Biden otkrio kada će izaći iz karantene

Joe Biden
7 komentara

Izoliran kod kuće, borbeni američki predsjednik odbacio je izvješća da je spreman odstupiti s vlasti

Američki predsjednik Joe Biden vratit će se u predizbornu kampanju sljedeći tjedan, rekli su njegovi suradnici u izjavi objavljenoj u petak. Bidenovi djelatnici borili su se da umanje značaj izvješća da su dani njegove kampanje odbrojani.

Biden je u karanteni u svom domu u Delawareu od srijede, kada je bio pozitivan na Covid-19. Iako je dijagnoza u biti pauzirala njegovu kampanju, nije zaustavila navalu medijskih priča koje su sugerirale da su demokratski zastupnici i moćnici – uključujući bivšeg predsjednika Baracka Obamu – bili na korak od toga da prisile 81-godišnjaka da obustavi svoju kandidaturu za ponovni izbor. zbog njegovog navodnog kognitivnog oštećenja.

Bidenovi suradnici odbacili su ova izvješća u petak. “Veselim se povratku u predizbornu kampanju sljedećeg tjedna kako bih nastavio razotkrivati ​​prijetnju agende Projekta 2025 Donalda Trumpa, dok sam zagovarao svoj vlastiti zapis”, navodi se u izjavi Bidenove kampanje koja se pripisuje predsjedniku.

Sastavljen od strane konzervativnog think-tanka, ‘Projekt 2025’ je manifest koji poziva Trumpa da uništi savezne agencije, neutralizira moć američkih obavještajnih agencija i nametne stroga ograničenja prava na imigraciju i pobačaj, usred šireg desničarskog preoblikovanja američka vlada. Bidenova kampanja učinila je ‘Projekt 2025’ ključnom linijom napada na Trumpa, unatoč tome što je bivši predsjednik inzistirao da nije sudjelovao u njegovom stvaranju i da samo podupire platformu Republikanske stranke.

U intervjuu za MSNBC u petak, predsjednica Bidenove kampanje, Jen O’Malley Dillon, ponovila je da on ne odustaje.

“Predsjednik je apsolutno u ovoj utrci”, rekao je O’Malley Dillon o Bidenu. “Predsjednik je vođa naše kampanje i zemlje i on je očito… najbolja osoba koja će se suočiti s Donaldom Trumpom i procesuirati taj slučaj te predstaviti svoju viziju.”

O’Malley Dillon priznao je da je Bidenova kampanja “doživjela određeni pad podrške” od njegovog katastrofalnog nastupa u raspravi protiv Trumpa prošlog mjeseca. Međutim, inzistirala je na tome da su demokrati doživjeli samo “mali pomak” u anketama i ustvrdila da će predsjednika sljedeći tjedan podržati “značajna nacionalna organizacija”.

Trump je službeno prihvatio nominaciju svoje stranke za predsjednika na republikanskoj nacionalnoj konvenciji u četvrtak. Dok je Biden pobijedio na uglavnom nekonkurentnim primarnim izborima Demokratske stranke, tek treba biti službeno imenovan za stranačkog kandidata. Nacionalni odbor Demokratske stranke planira nominirati Bidena virtualnim glasovanjem prije stranačke konvencije u kolovozu, iako su neki demokrati koji žele da Biden odstupi kritizirali ovu odluku, pozivajući umjesto toga na otvorenu konvenciju na kojoj se može odabrati drugi kandidat.

BidenIzboriSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
1 mjesec prije

Nikad.

Sakupljac Sekundarnih Sirovina Iz Ukraine
1 mjesec prije

Kako kad pa posle izobora, hm izbori

Gad
1 mjesec prije

Ma dobro to, ali je li promijenio pelene?

Schwarze Hunderte
1 mjesec prije

Upravo izašao !!!!

hiber
1 mjesec prije

Ogledalce, ogledalce, tko je sada najstariji senilni prdonja? Navukli su Trumpa u zamku nominacije i pogrešnog kandidata, sa slabim potencijalom povećanja glasova. Sada ce sve oći biti na demokratskoj konvenciji, a republikanci nikome neće biti zanimljivi do daljnjeg? Trumpu ce trebati jedan atentat mjesečno da ga održi u utrci.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI