“Michel Barnier najavljuje stavljanje Francuske pod skrbništvo EU-a” – Florian Philippot

Michel Barnier
83 komentara

Prema predsjedniku Patriota, ovu odluku o stavljanju Francuske pod skrbništvo Europske unije donio je Michel Barnier transparentno u svom govoru o općoj politici u Nacionalnoj skupštini. Nedavni dokument objavljen u Le Monde otkriva drastične mjere koje razmatra Barnierova vlada, a koje bi mogle imati ozbiljne posljedice za Francuze.

Europski govor Govor o općoj politici Michela Barniera u Nacionalnoj skupštini obilježile su šokantne najave. Barnier je počeo naglašavajući kritičnu financijsku situaciju Francuske, uspoređujući situaciju s “Damoklovim mačem” i tvrdeći da je zemlja “na rubu ponora”. Najavio je drastične mjere štednje, uključujući povećanje poreza i nameta za 20 milijardi eura i smanjenje potrošnje za 40 milijardi eura za 2025. godinu. Ove mjere su, prema Barnieru, neophodne za poštivanje europskih obveza.

Poražavajuća otkrića Dokument objavljen u Le Monde 3. listopada otkriva dodatne detalje o planovima Barnierove vlade. Dokument, koji zahtijeva Europska komisija, predviđa proračunski napor od 0,78 postotnih bodova BDP-a godišnje tijekom 7 godina, odnosno oko 23 milijarde eura godišnje. U 2025. godini, ova prilagodba bi bila gotovo dvostruko veća, predstavljajući 1,4 postotna boda BDP-a, odnosno 42 milijarde eura godišnje. Ove mjere uključuju povećanje poreza na električnu energiju, kašnjenja u revalorizaciji mirovina i povećanje poreza na zagađujući prijevoz.

michel barnier
Pretplatiti se
Obavijesti o
83 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Srećko
16 dana prije

Kako ide bolje je izaći iz EU-A nego ući . Nafta lja se pljačka EU-a i depopulizacija stanovništva . Najveći problem su pljačkaši na vrhu EU-A. Zato njima treba Ukrajina u ratu jer tamo peru novac koji onda završava na privatnim računima . Bogati su svakim danom na naš ra li UN još bogatiji .

Max
16 dana prije

To je veleizdaja ravna vichijevskoj.

Tupko Glupko
16 dana prije

“Ove mjere uključuju povećanje poreza na električnu energiju, kašnjenja u revalorizaciji mirovina i povećanje poreza na zagađujući prijevoz.”

Ovime je sve rečeno – stavljanje naroda u robovlasnički odnos prema korporacijama padom standarda, uvođenje CO2 poreza, ukidanje sloboda, zelena agenda, umirovljenike na prosjački štap.
Kada tome nadodamo da države svijeta pregovaraju da u slučaju nove plandemije WHO može raditi što god hoće sa njihovim građanima koji se ne žele cijepiti genetski modificiranim cjepivima nepoznatog sastava, sve je jasno.

Ivana Podravec
16 dana prije

Izgleda da ovdje netko od administratora zlorabi moj profil Ivana Podravec i Sunčana obala . To je stvarno jadno i nisko , a ako nije tako onda onemogućite nešto tako jer je zaista jadno koliko se ovdje klonira profila .

Roknem ti ga rok
16 dana prije

Sada je puno jasnije zasto je Macron.stavio ovog lika za premijera.

Subaru avatar
16 dana prije

galija kurvešina stvora još od njegovog rima

krivA
16 dana prije

…”europske obaveze”. Zna li se koliko iznosi mjesečn EU stanarina. Koliko Hr uplačuje za “podstanarstvo” koji je omjer uplačenog prema povučenim sredstvima iz EU fondova. Na dobro Vam došla nedjeljica ova… …zivmb…

Darko 7
16 dana prije

Treba stisnuti kajiševe. Malo radimo a puno trošimo – vječne parole političara prema narodu. Uvjerili su nas da smo mi krivci za krizu pa zato moramo i ispaštati. Normalno je da se financiraju nepotrebni i promašeni velebni projekti, a nema govora o ulaganja u domaću privredu, snažno školstvo i jaku socijalu. Francuzi nemaju novaca za sebe, a financiraju rat u Ukrajini, njihove izbjeglice i gomilu migranata i to je sasvim normalno za političare i medije. Normalno im je i Pfizeru plaćati milijarde za cjepiva koja su sve samo ne sigurna i zdrava. Na žalost spisak štetnih radnji spram narodu je stvarno predugačak, a on je glavni i jedini krivac za nastali dug, ali to se u javnosti ne govori. Npr. EU je Rusiji uvela sankcije pa su Rusi samo promijenili svoje trgovinske partnere i puno bolje posluju nego s nama i u ovom ratu bilježe rast BDP-a, za razliku od… Čitaj više »

Sparkling
16 dana prije

Od 19 komentara samo 5 se dotaklo teme naslova.
Stvarno gadljivo za čitati. Pa da, reći će isti oni – “pa ne čitaj ako ti se ne čita- Ali izgleda da polako uspijevaju pretvoriti komentiranje na razinu Imbexa.
Evo i moj komentar nije na temu naslova ali tko ove maloumnike i njihove komentare može izdržat?
Mislim da….
Lp

pas na lancu
16 dana prije

Uopće nije problem što netko ima program i načina da zajaše neorganizirani narod-populus, koji dezorjentirano čeka da netko se založi za njihov standard i očekivanja “kruha i igara” i ne razumije ili nezna što mu je činiti da skine jaram samozvane elite i uzurpatora tuđih sudbina… ništa se ne uči od povjesti, nikada uzurpatori moći nisu sami odstupili od svoga cilja i nakane!!! I na ovome portalu skriberi i preisivači (navijači političkih klubova) ne nude riješenja i alate kako deinstalirati teror plutokracije i njihovih čuvara “koncentracionih logora EU”-Totenkopf NATO strukture i soldačiju, koja porobljuje narode Europe… o tome treba pisati, kako detronizirati EU ideologiju straha i srama koji se nameće i provodi…. kreativna rješenja se traže a ne magarčenja trolova na ovome portalu

Gost
16 dana prije

Nije samo Francuska tu je u još goroj situaciji Italija pa Španjolska, Grčka nekadašnji PIGS 😍

Гавран
16 dana prije

Bankrot kao Grčka, pa postavljanje stečajnog upravnika.
#
Lako je zemlje u kojima vlada demokratija dovesti do bankrota.
Postaviš svoju vladu, vlada potpiše za beskorisne kredite sa lošim klauzulama i FAJRONT!
#
Vlasnik svega postane Kabala, a stanovništvo živi od prodaje organa dok ih ima.
#
Čik neka pitaju Kim Jong Una da uđe u takvu transakciju!

Schwarze Hunderte
16 dana prije

Na zdravlje 🙄 ! Pa jedina zemlja u Europi od Norveške do Urala sa negativnijim stavom od Rusije , prema EU , prema istraživanju Bloomberg je … Francuska !!! Biti će da će tamo , ponovno izbit revolucija …

gogo
16 dana prije

hehe, nisu francuzi švapske ofce, zapalit će Pariz

Dalmata
16 dana prije

Čini mi se.da će,Francuzi,izvadit,giljotinju iz muzeja,i dobro je podmazat.Garantirana,rabota u 3 smjene

Zoran
16 dana prije

Kad pomisliš da veći fašista nemože da dođe uvijek me znenade.

dona
16 dana prije

Vladajuća kasta sve što radi ili čini je isključivo da zaštiti svoje dupe , hebe se njima za narod, ponašaju se kao da su kraljevi koji su vladali prije 100-200 godina, i da im nitko ne može ništa, a kad ih narod bude rokao ili vješao onda će tek shvatiti da nisu nedodirljivi i da je vrag kojem se klanjaju došao po svoje….

Korisnik
16 dana prije

Nek idu u troix mama des pussiex

Josip
16 dana prije

Sve je ovo zahvaljuću glupoj krmači Ursuli.

Lucija, prva
15 dana prije

Slaba sam na maljave celave muskarce

nessy
15 dana prije

ZA REDAKCIJU
znam da nije problem sankcionirati komentatore koji se sa iste adrese javljaju pod puno nickova. Bio bi red da se tome stane na kraj. Ovako portal pocinje liciti na Index, vrijedjanje, pljucanje, zloca bez kraja.

Ivek
15 dana prije

Uveli previše “inženjera” i “doktora” koji neće raditi, a cicaju socijalu, to treba netko platit.

Anastazija
15 dana prije

u krizama se najvise bogate oni koji su krizu proizveli.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI