Musk prihvaća ponudu venezuelanskog predsjednika za borbu

Elon Musk
17 komentara

Nicolas Maduro optužio je izvršnog direktora SpaceX-a i Tesle za pokušaj narušavanja mira i stabilnosti u toj južnoameričkoj zemlji

Izvršni direktor SpaceX-a i Tesle Elon Musk odgovorio je na izazov predsjednika Venezuele Nicolasa Madura da se bori oko optužbi za prijevaru od strane Muska, rekavši da je spreman to prihvatiti.

Čelnik južnoameričke nacije, koji je upravo osvojio svoj treći mandat na predsjedničkim izborima, optužio je Muska u ponedjeljak za pokušaj narušavanja mira i stabilnosti u zemlji, nazivajući biznismena svojim “novim najvećim neprijateljem”.

Maduro je odgovorio na Muskove tvrdnje o “velikoj izbornoj prijevari” tako što je izazvao milijardera na borbu, tijekom obraćanja na nacionalnoj televiziji.

U srijedu, kada je poduzetnik Mario Nawfal u objavi na X (bivši Twitter) upitao: “Tko je imao borbu Madura protiv Elona na svojoj Bingo kartici za 2024.?” Musk je odgovorio jednostavno napisavši “Prihvaćam”.

U drugom odgovoru, vlasnik X-a je tvrdio da će se Maduro “otkačiti”.

Nawfal je dalje objavio novu objavu, navodeći da je “Elon prihvatio Madurov izazov da se bori… TKO BI POBIJEDIO?”

Musk je još jednom odgovorio, napisavši: “Ako ja pobijedim, on će dati ostavku na mjesto diktatora Venezuele. Ako pobijedi, dat ću mu besplatnu vožnju na Mars.”

Izvršni direktor SpaceX-a ima povijest provociranja javnih osoba na tučnjavu. Tehnološki milijarder dugo je tvrdio da bi mogao pobijediti u borbi protiv osnivača Facebooka, kolege tajkuna Marka Zuckerberga.

Prepirka između Muska i venezuelanskog čelnika uslijedila je nakon biznismenovih objava o rezultatima predsjedničkih izbora u toj južnoameričkoj državi. Nacionalno izborno vijeće (CNE) Venezuele u nedjelju je proglasilo Madura pobjednikom izbora, objavivši da je s 80% prebrojanih glasačkih listića osigurao više od 51% glasova, u usporedbi s 44% koliko je dobio njegov glavni suparnik Edmundo Gonzales. .

Maduro će služiti treći uzastopni šestogodišnji mandat, nakon što je prvi put preuzeo dužnost 2013. nakon smrti predsjednika Huga Chaveza. U pobjedničkom govoru ismijao je oporbu koja, kako je rekao, na svakim izborima “vapi o prevari”. Venezuelanski predsjednik rekao je da će njegov reizbor donijeti mir i stabilnost.

elon musknicolas maduroVenezula
Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
negenocidaš
1 mjesec prije

milanović vs vučić

eks
1 mjesec prije

Mask je član hazarske “ekipe” , iako pokušava to prikriti , jer ne daje ekstremističke izjave. Medjutim , smrad se , ipak, oseća i na daljinu .

tuf
1 mjesec prije

Tako je Musk glumatao i u slučaju Zuckerberga, na kraju nije htio niti potvrditi datum, izvlačio se na neku operaciju, pa da naprave ‘generalnu probu’ prije meča, itd., itd.
Kukavica koja previše laprda. A zbog svojeg sindroma ne može držati fokus nego se krene baviti sa 100 stvari od kojih manjinu završi.

Max
1 mjesec prije

Gluhposti.

Radarista
1 mjesec prije

Bolje ovako, ako Maduro pobjedi Musk će ga osobno povesti na Mars !

gargamel
1 mjesec prije

Nemojte isključivati ​​svoje vještine kritičkog razmišljanja samo zato što su vam cijeli život govorili da je Venezuela “socijalistička”. Venezuelanska oporba tvrdila je o prijevari i natjecala se na gotovo svim izborima koje je izgubila otkako je Chávez došao na vlast. Ipak, oni nikada ne mogu pružiti dokaze, a to je zato što je izborni proces u Venezueli daleko sigurniji od onoga što imamo u Sjedinjenim Državama. Proces glasovanja u zemlji, koji sam promatrala iz prve ruke, opisujem u svojoj knjizi Korpoarativni udar: “U Venezueli su strojevi za glasanje aktivirani kroz proces verifikacije u dva koraka koji se sastojao od fizičke provjere biračke nacionalne osobne iskaznice i digitalnog skeniranja otiska prsta. Nakon glasanja, glasač je primio potvrdu o prijemu svog glasačkog listića koju je potom osobno ubacio u sigurnu kutiju na licu mjesta. Glasač je zatim potpisao svoje ime i otisak palca na fizički birački registar kako bi potvrdio svoje sudjelovanje.… Čitaj više »

gargamel
1 mjesec prije

Zaboravio sam dodati na komentar i Izvor, u vezi sa izborima u Venecueli. To ni slučajno ne može na zapadu i u SAD, mislim što se tiče kontrole lističa.U državi gde živim, ” volonteri ” broje glasove, jednom glasao i nikad više.

JaSam
1 mjesec prije

Covek ismevao celu raketno – kosmicku nauku Rusije gde je ucestvovalo na hiljade vrsnih naucnika tokom 80 godina razvoja. E pazi lik sa koledza na zaokruzivanje u gradu zvanom Kingston u Ontariju. Teska vukojebara. Lutkica americke mocvare.

nessy
1 mjesec prije

Musku su novci i moc popili mozak. Ono sto je ostalo, pomaze mu da ne kenja u gace i to je to.

Trajko
1 mjesec prije

Musk je bolestan i nesiguran.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI