Buđenje će za Europljane možda biti prekasno i nevinom krvlju plaćeno

Buđenje će biti prekasno

Njemačke autoceste su isključile sve web kamere preko kojih se moglo u realnom vremenu gledati stanje u prometu. Razlog za to nisu ruski hakerski napadi, inače rezervna opcija za sve sistemske nedostatke Zapada, nego uskraćivanje informacija neprijatelju. Preko web kamera su se mogli vidjeti konvoji vojnih vozila, transporti naoružanja, ljudstva i opreme na istočne granice NATO pakta.

Konvoji Nizozemaca, Nijemaca, Amerikanaca (iz svojih 80-ak okupacijskih vojnih baza u Njemačkoj), Talijana se već danima kreću ka istoku. Neprijatelji su naravno Rusi.

Ruski napad na Ukrajinu ‘ujedinio je Zapad’, što se vidjelo na zajedničkoj slici tridesetak okupljenih predsjednika država na NATO summitu održanom proteklog tjedna. Sve je posloženo za konačni obračun s nepokornom Rusijom ‘koja bezobrazno postoji na ležištima prirodnih resursa’. Ti resursi po Zapadnom pravu i običaju, po samorazumljivoj definiciji pripadaju Zapadu, a u skladu s obećanjem Zapadnog LGBTQR boga s kojim su zaključili svoj zavjet.

U uspostavljenom medijskom carstvu laži, što Zapad danas jest, na ostatak svijeta se gleda kroz prizmu novca i njegovu moć nad čovjekom. Prizma je otprilike onakva kakva je predložio Pink Floyd na omotu albuma The Dark Side of the Moon. Usput, i ostaci Pink Floyda su zabranili svoju glazbu ‘neprijjateljima’.

Zapad sve dosad nije imao razloga mijenjati konja koji pobjeđuje, odnosno mijenjati model na kojem je temeljio svoju prednost, svoje uspjehe i svoju hegemonističku poziciju u svijetu. Ono što je donosilo pobjedu jučer, donosit će i danas, u tom je složno svih onih tridesetak lutaka na pozicijama predsjednika država okupljenih u Brusselu.

Najprije medijskom prezentacijom pokoriti vlastito javno mnijenje, potom kontrolom i represijom ukloniti remetilačke faktore u uspostavljenom narativu, a onda demonstrirati moć preko svjetskih organizacija, uvoditi sankcije, demonizirati neprijatelja, onemogućiti mu sudjelovanje u međunarodnoj razmjeni, osiromašiti stanovništvo i završno financirati izmišljenu oporbu, slomiti bilo pučem, bilo ‘demokratskim izborima’ neposlušnu vlast te preko postavljenih lojalnih ‘državnika’ nastaviti sisati privremeno im nedostupne resurse.

Upravo takva ekipa inficiranih lojalnošću Dark Side ne Mjeseca, nego Zemlje, se naslikavala nekidan na NATO sastanku. Bitka protiv vlastitog javnog mnijenja je uvijek prva: treba slomiti glasove razuma, onemogućiti kritičku svijest koja postavlja pitanja, treba prisiliti ljude da na vlastite gubitke u kvaliteti života gledaju kao na prihvatljivu žrtvu (koju prinose već spomenutom bogu).

Medijska kampanja u carstvu laži, koja rezultira svakodnevnim video obraćanjima komičara Zelenskog po parlamentima raznih država je vrlo sofisticirana medijska operacija. Na to će se, svjesna mehanizama u carstvu laži, referirati i Marija Zaharova, glasnogovornica Ministarstva vanjskih poslova Ruske federacije, spominjući istragu američkih novinara:

„ Ukrajinska vojska gaji imidž male odvažne vojske koja se suprotstavlja ruskom Golijatu. Kako bi potaknuo percepciju ukrajinske vojne borbenosti, Kijev je pokrenuo stalan tok sofisticirane propagande s ciljem poticanja javne i službene potpore zapadnih zemalja. Kampanja uključuje jezične vodiče, ključne poruke i stotine propagandnih plakata, od kojih neki sadrže fašističke slike, pa čak i hvale neonacističke vođe. Iza napora Ukrajine za odnose s javnošću stoji vojska stranih političkih stratega, lobista Washingtona DC i mreža medija povezanih s obavještajnim službama!”

Izvor: mintpressnews.com

Prva faza NATO rata (protiv vlastite javnosti) je tako dobivena. No, koliko god taj psihopatski um mrzio glupost vlastitih podanika, jasno mu je da medijska bitka nije ni približno dovoljna za konačni uspjeh.

Taktika stavljanja jedne države u obruč od financijskih sankcija, onemogućavanja robne razmjene je dosad funkcioniralo. Kao što su funkcionirale i iračke i druge ‘slobode’ – protiv vojno inferiornih nastupiti s bombardiranjima, puštanjem tenkova i pješadije na teren tek nakon uništavanja kompletne infrastrukture, vojske i dobrog dijela civila napadnute države.

Rusija se neće dati zastrašiti gomilanjem NATO snaga na poljskim granicama. Ne ide po zamišljenom scenariju niti ono sa sankcijama.

Peti krug sankcija Zapada Rusiji je njihov peti bumerang bačen u vlastito čelo! Filozofija koja stoji iza nametanja sankcija polazi od toga da je svakom čovjeku na svijetu primaran novac, da su vrijednosti Zapada (pohlepa, stjecanje imetka, život u luksuzu, hedonizam, pedofilija, uživanje u narkoticima) univerzalne vrijednosti te da na svijetu ne postoji ni jedan čovjek, kamo li narod koji je u stanju reći NE na ponudu Pokloni mi se i dat ću ti sva carstva na Zemlji.

Ono što je trebao biti ključni udarac ruskim oligarsima, Putinu, Rusiji kao državi, njenom stanovništvu su sankcije – blokada ili krađa deviznih rezervi, izbacivanje iz SWIFT-a, zabrana uvoza ruskih proizvoda, zabrana izvoza zapadnih proizvoda u Rusiju – govori o psihopatskom pogledu na svijet nakon prolaska kroz podmetnutu prizmu.

Rusija je vrlo, vrlo samodostatna zemlja. Ne treba joj hrana, ne treba joj gorivo, ne trebaju joj ni česti ni rijetki metali. Ne treba joj za opstanak ni zapadni novac, niti ono što se za nj može kupiti.

U srijedu 23. ožujka 2022. je počeo teći rok od osam dana kojeg je ruski predsjednik Putin dao Gazpromu za pripremu izmjena ugovora o isporuci plina i nafte Zapadu u kojem bi se trebala preinačiti tek jedna sitnica – umjesto plaćanja u eurima i dolarima, plin i nafta će biti dostupne samo za plaćanje u rubljima.

Austrijska naftna i plinska grupa OMV ruski će plin i dalje, naravno, plaćati u eurima, a ne u rubljima. Takva je osnova našeg ugovora, ne bih ni smio postupiti drugačije – izjavio je izvršni direktor OMV-a Alfred Stein.

Ako uzmemo izjavu jednog Steina kao oglednu za reakciju Zapada na rusku najavu izmjene valute plaćanja, onda možemo vidjeti koliko je Zapad odvojen od stvarnosti i nesposoban vidjeti dramatiku vlastite propasti.

Milijarde kubika plina, milijuni tona nafte koje će EU kupiti u SAD-u, u Kataru jednom, sljedeće godine možda će smanjiti ovisnost EU o ruskim energentima!?

Vladimir Putin je pitanje europske ovisnosti o ruskim energentima riješio u srijedu 23. 0žujka. U slijedeću srijedu, plus minus koji dan će se Europa probuditi u jednom sasvim drugačijem jutru. Nema puno opcija za opis tog jutra: prestat će isporuka ruskih energenata; Europa će se u roku od dva dana naći u totalnoj prometnoj, logističkoj, energetskoj blokadi; cijene energenata će otići na nezamislive razine. Ili će EU sagnuti glavu, zaboraviti na isključenje iz SWIFT-a, zaboraviti na blokadu ruskih deviznih rezervi i početi kupovati rusku rublju.

Hibridni rat se nastavlja. NATO vojska će po granicama Ukrajine paradama umirivati natoide, Biden će i dalje govoriti da je Putin najveći zločinac iranskog naroda ili nešto slično.

Izravni sukob NATO i Rusije je jedina druga opcija u filozofiji Zapada. No, u taj rat za kojeg znaju da ga ne mogu dobiti neće ni ulaziti.

Drastično, opće osiromašenje namijenjeno Rusiji će se dogoditi Europi u svakom od mogućih scenarija. Gašenje požara benzinom (valjda američkim kad ruskog nema), za kojim posežu EU zemlje u vidu subvencija građanima za covid troškove, za troškove rasta cijena goriva koje provode bilo izravnim uplatama novca, bilo smanjenjem poreza će to osiromašenje samo ubrzati.

eurusijaSankcijevladimir putin
Pretplatiti se
Obavijesti o
152 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Leti
2 godine prije

Super, hvala SOA

Rimtutituki
2 godine prije

Kagana itonija u clanku,a oni tacno idu po planu Zbignjewa Bzezinskog iz 70tih” ne moze samo jedna zemljeimati sva ta blaga,i jos samo 150mil ljudi,treba napravit 4,5 komada,i izmusti ih ko kravu” jugoslavija je bila proba za ovo.samo sto ljudi nece da vide.ovdje se sad ide do kraja,za 3 mjeseca vidim horde gladnih po europi,tumaraju.

Simon Dabino
2 godine prije

Nato odumire…

Emiliano Zapata
2 godine prije

Znaci Rusi nemogu platit nekog da ode tamo i prebroji vozila ili iznajmi lokal, stan ili kucu blizu prometnice pa na njega okacit cameru usmjerenu k cesti?
Sta je s svemirom i satelitima?
Ne rade?

Z-Z-Z
2 godine prije

Kazu americki namjesnici po EU drzavama, da nece placati u Rubljima i da Rusi krsu ugovore…piz* vam materina svima, nitko nije vise prekrsio ugovora od vas samih, potpuno ste unistili sva pravila ponasanja i trgovine.

łedeno doba
2 godine prije

dva zanimljiva linka preporučujem, nadam se da će ih admin pustiti

hrvatskonebo.org/2022/03/13/zorica-vukovic-oni-koji-ne-poznaju-povijest/

(ovdje je dugačak članak o nekim stvarima kabale, a tu su i dva videa, sa hrvatskim titlovima, u kojima Ernst Wolf, poznavatelj WEF-a i Schwaba, razgovara sa poznatim odvjetnikom Rainerom Fuellmilchom i objašnjavaju svu povezansot Schwabove “dječice”, – dresirane u poznatom klubu “New young global leaders”…

łedeno doba
2 godine prije

i ovaj link…
pdf fajl sa puno stranica, na njemačkom i engleskom, ali nema veze, jer ono što je zaninmljivo ovdje su mnoge grafičke šeme, slike, koje pokazuju kolika je ta umrežensot kabalinih organizacija, kolika je to gusta paukova mreža, povezansot WEF-a, Gatesove zaklade, zaklade Rockefelller, SZO-a… Zaklade Wellcome Trust, farcmaceustkih firmi i drugih… sa raznim, poznatim i manje poznatim akterima plademije, kao Christian Drosten, kineski dr Gao Fu i mnogi drugi

clubderklarenworte.de/wp-content/uploads/2021/09/Netzwerkanalyse-Corona-Komplex.pdf

Sam
2 godine prije

Koliko god nas ovaj sukob i njegove,vec sad vidljive posljedice a da ne govorim o potencijalnim u buducnosti,senzibilirale i omeksale,treba biti posten i zapitati se,treba li zapad,Evropa i mi na njenom tlu da iz svega ovoga izadjemo kao pobjednici? Koliko grijeha iz proslosti i nepravde prema mnogima i onda ocekivati spas i pobjedu u ovoj prici? Nije to vise ni subjektivizam i nadanje,nego apsolutna iracionalnost i glupost neprimjerena ljudskom bicu. Obojene revolucije,nasilne intervencije,proxi ratovi,atomski udari,monetarno porobljavanje,duhovno posrnuce i na kraju pokusaj provedbe transhumanizma kao zadnje faze predstavljanja elita kao laznih bogova koji daju zivot i smrt,je dovoljno da se nebesa i Zemlja sruse i da nista zivo ne ostane. Ima li zla da nije na zapadu nastalo,usavrseno i plasirano ljudima a najgore od svega je sto se isto pokusava predstaviti kao dobro i korisno?! I evo dolazimo do zida,kada nam ostaju dvije opcije,ili implementacija transhumanizma,onakvog kakvog ga zamislja Schwab i… Čitaj više »

topO
2 godine prije

Josep Borrell govori u Docha da ce NATO pakt turnuti Rusiju u Kineski zagrljaj, da ce se svijet podijeliti u dva tabora…pa svak papak …ukljucujuci i mene i Hibera, ne vjerujem da ledeno doba ista shvaca van virusa i kabale… koji komentira na Logicno je znao to i prije ovoga svega sto ce se dogoditi.

Oki nava
2 godine prije

U tuci pobijeđuje oni koji prvi udari. Putin je pokaza da se zna tuc. Put in, Put out.

Marsovac
2 godine prije

Ne znam sta ljudi mogu ocekivati kad svo zivot prepuste u ruke nekoga drugo…pa jos pritom u ruke za onog koga znaju da je intelektualno inferiorniji od njih samih. Ocekivanje balgostanja i prosperiteta? moze se desiti samo ovo sto se trenutno desava i nikako drugacije, jer cutanje godinama ne moze dovesti do drugacijeg ishoda. Ne shvatanje sustine zivota, ne shvatanje sta je bitno u zivotu. A sve je tako prosto. Jedna zajednica da bi opstala osnovno je da ima zdravu i cistu hranu i vodu. Kada ima to ona ima nezavisnost i sigurnost, i onda moze traziti zadovoljenje ostalih potreba koje su realne. Danasnje nase shvatanje je da se nadamo da ce neko u Kini nesto posijati a mi cemo to kupiti. Time smo na prvom koraku stvorili svoju zavisnost za osnovne potrebe, a ne za dodatne. Imamo pojam organska hrana, i kaze nam se da je to zdrava hrana… Čitaj više »

ugao
2 godine prije

Biden je nazvao Putina ovim imenima
Ubojica, ratni zlocinac, mesar i sad je najnovije Putin mora otici s vlasti.
Njegovo misljenje su zastupali i neka dva trolla koja su pisala na logicno pa su nestali. Jedan je pisao pod nikom istrazuj a drugog su zvali Subaru iako nije pisao pod takvim imenom.
Njih dva su znali 100% citati Bidenove misli.
bili su ispred dogadjaja.

Max
2 godine prije

A sve to je druga faza reseta.

burt
2 godine prije

ruski dužnosnici ipak nisu očekivali toliku žestinu sankcije, npr. izbacivanje svih ruskih i bjeloruskih klubova i reprezentacija u svim sportovima što su najveće sankcije u povijesti sporta nisu očekivali da će im to učiniti međunarodne sportske asocijacije

2 godine prije

Hahahaha, koji članak…. Bomba… Divlja inspiracija… Pink Floyd? I ispustio je svinje?

Sukob istoka i zapada?
Neznam.
Zapad je samo još goflja. Nema tu više muškaraca, to je još samo Hollywood…
A ako pokrenu one kukavice iz EU parlamentu, da podignu transvestiti suknje, u napad, to če biti zadnje, zaključak zapadne civilizacije.
I onda če zavladati mir…

Jelena
2 godine prije

Ne educirani laici koji se ne razumiju u politiku, logično zaključuju na temelju filmova. Napr. američki film “KUM” u III dijelu upozorava da “mafija udara na najbolnije mjesto”. Udarili su nekulturni mafijaši verbalnim uvredama, pa normalno i logično je da slijedi odgovor.

nekoime
2 godine prije

Kada će EU političari shvatiti kako su EU, Rusija, Indija i Kina na istom kontinentu, a USA prekomorski uljez?

Hash
2 godine prije

Браво СОА.
По мени почетак краја западне цивилизације је започео бомбардовањем Србије. Ово је сад већ завршна фаза пропасти запада. “Жао ми коња”, што рече Балашевић!

tihobl
2 godine prije

Pravo je pitanje da li ce se Evropa probuditi.
Ja mislim da nece, da su toliko degenerisani da nema sanse da se probude. Broj onih koji imalo misle svojom glavom ne prelazi 20-30% zavisno od drzave. Broj onih koji misle i koji vide prevare je daleko manji nego pripadnika LGBT. Vise je pedera i trandzi nego zdravih snaga u EU.

Uskoro su izbori u Francuskoj i vidjece se da li sam u pravu. Ja vjerujem da ce pobjediti oni koji francuzima govore da ce gladovati i da ce dobiti 4. i 5. dozu modifikatora gena.

ANTIFASHISTA
2 godine prije

Prvo moramo shavatiti i prihvatiti cinjenicu da na Zapadu nema demokracije vec postoji iskljucivo BIROKRATSKA DIKTATURA KRUPNOG KAPITALA. Nista sto se na Zapadu desava ne desva se zbog interesa casnih i postenih ljudi vec iskljucivo zbog interesa 2% najbogatijih stanovnika planeta koji vec posijeduju preko 52% svega na planetu. I dok se ne uspostavi istinska demokracija ili dobijemo benevolentnu dikataturu u pojedinim drzavama koja ce vladadti u interesu drzave i nacije u vecinskoj cjelini nema nade u bolje sutra. Evropska Unija je najbolji dokaz da stvari idu iskljucivo u interesu bogatih imamo takozvanu Evropsku komisiju kojunitko nije izabrao, vec je postavlljena po nalozima najbogatijih. Siromasni stanovnici i drzave su iskoristeni i svakim danom ih se sve vise iskoristava. Zalosno je da su najiskoristeniji u Evropskoj uniji Slaveni jer ih Anglo-Saxi i Germani nikada nece prihvatiti kao ravnopravne, a onda imamo Hrvate i Poljake, najvece izdajice slavenskih interesa, jer za jedno… Čitaj više »

BTK
2 godine prije

Znaci i Floydi, sve je bila maskarada i kod njih, onli biznis. Ideje, muzika, rijeci, koveri, videa. Rodzere votersu poštedi Palestinu od svog prese.ansa. Bolje deklamiraj parole stend vid jukrejn, stend vid izasrael itd. Zašto vise nisam nicim zatečen..

Lenko
2 godine prije

Sve je kazalište. Samo priprema puta i otvaranje vrata Antikristu.

Ne dopustite da vam srca budu uznemirena vijestima iz svijeta.
Kad se učini da sutra ne postoji, ne gubite vjeru jer dolazi velika pobjeda.
Podigni svoj duh pa makar te križ savija, lomi, ubija. Bog je s tobom.
Bez vjere si ništa, bez vjere svaki te vjetar pokreće ovako ili onako.
Ne dopustite da vas stvari svijeta odvoje od puta spasenja.

Leti
2 godine prije

dok se sat bliži krajnjem roku za sankcije od ponedjeljka za ruske zračne prijevoznike da predaju više od 400 iznajmljenih zrakoplova vrijednih gotovo 10 milijardi dolara, strani najmodavci brzo gube nadu da će dobiti natrag svoje zrakoplove.

Većina zrakoplova još uvijek leti ruskim domaćim rutama, kaže IBA konzultantska tvrtka, iako Bermuda i Irska – gdje je većina registrirana – imaju suspendirane potvrde o plovidbenosti, što obično znači da bi trebali biti prizemljeni.
Hahahaha

istraga
2 godine prije

Odličan tekst. Svaka čast.

davor
2 godine prije

Hvala za tekst. Apeliram na solidarnost za raspuštanje NATO pakta.

davor
2 godine prije

Predviđam da će neke EU i NATO države odlučiti kupovati rublje za naftu, te bi iste uskoro mogle napustiti NATO, tu kriminalnu terorističku neonacističku organizaciju.

Lara
2 godine prije

Vojne akcije USA nakon 1945. Filipini, Koreja, Gvatemala, Vijetnam, Libanon, Nikaragva, Perzijski zaljev, Panama, Irak, Libija, Afganistan, Sudan, Kosovo, Afganistan, Jemen, Irak, Pakistan, Somalija, Sirija, Ukrajina… Uvijek negdje nije bilo plina ni nafte i ginuli su djeca i civili.
Niti jedan predsjednik USA nije bio mirnodopski predsjednik, svaki od 45 dosadašnjih barem je dio svoje vladavine proveo kao ratni predsjednik.

Otpornik
2 godine prije

Ovo je definitivno rat između NATO zemalja i Rusije sa saveznikom Kinom. Počeo je s coronom, a sada se nastavlja oružjem. Nemojte se zavaravati, rat neće stati, eskalirati će, nažalost. Bez obzira kako završi, posljedice za Europljene, za običnog čovjeka biti će strašne. Jedina prava strana u ovom ratu je biti PROTIV rata. Svaki odgovoran čovjek u Europi u ovom trenutku treba glasno reći NE RATU i liderima koji nas vode u rat.

Legendarni Grk
2 godine prije

Pogledajte kako je prošao uhapšeni komandant fašističke vojne grupe Azov koji je naređivao da se oni koji žele otići iz Ukrajine i koji ne žele ratovati direktno ubiju bez razgovora:

198 .46 .190 .126 /videos/azov.mp4

Malo su ga isprebijali prije nego što je ušao u policijski auto.

Legendarni Grk
2 godine prije

Lažne vijesti koje obmanjivački mediji objavljuju da su ukrajinci navodno uništili hrpu ruskih tenkova:

vidmax .com /video/211881-russian-tank-convoy-gets-decimated-by-ukranian-rebels-fighting-back-against-russia

Kada je fiktivna “opasna vojna teta” udarila nogom u komad metala na podu, zvuk je bio previše glasan, a metalni predmet se uopće nije pomaknuo.
Ima još drugih ovakvih propusta koji dokazuju da je ovo zapravo vrlo uvjerljiva grafička video simulacija koju neki zovu “deep fake” – kao video igrica.

ad astra
2 godine prije

Europa će vjerovatno pomrijeti od gladi ako im Rusija ne pritekne u pomoć. Evropa će se smrznuti ako im Rusija ne proda plin. Evropa će nestati ako im Rusija ne pomogne. I onda sve to okrenete naopako i dolazite do istine. Rusija ovisi o Evropi a ne obrnuto. Da nije tako onda bi Rusija nametala sankcije. Rusija je ekonomski zanemariva država a uskoro bi mogla biti još neprimjetnija. Ako imaju petlje nek namatnu sankcije Evropi. Ista ta Evropa ih ponižava a oni poslušno trpe. Jad i bijeda od političara koji vode tako veliku i lijepu državu.

Son of Alerik
2 godine prije

27.03.2022. (09:30) Brifing ruskog Ministarstva obrane Oružane snage Ruske Federacije nastavljaju ofenzivu tijekom specijalne vojne operacije. Dana 26. ožujka, visokoprecizno, dalekometno zrakoplovno oružje uništilo je veliku bazu goriva u blizini Lvova, koja je opskrbljivala gorivom ukrajinskim vojnicima u zapadnoj Ukrajini, kao i u blizini Kijeva. Osim toga, visokoprecizne krstareće rakete uništile su radionice Lvovskog radiopopravnog pogona u gradu Lvov. Ovo poduzeće remontiralo je i nadogradilo protuzračne raketne sustave Tor i S-125, radarske stanice za ukrajinsko zrakoplovstvo, opremu za elektroničko ratovanje i nišane za tenkove. Također, visokoprecizno morsko oružje dugog dometa uništilo je skladište projektila za protuzračne raketne sustave S-300 i Buk u mjestu Plesetskoye, 30 kilometara jugozapadno od grada Kijeva. Operativno-taktičko i vojno zrakoplovstvo pogodilo je 67 vojnih sredstava ukrajinskih oružanih snaga. Među njima: 2 zapovjedna mjesta, 3 poljska skladišta s oružjem i streljivom, 11 uporišta postrojbi Oružanih snaga Ukrajine i 20 područja koncentracije vojne opreme. Ruska protuzračna obrana je preko… Čitaj više »

Kobac
2 godine prije

Priprema za prisilno cijepljenje 2023 e svih stanovnika Europe od strane vojske iz inozemstva koja će biti uvežena kao “izbjeglice iz Ukrajine” u realnosti će ih dovesti ko zna odakle samo ne iz Europe,a sve shodno Rotshild ovom i Rockafeller ovom planu depopulacije iz 2010 e godine. “Rusija” i “Ukrajina” nemaju veze sa nikavim”ratom”. Snimci nezavisnih novinara svakog dana snimljenim običnim mobitelom pokazuju da u nijednom gradu Ukrajine RATA NEMA.SVE ZGRADE SU NA SVOM MESTU. “slike” koje “vidite” o “porušenim zgradama” su loš CGI odnosno RAD NA KOMPJUTERU grafičara ,3D modelara iz video igara i photoshop grafičara. “Vojnici” koje vidite pored “porušenih zgrada” se snimaju u grafičkom studiju ispred zelenog platna takozvani”Chromakey editing” i iza njih dodaje kompjuterska grafika u 3d programima”upaljenih zgrada” Ista priča kao što su varali narod o “pacijentima” ono glumci u bolnicama i lažnom”cijeppljenju ” političara ono lažni špric gde se igla SAMA POVLAĆI u špricu… Čitaj više »

Stipe
2 godine prije

Svaka cast, ovaj portal je najbolje sta nam se desilo glede informiranja

Dayal
2 godine prije

Odlican clanak!Vise pisi.

Davko
2 godine prije

I sve to radi zemlje čiji predsjednik k**cem svira klavir na televiziji. Doista je doba debilizma.

abc
2 godine prije

Več je prekasno..Kad na zapadu pukne, susjed če susjeda ubiti i opljačkat, je zapadni sistem bazira na zakonu jačeg i surovijeg..
Zapad je stvorio mentalna čudovišta, kojima je moral, humanost i poštovanje nešto nepoznato.

Властимир
2 godine prije

Samo da ponovim – Maršal Žukov ” Evropa nam neće oprostiti što smo je oslobodili od nacizma”

hogar strašni
2 godine prije

Super tekst. Spusti te s obadve noge na zemju. Još bih dodao da nestašice i poskupljenje energenata neće osiromašiti eu države već većinu stanovništva. Mnogim paše skuplje gorivo jer su onda i harači na gorivo veći tako da imamo privid osiromašenja države ali to je samo privid.

Lucija, prva
2 godine prije

Datum određen. Za plaćanja u rubljama. 31.3.

❗President Putin instructs govt, Central Bank and Gazprom to implement measures to transfer payments for gas with ‘unfriendly countries’ to rubles by March 31

Skyteh
2 godine prije

Son of Alerik, stvarno svaka ti čast! Da imamo 5% novinara koji pišu ovakve članke umjesto lažnih propagandnih članaka, zasigurno bi i dosta ovih koji prihvaćaju sve što im mediji serviraju malo otvorilo oči i otrijeznilo se.

Dullky
2 godine prije

A gle imamo plenkija on je tu da sve zakuha seronja njega bi trebalo na sud poslati ali nekog dobrog sudca naći da ga zatvori na doživotnu tamnicu jer nije niti zaslužio bolje

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI