Harris odbija debatu Fox Newsa s Trumpom

Kamala Harris
15 komentara

Vjerojatna demokratska predsjednička kandidatkinja optužila je svog republikanskog protivnika da “uplašeno bježi” iz alternativne debate na ABC Newsu

Američka potpredsjednica Kamala Harris odbila je poziv bivšeg predsjednika Donalda Trumpa da sudjeluje u televizijskoj debati na Fox Newsu sljedeći mjesec, inzistirajući da se republikanski kandidat drži prethodno dogovorenog obračuna na ABC Newsu.

U objavi na svojoj platformi Truth Social u petak, Trump je prihvatio Foxov prijedlog da raspravlja s Harris 4. rujna u državi Pennsylvaniji na bojnom polju.

Trump je trebao raspravljati s predsjednikom Joeom Bidenom na ABC Newsu 10. rujna, prije nego što je Biden obustavio svoju kampanju za reizbor i krajem prošlog mjeseca podržao Harris da se kandidira umjesto njega. Debata na ABC-ju je “prekinuta”, objasnio je Trump, navodeći Bidenovu odluku da odstupi i njegovu neriješenu parnicu protiv ABC-jevog voditelja Georgea Stephanopoulosa, za koju je tvrdio da je stvorila “sukob interesa”.

U priopćenju objavljenom u subotu, Harrisina kampanja optužila je Trumpa da “bježi uplašen i pokušava se povući iz rasprave na koju je već pristao”.

“Mora prestati igrati igrice i pojaviti se na raspravi kojoj se već posvetio”, nastavlja se u izjavi. “Potpredsjednica će biti tamo na ovaj ili onaj način da iskoristi priliku da govori pred nacionalnom publikom u udarnom terminu. Rado ćemo razgovarati o daljnjim raspravama nakon one na koju su obje kampanje već pristale.”

Fox News općenito se smatra naklonjenijim Trumpu, dok se ABC smatra naklonjenijim Harris.

Trump je raspravljao s Bidenom u lipnju, u sučeljavanju koje je vodio CNN u Atlanti, Georgia. Biden je djelovao krhko tijekom rasprave i izgubio je tok misli u više navrata, a njegova slaba izvedba pokrenula je krizu unutar Demokratske stranke koja je na kraju završila obustavom kampanje.

Trump tvrdi da su viši demokrati organizirali “državni udar” protiv Bidena i da je bivši predsjednik Barack Obama bio ključan u prisiljavanju predsjednika da odstupi. “Svi su ga šutnuli i rekli: ‘Ili lijepo izađi van ili ćemo krenuti za tobom.’ I to se dogodilo. I nije imao izbora. Nema sumnje u to”, rekao je prošlog mjeseca za New York Post.

Pišući na Truth Socialu, Trump je objasnio da preferira datum koji je Fox News odabrao 4. rujna, budući da rano glasovanje u nekim državama počinje dva dana kasnije.

Potrošio sam stotine milijuna dolara, vremena i truda boreći se s Joeom, a kad sam pobijedio u debati, bacili su novog kandidata u ring, izjavio je. “Usprkos tome, bili različiti kandidati ili ne, njihove loše politike su iste, a to će se snažno otkriti na raspravi 4. rujna.”

debataDonald TrumpIzboriKamala HarrisSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zar ne
1 mjesec prije

Nije ” vjerovatna” nego potvrdjena

Tupko Glupko
1 mjesec prije

Tucker Carlson bi ih trebao pozvati oboje na svoj kanal, bez pripremljenih pitanja.
Tko se ne odazove, popušio bi izbore 😎

tihobl
1 mjesec prije

Kamilu boli kita za izbotima, bitno joj je da pokupi donacije. Kongres i senat dobijaju demokrate, nebitno je ko ce biti predsjednik. Valja skupiti donacije za penzionerske dane.

onaj najglu...Dalton
1 mjesec prije

Kamala je rekla da ima snažnu LGBT* podršku,..
I da joj IQ podrška i nije jako važna.

Josip
1 mjesec prije

Kravetinu filaju sa svih strana i rade nevidenu kampanju. Demokrati se usrali pred Trumpom i trose stotine milijuna da pokazu kako je ona manji drek od Bidena.

vrlodrag
1 mjesec prije

Ova žena je neurotik. Sama činjenica da se prostitucijom probila govori o kakvoj nakupini izroda se radi. Izrazito bionegativne osobe.

Lucija, prva
1 mjesec prije

Kamila je skupila preko 300 milijuna.

Pazite sad.
Trump se sam financira. Regan se sam financirao.

Klintoni, i jedan i drugi, – naravno, sve tuđi novci.

E, pa kad te netko financira, nešto i očekuje od tebe.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI