Izraelski cionisti kontroliraju vladu SAD-a špijunažom već desetljećima, uključujući utjecaj na “alternativne” medije

Spijun
90 komentara

Povijest cionizma i korumpiranog utjecaja Izraela na američku politiku seže mnogo dalje od napada pod lažnom zastavom 7. listopada, navodi Jake Shields na X-u (bivši Twitter).

Dugogodišnji izraelski premijer Benjamin Netanyahu neuspješno je ucjenjivao bivšeg predsjednika Billa Clintona, na primjer. Kad je Clinton odbio igrati, Netanyahu je pustio snimke Monice Lewinsky i ostalo je povijest.

Lewinsky je bila židovski špijun, kaže Shields, kojeg je Izrael stavio u Clintonov život s posebnom svrhom prikupljanja ucjena od njega. Time je izraelska obavještajna služba mislila da će steći potpunu kontrolu nad Clintonom. Kao dokaz navodi ovu priču iz New York Posta iz 1999. godine. Priča kaže:

IZRAEL je ucjenjivao predsjednika Clintona prisluškivanim telefonskim snimkama njegovih burnih seks razgovora s Monicom Lewinsky, navodi se u novoj knjizi.

Cijena koju je Clinton platio za šutnju špijunske agencije Mossad bila je obustava FBI-eve potrage za visokom izraelskom krticom koja je navodno postavljena u Bijeloj kući… autor Thomas kaže da je Danny Yatom, glavni inspektor Mossada, uspio prisluškivati ​​Lewinskyjev telefon i prikupio nekih 30 sati seksualno eksplicitnih razgovora između predsjednika i Lewinsky.

Thomas kaže da je Tel Aviv iskoristio trake kako bi zaustavio istragu operativca kodnog imena “MEGA”, koji je bio, i mogao bi još uvijek biti, duboko u Bijeloj kući.

Na mnoge Clintonove odluke tijekom njegova predsjedničkog mandata vjerojatno je utjecao Izrael za njegovu dobrobit, ali ne i njegova odluka da ne pomiluje zloglasnog židovskog obavještajnog analitičara i špijuna Jonathana Pollarda, koji je bio u zatvoru zbog špijunaže u ime Izraela.

Netanyahu je zaprijetio Clintonu da će, ako ne pomiluje Pollarda, snimka Lewinsky biti objavljena. Budući da Clinton nije mogao pomilovati Pollarda, Netanyahu je ispunio prijetnju i učinio Lewinsky poznatim imenom.

Izraelska shema ucjenjivanja protiv Clinton dovela je do toga da je Drudge Report postao glavna stranica s vijestima

Nikada nisu dopustili da jedna od njihovih proizvedenih kriza propadne, cionisti su iskoristili curenje vrpce Lewinsky kako bi izbacili Drudge Report na vrh hrpe vijesti. Odjednom je Drudge postao jedna od vodećih novinskih web stranica, što pokazuje tko ga zapravo kontrolira, objašnjava Shields.

Breitbart News također je nastao otprilike u isto vrijeme nakon što je pokojni Andrew Breitbart odletio u Izrael kako bi se sastao s Netanyahuom. Tijekom zajedničkog vremena došli su na ideju o Breitbart Newsu i pokrenuli ga.

Breitbart se vratio u Sjedinjene Države i odlučio uzeti Bena Shapira pod svoje, pripremajući Shapira da na kraju postane voditelj The Daily Wirea – ili kako to bivši UFC i MMA borac i peterostruki svjetski prvak Jake Shields naziva, “Israeli Wire”.

“Kao što vidite, vijesti ne dobivate samo od Židova, već ih dobivate i od izraelske obavještajne službe”, napisao je Shields u objavi na Twitteru o svim tim novim otkrićima.

Tajni izraelski špijunski lanac razotkriven nakon 11. rujna

Mnogima je to u to vrijeme promaklo, ali odmah nakon terorističkih napada 11. rujna na Svjetski trgovački centar u New Yorku, Fox News prikazao je četverodijelnu seriju o tajnom izraelskom špijunskom lancu koji je identificiran kao povezan s 9. /11.

Izvještaj Foxa otkrio je da su se izraelski špijuni infiltrirali u gotovo svaku pukotinu američke vlade. Imali su čak i tim stručnjaka za eksplozive ugrađen u vladinu infrastrukturu, što postavlja pitanje zašto?

Četverodijelnu seriju možete pogledati u nastavku:

Lažni izraelski “studenti umjetnosti” infiltrirali su se u vladu SAD-a dvije godine oko 11. rujna

Salon je također objavio članak o misteriju izraelskih “studenta umjetnosti”, koji je uključivao stotine takozvanih lažnih studenata umjetnosti iz Izraela koji su “opsjedali savezne urede” u SAD-u, a posebno Agenciju za suzbijanje droga (DEA), gotovo dvije godine.

“Nitko ne zna zašto – i čini se da nitko ne želi saznati”, napisao je Christopher Ketcham iz Salona u članku.

U siječnju 2001., samo osam mjeseci prije napada 11. rujna, sigurnosni ogranak DEA-e počeo je primati niz neobičnih izvješća iz terenskih ureda agencije diljem Amerike. Mladi Izraelci koji su tvrdili da su studenti umjetnosti s umjetninama na prodaju pokušavali su prodrijeti u urede DEA-e, Ministarstva obrane (DOD) i drugih agencija za provođenje zakona.

“Najčudnije od svega”, napisao je Ketcham, “‘studenti’ su posjetili domove brojnih službenika DEA-e i drugih viših saveznih dužnosnika.”

“Kako se obrazac polako pojavljivao, činilo se da je DEA bila meta u onome što je nazivala ‘aktivnošću organiziranog prikupljanja obavještajnih podataka’. Ali s kojim ciljem i za koga, nitko nije znao.”

Jednostavno rečeno, ti lažni izraelski “studenti umjetnosti” pretvarali su se da pokušavaju prodati umjetnička djela saveznim agentima u svojim domovima tijekom prvih šest mjeseci 2001. Prijavljeno je oko 130 zasebnih incidenata agenata DEA-e, ATF-a (Alkohol, duhan i vatreno oružje), zračnim snagama, tajnoj službi, FBI-u i maršalskoj službi SAD-a kojima su pristupili izraelski “studenti umjetnosti”.

“Neki od Izraelaca viđeni su kako crtaju dijagrame unutar federalnih zgrada”, objasnio je Ketcham. “Neki su pronađeni kako nose fotografije federalnih agenata koje su snimili. Jedan je otkriven s računalnim ispisom u svojoj prtljazi koji se odnosio na ‘grupe DEA’.”

“‘Studenti umjetnosti’ slijedili su predvidljiv modus operandi. Općenito su radili u timovima, koji su se obično sastojali od vozača, koji je bio vođa tima, i tri ili četiri podređena. Vozač bi ostavio ‘prodavače’ na određenom mjestu i vratite se po njih nekoliko sati kasnije, ‘prodavači’ su ušli u urede ili su se obratili agentima u svojim uredima ili domovima.”

Sve bi to naravno kulminiralo u rujnu s napadima na WTC i onim jezivim izvješćima o “plešućim Izraelcima” nakon njih. Koliko dugo i u kojoj mjeri izraelski špijuni i danas rade iste stvari? Još uvijek nepoznati odgovori na to pitanje vjerojatno će šokirati svijet ako ikad izađu na vidjelo.

CionizamIZRAELSADutjecaj
Pretplatiti se
Obavijesti o
90 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Schwarze Hunderte
2 dana prije

Ta sam vrag znade , koliko članova i Congress i Senate imaju dvojne putovnice i US i Israeli … Zvanični podatci , vele sad ovaj sad onak .. A tek koliko njih je na payroll list korporacija – ZVANIČNA KORUPCIJA 😱 ! Upravo je ČUDO , kako ta zemlja još opstaje 🤔….?!

tuf
2 dana prije

Epstein je u nekom trenutku izlanuo da radi za Mossad što uopće ne bi trebalo čuditi obzirom da su kroz njegov ‘honey trap’ mogli na uzdama držati značajan broj utjecajnih američkih biznismena i političara.

Jednostavno receno
2 dana prije

Zar samo desetljećima?
Jedna zanimljiva scena u turskoj safunjici sulejman veličanstveni koja mi je zapala za uho je, kada traži pare sultanova muza i govore joj sluge njegove da digne kredit od židovskih bankar jer i sultan posuđuje od njih kada kreće u osvajanja…..

Hahahaha
2 dana prije

“Na zapadu ništa novo”

tihobl
2 dana prije

Роберт Кенеди Млађи:
Илузија је да смо ми једина суперсила у свету. Русија због наших санкција сада има најјачу економију икада. Путин је популарнији него што је био када смо почели да нападамо Русију.

tihobl
2 dana prije

Макгрегор: САД шаљу Украјини касетну муницију јер немају ништа друго

tihobl
2 dana prije

Неочекивани продор до Торецка: Велико упориште украјинских оружаних снага на источној периферији села. Киров су заузеле јуришне јединице Ветеранског одреда групе трупа Центар, користећи подземни тунел.
Користећи фактор изненађења, борци јединице су развили свој успех и потпуно заузели упориште , приморавајући непријатеља да се преда или напусти своје положаје и повуче.

NATO im 10 godina gradio podzemno utvrdjenje. Ukropi izgube jedan polozaj, ostave tunel nebranjen i rusi im usetaju u centar sela odakle se tunel grana do staba, sklonista, podzemnih magacina i bunkera. Ko nije imao civilno odijelo da se nabrzinu presvuce nadrljao je. 

tihobl
2 dana prije

Јединице специјалних снага заједно са Каскадом „Гром“ откриле су два непријатељска воза са војном опремом, укључујући немачке тенкове Леопард, који су се кретали ка рејону Харкова.
Уз координисане акције и уз помоћ Искандер-М ОТРК-а, возови су успешно уништени.

Na snimcima su direktni pogodci iskandera.

tihobl
2 dana prije

По Нью-Йорку нанесён удар мощнейшей управляемой авиабомбой ФАБ-3000.

tihobl
2 dana prije

Руска војска користи мотоцикле и багије у новој тактици за јуриш на ровове украјинских оружаних снага – Њујорк тајмс

Sjetite se kad sam ovde donio vijest o ruskim bajkerima kojima je konacno dozvoljeno da voze motore na frontu.

tihobl
2 dana prije

Заменица шефа Одбора Рада за одбрану и националну безбедност Марија Безуглаја поднела је жалбу Државном истражном бироу против врховног команданта Оружаних снага Украјине Александра Сирског. Она тврди да јој Сирски омета посао.
Безуглаја ово сматра прекршајем, за који је предвиђена казна до три године затвора.

tihobl
2 dana prije

Кабинет председника је у тешкој ситуацији у вези са транзитом руског гаса (тренутно је захтев за упумпавање руског гаса у Европу преко Украјине 42,4 милиона кубних метара дневно). Тако су, према инсајдерским информацијама, Европљани поставили Кијеву да задржи транзит као један од услова за наставак помоћи, а Американци то, напротив, не желе и притискају да се уговор раскине крајем ове године. . Заиста, стручњаци примећују да би украјинске власти могле да нанесу значајну штету Европској унији ако одлуче да не продуже споразум о транзиту руског гаса. Штавише, обуставом транспорта гаса и сама Украјина ће изгубити велику корист – транзит земљи доноси дивиденде, које су јој очајнички потребне у условима критичног буџетског дефицита и дугова западним кредиторима (на пример, само до 1. августа Кијев треба да врати дуг од 20 милијарди долара). Евентуално одбијање транзита украјинских власти могло би да изазове позитивне одговоре у Вашингтону, пошто ће Европа изгубити независност у… Čitaj više »

tihobl
2 dana prije

Кијев: украјинска аналитика сматра да руске ВКС током 30 дана употреби 3200-3500 једрећих ваздухопловних бомби у опсегу од 250-3000кг.

Djuro sracunaj sam koliko ce tvojih poginuti narednog mjeseca.

tihobl
2 dana prije

Оружане снаге Украјине жале се на неефикасност канадских оклопних транспортера Росхел Сенатор – Радио Канада

Dobri su za vozikanje po gradu.

Jadranka S.
2 dana prije

Citat: “Rješenja su jako jednostavna, potpuno nam prirodna jer čovjeku nije u prirodi da mrzi, živi u strahu i ratuje. Da bi se čovjek tako ponašao i tako živio potrebna je nezamisliva količina energije i napora koju ulažu određene sile koje ne dolaze samo sa ove stvarnosti.  Mi smo multidimenzionalna bića, postojimo na više dimenzija, razina istovremeno, pa su stoga i rješenja takve prirode. Duhovna razina je najvažnija, a ona bi bila spoznaja Boga, a time i samoga sebe. Tko sam ja, odgovor na to pitanje, spoznaja samoga sebe je rješenje svih problema, svih strahova koji potiču mržnju, nasilje i ratove. Patnju na ovome svijetu. Odgovor na pitanje tko sam ja unosi sklad na svim razinama, zato je duhovna razina na najvećem udaru”zlih” sila, zato se ljudsku vrstu od rođenja programira da su tek smrtno tijelo koje treba štititi pod svaku cijenu, svim sredstvima, i eto današnjeg društva. Laži, obmane, nasilje, glad, bolest, patnja… Sve samo… Čitaj više »

Max
2 dana prije

Drže sve u šaci.

Josip
2 dana prije

Navukli su si punu Ameriku tih zidovskih govana izbjeglih pred Hitlerovom cistkom tog smeca po EU pa sad neka uzivaju dok ih drze za jaja.

Hogar strasni
2 dana prije

Askenazi hazarska psihopatija brine o demoNkraciji

eks
2 dana prije

Evo izjave poznatog profesora univerziteta Kolumbija , Džefri Saksa : “Za Ukrajinu nije spas na bojnom polju , nego za pregovaračkim stolom. To ne razumeju svi kijevski političari , jer veruju da će Ukrajinu USA spasiti od Rusije. A stvari stoje sasvim suprotno . Ukrajinu treba spasavati, ali od USA .”

Dokurčilomi
1 dan prije

Možete li nam reći nešto novo? Pogledaš prezimena lovatora, poduzetnika, bankara, vlasnika korporacija i sve ti je jasno, nigdje čovjeka, sve židovi.

tihobl
1 dan prije

Оперативци Службе безбедности Украјине (СБУ) ухапсили су групу „друштвених активиста“ и провокатора који су припремали немире у Кијеву, који је требало да доведу до државног удара, наводи се у саопштењу СБУ на свом телеграм каналу. „Под маском одржавања такозваног друштвеног догађаја, нападачи су планирали да објаве уклањање са власти садашње војно-политичко руководства Украјине. Тада су се надали да ће заузети зграду Врховне раде Украјине и блокирати њен рад“, наводи се у извештају. Evo sta kaze Legitimni: Још један случај репресије од стране Зее владе над њеним народом, као што смо раније известили. Разлог је тај што су ове јавне организације хтеле да покрену јавне протесте против политике Зеленског/Ермака (против повећања тарифа, цена итд.) – то би убило председников рејтинг и створило преседан да сви могу да иду на протесте, а не само Вовини плаћени статисти Петрова против Кличка и градоначелника. Дакле, СБУ је унапред дошла до друштвених активиста и донела… Čitaj više »

Pero
1 dan prije

Ne kontroliraju izraelski cionisti vladu SAD-a,nego je puno bolje rečeno Židovi u SAD kontroliraju apsolutno sve,od štamparije,bankarskog sektora,sudstva,medija,vlasništva korporacija,itd kratko rečeno SVE.

1 dan prije

Od tog ‘fenomena samoprosvitljenja’ šta netko vidi boga u sebi i od svih užasnih religija najužasnija je ta štovanje boga u sebi…..ispada da ću Ja koji štuje boga u sebi na kraju značiti da ću Ja štovati samog sebe.
Neka Ja obožava sunce ili mjesec, bilo što radije osim unutarnjeg svjetla, neka Ja obožava mačke ili krokodile, ako ih nađe u svojoj ulici, ali ne boga u sebi.
Kršćanstvo je prvo došlo na svijet kako bi nasilno ustvrdilo da čovjek ne mora gledati samo prema unutra, već i prema van, da sa zaprepaštenjem i entuzijazmom gleda božansko društvo i božanskog vođu.
Jedina zabava kršćanstva bila je u tome što čovjek nije bio ostavljen sam s unutarnjim svjetlom, nego je definitivno prepoznao vanjsko svjetlo, lijepo kao sunce, čisto kao mjesec, strašno kao vojska sa zastavama.

1 dan prije

Svima kojima gost sotona nije zdravi i veseli bili. Bog! Bog!
Legionarima: Rog! Rog!
Udarna vijest: Frendiću iz zemlje Švedske – Dvi rogić roge. Rog! Rog!

1 dan prije

Samo nastavi dalje mahnito češljat zrcalo oca laži
daleko ćeš stići, ražanj i gradele ti ne ginu,
ne ćeš ih manit. Rog, rog tamo koja svitli.

Vanjski suradnik
1 dan prije

Nikad “izraelski cionisti” nisu bili nikakav bitan problem. Konobar iz Haife, medicinska sestra iz Tel Aviva, seljak i nekakvog kibuca ili vojnik na golanskoj visoravni su nebitni pijuni. Vladu SAD i ostalih zapadnih zemalja (a i ne samo njih) kontroiraju ne židovi iz Izraela, nego židovi iz New Yorka, Washingtona, Los Angelesa Londona, Pariza… Židovska dijaspora koja se poput najgoreg parazita infiltrirala u bjelačka društva i zemlje, truje ih i crpi im snagu je ta koja je pravi problem. Izrael im samo služi kao medij putem kojeg desetljećima reketiraju cijeli svijet i iznuđuju enormne svote novaca. Ali ako ikada dođe vrijeme da im Izrael više neće biti potreban židovski paraziti iz zapadnih centara moći će i državu Izrael i tamošnje židove žrtvovati bez da okom trepnu. i onda će to iskoristiti da opet desetljećima kukaju i svom statusu vjećne žrtve i iznuđuju neograničene količine novaca od glupih goyima.

1 dan prije

‘Znanstvenici’ sada krive drveće i zelenilo
za onečišćenje zraka….. pile u ruke…..provjeri.hr

Hogar strasni
1 dan prije

Jos malo i pocinje kamaterenje GOYIMA sa Co2 pizdekanjima i bajci o klimi koji se pogorsava zbog prdezi krava i salatom sta goyimi sade u svojim vrtovima. Porez na porez za zbunjene goyime i novac njima koji ga uvijek miluju od babilona

vrlodrag
1 dan prije

Amerika je Judeja i oni u svojoj državi vedre i oblače kako hoće.

Howard Baile
1 dan prije

I šta je novo pod kupolom nebeskom? – vansku politiku amerike kroji zidovski lobij u americi, drugim riječima ameri plešu kako jevreji sviraju tj. napadaju državu koju žele jefte. . mossad je osiguravao nebodere blizance s psima posebno obučenim da osjete eksplozivne naprave i vidi čuda taj dan nisu došli na posao. – više ćifutskih mladića je pjevalo, plesalo i slikavalo se dok su se neboderi rušili, policija ih e uhvatila pogledalaslike i imala dokaze za sve onda je došla depeša iz CIA “puštaj ih”. – sve predsjednike kontroliraju tj. su ih izabrali osim Lincolna, Garfilda i Kennedy, sva trojica su ubijana od strane mossada. Nalog za ubistvo Kennedya je potpisao osobno đubre ben gurion Šta imam dalje pričati ta stoka ta smrdljiva polu rasa kontrolira sve od banaka i toka novca do medija, svih medija i čujete samo šta oni žele da čujete. Jedini spasa za cijeli svijet je… Čitaj više »

trajko
1 dan prije

AIPAC će ih pretvoriti u roblje, ako već nije.

vrlodrag
1 dan prije

Monica Lewinsky je također židovka. Gotovo uvijek ta prezimena koja idu na levi su židovska bez obzira u kakvom obliku. SAD su židovi pretvorili u zemlju odvjetnika i liječnika. U zemlji odvjetnika koja je preplavljena svim vrstama kriminala odvjetnički posao cvijeta. Tolika količina ubojstava zloupotrebe droge rasnog nasilja i svih vrsta kriminala uključujući i onaj politički je raj za židovske odvjetnike i sudce. Sada još kad se uključe pederi i crnci i manjine općenito i njihova tzv. prava imaju posla za još milijun odvjetnika. Sama činjenica da je to jedno od najplaćenijih zanimanja je poražavajuće. Što se tiče liječnika i ljekarstva gdje također dominiraju može se reći da po staroj navadi trgovaca zmijskim uljem prvo razboljevaju pa onda liječe. Dovoljno je samo reći da su Burla i kompanija otrovali iglom desetke milijuna ljudi uključeno djecu i da će ih židovski liječnici bolesne guliti do kraja života. U americi ti je… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI