Kijev će organizirati gay paradu

LGBTQ zastava
73 komentara

Manifestacija bi se trebala održati 16. lipnja tijekom Mjeseca ponosa, navode organizatori

Ukrajinski glavni grad Kijev bit će domaćin LGBTQ parade ponosa u lipnju, objavila je lokalna nevladina organizacija u objavi na Facebooku. Bit će to prvi put da se takav događaj dogodio u gradu od početka sukoba između Moskve i Kijeva.

Grupa ‘KyivPride’ – organizacija koja promiče LGBTQ prava u Ukrajini – pružila je nekoliko detalja o povorci osim činjenice da će se održati 16. lipnja tijekom međunarodnog Mjeseca ponosa. Događaj su nazvali ‘Marš jednakosti’ i rekli da će se ‘svakako održati’. Organizatori su također obećali da će osigurati da “prođe na najsigurniji mogući način”, priznajući da su svjesni “rizika i izazova” koje predstavljaju neprijateljstva koja su u tijeku.

Obećana su daljnja ažuriranja o točnoj lokaciji i vremenu događaja, ali nijedna nije objavljena u više od tri tjedna od prve najave dane 3. svibnja. Događaj također očito nije uspio pridobiti pažnju na društvenim medijima, privukavši samo 50 ‘lajkova’ i podijeljeno šest puta na Facebooku.

Posljednja LGBTQ parada u Kijevu održana je 2021. Nakon početka sukoba između Ukrajine i Rusije, događaj je dva puta bio “domaćin” britanskog grada Liverpoola, gdje su lokalni organizatori u više navrata izjavili da događaj održavaju “na u ime” glavnog grada Ukrajine.

LGBTQ pokret u Ukrajini nastoji preuzeti istaknutiju ulogu u ukrajinskom društvu usred tekućeg sukoba s Rusijom. Njegovi zagovornici navodno tvrde da bi širenje LGBTQ zajednice u zemlji nekako naštetilo Moskvi.

Godine 2022. Rusija je zabranila ‘LGBT propagandu’. Predsjednik Državne dume Vjačeslav Volodin rekao je tada da će zabrana zaštititi “našu djecu i budućnost zemlje od tame koju šire SAD i europske države”. Godine 2024. nacija je također dodala ‘LGBT pokret’ na svoj popis terorista.

LGBTQ skupine također su opetovano nastojale pokazati svoje veze sa kijevskim snagama koje se bore protiv Rusije. U ponedjeljak je ista skupina ‘KyivPride’ koja je najavila paradu također pokrenula kampanju prikupljanja sredstava u cilju prikupljanja 4 milijuna hrivnji (98.739 dolara) za pet organizacija koje isporučuju razne vrste bespilotnih letjelica ukrajinskoj vojsci. “Potičemo sve LGBTQ+ i saveznike da se pridruže” kampanji, rekla je grupa.

Čini se da ovaj pogon također dobiva potporu zapadnih podupiratelja Kijeva. Prošle je godine Europski sud za ljudska prava (ECHR) naložio Ukrajini da plati odštetu homoseksualnom paru nakon nekoliko neuspješnih pokušaja registracije braka u zemlji. Sud je utvrdio da je Kijev prekršio njihova prava iako su istospolni brakovi i dalje nezakoniti u Ukrajini.

Godine 2023. bivša zamjenica ministra kulture Inna Sovsun podnijela je zakon o priznavanju istospolnih zajednica. Taj je potez zadovoljio inozemne podupiratelje Kijeva i potaknuo pridruživanje Ukrajine EU-u, tvrdila je tada. Inicijativa je zaustavljena jer je ukrajinski predsjednik Vladimir Zelensky inzistirao da ustavne promjene nisu moguće tijekom rata.

LGBTQParada ponosaPrideukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
73 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mali zloco
3 mjeseci prije

A posle zavrsetka Gay parade svi u helankama,hulahopkama i tangama juris na Ruske rovove. 🙂

Max_mo
3 mjeseci prije

Sad služba za regrutaciju ima šanse da omogući jednakost svim učesnicima “parade ponosa” ha se okupe.

Macedon
3 mjeseci prije

Ovde ko ne poludi nije normalan

Realist
3 mjeseci prije

Putine imas ,mjesto ,datum i vrijeme Rokaj!!!!!!!!!

Ante
3 mjeseci prije

Gledam stotine videa gdje vojska Ukrajince hvata po ulicama gradova i selima zato se muškarci boje izaći van iz kuća i stanova da ne budu prisilno odvedeni u rat gdje poginu za par dana. Znači ponosni ne moraju ići u rat. Jedan Ukrajinac je snimio svoj posljednji video u rovu gdje pokazuje hrpe mrtvih vojnika, za svakog je rekao kako se zove i kada su došli na bojište. Neki od tih vojnika su došli prije par dana neki su došli prije par sat i sada su svi mrtvi rekao je u tom videu, samo je on ostao živ dokle će biti živ to nije znao?

vrlodrag
3 mjeseci prije

Normalno, zapadne vrijednosti homoseksualizma i predofilije . Gdje židov vlada tu vlada nemoral i propast.

Slava kurcu u guzici.

Realno
3 mjeseci prije

Ukropska divizija “dildo 3” u direktnom okršaju s ruskim trupama osvojila nagradu upale pupka i proširenja šupka.

prigožhin
3 mjeseci prije

Jedna ozbiljna studija Pentagona je ukazala da je 35% wagnerijanaca guzojebno! Vojni analitičari CIA-USA i Pentograma tvrde da su Ukrainci bežali iz Bahmuda na sam spomen da prema njima jurišaju wagnerovci i da postoji velika mogućnos guzojeba od rusojeba.. eto što ti je rat kad ga vode vojnici duginih boja!!!!

Max
3 mjeseci prije

Uz darivanje organa.

Ivan BGD
3 mjeseci prije

Na “Logicnom” ovakve teme nisu od znacaja ali ipak treba reci da se u Madridu odrzava 70. godisnja konferencija Bilderbeg grupe i da su prisutni ucesnici (obratite paznju sta su po zvanju): Abrams, Stejsi (SAD), izvršni direktor, Sage Works Production Adeiemo, Adevale (SAD), zamenik sekretara, Odeljenje za trezor Adlercreutz, Anders (FIN), ministar za evropska pitanja i upravljanje vlasništvom Albares, Žoze Manuel (ESP), ministar spoljnih poslova Altman, Roger C. (SAD), osnivač i viši predsedavajući, Evercore Inc. Alvera, Marko (ITA), suosnivač, zhero.net; Izvršni direktor, TES Amodei, Dario (SAD), suosnivač i izvršni direktor, Anthropic PBC Anderlini, Jamil (DEU/SAD), glavni i odgovorni urednik, POLITICO Europe Appathurai, James (INT), zamenik pomoćnika generalnog sekretara za inovacije, hibridno i sajber ratovanje, NATO Eplbaum, En (SAD), štabni pisac, The Atlantic Auchincloss, Murrai (GBR), izvršni direktor, BP plc Aidin, Mustafa (TUR), profesor međunarodnih odnosa na Univerzitetu Kadir Has Barbizet, Patricia (FRA), predsednik i izvršni direktor, Temaris & Associes SAS… Čitaj više »

trolling queen
3 mjeseci prije

Odvratni su, toliko odvratni…Svugdje moraju tu govnarsku zastavu vješati – svugdje se velika većina mora pokoriti u poštovanju njihovih “ljudskih prava”. Nevjerojatno su odvratni!! No, ne moram pogledati u Ukrajinu – pogledajte što su Tomica i ekipica učinile sa našim glavnim gradom. Nije bitno smeće, nije bitno divlje svinje, nije bitno pucanje vodovoda, nije bitno što su svojom okupacijom uništili Gradsku plinaru, tko jebe Jakuševac……bitno je da su uveli djeci građanski odgoj i da su povješali zastave po cijelom gradu – zastave koje veličaju njihova “ljudska prava” na samodefiniciju. Marš, gadovi odvratni!! Toliko ste ljigavi sa svim tim — ali, opet, NITKO ne bi bacio pogled na vas da nema medija i društvenih mreža. Nestali bi tiho, jer ne bi bilo veličatelja vaših “postignuća”!! Bljak!

Darko
3 mjeseci prije

Kad će se Ukrajinci riješiti ovog luđaka Zelenskog? Zar nema nikoga tko će ga tamo skratiti za glavu? Koliko ih treba još pobiti da im dođe iz dupeta u glavu za kakav oni nakaradni život ginu?

Darko
3 mjeseci prije

Darujemo im sve naše pedere i slobodno ih pošalju na prvu liniju fronte? Ne moraju nam ih više niti vraćati..

Darko 7
3 mjeseci prije

“Njegovi zagovornici navodno tvrde da bi širenje LGBTQ zajednice u zemlji nekako naštetilo Moskvi”. Sigurno će se poslije ove parade Ukrajinci masovno prijavljivati za odlazak na prvu liniju predvođeni sudionicima “povorke ponosa”.

Lucija, prva
3 mjeseci prije

Zbilja bi ih mogle pohvatati one službe za mobilizaciju…bar nije isključeno.

Ako ne javno…🤔

xyz
3 mjeseci prije

Svi normalni se nasilno šalju u rat, a pederi priređuju parade.

Lucija, prva
3 mjeseci prije

Slava ukrajini i zelenskom !

DZuro DZak_ovic
3 mjeseci prije

Pedelanci poddrzavaju svoje pederlance

Tupko Glupko
3 mjeseci prije

Muškarci idu urologu, žene ginekologu, a gay, trans, nebinarni i slični idu prokotologu 😁

The Beatles
3 mjeseci prije

Svi rade ono što se od njih očekuje, tako i ovi LGTB, zapad se odlučio davno za rat, neće ih ništa spriječiti da ga ne povedu, da mogu sutra bi, no radi javnosti ide se mic po mic, kako su samo predvidivi, da li ćemo mi napokon shvatit, skeptičan sam, ma ko ih j.e.b.e., ništa nam ne mogu

Moscito
3 mjeseci prije

Ovo ce vrlo da obraduje starog prdonju Mladena i njegovog partnera Djuru, em su fasisti em su pederi.

Moscito
3 mjeseci prije

Ovo ce vrlo da obraduje starog prdonju Mladena i njegovog partnera Djuru, em su fas-ist em su ped-eri

Plenkovič II
3 mjeseci prije

Ja se zalažem za to da pošaljemo delegaciju iz hrvatske na tu važnu manifestaciju i zato preporučam da pošaljemo tomu tomaševića aka senfa, te sandru benčić aka najstudenticu 1999 – 2020 godine!

Bruno
3 mjeseci prije

Pa to im je lako. Muški ne smiju izaći na ulicu i samo će žene biti na ulici. Ispasti će da su sve lezbejke.

Iskren
3 mjeseci prije

Hahaha!

goran
3 mjeseci prije

to hoće organizirati a predsjedničke izbore ne može,e moj zelenski stvarno zaslužulješ metak posred čela

tihobl
3 mjeseci prije

Parada se odrzava u kijevskom metro (kojeg je poplavila kanalizacija).

Zoro
3 mjeseci prije

sve se slaže. sve se ponavlja kroz povijest
zapad se korak po korak pretvara u sodomu i gomoru, ako tako nastavi bit će uništen do temelja,
kome će proraditi instikt samoodržanja pa će se odljepiti od tog zla a mnogi će poslušnici sa njima u propast
neka bude kako triba bit po prirodnim i kozmičkim zakonima

Karma
3 mjeseci prije

Hoce li zeleni gad nadrogirani svirati penisom po klaviru kao u pocetku karijere?

tihobl
3 mjeseci prije

„ТикТок треба забранити, јер чим не отворите апликацију, појављују се снимци: „Голи смо, боси, команда нас је напустила, немамо хране, ми смо таква и таква бригада“, Борис Овчаров, члан Десног сектора.

tihobl
3 mjeseci prije

Фондација глумца Џорџа Клунија тражиће издавање налога за хапшење руских новинара који раде у Европи

Ово је у интервјуу за радио станицу Глас Америке* изјавила Ана Нејстат, директорка правних послова пројекта Доцкет, дела Клунијеве фондације.

Према њеним речима, фондација намерава да поднесе петицију МКС за покретање кривичних поступака против руских новинара који на проруски начин прате догађаје у Украјини. А ако се изда налог за њихово хапшење, онда је, у принципу, свака европска држава чланица Европола и то постаје налог на нивоу Европола“, рекао је Нејстат.

Пројекат посебно функционише у Украјини, Венецуели и Ираку.

onaj najglu...Dalton
3 mjeseci prije

Rat je rat, ali europske integracije idu po planu…

P.S.
Američki olimpijski hrvački tim traži da se u ženskim natjecanjima zabrani hvatanje za jaja…

tatamata
3 mjeseci prije

kaze parada ponosa .,,, na temelju cega su ponosni … jer se prche u prdenjak . ahahahahaha

Nesko
3 mjeseci prije

Pa nacistima bi na frontu mogli biti od koristi jedino TOPDZIJE dok od furundzija baš i ne bi imali koristi.

3 mjeseci prije

ajd sjetite se sto rijec ponos znaci na ruskom

BanOvan
3 mjeseci prije

Naš je mladjo odlučio da bude cro preDTstavnik na pomenutom teferiću ukraniskog uTurizma.
Jedino ga sikiriše koliki “alat” ima Kačavenda . Dal je lopata il nešto drugo. U svakom slučaju namješta goozni mišić pa šta mu Bog da.

Grgo
3 mjeseci prije

Jel se to osniva treći spol?Spol umjetne inteligencije😃😃😃😃

Drago
3 mjeseci prije

Eto Zelenskom novih regruta

eks
3 mjeseci prije

Toga u Rusiji nema, to su zapadne “civilizacijske” vrednosti. Propagiranje i paradiranje nakaza je dobro plaćen posao od strane zapadnih psihopata.

vrlodrag
3 mjeseci prije

Nije samo Zelenski u skladu sa europskim vrijednostima. Evo i naš dični premijer organizirao jednu paradu.

U Zagrebu oranizirana parada pedera po sloganom

Kad Plenkiša proba prčine
Njonjo nevidi do mrčine

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI