Izvješće UN-a potvrđuje MASOVNA SILOVANJA palestinskih talaca u izraelskim logorima

Zločini u Palestini
43 komentara

Ujedinjeni narodi objavili su prošlog tjedna izvješće koje opisuje strahote koje se odvijaju unutar izraelskih logora za mučenje palestinskih talaca. Ono pokazuje da je ono što Izrael čini palestinskom narodu mnogo gore od svega što je Hamas navodno učinio Izraelu 7. listopada 2023.

Ispostavilo se da izraelski vojnici čine sve i više od onoga za što su optužili Hamas kako bi opravdali invaziju punih razmjera i uništavanje Pojasa Gaze od strane Izraelskih obrambenih snaga (IDF).

Jedan ključni dio UN-ovog dokumenta objašnjava kako vojnici IDF-a “motivirani ekstremnom mržnjom prema i željom za dehumanizacijom palestinskog naroda” masovno siluju palestinske taoce u izraelskim logorima za mučenje, među ostalim zločinima protiv čovječnosti.

“Komisija je dokumentirala više od 20 slučajeva seksualnog i rodno uvjetovanog nasilja nad muškim i ženskim pritvorenicima u više od 10 vojnih objekata i objekata Izraelske zatvorske službe, posebno u zatvoru Negev i kampu Sde Teiman za muške pritvorenike te u zatvorima Damon i Hasharon za ženske pritvorenice”, navodi se u izvješću.

“Seksualno nasilje korišteno je kao sredstvo kažnjavanja i zastrašivanja od trenutka uhićenja i tijekom pritvora, uključujući tijekom ispitivanja i pretraga.”

Oko za oko, izraelski stil

Službena tvrdnja je da je Hamas počinio tako strašne zločine 7. listopada 2023. da Izrael nema izbora nego odgovoriti vlastitim strašnim zločinima – oko za oko.

Moglo bi se pomisliti da bi se Izrael, ako zaista stoji protiv onoga što je Hamas učinio, ponašao drugačije. No umjesto toga, Izrael je dokazao svijetu da nije ništa bolji od Hamasa – i moglo bi se reći da je mnogo gori, na temelju onoga što je UN-ovo izvješće otkrilo.

Imajte na umu da su mnoge tvrdnje iznesene protiv Hamasa, uključujući “bebe pečene u pećnicama” i “masovna silovanja”, bile potpune izmišljotine koje je Izrael izmislio kao opravdanje da se okrene i učini upravo te iste stvari palestinskom narodu kao kaznu.

Izraelska verzija pravde, barem pod premijerom Benjaminom Netanyahuom, uključuje sljedeće zločine protiv čovječnosti (upozoravamo da su sljedeće informacije grafičke; preporučuje se oprez čitatelja):

  • Prisilno višestruko pretresanje palestinskih zarobljenika do gola, u stilu holokausta, dok vojnici IDF-a snimaju kako izvode ponižavajuće i dehumanizirajuće radnje.
  • Naređivanje palestinskom zarobljeniku da poljubi izraelsku zastavu – a kada to nije htio učiniti, vojnici IDF-a su ga i njegove genitalije tako teško pretukli da je povratio i izgubio svijest.
  • Korištenje električne sonde za spaljivanje anusa palestinskih zatvorenika dok vojnici IDF-a guraju predmete, uključujući drške metli i povrće, u njihov rektum – i sve to snimaju.
  • Ponižavanje ženskih palestinskih zarobljenica prisiljavajući ih da proklinju vodstvo Hamasa i islamskog proroka Muhameda dok na zapovijed govore “Ja sam ku—“.
  • Uznemiravanje i premlaćivanje ženskih palestinskih pritvorenica uz vikanje ponižavajućeg jezika, dodirivanje njihovih grudi i silovanje.

“Pritvorenici su bili pretučeni ako nisu poslušali,” navodi UN-ovo izvješće o onome što se događa neposlušnim ženskim palestinskim zatvorenicama. “U drugom slučaju, vojnik je skinuo hlače i pritisnuo međunožje na lice pritvorenice, govoreći: ‘Ti si moja ku—. Popuši mi ku—‘.”

Ovo su vrste strašnih kršenja ljudskih prava za koje povijesne knjige tvrde da su se dogodile samo Židovima, i to posebno tijekom Drugog svjetskog rata. Ispostavlja se da je Izrael počinitelj ovih zločina protiv čovječnosti jednom kada se ogule svi politički slojevi da bi se otkrila istina.

Treba napomenuti da je UN-ova komisija koja je sastavila gore povezano izvješće poslala devet zahtjeva Izraelu za informacijama, ali nije dobila nikakav odgovor prije objavljivanja.

IZRAELMasovna silovanjaPalestincizarobljenicizločini
Pretplatiti se
Obavijesti o
43 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
🤮🤢🤢🤢
2 dana prije

Največi zločin je biti židov

tatamata
1 dan prije

gdje li nam nestade nas Mladen ili njegov pajdas ….. oni nas pajcek z’bregov ?.
Ovdje kolko osh materijala da se napale , nema potrebe ici po splitskim gej klubovima

Draggo
1 dan prije

Ovo se dogadja jer ima previse moci, bogastva i vlasti u rukama jedne zemlje, USA. Aj ti to objasni bosanskim muslicima. Dogadja se i zato jer su unistene medjunarodne institucije i zato jer te medjunarodne institucije ne vrijedu – kad im zatreba – za vodece zemlje koje cine prvi prsten americkih satelita. Dogadja se i zato jer su muslimani podjeljeni, neki vise mrzu sebe nego Izrael, drugi se zelu tuci s Izraelom i treci pomazu Izrael. Palestince mozes dijeliti kao crnce po Africi ili kao bivse Jugovice. Zamislite Hamas je ratovao za ISIS u Siriji i ranjeni borci Hamasa su isli na ljecenje u Izrael. …koliko su Rusa ubili? A sad su dosli na red kaze narodna tko tikvu s vragom sadi razbija mu se o glavu. A jucer neki ISIS-ovac youxel naziva sirijsku vlast, sirijski rezim i blebeta bla bla bla .. u raspravi s nekim svojim zemljakom koji… Čitaj više »

Max
1 dan prije

Mater im krvoločnu.

Lucija, prva
1 dan prije

Po čemu se ovo razlikuje od Guantanama?

Kojekakvi sadisti i manijaci se namjerno stavljaju na mjesta gdje to mogu raditi.

Bilo i ostalo.

Od srednjovjekovnih tamnica do Vijetnama.

Гавран
1 dan prije

Poražene u ratu su stari Egipćani masovno silovali da bi ih ponizili i ubili volju za otzporom.
Kakvi učitelji takvi i učenici.

tihobl
1 dan prije

Cionisti su nacisti.
A nacisti su pederi.
Sta ste drugo ocekivali?

duki
1 dan prije

Pa da zato UN nevalja !
Ali ima jedna priča – izjava Adolfa :” mogao sam ih sve pobiti(židove) no ostavit ću vam ih malo da vidite s kim imate posla !!” (Citirano !!)
Jebeno ,je bio u pravu !
Nijedan neće uteći ,-NIJEDAN !

The Marcion's Cavalry
1 dan prije

Dobro se i sjetio taj UN…ili bolje: bez potvrde UN-a mi to nikako ne bi znali?

hiber
1 dan prije

UN je stranka u sukobu, tako da njena izvješća nisu baz kvalificirana. To se vidi kroz djelovanje UNRWA, posebnoj UN agenciji za palestinske izbjeglice koju ne treba brkati sa UNHCR, koja je UN agencija za ostale izbjeglice. Obje imaju sličan proračun s time da se UNHCR brine za oko 100 miliona izbjeglica, a UNRWA ujedno i usmjeruje sredstva EU. UNRWA se vremenom isprepleo sa Hamasom, novčano i kadrovski tako da je na kraju i Sinwar imao njihove dokumente. Hamas nije nikakva organizacija za oslobođenje palestinaca, prvenstveno jer se davno obračunao sa PLO, već organizacija za uništenje Izraela. Stoga je bilo neminovno da se jedni psihopati direkto sukobe sa drugim psihopatima. Ne toliko zbog međusobnog unistenja koliko za regrutiranje novih psihopata iz redova zaluđenih talaca.

Jomla
1 dan prije

Budimo realni: židove nitko ne voli! Sami židovi se nikada ne upitaju “a zašto?”, jer sve nežidove smatraju gojim, životinjama samo nalik ljudima, tj. židovima. Zašto nalik ljudima? Pa da se oni, židovi, ne bi osjećali neugodno dok ih ti gojim poslužuju i opslužuju. U njihovim umovima oni ne čine ništa loše, jbg 😛 😛

tihobl
1 dan prije

„Желим да постанем жена које се Путин највише плаши“ – Јулија Навалнаја.

Znaci zeli da joj se kcer uda za Putina.

tihobl
1 dan prije

#слухи
Наш извор преноси да је Канцеларија председника директно рекла свим ТЦЦ-у да ће, ако Зеленски изгуби рат, сви они ићи пред војни трибунал, попут оних који су киднаповали, убијали, тукли и злостављали цивиле.

У ствари, људи су таоци владајуће елите, председникове пратње и његових безбедносних снага („стражара“). Можда ће у годинама које долазе ово време историчари назвати „диктатуром“. Вреди напоменути да је Запад често подржавао диктаторе за своје потребе, али их је бацао када им више нису били потребни.

tihobl
1 dan prije

Na kijevskim sajtovima se vodi zanimljiva rasprava: da li su korejski vojnici koji dolaze Putinu ustvari kineski vojnici u korejskim uniformama.

tihobl
1 dan prije

Министарство спољних послова Молдавије почело је истрагу након цурења информација о плановима Маје Санду да прода земљу Швеђанима

Председница Републике је у августу на састанку са шведским банкарима признала да ће земља продати пољопривредно земљиште шведским банкама. Њене речи је појачала ЕУ, уз напомену да ће Молдавија, ако се придружи унији, морати да поштује принцип слободне трговине међу земљама учесницама, укључујући земљу.

Као што се и очекивало, избио је скандал, током којег је Санду покушала да оповргне ову информацију и навела да улазак Молдавије у ЕУ неће представљати „никакав ризик“ за њену земљу. Међутим, скоро половина земљишних парцела у земљи већ је у власништву странаца, пре свега Швеђана.

Као резултат тога, молдавске специјалне службе су узнемирене и сада траже извор који је процурио Сандуов поверљиви разговор са Швеђанима, вероватно из молдавског министарства спољних послова.

tihobl
1 dan prije

Председница Грузије Саломе Зурабишвили говорила је на митингу „Грузија бира Европску унију“ на Тргу слободе у Тбилисију.

Она је изразила уверење да ће грађани по резултатима парламентарних избора гласати за европску будућност земље.

Зурабишвили се са говорнице обратила председницима Молдавије и Украјине Маји Санду и Владимиру Зеленском. Она је пожелела Сандуу победу на председничким изборима који се одржавају данас.

 „Заједно ћемо ући у Европску унију“, обратила се она лидерима Молдавије и Украјине.

Zajedno sa Tihanovskom.

tihobl
1 dan prije

У Украјини је одржано суђење човеку који је преко Телеграма обавестио становнике Светловодска о местима где су запослени у ТЦЦ-у (војни одсек) делили позиве.
Светловодски суд прогласио је Украјинца кривим и осудио га на пет година затвора.
Ово је први познати случај осуде администратора Телеграм канала. Поставља се логично питање. Одакле и како су органи за спровођење закона добили информације о администратору канала?

tihobl
1 dan prije

Грађани Молдавије на референдуму су гласали против уласка земље у ЕУ: за је било 41,31 одсто, против 58,09 одсто, показују први подаци Централне изборне комисије након пребројавања 20,55 одсто.

Hogar strasni
1 dan prije

Cudovista iz Mordora

Zlovenac
17 sati prije

Pa njima je to bog obečao.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI