Biden bi ‘mogao biti osuđen’ – Trump

Trump i Biden američki izbori
43 komentara

Bivši američki predsjednik je nagovijestio da bi njegov suparnik mogao biti procesuiran u budućnosti

Američki predsjednik Joe Biden mogao bi u budućnosti biti kazneno gonjen, upozorio je bivši predsjednik Donald Trump tijekom televizijske debate u četvrtak. Dvojica suparnika za predsjedničke izbore 2024. sučelila su se u Atlanti u Georgiji.

Tijekom debate koju je moderirao CNN, Trump je upitan o njegovim prošlim izjavama, u kojima je naznačio da će krivično goniti Bidena ako pobijedi na izborima u studenom.

Trump je prvi iznio kako je porota nedavno proglasila predsjednikova sina, Huntera Bidena, krivim za kršenje federalnih zakona o oružju kada je kupio revolver 2018., dok se borio s ovisnošću o drogama.

“Njegov sin je osuđeni zločinac na vrlo visokoj razini. Njegov sin je osuđen, vjerojatno će biti osuđen još mnogo puta”, rekao je Trump. Zatim je prešao na Bidena, rekavši: “Ali on bi mogao biti osuđeni zločinac čim ode s položaja. Joe bi mogao biti osuđeni zločinac sa svim stvarima koje je učinio. Činio je užasne stvari.”

Trump je tijekom 90-minutnog okršaja iznio brojne optužbe protiv svog protivnika, oštro kritizirajući Bidenovu politiku prema gospodarstvu i imigraciji, kao i njegov odgovor na sukob u Ukrajini i povlačenje američkih trupa iz Afganistana. Biden je branio svoj dosje kao predsjednika, tvrdeći da je Trump ostavio zemlju “u kaosu”.

Biden je napao Trumpa zbog njegovih problema sa zakonom. “Samo je jedan od nas osuđeni prijestupnik, a ja ga gledam”, rekao je 46. predsjednik, referirajući se na ovomjesečnu presudu porote, u kojoj je Trump proglašen krivim za lažiranje poslovne dokumentacije tijekom predsjedničke kampanje 2016. godine.

Biden je također istaknuo da se Trump trenutno istražuje zbog drugih zločina, te da je u siječnju izgubio građansku parnicu od kolumnistice E. Jean Carroll, koja je bivšeg predsjednika optužila da ju je seksualno napao 1990-ih. “Zločini za koje ste još uvijek optuženi – i razmislite o svim građanskim kaznama koje imate”, rekao je Biden.

Trump je negirao krivnju i tvrdi da su svi slučajevi protiv njega dio politički motiviranog “lova na vještice”. Na pozornici debate ponovno je optužio Bidena da “naganja svog političkog protivnika”.

Tijekom kampanje, Trump je obećao “sudnji dan” za svoje protivnike ako bude ponovno izabran.

američki izboriBidenDonald TrumpSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
43 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Гавран
2 dana prije

Kao iz filma “Jedan voz za dve bitange”
#
Diskusija dve omatorele protuve koje pričaju o nečemu, što niti poznaju niti imaju uticaja.
#
Najviše potseća na fotke Prezidijuma (metuzalema) SSSR-a iz doba Brežnjeva.

tuf
2 dana prije

Naravno da s ovakvim predsjedničkim kandidatom ‘demokrati’ mogu odmah potpisati kapitulaciju, čak bez korištenja jokera “Nepriznavanje rezultata”. Zato mi se još početkom godine činilo izglednim namjerno eksponiranje (čitaj: javno zlostavljanje) Bidena kako bi se američku javnost što više kondicioniralo u smjeru odustajanja od “white male” predsjedništva i dobivanja što šireg konsenzusa da SAD “zaslužuje Predsjednicu”. Mora biti žena, mora označavati standardne ‘woke’ kućice. Harris nikako nije osvojila am. javnost, Clinton je prestara i osim ako ne pregazi vlastitu riječ ne misli sudjelovati. Ali pojesti ću šešir ako ‘demokrati’ kao kartu u rukavu nemaju Michelle Obamu, savršenu deep state kandidatkinju. Njezin muž, ratni zločinac Barack Hussein, također je zasjeo u ovalni ured pod sloganom “Change”. Progresivci se jedino i zalažu za konstantnu promjenu te odustajanje od prethodnih obrazaca tako da nema šanse kako bi više predložili muškog kandidata (osim ako je bi/trans/zoo/pedo). Doduše, manjkavosti ove teorije su: 1) netipičan izostanak medijske… Čitaj više »

Dušan
2 dana prije

Ova oba penzića ili u ludaru ili u starački dom ili odvesti na neki pusti otok na pecanje i kupanje a NIKAKO DA SE BAVE POLITIKOM I O NEČEMU ODLUČUJU !!!

Graciela
2 dana prije

bajkice za naivne

Svašta
2 dana prije

Biras između senilca i egobudale
Vau!!!

držnedaj
2 dana prije

Trump kakav je da je, želi izbjeć lll svetski rat.
A iza sebe ima publiku, veliki dio amade i naravno Putina.

Ivana Podravec
2 dana prije

Rezultat sučeljavanja -“već se razmatra mogućnost povlačenja Bidena iz predsjedničke utrke” . Dosad su glumili Trnoružice u stoljetnom snu i nisu vidjeli i čuli njegove gafove kojima je nasmijavao cijeli svijet i postao je predmet sprdnje . Naposljetku nije on kriv što je bolestan ! Još su bolesniji oni koji ga kao takvog biraju za predsjednika i opet kandidiraju za još jedan mandat.

Ante
2 dana prije

To mora biti veliki strah od naroda kod Američkih političara da ne mogu izabrati između 330 000 milijuna ljudi mlađeg kandidata nego se moraju skrivati iza starca koji je zreo za starački dom. Ili je strah u pitanju ili je u pitanju namjerno uništavanje Amerike koje je započelo kada je ubijen posljednji pravi Američki predsjednik Kenedi.

Гавран
2 dana prije

Mumija Džordža Vašingtona u ovalnom kabinetu, je delotvornije rešenje i od Bajdena i od Trampa.

Tucker
2 dana prije

E to je demokracija..teatar za sitnozubu stoku gdje kandidati jedan drugome prijete zatvorom!onaj Micron je cak otišao korak dalje,prijeti gradjanskim ratom..eh.fala.

Biti-ili-ne-biti
2 dana prije

Trump je u debati lako sahranio starog senilnog kopilandera iz Duboke Države.
Umrežena banda već gleda da umjesto Bidena stave nekoga drugoga, dok još nije kasno.

Max
2 dana prije

Neka i bude.

Mučki Provokator
2 dana prije

Za slavu i financijsku dobit ova dva Nitkova neće poštedjeti Nitkoga.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI