FBI-ov  stručnjak za operacije kaže da Apokalipsa dolazi, upozorava Amerikance da se snabdiju zalihama hrane

Apokalipsa
21 komentar

Istaknuti FBI-ov stručnjak za operacije i zviždač po imenu Marcus Allen ima ozbiljnu poruku za Amerikance: imajte svoje zalihe spremne i ne zaboravite se moliti.

Govoreći ovog tjedna pred Kongresom o životu pod trenutnom administracijom, Allen je upozorio Amerikance da vjerojatno ne bi trebali imati povjerenja u FBI, jer on sigurno nema.

“Osobno nemam povjerenja da će FBI ograničiti svoje vlastito ponašanje”, rekao je Allen u sali. “Proganjali su me… zajedno s bezbroj drugih zviždača. Mišljenja sam da Biro koristi odmazdu i strah kako bi kontrolirao radnu snagu. To je očito bila efikasna taktika.”

U ovom trenutku, FBI i vjerovatno mnoge druge savezne agencije djeluju bez ikakve kontrole i ravnoteže. Kao takve, vlasti u Washingtonu se upuštaju u “bezakonite radnje” koje ostaju nekažnjene.

“Pozdravljam rad Generalnog inspektora (IG), ali mislim da za svaku vrstu bezakonite radnje nema legitimnog vremenskog okvira da ih se vrati u red”, rekao je Allen.

Samo Bog nas može spasiti kroz Isusa Krista

Allen insistira da Biro namjerno “prekomjerno klasificira” dokumente s ciljem opstrukcije istraga. Zbog toga, i zbog nevjerovatne moći koju FBI ima nad zemljom, Allen ohrabruje Amerikance da gomilaju oružje, municiju, hranu, vodu i druge potrepštine u iščekivanju daljnjih nemira i nevolja u nadolazećim danima.

“Kao osoba vjere, rekao bih da se molite Ružariju, idite na prve petke”, pozvao je Allen Amerikance, pozivajući ih da glasaju na Dan izbora, čak i ako nemaju povjerenja u sistem.

“To je za sve, svu moju braću i sestre svih vjera. Znam, ja sam katolik. I, čitajte Evanđelje našeg Gospodina i Spasitelja Isusa Krista i živite ga svaki dan.”

Allen je ove godine ostvario pravnu pobjedu u sudskom sporu protiv Biroa, koji je bio prisiljen vratiti mu izgubljenu plaću nakon što je suspendovan i lišen sigurnosnog odobrenja najvišeg nivoa od strane agencije.

Prije toga, Allen je bio proganjan od strane savezne vlade zbog izjava koje je dao o korištenju Povjerljivih ljudskih resursa (CHS) tokom demonstracija 6. januara na Kapitolu SAD-a.

Trebalo je sve ovo vrijeme da savezna vlada, u ovom slučaju Generalni inspektor Ministarstva pravde (DOJ) Michael Horowitz, konačno prizna da je sakrila brojne informatore unutar gomile 6. januara kako bi ih poticali i postigli unaprijed određeni ishod.

Kada ga je kongresman Thomas Massie (R-Ky.) upitao koliko je saveznih vlada “ušlo u Kapitol” 6. januara 2021. godine, Horowitz je odgovorio da će “imati te informacije” u svom izvještaju, što implicira da je zaista bilo nekoliko FBI-jevih informatora koji su tog dana ušli u zgradu Kapitola.

“Jasno je da se politička elita Amerike izlaže na rekordnom nivou, što ih čini opasnima za cijelu zemlju, jer će posegnuti za bilo kojim sredstvima kako bi

FBIMarcus AllenSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
21 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Koja
4 dana prije

“Kaj veli ovaj bedak?”

Гавран
4 dana prije

Ko seje vetar, žanje oluju!

aniki
4 dana prije

Nestaće burgera, pomfrita i pizze. Voće i zelenjavu oni ne jede i umret će od gladi i žedi, jer osim Cocacole ne piju ništa drugo.

M.r H.F
4 dana prije

Pitam se koji će “izabrani “ preživjeti !?!?🤔🤔🤔

Dokurčilomi
4 dana prije

Njih može spasiti samo novi građanski rat i eliminacija Rothschilda, Sorosa i sličnih.

4 dana prije

C/p nesto nije dobro zakacio zadnju recenicu, nije stalo u prevodioca?
Ah nista, ostalo neprimjeceno. Ajmo dalje.

tihobl
4 dana prije

Ni bog ih nece spasiti, previse su grijesni.

FELIX
4 dana prije

NADAMO SE DA NISU U PRAVU ALI JE I TO MOGUCE. SAMO BUDITE UVERENI I SPREMNI NA POSKUPLJENJA POGOTOVO PREHRAMBENIH PROIZVODA, STO BAREM U HRVATSKOJ NE BI BILO POTREBNO, ALL NA ZALOST JE I HRVATSKA SLEDBENICA GLOBALISTA I NJIHOVOG PLANA.

Max
4 dana prije

Vidimo i sami. Ali hvala na upozprenju.

Objektivno
4 dana prije

Kakav je ovo clanal jebote pas… ni glave ni repa

Ante
4 dana prije

Zašto nije točno rekao što nas čeka?

Dražen
3 dana prije

Šta će ti zalihe hrane ako dolazi Apokalipsa???

Zagorski
3 dana prije

Čovjek zna što govori.

Steve
3 dana prije

Šta kaže mali, šta je rek”o…?!

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI