Čečenski vođa zahvaljuje Musku za Cybertruck s mitraljezom

Ramzan Kadirov
14 komentara

Ramzan Kadirov je obećao da će Tesla pickup biti testiran u bitkama na ukrajinskim bojišnicama

Ramzan Kadirov, čelnik ruske Čečenske Republike, odveo je Tesla Cybertruck na probnu vožnju i obećao da će ga poslati na bojišnicu, vjerujući da će električno vozilo – sada opremljeno mitraljeskom kupolom – biti od “velike koristi” Ruskim snagama.

U videu objavljenom na njegovom Telegram kanalu u subotu, Kadirov je tvrdio da je “dobio” automobil od “cijenjenog Elona Muska” i odlučio ga je osobno testirati kako bi se uvjerio da zaslužuje titulu Cyberbeast.

Nakon što ga je provozao u središtu Groznog, čečenski vođa je rekao da se “doslovno zaljubio” u vozilo od nehrđajućeg čelika, nazvavši ga “nedvojbeno jednim od najboljih automobila na svijetu”. Posebno je istaknuo njegovu udobnost, brzinu, sposobnost manevriranja i performanse na terenu.

”Prava neranjiva i brza životinja… S obzirom na tako izvrsne karakteristike, Cybertruck će uskoro biti poslan u ukrajinsku zonu sukoba, gdje će se koristiti u odgovarajućim uvjetima. Siguran sam da će ova ‘zvijer’ biti od velike koristi našim borcima”, dodao je.

“Izražavam svoju iskrenu zahvalnost Elonu Musku!” Kadirov je nastavio, nazivajući poduzetnika jednim od “najvećih genija našeg vremena”.

“Elon, hvala ti! Dođi u Grozni; Dočekat ću te kao najdražeg gosta!” dodao je čečenski čelnik, ustvrdivši kako je siguran da se rusko ministarstvo vanjskih poslova neće protiviti takvom posjetu.

Musk još nije komentirao Kadirovljeve tvrdnje u vezi s vozilom. Iako se Tesla automobili službeno ne isporučuju u Rusiju, mnogi su dostupni preko preprodavača, a cijene za Cybertrucks počinju od preko 200.000 USD na raznim platformama za prodaju automobila.

Cybertruckelon muskRamzan Kadirov
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Kum
29 dana prije

Musk koji glumi dobrotvora u spašavanju ljudskih života šalje stroj za lišavanje ljudskih života.Ludnica ostala otključana.

Lucija, prva
29 dana prije

“DANAS je na snagu stupio europski Zakon o obnovi prirode, čiji je cilj vratiti staništa u njihovo prirodno stanje.

Cilj Zakona o obnovi prirode je obnoviti najmanje 20 posto kopnenih i morskih područja Unije do 2030. te narušenih ekosustava do 2050. obnavljanjem šuma, ponovnim natapanjem močvara i vraćanjem rijeka u njihovo prirodno stanje slobodnog toka.

Zakon se smatra kontroverznim, posebno zbog straha od teških ograničenja za poljoprivrednike. Europska komisija priopćila je da će države članice same odlučiti koje će se konkretne mjere provoditi na njihovu teritoriju. Prema podacima EU, oko 80 posto staništa je u lošem stanju.

Osim toga, 10 posto vrsta pčela i leptira je ugroženo i prijeti im izumiranje, a 70 posto tla je u lošem stanju. Zakon je bio predmet duge i burne rasprave. Na kraju je većina glasala za ublaženu verziju zakonskog teksta.”

Pošto Balkan?

Lucija, prva
29 dana prije

Nastavak. Komentari.

“Ono kada si toliko ograničen pa misliš da netko u EU želi zaštititi pčele….

Ali zato Ukrajina ne podlježe tom zakonu pošto nije članica EU. Što znači da će EU biti zatrpana ukrajinskim proizvodima.
Bravo EU, pucaj sebi u nogu zbog interesa velikih korporacija.

Sve ide k tome da se selo unisti a korporacije preuzmu proizvodnju hrane e onda cemo tek jesti pravu stvar,sad i domace nije bas prirodno jer se šprica desetak puta za kojekakve zastite ali se ne dira u dna i kojesta ,korporacije nas zele istrijebiti pola kroz 2-3 generacije”, Index, fb

Lucija, prva
29 dana prije

Nastavak 2

“A da i hoću bacati mriže i parangale, a da bude po zakonu, trebao bih biti Musk:
1. Dozvola (profesionalac, poluprofesionalni)
2. Vrijeme lovostaj
3. Samo kapitalne. Ove manje (a taman za porciju) trebaš vratiti u more
4. Ispisivanje liste što si ulovio i predaja nadležnim službama
5. Registracija za prodaju drugima
6. Sanitarni minimum
7. Brod
8. Vez u Marini? Da, po zakonu nema mulića i riva.
9. Pojasevi za spašavanje
10. Signalni pištolj
I milijun drugih stvari.”

abc
29 dana prije

Dobro se Kadirov sprdava iz zapadnih kretena.

Karma
29 dana prije

Hahahahaha oce li vuci i agregatore za punit el smece? Citat knjige dok se puni?

Mučki Provokator
29 dana prije

Pa ovo je kao Monty Python show.

Max
29 dana prije

haha.

šukrija
29 dana prije

Ma ovo je totalna burleska i Kadirov opet od sebe radi klauna. Ovaj članak je “damage control” i kao pokušava pokazati ironiju. Ali problem je što je prva Prada čizma Čečenije duboko uvjeren u ono što izjavljuje. E sad, pošto on vrlo vjerovatno neće pasti sa 7-oga kata iz duboga sna na tvrdi beton, zato mora pokazati lojalnost gazdi. Pa naposljetku on je javno obećao da je “moćna Akhmat sila” za 15 dana u Lisabonu !

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI