Izraelska vojska izvijestila o novim napadima na lokacije Hezbollaha u južnom Libanonu

Hezbollah i Izrael
8 komentara

Izraelska vojska izvela je niz novih napada na južni Libanon, ciljajući vojne objekte šijitskog pokreta Hezbollah, izvijestila je tiskovna služba vojske.

Konkretno, vojska je zabilježila prisutnost pripadnika oružanih formacija Hezbollaha u blizini naselja Tayr Harfa. Osim toga, vojska je otkrila prisutnost raketnih bacača u područjima naselja Hilat al-Daba i Houla. I oni su bili napadnuti.

Osim toga, proteklog dana izraelske zračne snage napale su bespilotnu letjelicu Hezbollaha koja je bila spremna za lansiranje i radikal iz postrojbe šiitskih zračnih snaga koji se nalazio u blizini.

HezbollahIZRAELLibanon
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
1 mjesec prije

Hezbollah je sinoć ispalio 30 raketa,

MladenSt
1 mjesec prije

Kad Iran napada 😂😆???

Dražen
1 mjesec prije

Long life Hezbolah, SUPPORT FROM CROATIA DESTROYED NAZZI STATE FOREVER TIME ✌️

Jure
1 mjesec prije

Ja mislim da je naslov trebao biti naprimjer; Hizbollah poslijednjih nekoliko dana žestoko napada okupatore Palestine !!!! Naime, već nekih tjedan dana Hizbollah što valovima bespilotnih letjelica (non stop uvode u borbu nove naprednije dronove), što raketama (kaćušama koje iako su modernizirane treba potrošiti), što balističkim projektilima —- jučer sam gledao snimku padanja ovih 30 kaćuša što ih Max spominje po gamadi i tzv IRON DOME nije djelovao😂 da li zbog toga što se uopće nije aktivirao zbog nekog ili nečijeg propusta ili … Uglavnom Hizbollah i bez OČEKIVANOG (koji slijedi ) odgovora okupaciji ionako non stop širi mjesta udara … sve dublje i dublje .. Zaključak: okupacija shvaća da sa oružjem koje posjeduje ne postoji način da prati ove modernije bespilotne letjelice i …. NEKAKO ISPOD RADARA PROŠLA JE VIJEST DA OKUPACIJA NIJE 13.4. USPIJELA OBORITI NITI JEDNU IRANSKU RAKETU …. vijest objavljena u nekom (ne mogu se sjetiti…… Čitaj više »

FELIX
1 mjesec prije

TO NECE SMANJITI APETITE HIZBALE ZA UNIOSTENJE ISRAELA, TO JIM JE I JEDINI CILJ NE KAO HAMASU DA OSVOBODI PALESTINU OD ZIDOVA CILJ JIM JE ISTI KAO I GOSPODAR OD KOGA DOBIJAJU NAREDZENJA. IRAN JE VEKOVNO JAKA DRZAVA KOJA SVOJOM POLITIKOM NE UGROZAVA SAMO OBSTOJ ISRAELA NEGO I OSTALIH NEVERNIKA KDE UKLJUCUJUCI I EVROPU.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI