Kamala Harris ima nizak IQ – Trump

Donald Trump
35 komentara

Bivši američki predsjednik omalovažavao je svoju suparnicu na izborima tijekom događaja o kriptovalutama u Tennesseeju

Bivši američki predsjednik Donald Trump ustvrdio je da je njegova suparnica na izborima u studenom, potpredsjednica Kamala Harris, “pojedinac s niskim kvocijentom inteligencije”.

Govoreći na konferenciji Bitcoin 2024 u subotu u Nashvilleu, Tennessee, Trump je nazvao kriptovalutu “čudom tehnologije” i “čudom suradnje i ljudskih postignuća”.

Bivši predsjednik nastavio je hvaliti Bitcoin zajednicu kao “vrlo pametne ljude” i iskoristio priliku da omalovaži pretpostavljenu demokratsku kandidatkinju.

“Ova soba je nevjerojatna. Ljudi u ovoj sobi su osobe s visokim IQ-om. Natječem se protiv pojedinca s niskim kvocijentom inteligencije”, rekao je Trump publici. U prošlosti je vrijeđao Harris, opisujući je kao “glupu kao kamen”.

Harris je prošlog tjedna postala prvi kandidat Demokratske stranke nakon što je predsjednik Joe Biden odustao od utrke. Visoki demokrati i glavni stranački donatori pozvali su Bidena da se povuče nakon njegove katastrofalne rasprave s Trumpom u lipnju, kada je povećana zabrinutost zbog njegovog pogoršanog zdravlja i sposobnosti da pobijedi na izborima u studenom.

Harris je od tada osigurala dovoljno obveza stranačkih delegata da bude službeno nominirana za demokratskog kandidata na konvenciji sljedećeg mjeseca, prema istraživanju Associate Pressa.

Tijekom predizbornog skupa u Milwaukeeju, Wisconsin u utorak, oštro je napala svog suparnika, tvrdeći da poznaje “tip Donalda Trumpa” i navela “sve vrste predatora” s kojima je imala posla dok je bila tužiteljica. Opetovano je nazvala Trumpa “osuđenim kriminalcem” i optužila ga da “pribjegava nekim divljim lažima”.

Kampanju je uzdrmao pokušaj atentata na Trumpa na skupu u Butleru u Pennsylvaniji 13. srpnja. Trump je za dlaku izbjegao smrt jer mu je napadačev metak okrznuo uho. Incident je potaknuo ostavku šefice tajne službe Kimberly Cheatle, koja je priznala da agencija nije uspjela pravilno zaštititi bivšeg predsjednika.

američki izboriDonald TrumpKamala HarrisSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
35 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Lucija, prva
1 mjesec prije

I would like to punch donald trump in the face.

Max
1 mjesec prije

Pa i ima.

Mučki Provokator
1 mjesec prije

Ti sa niskim IQ su i najpodobniji za tu funkciju.

tatamata
1 mjesec prije

Istina , glopa ko Djuro

Jure
1 mjesec prije

😂😂😂 i ovaj imbecil “VLAVINA PRAZNA GLAVINA” isto ima ILI BOLJE NAPISATI ništa nema

Peter Tosh
1 mjesec prije

Neki jos misle da ce Trump spasiti svjet.

Mane
1 mjesec prije

Nizak IQ je plus za svakog ko želi da je u vlasti sirom “zapadnog” sveta.besplatna reklama i preporuka

opetlazes
1 mjesec prije

Ona je zena i jos je kako to amerikanci vole reci POC – person of colour ( na nasem bi to znacilo “obojana” ) ali posto mi nismo rasisti kao amerikanci onda cu i ja napisati POC). Tako da i ako je glupa ko kamen ona nije glupa ko kamen jer je zena i k tome jos POC pa ne smije biti glupa ko kamen. Cak i ako je. Eto, nadam se da ste uspjeli shvatiti.

opetlazes
1 mjesec prije

Ona je zena i jos je kako to amerikanci vole reci POC – person of colour ( na nasem bi to znacilo “obojana” ) ali posto mi nismo rasisti kao amerikanci onda cu i ja napisati POC). Tako da i ako je gloopa ko kamen ona nije gloopa ko kamen jer je zena i k tome jos POC pa ne smije biti gloopa ko kamen. Cak i ako je. Eto, nadam se da ste uspjeli shvatiti.

xyz
1 mjesec prije

Uho mu je valjda čitavo. Trump je čudo od čovjeka. Rastrgano uho mu se potpuno oporavilo. Ni traga od metka.

Antiglobalist
1 mjesec prije

Savršena kao WEFova poslušna kujica, slično Analeni, Ursuli, Jacindi i još mnogo njih a nije ni Trump neke inteligencije, svi pomno izabrani od WEFa.

vigor komar
1 mjesec prije

transrodna

ime
1 mjesec prije

evo i njega: spasitelj.

R M
1 mjesec prije

Žena extremno glupa, nek izadje na megdan bilo kome ko nije debil, ne sme

trajko
1 mjesec prije

Takva se i traži! Radit će kako feudalistički demokrati kažu!!

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI