Američki State Department i Biden-Harris režim očajnički pokušavaju pokrenuti Treći svjetski rat prije izbora

SAD i Ukrajina
39 komentara

Posljednja i najozbiljnija od “crvenih linija” Moskve prekoračena je ovaj tjedan nakon što su Sjedinjene Države odlučile “dopustiti” Ukrajini da upotrijebi oružje koje su ona i druge zapadne nacije donirale za napade na ciljeve duboko unutar ruskog teritorija.

Plan Washingtona, prema kongresmenu Michaelu McCaulu (R-Tex.), kako ga je citirala novinarka Axiosa Juliegrace Brufke, je ukinuti sva ograničenja Kijevu na korištenje američkih ATACM-ova (vojni taktički raketni sustav). Predsjednik Biden je potvrdio da Washington “sada to rješava”.

Skoro sve druge velike zapadne nacije slažu se da je prelazak zloglasnih crvenih linija Vladimira Putina i “dopušteno” i razumno u svjetlu sve imovine duboke države i kriminalnih shema, tj. trgovine ljudima, koji su zaštićeni samim postojanjem Ukrajine pod Volodimirom Zelenskim.

Do sada je Zapad Ukrajini samo slao oružje i puštao Zelenskog da radi s njim što želi, samo dok ga ne koristi za udare duboko unutar ruskog teritorija. To se promijenilo nakon što je Zelenski zašištao i zahtijevao da mu se dopusti da koristi sve svoje nove igračke tamo gdje mu je Putin rekao da ne smije.

“Sjedinjene Države su do sada dale Kijevu oko 200 milijardi dolara ili više u financiranju i vojnoj opremi i oružju”, izvještava SHTFplan.com o ovom najnovijem razvoju događaja.

“Kijev je od svibnja tražio ukidanje ograničenja protiv korištenja projektila dugog dometa kao projektila dugog dometa. To također postavlja pitanje; jesu li SAD uvijek ‘dopuštale’ Ukrajini da prijeđe ruske crvene linije? Jer Washington jeste dao Kijevu oružje dugog dometa, pa zašto bi im zabranili da ga koriste na neodređeno vrijeme?”

Je li konačna crvena linija prijeđena?

Istini za volju, Zapad je vjerojatno isplanirao cijelu ovu stvar davno prije. Zapadne sile su se pretvarale da samo naoružavaju Ukrajinu za vlastitu “samoobranu”, cijelo vrijeme znajući da će ih Zelenski na kraju upotrijebiti protiv Rusije u velikoj provokaciji prema Trećem svjetskom ratu.

“Ovo bi trebalo poslužiti kao upozorenje za SAD”, upozorava SHTFplan.com. “Ako Kijev doista napadne ruski teritorij koristeći ovo donirano oružje, to bi mogla biti kap koja je prelila čašu jer je posljednja crvena linija Rusije pređena.”

Američki državni tajnik Antony Blinken najavio je promjene politike ovog tjedna tijekom posjeta Kijevu s Davidom Lammyjem, svojim kolegom iz Ujedinjenog Kraljevstva.

“Razgovarao sam s Blinkenom prije dva dana i on putuje sa svojim kolegom iz Ujedinjenog Kraljevstva u Kijev kako bi im zapravo rekao da će im dopustiti [da napadnu Rusiju s ATACMS-om]”, potvrdio je McCaul.

Prema riječima glasnogovornika State Departmenta Matta Millera, Blinken je odletio u Kijev “kako bi pokazao kontinuiranu podršku obrani Ukrajine”. Miller nije spomenuo nikakve promjene politike.

Ono što je Blinken učinio bilo je samo “signal”, prema Bloombergu, da Washington namjerava promijeniti pravila sada kada su se pojavili izvještaji koji tvrde da je Iran opskrbio Rusiju balističkim projektilima. Iran, kao odgovor, tvrdi da nije učinio tako nešto, tvrdeći da ne podržava nijednu stranu u sukobu.

Kad god SAD treba izgovor za slanje više novca ili oružja stranim kriminalcima, najčešće izgovara rečenicu “Iran proizvodi nuklearno oružje”. U ovom slučaju, podigli su ulog tvrdeći da Iran šalje to nuklearno oružje Rusiji, drugom bauku kojeg Washington rutinski koristi kako bi pokušao progurati nepopularnu vanjsku politiku.

“Zaboravite da podržavamo lažnog predsjednika, zaboravite da podržavamo agresora na teritoriju RF (Ruske Federacije) i zaboravite da podržavamo kabalu koja ubija samo kršćane. Kakav je to način razmišljanja? Ne možete razumjeti njihov mentalni sklop namještaljka više”, napisao je jedan komentator o ludilu Zapada.

Hoće li duboka država uspjeti izazvati globalni nuklearni holokaust prije izbora?

Rakete Dugog dometarusijaSADTreći svjetski ratukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
39 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zvone
2 dana prije

Rusi bi trebali upotrebiti taktičko nuklearno oružje jer mislim da ameri neće spašavati Evropu i rizikovati WW3.

IL Partigiano
2 dana prije

Treci svj rat bi osigurao novi mandat demokratskoj stranci

2 dana prije

Ne, nisu u pitanju izbori već je njihov problem to što Rusi tvrdoglavo odbijaju da urade ono što su njihovi (Bajden-Haris) šefovi predvideli pa zato kasne sa realizacijom zadataka.
Velika agenda je izuzetno složena, ima mnogo delova koji su međusobno zavisni i vrlo je teško sve to uklopiti kad negde dođe do odstupanja.

Faust
2 dana prije

Demokrati žarko žele WW3 ali pod uvjetom da ga pokrenu Rusi i da spale EU.Znaju to i Putin i ekipa i zato ne nasjedaju na provokacije.

Subaru avatar
2 dana prije

Evo prilike Nisferatuu da se dokaže, tri posejdona i gotova varanska prića na ekološki način.

Darko
2 dana prije

Americi i svijetu bi dobro došao uspješan atentat na Bidena i krmaču Kamalu te dobar dio luđaka iz stranke demokrata. To je najveće zlo Amerike koje bi priglupi Amerikanci trebali sami počistiti i ne čekati da im netko u tome pomaže.

goran
2 dana prije

ajde putine budi pametan pa pošalji svoje specznac snage neka ti dovedu bidena i haris pa im presudite negdje u sibiru.
nitko u americi neće primjetit da su nestali hahahaha

Schwarze Hunderte
2 dana prije

Oni , koji Biden – Harris duo podržavaju – nisu nit za što – pogotovu ne za bilo , kakvi rat 😁 oni koji su protivu dvojca – ne pada im na pamet ić u rat 😁 , jedino na što ovi konji računaju je da probaju … Paragrafima … Hajde , obvezno vojačenje pa ako ni to ne prođe a HEBI GA ! ODOSMO U K. 🤷

tihobl
2 dana prije

Dilema je koji plan upotrijebiti: Pllan A – masovan napad evropskim raketama na Moskvu uz njamasovnij napad “ukrajinskih” dronova. Plan B – masovan napad na elektane i rafinerije po RF u ocekivanju simetricnog odgovora. Sto se tice prvog plana Moskva je dobila PVO tornjeve. Gradonacelnik je pitao sta treba za odbranu Moskve, strucnjaci su mu rekli koliko panncira treba podici na visinu kako bi mogli otkrivati i unistavati male ciljeve. Onda je gradonacelnik naredio da se izgradi duplo vise tornjeva. Vecina ce biti presretnuta, ali nesto ce i proci. Bitno je da NATO evropskim raketama udari po Moskvi i tako otpocne rat. Kremlj ili nece odgovoriti ili ce odgovoriti dronovima dugog dometa – imaju na zalihama 2500 kom. Sto se tice napada na elektro i naftnu infrastrukturu rusi stetu mogu otkloniti za mjesec dana. Kremlj nece odgovoriti ocekivano i unistiti svu elektro mrezu u Ukrajini vec ce prepoloviti ostatak mreze.… Čitaj više »

hitber
2 dana prije

Zapadni anal-isti govorre da je senilni protiv ….

Max
2 dana prije

Neće uspjeti.

Josip
1 dan prije

Kada ce glupi Amerikanci progledati i ubiti Bidena i Kamalu?

Miro
20 sati prije

Ukrajinsko-Ruski rat je posjednako glup kao Srpsko-Hrvataki.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI