Bidenovi neuspjesi odvraćaju SAD od mog uspjeha – Trumpa

Trump
1 komentar

Previše je naglaska stavljeno na nastup demokrata na debati, rekao je vjerojatni kandidat GOP-a

Republikanski predsjednički kandidat Donald Trump dao je oduška svojoj frustraciji jer američka javnost nije bila u stanju cijeniti njegov “fantastičan” uspjeh u debati s predsjednikom Joeom Bidenom, dok su mediji bili usredotočeni na tužan učinak potonjeg.

Rasprava u četvrtak navečer, koju je moderirao CNN, naširoko je viđena kao debakl za sadašnjeg predsjednika. Brojni američki mediji rekli su da su istaknuli zabrinutost oko Bidenove dobi i opisali njegove primjedbe kao često “nesuvisle” i “petljave”, napominjući da 81-godišnji predsjednik nije bio u stanju odbiti napade svog suparnika niti igrati svoje adute poput njegov stav o pobačaju. Njegovi loši rezultati navodno su mnoge demokrate i stranačke donatore natjerali da razmisle o zamjeni za Bidena kao mogućeg demokratskog kandidata.

Komentirajući sučeljavanje u subotu, Trump je rekao da su nakon debate “voditelji, politički izvjestitelji i svi vrištali da sam imao najbolju debatnu izvedbu u dugoj i poznatoj povijesti predsjedničkih debata”. “Svi su rekli, zapravo, ‘Trump je bio fantastičan!'”, napisao je bivši predsjednik na vlastitoj mreži Truth Social.

Prema Trumpu, dok je u početku ova tema bila “univerzalna” u medijima, “do petka navečer sve je bilo o lošoj izvedbi Crooked Joea, a ne toliko o tome koliko sam dobro prošao.” Ipak, bivši predsjednik je primijetio da je “što je važno, rezultat isti”.

Dok je Biden dobio kritike zbog nekoherentnosti i miješanja riječi, Trump je također dobio svoj dio kritika, pri čemu su ga neki mediji optuživali za žongliranje poluistinama, izjavama izvučenim iz konteksta ili čistim lažima.

Brza anketa CNN-a pokazala je da 67% gledatelja smatra da je Trump imao bolju izvedbu. U međuvremenu, prema anketi CBS Newsa provedenoj nakon debate, 72% Amerikanaca kaže da Biden nema mentalno i kognitivno zdravlje potrebno da bude predsjednik, a gotovo polovica njegove stranke kaže da on ne bi trebao biti kandidat.

američki izboriBidendebataDonald Trump
Pretplatiti se
Obavijesti o
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
2 dana prije

I on lupeta.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI