Harris optužena za kopiranje Bidenove politike

Kamala Harris
6 komentara

Potpredsjednica SAD-a Kamala Harris konačno je otkrila svoje prijedloge politike, samo da bi gledaoci orlovskih očiju otkrili da je dio “problema” na njenoj web stranici izgleda naveliko uklonjen sa stranice predsjednika Joea Bidena.

Harris je svoju kandidaturu objavila u julu, nakon što je Biden – koji je izgledao vidno oslabljen i nesigurno tokom debate sa Donaldom Trampom prethodnog mjeseca – suspendovao svoju kampanju. Dok je Harrisin ulazak u predsjedničku utrku dočekan s entuzijazmom od strane demokrata, potpredsjednica je bila pod sve većim pritiskom zbog odbijanja da učestvuje u intervjuima bez scenarija i odbijanja da objavi bilo kakve prijedloge politike na web stranici svoje kampanje.

Činilo se da je Harrisina kampanja ispravila potonju zabrinutost u nedjelju, dodajući na stranicu odjeljak ‘problema’. Međutim, X korisnik Corinne Green otkrila je da metapodaci odjeljka – informacije koje inače nisu vidljive nekome tko pregledava stranicu – ukazuju na to da su kopirani sa Bidenove sada neaktivne stranice kampanje.

Unutar koda odjeljka, red koji glasi „Jeste li s nama? Pridružite se našoj kampanji za reizbor Joea Bidena danas!” moglo se vidjeti. Ova linija je bila vidljiva kada su se linkovi na odjeljak o problemima dijelili ili pregledavali u Googleovim rezultatima pretrage, napominje The New Republic, ljevičarska novinska stranica Greška je u međuvremenu ispravljena, a veze do odjeljka pitanja sada glase “Potpredsjednica Harris i guverner Walz se bore za novi put naprijed.”

“Ovo je opasna teritorija za Harris”, piše New Republic, ističući da prema nedavnoj anketi New York Timesa više od 60% glasača želi “veliku promjenu” Bidenove politike, a samo četvrtina smatra da Hasris može dostavi tu promjenu.

Unutar odjeljka o pitanjima navedeni su neki od Harrisinih vlastitih ekonomskih prijedloga, uključujući grantove od 25.000 dolara za kupce kuće prvi put i zabranu korporativnog “povećanja cijena”. Većina politika su, međutim, zrcalne slike onih koje je predložio Biden, s Harrisinim imenom i biografskim detaljima zamijenjenim umjesto predsjednika.

Kamala HarrisSADTrump
Pretplatiti se
Obavijesti o
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
eks
7 dana prije

Definitivno je utvrdjeno da se dronovi na teritoriju severa i severozapada Rusije ne lansiraju iz Ukrajine , nego iz Finske . Očigledno je da NATO nacisti provociraju Ruse da uzvrate na teritoriju Finske , da bi pokrenuli propagandu o ruskoj agresiji .

Max
7 dana prije

Ona vodi Bidenovu politiku.

Franjo Vinkovski
7 dana prije

Nije važno tko je u USA odabran za marionetnog predsednika. Vanjska teroristička politika uvjek ostaje ista. Domokratije u USA nema. Postoji samo korupcija i diktatorska vlast korporacijskih i bankirskih milijonera iz sjene. USA je plutokratija, a politički izbori su prevara i farsa, da se narod uvjeri, da živi u demokratiji.
Još 1975 je USA imala rasnu segregaciju i za crne građane je važio aparthaid najgoreg fašističkog oblika bjelačke segregacije. USA je i danas fašistička država u kojoj važe mafijaški zakoni ucjene, likvidacija i pljačke na najvišim razinama društva.

Bruno
7 dana prije

Bajden , Haris. Vidi li neko razliku. TGN što u prijevodu znači tup,glup, neupotrebljiv.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI