Dron je lansiran iz Libanona i pogodio je kuću Benjamina Netanyahua – Panika u Mosadu

Netanyahu - Izrael i Palestina
286 komentara

“Premijer i njegova supruga nisu bili tamo i u incidentu nije bilo žrtava”, izjavili su iz ureda izraelskog premijer.

Dron je lansiran prema privatnoj rezidenciji Benjamina Netanyahua u Cezareji, izjavio je u subotu ured izraelskog premijera, nakon što je vojska objavila da je dron iz Libanona pogodio “strukturu” u tom obalnom gradu u središnjem Izraelu. “Dron je lansiran prema premijerovoj kući u Cezareji.

Premijer i njegova supruga nisu bili tamo i u incidentu nije bilo žrtava”, navodi se u priopćenju ureda Benjamina Netanyahua. Nije bilo jasno je li rezidencija bila “struktura” koju je ranije spomenula vojska.

Hezbullah se izgleda organizirao nakog prvog i drugog šokoa, gdje je terorističkom akcijom Izrale ubijeno 3000 osoba uz pomoć detonacije pagera i drugog šokoa nakon obojstva vođe Hezbollaha.

“Više nitko nije siguran u Izraelu”, piše se po zapadnim forumima. Pitanje je momenta kada će na čelnike početi padati bombe s dronovima.

Pretplatiti se
Obavijesti o
286 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
sitnica
3 dana prije

🔥 U naselju Jebalije na granici između okupirane Palestine i Libanona u jednoj operaciji ubijeno 23 štakora iz elitne postrojbe Golani i 12 zarobljeno ❤️🇸🇩🇱🇧🇮🇷🔥 ALELUJA ❤️ ❤️❤️

Srećko
3 dana prije

Ako ništa drugo ovo će ubrzati iseljenje u drugu cionističku tvorevinu Khazariju 2- Ukrajinu ! Tada će mnogi progledati ali biti će prekasno jer upravo odande misle još čvršće EU staviti u lance kao svog psa ili bolje reći kmeta ili roba !

sitnica
3 dana prije

🔥🔥🔥 Na području Haife južno, sjeverno i istočno (zapadno ne postoji 😂) desetine projektila i desetine dronova samoubojica prošlo PZO i pogodilo ciljeve. ❤️❤️

Yuxel
3 dana prije

Cionistički agresori iz brigade Golani ostali su zarobljeni u objektu u mjestu Džabelije.

Uz korištenje avijacije i tenkova ipak se nisu uspjeli izvući.

Prve informacije govore o 12 zarobljenih.

Yuxel
3 dana prije

Posljednja dešavanja su otkrila, da je „ummet milijardi“ produkt islama osvajačkih ratova, čiji glavni cilj je bio dolazak do tuđeg imetka i žena i ništa drugo, a da je istinski islam ono što su nakon Poslanika, s.a.v.a., širili Ali ibn Ebu Talib i Ehli bejt, svojim moralom i znanjem, a ne ono što su širili njihovi neprijatelji svojim sabljama i divljaštvom.
Stoga, muslimani osvajačkih ratova posmatraju i raduju se zlu a muslimani Muhammedovog Ehli bejta vode borbu svojim oružjem u čemu je njihova čast unutar ummeta čiji broj je u milijardama a čast nula.

sitnica
3 dana prije

Okupacioni medij Walla da je kuća od klempave sotone teško oštećena (vjerovatno nikad nećemo vidjeti snimku osim ako neko od onih koji žive tamo ili sigurnosno curenje to ne omoguće – i naravno nakon oslobođenja) i da nikako nije jasno kako nakon desetaka pucanja helikopteri nisu uspjeli pogoditi-oborili dron !!!
Hizbollah je jutros izveo napade na razne lokacije diljem okupacione tvorevine stotinama projektila i stotinama dronova ❤️🇮🇷🇱🇧
Ovo je izgleda početak te nove faze najavljen prije dva dana !!!!! ❤️🇱🇧🇮🇷

Linda
3 dana prije

To su iranci samo htjeli pokazati normalnim židovima gdje je prava meta ako hoće da spase živote svojih ljudi

Sefer
3 dana prije

Elhamdulilah! Udaraj po sotonistima

Seljačina
3 dana prije

PUC PAC 🔥🔥🔥

Ante
3 dana prije

A šta je bilo sa super ultra najboljim prozračnim sistemima na svijetu za koje su rekli da su nepobjedivi????????????????????????????????????????? 😀

Sulejman
3 dana prije

Tako treba, samo rokaj po cionistima

Srećko
3 dana prije

Pitam se baš gdje je bio Netanyahu ? Nije valjda u nekom bunkeru i pothodnicima Izraela ? Ako je tako onda je legitimno po njihovoj filozofiji uništiti cijele stambene blokove gdje se sumnja da se on nalazi . Pomalo dolazi naplata .

Гавран
3 dana prije

Ukrajinski vojnici se žale da imaju problema sa upotrebom toaleta zbog dosadnih ruskih dronova.
Natanjahu je verovatno u kulturološkom problemu, što ne može da koristi bide na spratu vile, nego mora da čuči na čučavcu u podrumskom sklonoštu.
Mosad sve to bolje zna od nas.
Panika je u izraelu a ne u mosadu.

Hogar strasni
3 dana prije

Nakazni cionisticki stakori

Subaru avatar
2 dana prije

Ovo je perl harbor draj ko što je ono prije godinu dana bio perl harbor cvaj, treba mu izgovor da rasturi Libanon ko Gazu. grosse okupiren palestinen u nastajanju pred našim očima, čeka ju seka hazarija cvaj u zagrljaj.

Kolo
2 dana prije

Ovaj je mentor nasem Nosferatu, stvoru-varanu.

sitnica
2 dana prije

🇮🇷🇱🇧🇮🇷 TOTALNA PANIKA🔥😂
Shin Beth unutarnja tajna služba VRAŽIJEG PLEMENA podigla trajni stupanj uzbune na svim državnim institucijama !!!!
Frka panika 😂🔥😂

Darko
2 dana prije

Šteta što taj židovski drek Neitanahu nije bio u kući skupa sa svojom bagrom. Ali bude drugi puta..

Dalmata
2 dana prije

“Štimaju se,žice,tamburice..”Samo čekam,mjaukanje i kukanje,kad iduća,raketa pogodi bunker,di se,ovi,psihopata,sa,ostalim,smradom,junački, krije.E,naka,Veliki Svemogući Alah,podari,i Palestincima i junacima Hutima,oko sokolovo,pa da imamo,vjest,crka Židovski firer i potopljen USrA nosač.

sitnica
2 dana prije

….. “mediji” izmišljenog, bivšeg i pokojnog tzv israela bruje da je Iran danas pokušao ubiti njihovog lidera (misle na ovog klempavog–sreća da najslabija karika nije bio kod kuće) kako bi dodatno našli razlog da se napadne Iran 👿🔥👿
Bolje bi im bilo ne traže ….😂

Уно
2 dana prije

‘El je jako polupalo kuću…?
Đe će sad Bibi spavati i prčti…?
Dobro da mu nije uvo stradalo…
Masa problema…  😀

Уно
2 dana prije

‘El je jako polupalo kuću…?
Đe će sad Bibi spavati i prčti…?
Dobro da mu nije uvo stradalo…
Masa problema…  😀

sitnica
2 dana prije

🔥Najpoznatiji to jest najupućeniji novinar po pitanjima bliskog istoka Elijah Magnier tvrdi da je klemponja sigurno bio doma jer je subota.
Svi okupacioni mediji se slažu da će vlada učiniti sve da minimizira dogadjaj kako bi smanjila paniku i ionako uznapredovalo iseljavanje 😏a da poruka Hizbollaha glasi “NIKO U VRŽIJEM LEGLU VIŠE NIJE SIGURAN” i zaključak da je novo vodjstvo Hizbollaha (ma ko god to bio) puno odlučnije i puno radikalnije !!!
🔥Udarci stotina projektila i stotina dronova na Haifu gdje su mnogi pogodili namjerno civilna područja zaključuju analitičari znači novu JEDNAČBU Hizbollaha, odnosno primjenu već najavljene “Ako vi gadjate civilna područja na jugu mi ćemo udarati po civilnim područjima Haife a ako vi gadjate civilna područja u Bejrutu mi ćemo gadjati Tel Aviv !!!
🔥Udaljenost kuće Natanyahua od granice Libanona iznosi 70 km …

Max
2 dana prije

Mora im se posrećiti samo jedanput. Napadi su sve žešći i precizniji i cilja se nalogodavce i izvršitelje a nikad nedužne ljude.

sitnica
2 dana prije

🔥 Hikaru Kitabayashi Japanski novinar piše da je Natanyahuu hospitaliziran !!!!
🔥 Natanyahuov ured odbio dati odgovor na uporna pitanja novinara “ako nije bio u kući gdje je onda bio i gdje je sad”?!?
🔥 Izrodnički sluganski Jordan osudio novinarku na godinu dana zatvora zbog toga što je JAVNOSTI OTKRILA da nakon blokade Crvenog mora od strane Husa Arapski cionisti iz UAE, Saudijske Arabije i Jordana organiziraju nepregledne kolone vozila koje dok gamad izgladnjuje Gazu i vrši bestijalni GENOCIID dovlače pomoć sotoninom plemenu 👿👿👿 SJEME I PLEME IZRODNIČKO 🤬🤬🤬

Milivoj.
2 dana prije

Da bi đubre sotonsko shvatilo koliko je nanio zla Palestinskim majkama kojima je ubio djecu treba njemu uraditi isto, halo hamas ili hesbolah sin mu je na floridi šta čekate.
Znate onu jevrejsku oko za oko, zub za zub.
Eto, sve jasmo.

sitnica
2 dana prije

Braću Ahmeda i Alaa Omara iz Sudana sud u USA optužuje da su cyber napadom 7.10. onesposobili alarm na žici-ogradi razdvajanja (Gaza-okupacija 48.) neposredno prije napada boraca otpora na prokletu okupacionu sotonističku gamad Aškenazi plemena.

SU-57 Felon
2 dana prije

Usijane poludjele glave kao Netanjahu razumiju jedino jezik sile. Ne postoji drugi način da zavlada mir osim da počnu padati glave političara

sitnica
2 dana prije

🔥 Vojni stručnjaci su s obzirom na trenutak ispaljivanja i trenutak udara na krov kuće od klempave sotone a uz činjenicu da je prešao minimalno 70 km (puno više ako luta okolo izbjegavajući ….) dolaze do zaključka da je ovo najbrži dron do sada i da je pitanje vremena kad će osovina otpora dronovima rušiti helikoptere koje vražije pleme pošalje da ruše dronove !!! Aleluja ❤️

BanOvan
2 dana prije

Dobrodošli dragi gosti, ključ je ispod otirača.

Sardelino
2 dana prije

Ugrožena je sigurnost lažnog mesije i Antikrista.
Ne postoji mjesto koje će mu moći pružiti zaštitu od iskonskih zla kojeg je počinio.

Yuxel
2 dana prije

Yahya Al-Sinwar je ubijen! Ubijen je braneći svoju vjeru, svoju zemlju, svoju čast, svoja prava i svoju humanost! To su uradili cionisti! Oni su ti koji su planirali… Oni su ti koji su usvojili…oni su ti koji su implementirali…a oni su i ti koji su najavili!! Nije ubijen u Libanu… Nije ubijen u Iranu… Nije ubijen u Iraku.. Nije ubijen u Jemenu!! Tačnije, ubijen je tamo, daleko… na neistraženom mjestu!! U zaboravljenoj zemlji… u posljednjim bastionima časti i prvom jazu srama… u zemlji Gaze! Sinwar je ubijen u Gazi! Danas je dan radosti i zabave u Izraelu. A večeras…glasna i ukrašena noć! Trebalo bi tako!! Tako bi trebalo biti!! Oni nisu cionisti ako nije tako!! Ovo je očekivano, razumljivo i samo po sebi razumljivo! Ono što ne razumijem je da su neki Arapi bili na proslavi!! Šta je razlog njihove sreće, ne znam?! Sinwar je musliman, Arap i sunija!! On… Čitaj više »

dupla kamilica
2 dana prije

Da je neka turbo raketa iz Irana, još bi povjerovao ali dron iz Libanona? Jedino ako je sovjetski i lansiran iz Ukrajine.

2 dana prije

Tmuran dan je danas, samo kletva po portalu kotrlja se.
Tad čudit ćete se kad kletva svoj plod donese:
 
New York City uništen. Neprepoznatljiv, zaista danteovski prizor.
Japan gotovo pod vodom i stalni potresi diljem vatrenog prstena,
koji će bez predaha dolaziti na čovječanstvo.
Rat će završiti uporabom oružjem pakla.
Na Bliskom istoku gore mjesta gdje ima nafte, a uz to mnogo smrti.
Glad ljudskih bića utomljuju Božji anđeli.

sitnica
2 dana prije

Elijah Magnier se malo šali. Natanyahu je obećao vratiti izbjeglice kući a u međuvremenu postao interno raseljena osoba !!!! 😂

Ivek
2 dana prije

Pogodio sam sebe da ublaži genocid koji provodi..

pliz fil aut tis fild
2 dana prije

malo dronica.
predstava za naivce.
kao i inscenirano ubistvo “vođe” Hamasa, Sinwara, koji je bio varanski mosadov agenet, kao i Hanija. palestinci im ušli im u trag, da su cio agenti – pa ih gospodari brže bolje uklonili uz javnosti
eno ih obojice sklonili se u kataru

nessy
2 dana prije

Slusam komentare ljudi oko mene, nakon Hamasovog napada, 90% ih je bilo na strani ovih sotona. Kako vrijeme prolazi, svojom ‘kampanjom’, postigli su nesto iznenadjujuce. Sada, zadnje vrijeme stvar je obrnuta, 90% ljudi ih prezire, a na Palestinsku borbu gleda pozitivno. Danas, nekoliko ljudi koje, znam, politika vrlo malo zanima, komentira, ‘ubili su onoga, kako se zove Sinwara’. Pa se ‘cude’, kako imaju pogrome, tako cesto u povijesti. Nepravedno je generalizirati, pogotovo citave nacije, ali, nakupili su toliko stravicnih zlocina, da SS i Gestapo ispadaju priuceni amateri. Od srca im zelim, da im Bog, onaj Starozavjetni, u kojega vjeruju, podari sto su zasluzili, ni vise ni manje. Njihovi napadi na izbjeglicke logore civila (naglasit cu Sabru i Shatilu), su nesto u povjesti nevidjeno. Oni nikako da shvate da svojim djelima samo stvaraju nove generacije ‘terorista’ (nekome boraca za slobodu), i da natoj otetoj-prokletoj zemlji nikad nece imati mira. Mogu zivjeti… Čitaj više »

Kolo
2 dana prije

Sto se subaru-stvoru- Nosferatu ne umjesas u razgovor svoje brace bosanaca sam-yuxel? Daj doprinos njihovim umutvorima vidis da su zapali u sah-mat poziciju.

sitnica
2 dana prije

🔥 Vražije pleme je prije nekih tjedan dana zarobilo jednog Libanonca za kojeg su tvrdili da je pripadnik Hizbollaha.
Kada su istog mučenjem prisilili da priča fantazmagorije oglasio se Hizbollah da bi zaštitio sve njegove najbliže i stao u obranu svoga čovjeka.
Danas mediji javljaju da je taj zarobljeni mrtav – da je preminuo čitaj ubijen u zatočeništvu 🤬🤬
SOTONO PLEME AŠKENAZI ODGOJENO NA TALMUDU NIKAD NE SPAVA 👿👿

gigi pinna
2 dana prije

Da je zbilja Hezbollah lansirao ovaj dron pogodio bi kuću kada bi ovaj Poljak Mielkowski bio tamo, sa onom svojom ružnom ženom.
False flag samo takav – da se pred izraelskom javnošću i ova Sotona prikaže kao žrtva.

komšija
1 dan prije

Samo neka ispaljuju,dok ne pogode smrdljivog čivutina.

stopostoo
1 dan prije

A što su čekali do sada, oni kao da su u nekom dogovoru sa svojim krvnikom.

MirCro
20 sati prije

Došlo iz guzice u glavu konačno. Sad na onog Galanta i ostalu bagru iz te klike.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.