ATENTAT NA TRUMPA: “Pogođen sam metkom koji mi je probio vrh desnog uha”

Atentat - Donald Trump
468 komentara

Donald Trump povrijeđen je iz vatrenog oružja tijekom skupa u Pennsylvaniji. Strijelac je neutraliziran.

Američki predsjednički kandidat Donald Trump, koji je u subotu morao biti hitno evakuiran sa sastanka u Pennsylvaniji, rekao je da je upucan u uho tijekom prve reakcije nakon incidenta.

“Mene je pogodio metak koji mi je probio vrh desnog uha. (…) Nevjerojatno je da se takav čin može dogoditi u našoj zemlji”, napisao je na svojoj platformi Truth Social. “Odmah sam osjetio da nešto nije u redu”, rekao je bivši predsjednik, koji je također izrazio sućut “obitelji ubijene žrtve”.

Donalda Trumpa, koji je tek započeo govor, agenti Tajne službe odmah su ga oborili na zemlju dok su se čule detonacije.

Bivši američki predsjednik evakuiran je s krvlju koja je klizila niz uho, nakon pucnjeve koja je stajala života najmanje jedne osobu u publici. Osumnjičeni strijelac je ubijen, izvijestili su američki mediji pozivajući se na lokalne pravosudne vlasti.

Navodni počinitelj pucnjave na skupu Donalda Trumpa bio je izvan ograđenog prostora gdje se skup održao, rekao je tužitelj okruga Butler u Pennsylvaniji (sjeveroistočno) za CNN. “Ne znam kako je dospio tu gdje je bio, ali bio je vani”, rekao je tužitelj, precizirajući da nema informacija o njegovom identitetu.

Osude su pljuštale nakon događaja. Američki predsjednik Joe Biden prvo je u izjavi rekao da mu je “laknulo” kada je saznao da je Donald Trump “na sigurnom i dobro”. “Nema mjesta za ovakvu vrstu nasilja u Americi. Moramo se okupiti kao nacija da to osudimo”, dodao je.

Potom se kratko obratio demokratski predsjednik. Rekao je da se nada da će moći brzo razgovarati s Donaldom Trumpom. “Svi moraju osuditi” ove pucnjave, izjavio je Joe Biden.

Ovo je bio posljednji susret Donalda Trumpa prije republikanske konvencije, na kojoj mora biti službeno nominiran kao kandidat Republikanske stranke protiv demokratskog odlazećeg predsjednika Joea Bidena na izborima u studenom.

atentantDonald Trump
Pretplatiti se
Obavijesti o
468 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
123
1 mjesec prije

Očekivano

nepoželjni
1 mjesec prije

Ono što ga ne ubije to ga ojača;)

Mane
1 mjesec prije

Obzirom da u Americi trećina zaposlenih radi nesto smisleno i ljudima bitno,dok vecina ne radi nista ili glumi da radi,s obzirom da slavina presusuje,fondovi koji finansiraju glumce pucaju,jasno je da krece stampedo.amerika nema veliki izbor rešenja; jedno od rešenja je demontaža socijalne drzave i svodjenje potrosnje u realne okvire,drugo prelazak na puni komunizam i racionalisanje,depopulacija dela parazita kako bi onaj drugi deo nastavio po starom i četvrto gradjanski rat.izgleda da su krenuli od gradjanskog rata pa ce kasnije da predaju na druge stavke

Mat
1 mjesec prije

Bajdenovo predizborno obecanje “metak u oko”.

Dux
1 mjesec prije

….tako to rješava Amerika..

AJeTo
1 mjesec prije

Amater, gađao je glavu.

Pero
1 mjesec prije

Ovo je u neku ruku false flag ali ko je organizator?Cilj je normalno poslati opomenu evo što te čeka.”Atentator” da ga je htio ubit bio bi ubijen,jer dobar snajperista na 200 metara skine vrapca u letu.

Dušan
1 mjesec prije

Na njega ,Trumpa ,pucao neki 20 -godipnji mladić istražuju se motivi !! E sada kako ga pogodio u gornji dio uha ,sa relativno male udaljenosti ,ostaje sumljivo !!

Dušan
1 mjesec prije

Ajmo sada teorije zavjere ,ZAŠTO SNAJPERISTA ,20-GODIŠNJI MLADIĆ ,POGODIO TRUMPA SA RELATIVNO MALE UDALJENOSTI ,NEKIH 150 METARA U GORNJI DIO DESNOG UHA ??.
JAKO LOŠ STRIJELAC BI GA POGODIO U GLAVU ,ILI PRSA,MOŽDA JE CILJ DA TRUMP POSTANE I ŽRTVA I HEROJ ISTOVREMENO OVIM REŽIRANIM POKUŠAJEM ATENTATA ???
DA ČUJEM OZBILJNA MIŠLJENJA !!!!😁😁🎃🎃

Cut The B.S.
1 mjesec prije

Ovo je samo upozorenje, da su htjeli bio bi pokojni.

Josip
1 mjesec prije

Sada vidite sto je ta banda ljavicara i demokrata. To treba pola pozatvarati i mlatiti ko voloveu kupusu. Svuda je isto i u Europi nije nista bolje..

Josip
1 mjesec prije

Jebat ce mater Trump ovaj puta denokratima samo kada dode na vlast.

Garbage from Оcек
1 mjesec prije

I poslije Trumpa, Trump!

Faust
1 mjesec prije

Misle li neki i dalje da je i Trump igrač duboke države?

Josip
1 mjesec prije

To su Demokrati, kada ne mogu pokrasti izbore onda ubijaju po koji puta do sada?

MrKamenjarac
1 mjesec prije

…AKO JE PAMETAN ,DA NAKON IZBORA ZABRANI PRODAJU ORUZIJA SUPLJOGLAVCIMA (JER ONI MISLE DA JE TO ZA IGRANJE KAO NA COMPUTERU) I AUTOMATE ZA MUNICIJU POSTAVLJENE U DISCAUNTIMA KAO DA SU AUTOMATI ZA ZVAKE….A STA DRUGO OCEKIVATI OD SUPLJOGLAVACA????

Lucija, prva
1 mjesec prije

“AMERIČKI mediji već su prethodno objavili kako se nagađa da je napadač zapucao na Donalda Trumpa iz obližnje zgrade.

Sad se pojavila fotografija iz zraka koja prikazuje pušku na valovitom krovu zgrade pored nečega što izgleda kao tijelo, a zamagljeno je na ovoj fotografiji. Sporna zgrada udaljena je oko 150 metara od mjesta gdje je Trump držao govor.

Osoba upoznata s istragom potvrdila je za Associated Press kako je policija na mjestu događaja pronašla jurišnu pušku…

Američka tajna služba je navela kako je “neutralizirala napadača koji je preminuo”. “Osumnjičeni napadač ispalio je više hitaca prema pozornici s povišenog položaja izvan skupa. Jedan od gledatelja je poginuo, a dvoje je teško ozlijeđeno. Incident je trenutno pod istragom i tajna služba je službeno obavijestila Federalni istražni ured(FBI)”, stoji u priopćenju. “

Lucija, prva
1 mjesec prije

“Nisu prosla sudenja, podmetanje kao Ruski covjek, lazirani January 6 itd. Moralo je doci do Dallas i JFK faze, ocajni su. Zamisli biti sada buzinski sendvicar, nije im bas lako prodati spin da je izrezirano, a nije da se ne trude Nisam njegov obožavatelj, al je jako zabrinjavajuće kako im se ovo uopće dogodilo. Imate na twitteru navodni intervju s likom koji tvrdi da je upozorio poluliciju na tipa.na krovu i nitko nije reagirao kako spada. Isto možete vidjeti koliko je to trebalo biti jednostavno za osigurati jer izgleda kao ruralno područje sa tek nekoliko takvih krovova. Prve informacije, Politico objavio članak o Bidenovom sastanku sa donatorima, prije 5 dana, Biden izjavljuje…zaboravite debatu, vrijeme je da Trump postane meta…” Točno. Ovo je objavljeno na X- u. “Nijedan mainstream medij podupiran od strane globalista neće ovo nazvati polušajem ubojstva: niti CNN, niti CBS, niti NBC, pa niti Index, već samo “pucnjava”.… Čitaj više »

Lucija, prva
1 mjesec prije

Nastavak. “…kada lazima stvaras fiktivne narative, putina stigmatiziras ko hitlera, zelenskog ko sveca….i sada najednom taj trump zeli zaustaviti put dobra. naravno da je narod sludjen i desava se ovo i trumou i fici da neki random debos sve popusio i njemu je sta je cuo na medijima – ako trump pobijedi amerika postaje diktatura, on postaje hitler, odvesce svijet u propast i naravno jede malu djecu za dorucak. a covjek samo zeli zaustaviti krvoprolice i spasiti sta je ostalo od zapada jer vidi ko svako iole bistar ili ko nema tu financijske interese kao nasi tu “komentatori” na indexu d ako se ovo trenutno nastavi survace se zapad u propast. naravno ako nije stvarno pravi pokusaj atentata od strane demokrata a onda je demokracija proslo svrseno vrijeme. a najzalosniji dio cijelog rata u ukrajini je sta su americke mega korporacvije ciji su lutci demokrati opsjednute da zele taj istocni… Čitaj više »

Lucija, prva
1 mjesec prije

Shots fired at Trump’s rally Assassination attempt on president Trump YouTube

gogo
1 mjesec prije

oni koji zarađuju na ratu i upralvljaju senilcem i njegovom lgbt administracijom ne žele Trumpa na vlasti

lkw
1 mjesec prije

Donald duck

Zoro
1 mjesec prije

ovo demokrate prikazuje kao loše a posljedično republikance kao dobre, manipulacija bez obzira je li događaj stvaran ili namješten
i jedan i drugi kandidat za prisidnika su igrači duboke države, drukčiji ne može doći na visoke pozicije, ako je obračun stvaran to je rat između dva krila duboke države a podjele od tamo se prenose i u javnu sferu
i jedan i drugi će sprovoditi politiku duboke države, ona je američka dominacija i vladavina nad svima ostalima pljčka i život na račun ostatka svijeta, razlika je samo u načinima ostvarenja tih ciljeva a to se nikoga na svijetu apsolutno ne tiče, ako se ne branimo i organiziramo bićemo opljčkani i uništeni ko tamo pobjedio da pobjedio
ne treba uopće pratiti dešavanja u vezi američkih izbora nemaju nikakvog značenja, igrokaz, dešavanja unutar duboke države su nedostupna nivinarima osim nekim tajnim službama

Subaru avatar
1 mjesec prije

Kauboji poslije ovog igrokaza trebaju povjerovati da krempita radi za narod i da ih to radikalizira i polarizira da ulete u građanski rat broj dva a oba im podmetnula sila koja vlada njima od kad istrijebiše indijance i bizone, varanska šok terapija i manipulacija emocijama do ibera.

Babilon
1 mjesec prije

Vrlo moguće da je izrežitano u pokušaju da se izazove krvavi građanski rat u Americi

tuf
1 mjesec prije

Da sam Zelenski sad bih se sklonio u bunker na par mjeseci. Smrad ovog pokušaja atentata mora biti ekspresno prikriven. Gdje ćeš boljeg načina od još šokantnijeg događaja – doslovno ubojstva ‘borca za zapadne vrijednosti’ – Zelenskog.
Ne zaboravimo da je Reuters jučer plasirao ‘svjedočanstva’ raznih dužnosnika kako je Zelenski iznimno paranoičan zbog pokušaja ruskih atentata na njega. I onda još Budanov onako slučajno jučer uvali priču o njihovim pokušajima atentata na Putina. Sve kao mentalna priprema javnosti za ono što slijedi.
Jer, realno, stanje na terenu im ne ide u prilog. Kako Demokratima tako ni Ukrajincima.

македонец
1 mjesec prije

šta kažu hilari, nudlan, pelosi.. itd. sve to mora na sud demokrate/banditi. Trump ❤ 🇲🇰💪

Гавран
1 mjesec prije

Moć i posledice događaja se dobrim delom prepoznaju po masovnom upadu trolova.
Trolovi nisu obavezno boodale, mada pričaju boodalaštine.
Boodale smo mi, ako čitamo šta pišu!

anik
1 mjesec prije

početak političke krize v SAD?

čudila se aman ja
1 mjesec prije

…”napadač neutraliziran”-tu je odgovor na tko,što,kako,zašto.

Tupko Glupko
1 mjesec prije

Veliki propust sigurnosnih službi.
Lako moguće i namjeran.
Atentator nije preživio da bi pričao zašto je to učinio.

Još jedan razlog zašto bi Bidena mogli ukloniti iz predizborne kampanje.
Proglašavanje istoga nesposobnim, ili kao što sam napisao prije nekoliko dana u komentaru mogući iznenadni moždani ili srčani udar, brzorazvijajući tumor, pad ili slično.

Zamislite kaos da je metak otišao jedan centimetar bliže glavi i da je Trump sada pokojan.
Kaos koji se lako mogao pretvoriti u građanski rat, izvanredno stanje i zabranu demokracije i izbora do daljnjega. U stilu Zelenskog i Ukrajine.

Ziv je Geza
1 mjesec prije

Postoje samo dvije opcije da se ostatak svijeta bar na trenutak oslobodi smrtonosnog stiska americke duboke drzave,jedna opcija jest gradjanski rat u americi a druga je bljesak tzara iznad vasingtona.

JEN
1 mjesec prije

Kad je drustvo zadojeno mrznjom onda se uvijek stvori neki hiber

oli
1 mjesec prije

Zapravo ovo je perfidan nacin da se opravda sledeci atentat na aktualnog presjednika USA i postavljanje novog favorita duboke mocvare.
Biti ce objasnenokako je to radikalni potez nekoga od pristasa republikanaca.
Gospodine Biden cuvajte svoj zivot

onaj najglu...Dalton
1 mjesec prije

Slika Trumpa, kako krvavog lica s podignutom šakom stoji ispred američke zastave govoreći “Borba”, ima potencijal da uskoro postane poznata kao podizanje američke zastave na vrhu vulkana Suribachi na Iwo Jimi…

P.S.
Prvo i najvažnije, naše misli i molitve su s Kamalom Harris…
Biden nakon pokušaja atentata na Trumpa.

Auslender
1 mjesec prije

Hollywood je to brale….

Jure
1 mjesec prije

Činjenica da je atentator bio na krovu 125 m od mjesta gdje je Trump držao govor je veoma indikativna s obzirom da je Trump kao bivši predsjednik sigurnosno zaštićena osoba prve vrste da to tako nazovemo, tako da ovo ne izgleda slučajno. Neki USA mediji prenose info da je atentator bio član ili pripadnik Antife. Vrlo mogući scenarij je taj da je ovaj neuspješni atentator spasio život Trumpu ne samo zbog toga što ga SLUČAJNO nije pogodio tamo gdje je trebao nego radi toga što je SPRIJEČIO moguće buduće bolje pripremane atentate na njega zbog činjenice da će to u bliskoj budućnosti biti skoro pa nemoguće izvesti zbog pojačane sigurnosti oko Trumpa. Opet neki USA mediji spominju oproštajno pismo atentatora ali ne navode detalje …. isto tako mislim da je sad pravi trenutak da Trump objavi ko mu je potpredsjednik jer će to POKAZATI SMJER U KOME ĆE IĆI NAKON… Čitaj više »

Brainstorm
1 mjesec prije

Najkorisnije bi bilo gurati pricu da se radi o jfk metodi. Buduci da je ovdje rasprava gdje ne politiziramo i ne navijamo, moramo teziti kazivanju istine. Tako da cu reci moj dojam, prema koliko se zna dosad.
Meni se cini da se radi o samotnom vuku. Vidi, mladac je clan republikanske stranke ali donator demokrata. Znaci, lazni republikanac. Pripremao je iskaznicu da se nadje ako treba laksi pristup.

SOX
1 mjesec prije

Mudrijasi,koji tvrdite da su isti kako to da se ovo nije dogodilo senilcu????

Mrčikola
1 mjesec prije

“Nevjerojatno je da se takav čin može dogodit u našoj zemlji”…’ajde, Trumpe, lovit zmije.😁
Pitanje je jeli Trump sam zatražio “više teksta” da mu ulogu učine važnijom ili mu je “tekst” uvaljen zbog potreba “filma”.😁

gospoja sa povezom preko očiju...
1 mjesec prije

Opet i opet igre BEZ GRANICA!! Predstave za drogirane, gluhe i ćorave!! Sada je najnovija igračka sjela u ruke – idemo sada mjesecima o ovoj pucnjavi; ili idemo danima o dementnom idiotu Bidenu; daj sada tu samo fali Hillary Clinton?! Ili MIŠEL (“osjećam” se ženom) Obama?! Jučer je manijak Netanyahu i njegova cionistička bratija izvela napad na IZBJEGLIČKI KAMP El Masawi!! Piše kako su ubili preko 70 ljudi, vjerojatno su stotine ponovo osakaćene; i ostali čak i bez tih jadnih šatora pod kojima su pokušali pronaći kakvu takvu sigurnost. Sve se događa na ovom nesmiljenom sunčanom vremenu. Nemaju tamo niti dovoljno vode, kamoli hrane. Naravno, opravdanje za ispuštanje bombi iz aviona na kamp će vjerojatno biti kako su neka djeca sofisticiranim praćkama gađali izraelske vojne avione – pa su ovi, kako ne bi bili srušeni od tih praćkaša – ispustili bombe na te teroriste i kamp. Sigurno će priča ići… Čitaj više »

papa strumf
1 mjesec prije

1. cuju se pucnjevi.
2. papa strumf nestaje iza govornice okružen strumfovima.
3. papa strumf izranja zamazan sa nešto krvi po uhu i licu.
4. (zaključak): mora da je od metka?

🐉®️
1 mjesec prije

Eksplodirala mu je buba u uhu i pripolovila mu dio uha popola ka sto ce se Italia pripolovit ali umjesala se bozja ruka i spasila ga.
To je znak da ce sin bozji spasiti svjet od sotonjara.

držnedaj
1 mjesec prije

…’Kada mediji establišmenta odmah sve označe kao “teorije zavjere” i “lažne i obmanjujuće tvrdnje”, znate da je duboka država bila umiješana…

Pero
1 mjesec prije

Što mi tu pišemo možda je istina možda nije ali ono što 100 % nije je ono što če zapadni medijski klošari naravno i “naši” pisat a zna se u čijem su vlasništvu i ko ih kontrolira.Evo najnoviji primjer,raspisali se o Bidenovim gafovima kad su dobili dozvolu a on je takav več četiri godine.

Гавран
1 mjesec prije

JEDAN CENTIMETAR.
Jedan centimetar je odlučio između sigurnog nuklearnog rata i nesigurnog mira.
Za sada.

Basinac
1 mjesec prije

Mislim da je mali Pedro,a pravi atentator eto za dlaku promasio.
Moj prijatelj je za sada jos ziv i spreman za borbu.

Schwarze Hunderte
1 mjesec prije

They spilled a first blood . Now is their time to die . STARTING ! Prvi su prosuli krv .Sada je njihovo vrijeme da umiru . POČINJE !

NALET
1 mjesec prije

Slovački premijer,Mamić…i sad Trump.. ni atentatori nisu što su nekad bili…

DZuro DZak_ovic
1 mjesec prije

This is not America, tra la- la – la

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI