Nema više debata – Trump

Trump
32 komentara

Kamala Harris je upropastila svoju priliku kada je prokockala prilike s Fox Newsom i NBC-jem, rekao je bivši predsjednik

Bivši američki predsjednik Donald Trump odbacio je još jednu debatu s Kamalom Harris, usporedivši potpredsjednicu s boksačem koji je izgubio borbu i želi revanš. Harris, koja je odbila dvije ranije Trumpove ponude za debatu, rekla je da dva kandidata “duguju glasačima” ponovno se suočiti.

Mnogi su smatrali da je Harris u utorak navečer pobijedila u debati ABC Newsa protiv Trumpa, iako su naknadne ankete pokazale male promjene u stavovima birača, a nekoliko je neformalnih anketa pokazalo da neodlučni birači podržavaju Trumpa nakon obračuna u udarnom terminu. Kampanja potpredsjednice odmah je pozvala na drugu raspravu, a Trump se činio otvoren za tu ideju, rekavši Fox Newsu u srijedu da će sudjelovati, ali samo ako raspravu vodi “poštena mreža”.

Međutim, u objavi na svojoj platformi Truth Social u četvrtak, republikanac je najavio da više neće raspravljati sa svojom demokratskom suparnicom.

“Kada borac izgubi bitku, prve riječi koje iz njega izađu su ‘ŽELIM REVANŠ'”, napisao je Trump. “Ankete jasno pokazuju da sam u utorak navečer pobijedio u debati protiv drugarice Kamale Harris, kandidatkinje radikalne ljevice Demokrata, a ona je odmah pozvala na drugu debatu.”

Trump je isprva tražio od Harris da pristane na tri debate: jednu koju će voditi Fox News 4. rujna, drugu koju će voditi ABC 10. rujna i treću koju će voditi NBC News na nepotvrđeni datum. Harrisina kampanja pristala je samo na debatu na ABC-u, iako je Trump oklijevao oko toga da se posveti ovom obračunu, optužujući mrežu za “smiješno i pristrano” izvještavanje o njemu.

“Nije se pojavila na Fox debati i odbila je raditi na NBC-u i CBS-u,” nastavio je Trump, zaključivši: “KAMALA SE TREBALA USREDOTOČITI NA ŠTO JE TREBALA RADITI TIJEKOM ZADNJE GOTOVO ČETIRI GODINE. TREĆE RASPRAVE NEĆE BITI!”

“Glasačima dugujemo još jednu raspravu”, napisala je Harrisina kampanja na X u četvrtak.

Tijekom debate, Trumpa su više puta prekidali i provjeravali činjenice ABC-jevi voditelji David Muir i Linsey Davis, od kojih je potonja bila članica Harrisina sestrinstva na Sveučilištu Howard u Washingtonu. Harris nije bila podvrgnuta istoj provjeri činjenica, unatoč tome što su oba kandidata iznosila pogrešne tvrdnje.

“Toliko stvari koje sam rekao su razotkrivene, kao potpuno razotkrivene”, rekao je Trump za Fox News u srijedu. “Ali mogla je reći što god je htjela. Moje su stvari bile točne, ali oni bi vas ispravili,” nastavio je, nazivajući debatu “potpuno namještenom”.

debataDonald TrumpIzboriKamala HarrisSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
32 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tupko Glupko
4 dana prije

Trump griješi, jer ispada da se boji novog sučeljavanja.
Pristao je gostovati na ‘njenom’ mediju, sada bi trebao inzistirati da gostuje na ‘njegovom’ mediju, a na njoj je da odluči.

Ivek
4 dana prije

Ma političari su obični profesionalni obmanjivači naroda, obična laprdala, u pozadini vladaju pravi vladari..Političari služe samo da bi se reklo da je narod nešto izabrao i da je “demokracija”, u stvarnosti je diktatura i to smo svi vidjeli na kovid predstavi.

DEBELI ĐURO-ZAGORJE
4 dana prije

Pušing rođo, pušing !!
Popušio jadan Doni cigaru kubansku ,i to od žene i crnkinje !!!
KOJI PACIJENT !!😀😀😀

DEBELI ĐURO-ZAGORJE
4 dana prije

Kada Trump popupuši na izborima u USA,mogao bi se kandidirati na izborima u Srbiji !!!
DONALD SRBINE , SRBIJA JE UZ TEBE !!!👍🎃😂😂😀😀😀😭😭😭😁😁😁😁

Protiv Sistema
4 dana prije

Koji blentonja Trump. Da nije demantan Biden bi pomeo pod sa Kamilom i Trumponjom. Sav jad i bijeda amera na oči cijelom svijetu. No culture, no class, no knowledge kako kaže jedan analitičar. Mlada su banana državica i trebat će im još jedno tisuću godina da dobe ono nešto više za što treba vrijeme.

Max
4 dana prije

Nema žaba.

abc
4 dana prije

USA je lopovska, kriminalna država bez tradicija i morala. Dva broda kriminalaca i jedan brod kurvi nikad neče i ne mogu vladati celom svetu.

Herc
4 dana prije

A zašto bi,puno bolji na debati,3 protiv jednoga, ako su Clinton i Biden bili teži protivnici koje je pobijedio zašto ne bi i treći puta glupaču bez pedigrea,rezultata i pameti

onaj najglu...Dalton
4 dana prije

Sve američke mačke će glasati za Trumpa…

P.S.
Svaki vlasnik mačke zna da mačka ne može imati vlasnika.

Miro
4 dana prije

Kamala je imala mikrofon u obliku minđuša na ušima preko kojih su joj WOKE govorili šta da kaže.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI