Danska premijerka napadnuta i pretučena

Mette Frederiksen
71 komentar

Muškarac osumnjičen za napad na dansku liberalnu čelnicu uhićen je

Danska premijerka Mette Frederiksen napadnuta je u petak na javnom trgu u Kopenhagenu. Policija je uhitila osumnjičenog, a vjeruje se da Frederiksen nije ozbiljno ozlijeđena.

Napad se dogodio na trgu Kultorvet u središtu danske prijestolnice. Prije napada Frederiksen je vodila kampanju s vodećom kandidatkinjom svoje stranke za europske izbore, Christel Schaldemose, prema izvješćima lokalnih medija.

“Mette Frederiksen danas je napao i pretukao muškarac na Kultorvetu u Kopenhagenu. Mette je naravno šokirana napadom. Moram reći da to potresa sve nas koji smo joj bliski”, napisao je ministar okoliša Magnus Heunicke u izjavi na društvenim mrežama.

Frederiksenov ured rekao je da je premijerka šokirana incidentom, ali nije ponudio daljnje komentare. Neimenovani izvor rekao je za danske novine Ekstra Bladet da Frederiksen nije ozbiljno ozlijeđena, ali je ostala “vrlo potresena”.

Policija je privela osumnjičenog, javlja DR News.

Napad na Frederiksena dogodio se manje od mjesec dana nakon što je naoružani napadač pokušao ubiti slovačkog premijera Roberta Fica. Slovački čelnik se u međuvremenu oporavio od pucnjave, koju je pripisao “mržnji i agresivnosti” slovačke prozapadne političke opozicije.

Protivnici i saveznici Frederiksenove osudili su napad u petak. “Možete se ne slagati oko politike, ali nasilje jest i ostat će potpuno neprihvatljivo”, napisao je Peter Skaarup iz desničarskih Danskih demokrata. “Tople misli premijerki Mette Frederiksen, kojoj se, bez obzira na sve, mora dopustiti da provede svoju predizbornu kampanju bez da bude izložena nasilnim napadima.”

DanskaMette FrederiksenNapad
Pretplatiti se
Obavijesti o
71 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tucker
23 dana prije

Putin,možda..hvala.

Berlin
23 dana prije

To je napravio neki hiberovac

trolling queen
23 dana prije

Koliko ima do danas pretučenih i ubijenih u Njemačkoj? silovanih? DA. dodirnuli smo dno dna, i to nam je “naša borba dala” – kako govore ovi gays, jews and socialists – kraće ChiComs….Šta mediji rade? što mediji rade? mediji opravdavaju napade, pucanja u ljude, silovanja, ubojstva….Kao što su ne toliko davno vrištali “cijepiteee se”; “antivaxeri su ubojice” i slične prekrasne stvari……Želim brz oporavak; od svih zemalja EU, danska je centralna banka 2022. vratila zlatni standard za dansku krunu … Odmah ću i napomenuti kako mi se organski gade ti kraljevski križanci!! No, nekoga pretući – osobito ako je slabiji od tebe – je najobičnija kukavica i slabić. Ništa više. Bilo koje fele bio – no, sigurno jest neki ilegalac (koji je ubio nožem nedavno policajca u Njemačkoj) – dok su se sva policija i mediji digli na zadnje noge kako bi optužili izbodene za taj čin, sami su sebe izboli.… Čitaj više »

Ivana Podravec
23 dana prije

Sigurno neki pisac romana ili krimića . Zanimljivo je kako su se izredali ti neki napadi na čelnike nekih država prije EU izbora ! To ipak nešto govori ! Možda dolaze promjene ? 🤔🙄

Mrčikola
23 dana prije

Veliki opsjenari igraju na velikoj sceni.
Još uvijek, ali minimalno, prate reakciju “publike” pa prilagođavaju scenarij, a kako sve ovo ide, uskoro im reakcija publike neće imat nikakav značaj…tek tad će nastat pravi belaj.., a onda će bit po onoj narodnoj; “kom’ opanci, kom’ obojci”.😁

Roknen ti ga rok
23 dana prije

Uvalija joj lik trisku

Primat
23 dana prije

iz-tukao, u-tukao, na-tukao, za-tukao, o-tukao… pre-tukao_!

Luksi
23 dana prije

To je ona sto se slika u kokpitu F-16 sa Zelenskym i liferuje oruzje. Sada ce biti pametnija, drugome kopati jamu ne izlazi na dobro

Biti-ili-ne-biti
23 dana prije

Kada bi u svim globalističkim zemljama ljudi ovako masovno skočili na političare, bankare i cijelu tu umreženu bandu, vrlo brzo bi banda zbrisala, jer to je upravo ono od čega oni jedino strahuju – da se narod konkretno fizički pokrene i da ih pohvata.

kakoto
23 dana prije

Kakav smisao je napast zenu koja apsolutno nema nikakav utjecaj na nista u globalnoj politici. Meni sve ovo izgleda samo kao jacanje feministickog pokreta i stvaranje slike o udaru na zene na vlasti.

Moscito
23 dana prije

Ovo je udar na demokratiju, a pokusaj ubistva Fica je Stariji muškarac zbunjujućih političkih stavova puca u slovačkog premijera Roberta Fica. To je čin u zemlji koja nikada nije dosljedno okončala ispreplitanje politike i organiziranog kriminala kaze DW , ah taj demokratski zapad.

Darko 7
23 dana prije

Ne bih se začudio da nakon nekog vremena izađe prava istina u stilu da se sudarila s nekim pijancem ili je sve ovo bilo namješteno.
Na t-portalu stoji da ju je napadač udario u rame te da se zateturala, ali nije pala. Treba se stvarno zapitati o kakvoj se ovdje pretučenosti radi i gdje su ozljede (isti portal je naveo i blagu trzajnu ozljedu vrata – nešto slično kada se od auto osiguranja na prijevaru želi uzeti novac).

Plenky doodle
23 dana prije

Nigdje ne pišu u ljevičarskim iliti “logičnim” desničarskim medijima da Danska, iako je u EU ima nultu stopu ilegalnih silovatelja iz bliskog (gl)istoka! Znači 0! Tko god dojde s brodom uhite ga i marš u perverznu švedsku iliti neku drugu trećesvijetsku pripizdinu! Zato me čudi da je ljevičarka na vlasti, a podržava dansku uebermensch rasu da ostane čista ko suza! Ali zaista, nema smisla! Znači lijeva stranka na čelu države, a ne daju nikom tko nije bijel ko zid uči ilegalno u zemlju! Mora da je ta napadnuta žena u duši desničarka, kao šta je i naš plenky doodle von noodle u duši lijevičar!

Lucija, prva
23 dana prije

Ne zanima me je li točno.

Gazi go vno

Max
23 dana prije

Koja ludnica hebote najprije je pretučena a onda nije ni teško ozlijeđena?????

ime
23 dana prije

šteta šta nema vijesti iz hr

Qanon
23 dana prije

Doci ce vrijeme, nece im biti sigurno hodati ulicom.

Qanon
23 dana prije

Ulazite u pelene dolazi Tramp!

Ivana Podravec
23 dana prije

Navodno neki pijani i nadrogirani Poljak u takvom stanju prolazio ulicom i nije ni prepoznao da se pred njim nalazi Danska Premijerka pa ju ju malko trknuo ramenom u tretiranju jer mu je bila na putu . Koja drama iz tog događaja da ne povjeruješ !!

BanOvan
23 dana prije

Pretukao je a nije teže povrijedjena !?
Šta rade ovi naši balkanci koji su devedesetih pobjegli gore u ‘ladnije krajeve?
Daj objasnite im kakose Žena bije.

Aaaaaj, sve sami mlatimudi.

Lucija, prva
23 dana prije

“Sada se saznalo da je “napadač” na dansku premijerku Mette Frederiksen po nacionalnosti Poljak, da je bio pijan i pod utjecajem droga, te da nije imao pojma da je ona danska premijerka.

Išli su jedno drugome u susret i on ju je, kao što i drugi pijanci često rade, odgurnuo.”

Josip
23 dana prije

Glupaca je to i zasluzila. Tako treba postupiti i s ostalim guskama koje su kuhacu zamijenile s politikom.

Roknen ti ga rok
23 dana prije

Imate jako dobar komentar Borisava Ristica u jednom portalu kako su najveci ratni huskaci male zemlje bez ikakvog ratnog iskustva i bas te i takve pozivaju na unistenje Rusije. Misli na Estoniju,Litvu,Latviju,a tu spada i Danska.Oni su najopasnije u prijetnjama prema Rusiji.

Auslender
23 dana prije

Kill them all

Max
23 dana prije

Jođ jedan dan u kojem sam šutan kao vreća.

Karma
23 dana prije

Ludetina cionisticka koja uziva u klanju slavena na istoku. Urla kako ce savati oruzje do kraja… Sotone

Teodorik
22 dana prije

Ocigledno novinari bas ne barataju dobro pojmovima. Nije jasno kako novinar ne zna razliku izmedju samara, kako izgleda nekoga istuci i biti pretucen? Ocigledno nemaju iskustva sa osnovnim pojmovima…

DZuro DZak_ovic
22 dana prije

Danska premijerka napadnuta i prejbena

So baby talk to me
22 dana prije

Koji gadan nos 🤮

oli
21 dana prije

Sta bi vi napravili da vam neko pokloni vas auto jer ti avioni nisu vlasnistvo te nakarade

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI