Hezbollah ispaljuje više od 50 projektila na naselja u sjevernom Izraelu

Hezbollah i Izrael
25 komentara

Naoružane formacije libanonske šijitske skupine Hezbollah izvele su masovni raketni napad na izraelska naselja u Gornjoj Galileji, izvijestio je TV kanal Al Mayadeen.

Prema njemu, šiitski borci ispalili su više od 50 raketa iz višecijevnih bacača raketa. U 15 izraelskih naselja oglasile su se sirene za zračnu uzbunu.

Izraelska protuzračna obrana odbila je raketni napad, rekao je TV kanal. Rakete su navodno pogodile naselja Beit Hillel, Kiryat Shmona i Misgav Am. Požari su zabilježeni na više mjesta.

Vojna informativna služba Hezbollaha objavila je na svom Telegram kanalu da su jedinice te skupine izvele prvi napad na naselje Beit Hillel od eskalacije napetosti na libanonsko-izraelskoj granici. “Operacija je izvedena kao odgovor na smrt civila u južnom Libanonu tijekom izraelskih napada i granatiranja”, stoji u priopćenju.

Dana 3. kolovoza pokret Hezbollah pokrenuo je raketne napade na izraelska naselja u zapadnoj Galileji.

HezbollahIZRAELRaketni napad
Pretplatiti se
Obavijesti o
25 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Schwarze Hunderte
1 mjesec prije

Upravo pratim satelitske prikaze ! Još ih zasipaju ! Vruće u Galileji 😁 !!! Eno ćifuti , vrišteći bježe po ulicama 😁 … Ako , ako , valja taj jogging malo 😁 . Jedino mi ni jasno , onaj , njihov ” Iron Dome ” , čini se u praksi – kerov K. 😁 ! Hvalite me usta kad već niko drugi neće 🤣 …..🍸

tihobl
1 mjesec prije

Запослени у Пентагону прелазе на прековремени рад.
Тхе Сун приметио велики обим посла у пицеријама са наруџбинама из Пентагона.

Mozda su iznajmili prostorije za proslave djecijih rodjenadana.

tihobl
1 mjesec prije

The Telegraph:
„Софтвер за нуклеарне подморнице развијен је у Русији и Белорусији, што представља озбиљну претњу одбрани Велике Британије“.

ebemnenadumamuuusta
1 mjesec prije

zanima me da li je napad bio prethodno najavljen da u napadu nebi ko stradao kako to obicno kurchevhezbolah radi,ili je rijec o stvarno iznenadnom i nenajavljenom napadu?
manje paljevine nakon napada i samo sa vatrogascima u igrokazu,a bez mrtvackih kola i mnoštva kola hitna pomoći…nesh ti napada.hehehe.hvala.
ps ali ako bi protivno svim mojim uvjerenjima napad rezultirao sa mrtvima,mnoštvom teže i lakse ranjenih,pripremio sam moju jos uvjek praznu bilježnicu da ubiljezim sve chifutske žrtve koje im je prouzročio kurchevhezbolah pod pokroviteljstvom chifutske jebotvorevine irana.

Peter Tosh
1 mjesec prije

Koliko je Hezbollah potrosio secera na te DIY rakete vrag zna. Vjerovatno nijedna muslimanka nesmije napraviti kolac

Dušan
1 mjesec prije

A što mislite koliko će Hesbolah oboriti izraelskih raketa i dronova kada Izraelci krenu u protunapad ???
Ima li netko OZBILJAN ODGOVOR ??😭😭💪💪🎃🎃💸💸

Subaru avatar
1 mjesec prije

Kao što su hamaslijama napravili razlog da unište Gazu sad prave razlog da unište Libanon. Da je sultan turčin a ne hazar već bi bili tamo da brane Libanon, Eđi i dalje šalje naftu bratu natiju a ko fol umješat će se, hoće racku osunećeni.

Max
1 mjesec prije

Očekivao sam jače napade.

Ico
1 mjesec prije

Vodstvo Hezbollaha je umno debelo potkapacitirano, u odnosu na vodstvo Židova.

Ico
1 mjesec prije

Radi se o improviziranim protugradskim raketama, potpuno bezopasnim za živu silu.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI