Musk nudi intervju Kamali Harris

Kamala Harris
18 komentara

Milijarder je uputio poziv nakon dugog razgovora s bivšim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom

Elon Musk predložio je intervju s američkom potpredsjednicom i demokratskom predsjedničkom kandidatkinjom Kamalom Harris na svojoj platformi X Spaces. Poziv dolazi nakon što je milijarder u ponedjeljak dugo razgovarao s bivšim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom.

Intervju s Trumpom, koji je njegova kampanja prozvala “intervjuom stoljeća”, trajao je oko dva sata i, prema Muskovim riječima, od tada je prikupio milijardu pregleda. Razgovor je uključivao rasprave o nizu pitanja, uključujući nadolazeće izbore u studenom, nedavni pokušaj atentata na Trumpa, sukob u Ukrajini i odnose SAD-a s Rusijom i Kinom.

Nakon intervjua, Musk je u objavi na X-u napisao da bi “rado ugostio i Kamalu na X Spaces-u.”

Harris se još nije službeno javila na poziv; međutim, tijekom intervjua s Trumpom, njezina je kampanja poslala e-poruku za prikupljanje sredstava tražeći od pristaša da “ulože 25 dolara” kako bi pomogli “odgovoriti na njihove laži”.

U pismu je potpredsjednica optužila Muska da koristi svoju “kupljenu platformu” kako bi “proširio Trumpov bezobzirni i mrski program milijunima korisnika” i rekla da je “najbogatija osoba na svijetu sluga tima MAGA”.

“Musk koristi svoje ogromno bogatstvo i širok doseg kako bi pokušao kontrolirati našu demokraciju”, stoji u e-poruci.

Nakon što je intervju završio, Harris-Walz tim je objavio izjavu u kojoj je raspravu opisao kao “bez petlji” i ustvrdio da je cijela Trumpova kampanja o “samim sobom opsjednutim bogatašima koji će prodati srednju klasu i koji ne mogu voditi livestream tijekom godine 2024.” Prijenos intervjua uživo kasnio je oko pola sata zbog, kako je Musk opisao, “masovnog” kibernetičkog napada uoči događaja.

Na kraju intervjua, Musk je ponovio svoju podršku Donaldu Trumpu i opisao ga kao “put do prosperiteta”. Prethodno je u američkim medijima objavljeno da milijarder planira donirati 45 milijuna dolara za formiranje pro-Trumpovog političkog akcijskog odbora, no on to nije ni potvrdio ni demantirao.

američki izboriDonald Trumpelon muskKamala Harris
Pretplatiti se
Obavijesti o
18 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
1 mjesec prije

Pošteno od njega.

pero
1 mjesec prije

Bar bi se lopata nacerekala pošteno.

Bosanac
1 mjesec prije

Biden i Kamala mogu komotno glumit u nastavku filma Glup, gluplji. A narod posvuda ispada najgluplji kad dozvoli da takvi nad njim vladaju.

hiber
1 mjesec prije

Musk je pred bankrotom jer su kinezi nadigrali Teslu i sada izigrava Keruma baveći se politikom. Sto on ima zvati nekoga na intervjue kad se svrstao u očajničkoj mjeri da ga Trump spasi od Kine.

Darko
1 mjesec prije

Kamalu treba ohladiti i spremiti na led jer je nekoliko puta veće i pokvareno zlo od lažnog Bidena ali glupi Republikanci nikako da nauče kako se treba terminirati demokratske protivnike pogledom preko nišana, kako se kradu dopisni glasovi i kako se kroz propagandu i medije laže u oči narodu u kojemu ima najmanje bijelih Amerikanaca. Koštati će ih to glave kada im miševi kolo vode…

Tupko Glupko
1 mjesec prije

Neće Kamala pristati.
Ali do sučeljavanja na TV-u će doći nekoliko puta prije izbora.
Trump je direktniji, bez dlake na jeziku i bolji je govornik.

Gad
1 mjesec prije

Cirkusanti, svi skupa.

Darko
1 mjesec prije

Toj krmači se ne isplati ništa drugo nuditi osim napoja za svinje..

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI