Hong Kong – Visoka dužnosnica američkog konzulata snimljena s čelnicima nasilnih prosvjeda

Hong Kong protesti
26 komentara

Julie Eadeh, voditeljica odjela za politička pitanja američkog generalnog konzulata, susreće se s čelnicima prosvjeda ovih tjedana u ukrajinskom stilu „gospođe s kolačima“ Victorije Nuland.

Chen Weihua‏, šef ureda lista China Daily za EU i bivši glavni dopisnik iz New Yorka, prenio je vijest o sastanku

Julie Eadeh s liderima nasilnim prosvjeda u Hong Kongu i pita se kakva bi bila reakcija SAD-a da su se kineski diplomati sastali s čelnicima demonstranata pokreta Occupy Wall Street, Black Lives Matter ili Never Trump.

„Bilo je izvješća koja sugeriraju da je Julie Eadeh školovana za stručnjaka za subverziju u američkom konzulatu u Hong Kongu. Njezin sastanak s prosvjednicima bio bi dokaz američke uloge u poticanju nereda u Hong Kongu. Radi li ona pod izravnim uputama bivšeg šefa CIA-e Mikea Pompea?“, pita se Chen Weihua‏.

Kineski veleposlanik u Pakistanu, Lijan Zhao, rekao je kako je ovo vrlo neugodna situacija za Washington i da je crna ruka uhvatila crvenokosu

„Čelnici organizacije za “neovisnost Hong Konga su se sastali s Julie Eadeh iz Generalnog konzulata SAD-a u HK. Ona je stručnjak za subverziju State Departmenta, ali se Kinezi ne boje zla“, poručio je Lijan Zhao.

Sve o temi: Logično / Hong Kong

Julie Eadeh iz Generalnog konzulata SAD-a u Hong Kongu na sastanku s čelnicima nasilnih prosvjeda
FOTO – Julie Eadeh iz Generalnog konzulata SAD-a u Hong Kongu na sastanku s čelnicima nasilnih prosvjeda:
demonstracijeprotesti
Pretplatiti se
Obavijesti o
26 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zen
5 godine prije

A ko bi drugi mogo bit. I pticama na grani je jasno da je ovo americko maslo

Sasa
5 godine prije

Naravno, organizatori, savjetnici, huškači i agitatori rade prekovemeno.

frutek
5 godine prije

Kineske vlasti trebaju šutnut američku babu nogom vrit tak da odleti u 3pm

johnny-reb
5 godine prije

Orgijanje po Hong Kongu i skoro otvaranje americke baze na Tajvanu – siri plan raz**bavanja Kine, a i ostale Azije – Tajlanda, Vijetnama.

Zadranin
5 godine prije

Ova će imati uzrečicu ko i ona tuka Nuland (moje isprike tukama..):

“F*** China!* 😂

Kako su prozirni ovi amerokenjci, i hebeš ovaj svijet koji im dozvoljava da rade svako ilegalno sr*nje po svijetu.

Dosta je više!

P***!

Tra tra tra
5 godine prije

Trump je rekao da Kina treba sama da izađe na kraj sa ovim proamerikanskim prosvjednicima.

Dobagan Rogić
5 godine prije

Evo sad imaju priliku da pokažu Amerima da Kina nije sprdačina od države.

onaj najgl.....veći Dalton
5 godine prije

A nu čelnika nasilnih prosvjeda……. fah idiota…..
Priprema, pozor…… kreni!

grga
5 godine prije

Predugo ovo traje. Trebali su to sasjeći u startu i čudno mi da nisu. Ne vjerujem da ne znaju, ne mogu i ne smiju a ne vidim smisao odugovlačenja jer će biti sve gore.

Laki Topalović
5 godine prije

Mislim da se ne treba pretjerano zamarati s ovim. Danas je peking službeno upozorio Washington da se ne petlja u HK. Baš nakon ove objave. Poslali su i upozorenje prosvjednicima da “sve ima svoje granice”. Polako se podiže razina upozorenja i čeka se pravi politički trenutak za hapšenje ove balavurdije i , možda, ukidanje američkog konzulata u HK. Osobno, uopće ne vjerujem da išta mogu napraviti. Xi nije Janukovič, nemojmo ih niti uspoređivati.

Max
5 godine prije

To je i Britansko maslo. šumskih mi jagodica pitam je li i ova teta vegeta ponijela kolače. mislim ne mogu se ljudii tući s honkonškom poliicijom bez dobre porcije čupavaca i kakao šnita. 🙂

Kuga
5 godine prije

Za nagradu je odmah proglasiti PNG (persona non grata) i dati joj rok od 24 sata da napusti teritorij Hong Konga. A ostalom osoblju ambasade dati rok od 48 sati da napuse Hong Kong, a sviam dozivotnu zabranu ulaska na teritorij Kine, Hng Konga i … a sve domocile koji su kontaktirai sa USA diplomatskim osoblje bilo direktno ili indirektno zatvoriti na najmanje25 godina teske robije sa prislinim radom.

PATMAT
5 godine prije

Otiđite živiti u Kinu, kad vam dođe neki komesarčić i opali šamarčinu hajte ga prijavite???Hahaha.Progutao bi Vas mrak. Nema onda tamo poslje istraživanja novinara jer i njima negine….
Kina je diktatura najveća na svijetu konkurira joj jedino SKOrea i KSA. Ne zanosite se. Svaki Kinez se boji svojih iz Partije.

PATMAT
5 godine prije

Ne treba ljudima koji se bore za svoje slobode tako govoriti. Poznavajući kineze bit će im i gore. Možemo mi prdit o zlom SAD-u i dobrim kinezičićima ali da ste ikad upoznali kineski sistem ..? Odgovor na pitanje je jednostavan da možete birati u kojem sistemu bi da Vaše djete živi, koji bi izabrali? Ali nek samo odgovore oni koji imaju djecu?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI