Harris pristaje na pravila debate – Trump

Izbori SAD Trump i Harris
88 komentara

Dvoje kandidata će stajati i nijedno neće smjeti koristiti bilješke, rekao je bivši predsjednik

Bivši američki predsjednik Donald Trump i potpredsjednica Kamala Harris dogovorili su niz pravila za njihovu nadolazeću predsjedničku debatu, objavio je Trump u utorak. Harris je navodno htjela upotrijebiti “varalicu” tijekom obračuna koji je vodio ABC, ali je navodno odbijena.

Debata će se održati 10. rujna u Philadelphiji, a vodit će je voditelji ABC Newsa David Muir i Linsey Davis.

“Pravila će biti ista kao i posljednja debata na CNN-u, koja je izgleda dobro funkcionirala za sve osim, možda, za Crooked Joea Bidena”, napisao je Trump u objavi na svojoj platformi Truth Social.

“Rasprava će biti ‘stand up’, a kandidati ne mogu donositi bilješke, odnosno ‘cheat sheets’. ABC nas je također uvjerio da će ovo biti ‘poštena i pravična’ rasprava, te da nijednoj strani neće biti postavljena pitanja unaprijed,” nastavio je, dodajući “ne Donna Brazile!”

Prije predsjedničkih izbora 2016., suradnica CNN-a i potpredsjednica Demokratskog nacionalnog odbora (DNC) Donna Brazile dala je Hillary Clinton popis pitanja prije njezinog skupa u gradskoj vijećnici s mrežom.

Trump je dugo tvrdio da CNN i drugi mainstream mediji otvoreno favoriziraju demokrate. Međutim, pohvalio je objektivnost CNN-ovih voditelja Jakea Tappera i Dana Basha nakon što su moderirali debatu između njega i predsjednika Joea Bidena u lipnju. Rasprava je bila čista katastrofa za Bidena, koji je cijelo vrijeme djelovao krhko i zbunjeno, a svoju kampanju za reizbor završio je tri tjedna kasnije.

Trump se povukao iz rasprave 10. rujna nakon što se Biden povukao iz utrke, pozivajući Harris da se umjesto toga suoči s njim u izravnom sučeljavanju 4. rujna na Fox Newsu. Međutim, Harris je inzistirala na 10. rujnu, a Trump je pristao, prije nego što je pozvao potpredsjednicu da prihvati ukupno tri debate, uključujući datum Fox Newsa i treći obračun koji je vodio NBC News. Harris je pristala samo na debatu ABC Newsa.

Trumpova i Harrisina kampanja raspravljali su ovaj tjedan oko pravila i tehničkih detalja koji reguliraju debatu, s Trumpovim timom koji se zalagao da mikrofon svakog kandidata bude utišan dok drugi govori, a Harrisovo osoblje lobiralo je za otvorene mikrofone.

Harris je “spremna nositi se s Trumpovim stalnim lažima i prekidima u stvarnom vremenu. Trump bi se trebao prestati skrivati ​​iza gumba za isključivanje zvuka”, rekao je glasnogovornik potpredsjednice u ponedjeljak.

Glasnogovornik Trumpove kampanje Jason Miller odgovorio je da je republikanski kandidat “prihvatio debatu na ABC-u pod potpuno istim uvjetima kao i debatu na CNN-u”, prije nego što je ustvrdio da je Harris tražila “raspravu u sjedećem položaju, s bilješkama i uvodnim izjavama”.

Prije nego što je objavio da je postigao dogovor s Harrisinim timom, Trump je u nedjelju rekao da razmišlja o potpunom povlačenju iz rasprave zbog ABC-jevog “smiješnog i pristranog” izvještavanja o njemu. “Zašto bih vodio debatu protiv Kamale Harris na toj mreži?” napisao je na Truth Socialu, dodajući da novinari ABC-ja “imaju za što odgovoriti”.

Donald TrumpIzboriKamala HarrisSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
88 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zar ne
19 dana prije

Trump je trazio stalni mikrofon, on voli updating u rijec

Jure
19 dana prije

Snage Bjeloruske vojske se pod blokadom GPS-a (GPS ometanje .. valjda da bi spriječilo napade) kreću prema granici tzv ukraine a razlog za ovu objavu je taj da je na opremi i naoružanju Bjeloruske vojske primjećena nova oznaka B što implicira da bi to moglo značiti oznaku za uključenje Bjelorusije u Ruski SVO !!!

Zeljko
19 dana prije

Prvo ovaj “Jure” Made in SR bi trebao, za bo.ove i tro.ove AV iz “SPENS” NS ili iz “Banjice” BG znam da je bio ubrzani tečaj za “iz.ore” u SR, da napišu OFF TOPIC pa onda “vijest”! Šteta Minsk je lijep grad i nije tzv. SVO nego agres.ja na suverenu i međunarodno priznatu državu UA!
“Naranđasti narcis” radi sam protiv sebe i da gospođa ne kaže niti jednu jedinu riječ ona je pobjednica “debate” a biti će uvjerljivija pobjeda nego 2020.!!

eks
19 dana prije

USA-NATO banda neće menjati svoju spoljnu politiku , bez obzira ko bude predsednik. Predsednik USA nije taj ko vlada. Vladari su korporativna banda, a sistem je korporativni fašizam . Njihovi “instrumenti” vladavine su promovisanje transgenderizma, pedofilije, LGBT , satanizma i raznih drugih gadosti i nakaradnosti. Glavni pomagači, odnosno operativni rukovodioci tih aktivnosti su CIA i FBI . Moguće je da u unutrašnjoj politici bude promena , ukoliko Tramp bude predsednik . A isto tako je moguće da izbora i ne bude , zavisno od procene vladara psihopata o mogućnosti da Tramp dobije izbore. Gejts je već najavio blokadu – zaključavanje novim “supervirusom”. “Virusi” su spremni i čekajuznak za “start” .

Jure
19 dana prije

U tijeku ili toku u je najveća ikada agresija štakorske Turkijske gamadi Hazarskog 👿👿👿👿👿 plemena Aškenazi-tzv 13. židovskog plemena na tzv zapadnu obalu !!!!!! Naime uz pomoć Irana i osovine otpora kontinuirano se u taj dio okupirane Palestine ubacuje-doprema novo oružje (pojavilo se i protuoklopno oružje) za Palestinski pokret otpora i štakori se boje da bi jednog dana pokret otpora mogao vojno preuzeti kontrolu nad tzv zapadnom obalom kao što se 2005. g dogodilo s Gazom kada se okupator zbog velikih gubitaka povukao iz Gaze.

Pikova Dama
19 dana prije

19.kolovoza je na službenom Telegram kanalu Državnog arhiva RF objavljena članska iskaznica Kamale Harris – članska iskaznica KP SSSR-a, Voronjež. Harris je postala članicom KP SSSR-a tijekom svoje prve posjete SSSR-u, 1984. godine. GARF je Državni arhiv RF….NYT je tražio komentar ove objave – no od Kamale i njenih zasada samo šutnja?!…..razmjena studenata? ahahaha….komunizam/demokracija …. ahahahaha…….Samo navijajte, samo navijajte za ovoga ili onoga – ode vam sva zabava ovog svijeta dok ste okupirani lutkarskom predstavom. Čudnog li čuda, lutkari iza zavjese su Jew(ellery), i onaj tko odigra najbolju igru dobija na poklon najnoviji Jew. Bye,bye

Zeljko
19 dana prije

OFF TOPIC Više od 200 republikanaca koji su prethodno radili ili za bivšeg predsjednika George W. Bush, pokojnog senatora John McCain (Arizona), ili senatora Mitt Romney (Utah), podržali su Kamalu Harris za predsjednicu USA u otvorenom pismu namijenjenom ekskluzivno za USA TODAY. U pismu napominju da ‘naravno imaju dosta iskrenih i ideoloških nesuglasica sa potpredsjednicom Harris i guvernerom Waltz-om, to je i očekivano. ALI ALTERNATIVA NJOJ JE MEĐUTIM JEDNOSTAVNO NEODRŽIVA!’!

eks
19 dana prije

Demokratska partija USA i Fondacija Zelenska stvorili su pedofilsku mrežu. Aktivisti Fondacije za borbu protiv nepravde u USA , nakon duže istrage obelodanili su vezu izmedju Kamale Haris i njenih sponzora otmice i seksualne eksploatacije maloletne ukrajinske dece . Ključni korisnici medjunarodnih pedofilskih mreža , uključenih u transport i eksploataciju ukrajinske dece su glavni finansijski donatori Demokratske stranke USA : članovi porodice Volton , Rid Hejstings i Rid Hofman , a direktni organizator je sadašnji guverner Minesote Tim Valc .
Otmice dece u Ukrajini vrše se uz pomoć stranih plaćenika u ukrajinskoj vojsci i uz pomoć američke privatne vojne kompanije Forward Observation Group .

Гавран
19 dana prije

ЕМИРАТИ СТАВИЛИ НА ЛЕД КУПОВИНУ 80 РАФАЛА ВРЕДНИХ 10 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРА ЗБОГ ХАПШЕЊА ПАВЕЛА ДУРОВА У ПАРИЗУ#
Да ствар буде још гора по Французе оснивач, креатор и власник Телеграма је иначе близак пријатељ сина премијера УАЕ

Ante
19 dana prije

Sada će svi vidjeti kakva je ona kandidatkinja? Iako ona nije kao Biden potpuno je svjesna sebe ali su joj govori na razini osnovnoškolaca.

Protiv Sistema
19 dana prije

Likovi iz filma: Glup i gluplji (Dumb and Dumber)

Max
19 dana prije

Valjda nema izbora.

Svenske Partisan Internationale
19 dana prije

Komunizam je odavna mrtav! Živio kapitalizam! Priključite mi se u najnovijem asimilacijskom kampu koji nam je omogućio Švab i Soroš i prekrasni ljudi iz švedske vlade! Nemamo ništa i super smo sretni! Ma, nije baš kako nemamo ništa – osiguran nam je najnoviji model interkontinentalnog međunarodno pravno priznatog, i od Engleza probanog – stalno čistog klozeta. Sve je omogućeno. Kod otvaranja vrata ti špricne u lice najnoviji Fajzerov i Gejtsov pripravak obogaćen svim mogućim naprednim mRNK tehnikalijama; na pultu te uvijek sačeka prekrasan obrok prepun buba iz cijeloga svijeta i najnovijih isprintanih šnicli, kako kad. Najbolja stvar kod ovog klozeta je u tome što možeš istodobno obavljati nuždu i jesti – jednostavno ništa živo te ne može zaraziti, a piše na vratima kako te niti ništa mrtvo, kao npr. hrpa strašnih virusa – isto ne može zaraziti. Pri ulasku se upali sva moguća najnovija led rasvjeta i imaš pred sobom… Čitaj više »

19 dana prije

Mrdo krivo si misto izabra za izličit svoje
strahove, tjeskobe i nemire.

Jure
19 dana prije

Mahmud Abbas ili Abu Mazen šef Fataha i predsjednik tzv PA (Palestinske samouprave) prekida službeni posjet Saudijskoj Arabiji i vraća se u Ramalah (rezervni glavni grad Palestine ..) zbog agresije na Palestinu i Palestinski narod koja je u toku. Možda je njemu osobno veći problem što brigade mučenika Al Aqse stoje rame uz rame s ostalim IJ, Al Quds, Al Qassam brigadama itd itd u borbi protiv štakora s kojima on ima još uvijek na papiru sigurnosnu suradnju a pripadnici Al Aqse su uglavnom i policajaci iz njegove samouprave (PA) i ovim su mu otkazali poslušnost — Službeni Washington komentira da je tzv zapadna obala (PA) postala poligon Iranske revolucionarne garde i da tzv israel ima pravo odstrani neprijateljske elemente … P.S. Spomenuo sam sigurnosnu suradnju koja je do nedavno (još uvijek na papiru) podrazumijevala da policijske snage (PA) samouprave hapse i predaju štakorima one koji se vojno opiru okupaciji… Čitaj više »

pero
19 dana prije

Postoji li gluplja žena od ove Kamile ?

Motorola
19 dana prije

Izbori če opet biti falsifikovani odnosno pokradeni sa strane demonkrata.

Jure
18 dana prije

EKSKLUZIVNO;; IRAN je od Sjeverne Koreje primio balističke projektile koje mogu nositi nuklearno oružje a za uzvrat Iran je njima isporučio najsuvremenije dronove i tehnologiu za proizvodnju istih..
Poznato je da je Iran ima osiromašeni uran od 60% (potrebno je 90% za pravu nuklearnu bombu ali kako Iran ima najsuvremenije centrifuge…) u velikim količinama da u kratkom roku može proizvesti 10 tak nuklearnih bombi ali nije imao raketu za ispaljivanju iste.
Ako se ova informacija potvrdi kao istinita Iran bi se mogao proglasiti nuklearnom državom ubrzo …

Biti-ili-ne-biti
18 dana prije

(Joe) Je li Crooks (čovjek koji je navodno pucao na Trumpa) stvarno pucao na Trumpa? Je li on bio taj koji je pucao na Trumpa? Pucao metkom na Trumpa…? O: Pucao je, da. P: (Joe) I pucao je sve metke, njih osam, koji mu se pripisuju. O: Da. P: (L) Je li njegov metak bio onaj koji je pogodio Trumpa? (Joe) Da. Je li jedan od njegovih metaka pogodio Trumpovo uho? O: Da. P: (Joe) Dakle, i je li to bila samo sreća, recimo, koja je navela Trumpa da okrene glavu? O: Božanska intervencija. P: (Joe) Božanska intervencija od strane Trumpovog višeg ja? O: Da. Potaknuta masovnim molitvama. P: (Niall) Je li Thomas Crooks bio na neki način pripreman? O: Da. P: (Niall) Dakle, bio je vođen, u redu. (L) Je li bio još jedan strijelac na licu mjesta? O: Da. P: (Niall) Je li ovaj drugi strijelac na licu… Čitaj više »

Jure
18 dana prije

PITANJE;; JESTE PRIMJETILI DA KAD NEMA (ne komentira) onog Lucija, prva onda nema ni “njegovih” Nikića što dovodi do JEDNOSTAVNOG ZAKLJUČKA da se radi o istoj osobi !!!

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI