Harris želi rat sa Rusijom

SAD i Rusija Nuklearni rat
44 komentara

Republikanski predsjednički kandidat Donald Trump ustvrdio je da bi izborna pobjeda njegove suparnice, potpredsjednice Kamale Haris, na kraju dovela do rata s Rusijom, upozoravajući na predstojeći “nuklearni holokaust”.

Tokom predizbornog skupa u Las Vegasu, Nevada, u petak, Trump je izrazio zabrinutost zbog potencijalnog nuklearnog sukoba zbog “nesposobnih ljudi” u Washingtonu, tvrdeći da je on jedini sposoban spriječiti globalni rat.

“Završit ćete u Trećem svjetskom ratu. Imat ćete nuklearni holokaust ako ne budemo oprezni. Ovi ljudi nemaju pojma šta rade”, upozorio je pristalice, obećavajući da će Amerikance držati podalje od Trećeg svetskog rata.

“Ja ću okončati haos na Bliskom istoku i riješiti rat u Ukrajini… To ću riješiti kao novoizabrani predsjednik”, nastavio je, tvrdeći da je “glas za drugaricu Kamalu Haris glas za rat sa Rusijom. ”

Tramp je tvrdio da Haris ima za cilj da vrati vojnu obavezu da bi “pozvao vaše dete i stavio ga u rat koji nikada nije trebalo da se dogodi”. Bivši američki predsjednik insistira na tome da sukob u Ukrajini ne bi eskalirao da je u to vrijeme bio na vlasti. Tokom svoje predizborne kampanje, on je u više navrata tvrdio da bi mogao prekinuti borbe “za 24 sata”, iako nije precizirao kako.

Ranije ove sedmice, Trumpov potpredsjednik, senator iz Ohaja JD Vance, rasvijetlio je mogući mirovni prijedlog, sugerirajući da bi to vjerovatno uključivalo stvaranje demilitarizirane zone oko sadašnje linije kontakta i garantiranje neutralnosti Ukrajine prema Moskvi, što je u skladu s jednim od glavnih ruskih ciljevima.

Harris, međutim, tvrdi da bi Trump napustio Ukrajinu, tvrdeći da su njeni napori, zajedno sa snabdijevanjem municijom, osigurali da zemlja ostane “nezavisna i slobodna” do danas.

Kamala HarrisSADTrump
Pretplatiti se
Obavijesti o
44 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Čudan lik
3 dana prije

Kako se predizborna kampanja bliži kraju tako i retorika postaje žešća.
Ja nebih trošio vrijeme na razmišljanje što će izaći iz usta ovih dvoje lutaka na daljinsko upravljanje zato što imamo puno, puno važnijih problema.
Znate li da Njemačka ekonomija rapidno propada?
Kako će se to odraziti na stanovnike Huma?
Od čega će se živjeti na Humu kada presuše novčane potpore sa zapada?

Zar ne
3 dana prije

Potrositi 15 min za pisanje teksta o tome što je izvalio Trump ili Medvedov
A nije u rubrici – vic dana
😀😃🙂

Zar ne
3 dana prije

Rubrika — vjerovati ili ne?

NOB
3 dana prije

Vladajuca klasa iz EU je isto tako zeljna rata s Rusijom

hiber
3 dana prije

Rusija mora graditi satelitski grad u Vladivostoku za dodatnih 250.000 kineza, čime ce njihov broj narasti za 2-3 godine na najmanje pola miliona u Primorju. Dakle, koloniziranje Dalekog istoka napreduje punom parom. E sad se tu gura Trump sa nekakvim holokaustima i bezidejnim “rješenjima”, dok se Zelenski priprema za susret sa Xiom u listopadu.

Zar ne
3 dana prije

Biti u duši Republikanac, OK
Podrzavati konzervativne ideje , OK
Ali,
Podrzavati, opravdavati narančastog papagaja – moze jedino još veci tukan nego što je on
Ali, kaže narod – svaka ptica svome jatu leti 😀

eks
3 dana prije

Kanada donosi – priprema zakon o “pandemijskoj spremnosti” , koji podrazumeva uništavanje svih domaćih životinja i prelazak na proteine od insekata. Neverovatno dokle ide ludilo zapadnih psihopata, a naši natoljupci podržavaju sve te ludake, ne shvatajući da to sutra čeka i njih.

Protiv Sistema
3 dana prije

Kaže Trumponja na daljinskom upravljaču židovskog lobija. Trumponja ti ćeš prvi pokrenuti rat protiv Irana na zahtjev Netanjahua i ostale bagre.

Max
3 dana prije

Žele ga njezini gospodari.

FELIX
3 dana prije

OVO IZGLEDA DA NIJE TACNO HARISOVA ZELI SAMO DA SE RAT SA RUSIJOM PRODUZI I JOS PROSIRI SA DOBAVKOM JOS UBITACNIJEG I OPASNIJEG ORUZJA UKRANI KAKO BI JOS VISE SLOVANSKE KRVI BILO PROLIVENO. ONA NIPOSTO NE ZELI RAT SA RUSIJOM JER BI BILE ONDA I AMERICKE ZRTVE, SPREMNA JE DA PODUZI BORBU DO ZADNJEG UKRAINCA.

Alex
2 dana prije

Ovakve žene-moćnice, kad počnu stariti ,postaju nepredvidive,zajedljive,pakosne i dišpetljive.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI