Izraelske okupacijske snage zarobile su 35 Palestinaca na Zapadnoj obali

Izraelske trupe privode Palestince
5 komentara

Tijekom protekla dva dana izraelske okupacijske snage privele su najmanje 35 Palestinaca sa Zapadne obale, uključujući bivše zatvorenike, te su pozvale jednu ženu na ispitivanje.

Zajednička izjava Društva palestinskih zatvorenika (PPS) i Povjerenstva palestinskih vlasti za pitanja zatvorenika i bivših zatvorenika otkrila je da su se pritvaranja dogodila u većini pokrajina Zapadne obale.

U priopćenju su istaknute opsežne racije, zlostavljanja i prijetnje protiv zatočenika i njihovih obitelji koje su u tijeku, što uključuje ispitivanja na terenu i uništavanje domova.

U izjavi se nadalje naglašava da su te sustavne kampanje uhićenja postale središnja politika izraelske okupacije, koja se značajno intenzivirala od početka trenutne agresije na Gazu.

IZRAELPalestinazapadna obala
Pretplatiti se
Obavijesti o
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mane
7 dana prije

Ukoliko dodje do ustanka na zapadnoj obali onda nastupa haos koji moze vremenom prerasti i u treći sv rat.sigurno ce se uključiti Liban,Sirija,Palestinci iz Jordana,muslimani u evropi i krece lancana reakcija.

Max
7 dana prije

Iživljavanje se nastavlja.

Jure
6 dana prije

Al Jarida piše da su se Iran i Rusija dogovorili da za isporuku Irana bespilotnih letjelica i balističkih projektila Rusija uzvrati osovini otpora na teritoriju Sirije raketama zemlja – more i zemlja zrak. Hizbollah bi trebao da bude operativni posrednik te Ruske transakcije na terenu Sirije. Kako je Ruski predsjednik Putin nagovijestio prije 40 tak dana Sirija bi mogla biti nova arena obračuna Anglocinista s jedne strane i Iranske osovine otpora i Rusije s druge strane.
Turska u ovom sukobu neće ići kontra Irana i Rusije nego će gledati da neutralizira Kurdski utjecaj u Siriji svrstajući se tako u mogućem sukobu protiv Jewmerikanaca koji u slučaju Turske neće imati drugog izbora nego da se povuku.
Hizbollah se “kladi” da tzv israel neće pokretati invaziju na Libanon da bi kako Jude kažu “vratili izbjegle doseljenike” jer u slučaju invazije sigurno će biti još puno više izbjeglih doseljenika.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI