Izrael je definitivno genocidna država, a oni koji šute su zločinci prve kategorije

Genocid
9 komentara

Potresna snimka iz Gaze šokirala je javnost. Na njoj se vidi ranjeni dječak koji leži na ulici. Snimio ju je lokalni novinar prošli petak.

Sve se dogodilo na rubu izbjegličkog kampa Jabalija. Nakon izraelskog napada nastao je mali krater. Pokraj njega je ležao 13-godišnji Mohammed Salem. Mahao je rukama i dozivao pomoć.

“On je dijete. U komadima. Zašto su ga gađali?”, zavapio je novinar Wafaa Thahe na snimci.

Desetak muškaraca pohrlilo je pomoći dječaku. U šoku su dizali ruke i dozivali pomoć. Dvojica su pokušala podići Mohammeda. No tada je uslijedio novi napad. Svi su morali pobjeći.

Palestinski Crveni polumjesec kasnije je potvrdio tužnu vijest. Mohammed Salem nije preživio. U drugom napadu stradao je još jedan dječak. Imao je 14 godina. Izgubio je stopala u eksploziji. Hitna pomoć ga je odvezla, ali nije preživio. The Washington Post dobio je snimku od novinara Thahera. Potvrdili su da je autentična.

IDF je kratko komentirao incident za Post. Rekli su da “rade na rastavljanju vojnih i administrativnih kapaciteta Hamasa”. Dodali su da “poduzimaju moguće mjere opreza kako bi umanjili štetu civilima”.

Nisu objasnili zašto su pokrenuli napade. Nisu otkrili ni što je bila meta napada. Izrael je definitivno genocidna država koja radi što želi. Čini najveće civiilzacijske zločine, a svi na svijetu kurvanjski šute. Čega se plaše, samo oni znaju, ali neka također znaju da sve ima i svoju drugu stranu.

Priroda je okrutna, ali ne podnosi ni ne dozvoljava dominaciju bilo čega život. Kad-tad će doći do prekoreta ovo zločinačkog rata. Tok momenta će trebati sve prozvati i suditi za smrt preko 100.000 Palestinaca.

 

IZRAELPalestinazločin
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
6 sati prije

Nedvojbeno.

Koja
6 sati prije

Oće li dvorac u Rambujeu opet biti mesto di će se ekipa sastati, probati sve nebi li rešila, ovu situaciju?

Zlovenac
5 sati prije

Pa žao amerikancima što nije primio vakcinu. Ako ima Iran snage neka razori ovu bagru

Zlovenac
5 sati prije

Valjda kamuflirani Hamasovac.

držnedaj
5 sati prije

Baš uživaju u zločinu.

Schwarze Hunderte
41 minuta prije

Nakon jučerašnje – najave 🙄 , Izraelska Predsjednika ” ” o snažnom i povijesnom odgovoru Izraela – Iranu 😂 ” – prije – okolo sata , započeto , NENAJAVLJENO ⚡ , ZASIPANJE RAKETAMA – TEL AVIV OD STRANE HEZBOLLAH 😅😅😅 !!! Eno …Dim , sirene …. Pa ti moj Baja , samo NAJAVLJUJ i nadalje u nos te hebem taj tvoj ” izabrani ” 😁 !

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI