Domaći procionistički mediji nemaju srama – Takvi su i Hitlera veličali 1939. godine

Gaza
15 komentara

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu održao je govor na 79. zasjedanju Generalne skupštine UN-a, u kojem je iznio svoje stajalište o trenutnoj situaciji u regiji i opasnosti koja prijeti od iranskog nuklearnog programa, zanemarujući ratne zločine i genocid koji čini nad palestinskim narodom. Prije nego je počeo govoriti, većina delegacija u UN je napustila dvoranu, a što su procionistički mediji prešutjeli ili su na perfidan način prikrili informaciju pišući: “Nekoliko delegacija je napustilo sjednicu…”.

Netanyahu je u svom govoru naglasio da Izrael teži miru, ali da je prisiljen braniti se od “divljih neprijatelja” koji žele uništiti državu. On je rekao da će Izrael učiniti sve što je u njegovoj moći da spriječi Iran da dobije nuklearno oružje i pozvao je Vijeće sigurnosti UN-a da ponovo uvede sankcije Teheranu u vezi s tim, čime otvoreno govori što je slijedeći cilj.

Također je rekao da Izrael neće dopustiti da Iran stvori logističku platformu prema Srednjem istoku preko Sirije i Libanona, te da će on braniti sebe i svoje saveznike u regiji.

Netanyahu je također komentirao sukob u Pojasu Gaze, rekavši da je Izrael uništio 90 posto raketa Hamasa i da je ubio ili zarobio više od polovice od 40.000 boraca ovog palestinskog terorističkog pokreta. On je rekao da će se rat u Pojasu Gaze moći odmah završiti ako se Hamas preda, položi oružje i oslobodi izraelske taoce.

Kao što to često čini u UN-u, Netanyahu je koristio vizualna pomagala, a ovaj put pokazao je kartu koju je prikazao prošle godine, zamišljeni logistički most od Indije preko Bliskog istoka do Izraela. Prikazao je i kartu “prokletstva,” koja prikazuje iranski polumjesec saveznika širom Bliskog istoka.

Netanyahu je rekao da će Iran ugroziti svaku zemlju na Bliskom istoku i mnoge izvan njega ako ne bude zaustavljen. Na kraju je ponovo pozvao Vijeće sigurnosti UN-a da nametne sankcije Iranu zbog njegovog nuklearnog programa.

Što reći na ovo?

Najeveće ubojice civila u 21. stoljeću prijete cijelom svijetu. Javna je tajna da su ovi napadi u organizaciji Izraela i SAD koji želi sukobima spriječiti uništavanje svjetske američke hegemonije.

Za ubiti jednog vojnika Hezbulaha, ovi zločinci unište 5 zgrada punih civila. Međutim nitko ne reagira. Snimke stradanja u mainstream medijima su gotovo nepostojeće. Više ima vijesti o ubijenim mačkama i psima, nego o mrtvim Palestincima.

Palestince nitko ne brani – ni Iran, ni Rusija, a ni Turska

Izraelske sigurnosne službe su, mora se priznati, pokazale veliku sposobnost na terenu.Infiltrirale su se svuda i samo u nekoliko dana su desetkovali Hezbulah. Iran je bespomoćan, jer se boji reakcije. I Iran je već odavno infiltriran. Ubijaju se iranski i drugih čelnici, te stručnjaci u samom Iranu.

Jordan i Egipat su se odavno prodali zapadu, a Turska može samo galamiti, jer u protivnom će im zabraniti pristup zapadnom tržištu.

Sve u svemu, Palestinci su najebali i nek im je Bog na pomoći.

BejrutIZRAELLibanonPalestinaratni zločin
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
AJeTo
2 sati prije

Više je Izraelu stalo do Palestinaca nego svim muslimanima zajedno.

društvo mrtvih pjesnika
2 sati prije

Gledao sam te sinoć. U snu. Tužnu. Mrtvu.
U dvorani kobnoj, u idili cvijeća,
Na visokom odru, u agoniji svijeća,
Gotov da ti predam život kao žrtvu.

Nisam plako. Nisam. Zapanjen sam stao
U dvorani kobnoj, punoj smrti krasne,
Sumnjajući da su tamne oči jasne
Odakle mi nekad bolji život sjao.

Sve baš, sve je mrtvo: oči, dah i ruke,
Sve što očajanjem htjedoh da oživim
U slijepoj stravi i u strasti muke,

U dvorani kobnoj, mislima u sivim.
Samo kosa tvoja još je bila živa,
Pa mi reče: Miruj! U smrti se sniva.

hiber
1 sat prije

Gle, to sam napisao prvog dana masakra od 7.10.2023. i vama je trebalo godinu dana da shvatite da su Palestinci na.jebali. Izraelci su se pripremali barem dvadeset godina i imaju punu podršku Saudijaca i Egipčana. Palestinci se zbog Hamasa nisu uspijeli tu integrirati, kao sto se dogodilo i sa Libanonom koji je nakon odlasaka Saudijaca postao privremen. Nemaju predsjednika, privremeni premjer itd. A sada je vjerojatno i Nasralah ranjen ili poginuo zajedno sa cijelim vodstvom. To nije mogao Izrael sam. Amerikanci su tu samo mitski igrač.

Karma
55 minuta prije

Sotona se propinje i hrani sendvicare na TV, radio, novinama, parlamentima. Hrpetina juda, gnjoj masonski radi agende globalno. Prokletnici obozavatelji zlatnog teleta i demona BAALA

Darko 7
38 minuta prije

Ništa novo na medijskoj sceni. Vratimo li se samo malo u prošlost i prisjetimo se kovida pa zatim početka rata u Ukrajini, vidimo da je prisutna ista strategija – potkupiti znanstvenike i političare, a ostale (intelektualce) ušutiti i/ili diskreditirati. Slijedom toga stvarnost prosječnom čovjeku prolazi ispod radara jer je orijentiran na TV, muziku, žurke… nesvjestan da mu je istočni front sve bliže. Da, na žalost perceptivni defekt čovjeku ne dozvoljava da vidi ono što je u ovom članku egzaktno objašnjeno pa i određenim pojedincima kada objasniš ovaj članak, on te shvati, ali nakon kratkog vremena sve to zaboravi i vrati se starom svjetonadzoru.

Subaru avatar
30 minuta prije

Saša, ne može se tu ništa jer sve države na svijetu su konstrukt onoga koji njime upravlja preko svojih vidljivih emisara, to njekla zemljana planetarno traje milenijima sve u organizaciji tog koji vlada planetom, ako je ovo uopće planet. Od početka Logičnog pišem ovdje da se ovo može zaustaviti jedino asteroidom, naravno ako je ovo uopće planet. Mlže nešto humanije sa giga emp-om sunca.

DEBELI ĐURO-ZAGORJE
5 minuta prije

A koje su to u regionu PROCIONISTIČKE DRŽAVE Koje Izraelcima prodaju OGROMNE količine oružja ??
ZNA LI TKO ???😁😁🎃🎃🎃

DEBELI ĐURO-ZAGORJE
2 minuta prije

A tko ono bio objašnjavao da i Vladek ŽIDOVSKOG ,CIONISTIČKOG PORIJEKLA ???

DEBELI ĐURO-ZAGORJE
2 sekunde prije

A zašto te nesretne Palestince već DESETLJEČIMA i Rusija i Iran koriste kao pijune za njihove ciljeve ,šalju im oružje za borbu protiv Izraela ,a zapad šalje humanitarnu pomoć u Gazu
i zapadnu obalu !!!

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI