''š ne''š Bangladeš
9 dana prije

Men’ to sve ok

'o''š ne''š Bangladeš
9 dana prije

Niko nije savršen

'o''š ne''š Bangladeš
9 dana prije

Zašto neće

Biti-ili-ne-biti
9 dana prije

Davno se saznalo da su Plenković, Milanović, Vučić i ostali političari bivših YU republika zapravo britanski MI6 agenti i da rade za oligarhiju, što se vidi po gotovo svim odlukama koje su protiv naroda i za oligarhiju.
Oni su prividno u sukobu, a ti odglumljeni sukobi imaju svrhu stvaranja napetosti među narodima na Balkanu i eventualno da se ponekad umjetno inscenira i ratni sukob, što su nam podmetnuli 90-ih godina.
Njihova stvarna prezimena su objavljena na stranici o balkanskim KriptoŽidovima.
Plenkovića bi trebali zvati Palenker, jer mu je to stvarno prezime koje je tko zna kada bilo promijenjeno u “Plenković”.

'o''š ne''š Bangladeš
9 dana prije

Ne razumijem?!

'o''š ne''š Bangladeš
9 dana prije

Jebo vam Bog majku i vi ste neki portal a ne može se komentarisati ?! Zašto postojite?

Kaos en el vaticano
9 dana prije

Isssa ti samo nam ovaj ćifut drago pomorac još fali

'o''š ne''š Bangladeš
9 dana prije

Malo prije pročitao da USA u Siriji – čekaj malo ko ih je zvao tamo 😂 izvršila udare po svojim čedom, pardon po tzv ISIL-u 😂😂😂
AKO OVO NIJE ZA RUBRIKU VJEROVALI ILI NE NE ZNAM ŠTA JE 😂😂😂😂😂😂

'o''š ne''š Bangladeš
9 dana prije

BREAKING NEWS !!!!!!!
OKUPATORI PALESTNE I DJELOVA SIRIJE POČELI OFENZIVU NA TERITORIJ SIRIJE – ERDOGAN ZNA 😂

'o''š ne''š Bangladeš
9 dana prije

KOPNENU OFENZIVU – HOĆETE LI OBJAVITI ILI STE POTRAL U SLUŽBI JEWREJA KOJI VAS PLAĆAJU ZA ŠIRENJE LAŽNIH VIJESI?!

Kaos en el vaticano
9 dana prije

Isssa ti, ak primorac postane vrhovnik
posla će vam ne samo djecu, nego i žene i djecu na istočni front, ali i na bliski da se “brani” ona genocidna tvorevina

Red Dog
9 dana prije

Naravno.
Kad se je uslo u Klub se je uslo i u hijerarhiju.
A balkanci su na dnu. Po njima mogu pisati svi.
Zar je neko stvarno mogao misliti drugacije?
„Osnova drustvenog uredenja se menja samo morem krvi“.
Zadnja promena je bila 91 – 95. Za ovo.
Do sledece preostaje samo cutati i trpeti.
Ovo je sada normalno stanje.

'o''š ne''š Bangladeš
9 dana prije

Ipak idje😂

'o''š ne''š Bangladeš
9 dana prije

Hezbolah udara po Tel Avivu a okupacione snage nikako da probiju prvu crtu obrane u agresiji na Liban.a Palestinci u izbjegličkom kampu Jabaliji u Gazi nanose teške gubitke neprijateljima dok neprijatelj ubija puno civila iznerviran zbog gubitaka – a kako bi djavolje pleme

Lucija, prva
9 dana prije

Ovo je i gore nego što piše u ovom tekstu ovdje: Obratite pažnju da ima više osniva za tužbu, osim klevete. Dezinformacije, npr “Na pitanja novinara ima li za takve ocjene dokaza, Primorac je kazao da se “dokazi skupljaju i treba vrijeme da se skupe”. “Ja u to ne ulazim, samo kažem da je čudno njegovo ponašanje od početka rata u Ukrajini, koje je potpuno u suprotnosti svih saveznika, njegova proruska orijentacija, a imali smo Domovinski rat u Hrvatskoj”, ponovio je. “Milanoviću želim sve najbolje u životu, ali on mora otići od Hrvatske” (🤨) Primorac je govorio i o nacionalnoj sigurnosti Hrvatske koja je “apsolutno ugrožena u trenucima najveće ugroze Europe i svijeta, u trenucima kad imate rat, nekoliko stotina kilometara 👈 od sjeverne Hrvatske, kad imate nekoliko žarišta”. “Jedini i najbrži način je da se situacija stabilizira, da on ode u drugom mjesecu. Ja mu želim sve najbolje u… Čitaj više »

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI