Njemačka pred kolapsom – Uvode se nove korona mjere, a gospodarstvo i Deutsche Banka propadaju

Njemačka pred kolapsom
105 komentara

Dok čitamo statistike koje jasno govore da je epidemija koronavirusa već četiri mjeseca stvar prošlosti, a žrtve koronavirusa brojimo na prste jedne ruke, Njemačka i druge zapadne zemlje kreću s novim okrutnim mjerama – paravanom za gospodarski armagedon koji se očekuje.

Nove mjere, koje najavljuju vlasti Bavarske, će vjerojatno biti uvedene od četvrtka. Mediji već pripremaju teren i pristanak populacije, koja je na dosadašnje mjere reagirala izlaskom na ulice.

Maske će biti obvezne izvan zatvorenih prostora, čak i u prirodi. Ograničava se društveni i fizički kontakt osoba i obitelji. Samo 5 osoba će imati pravo da bude na istom mjestu. Maksimalno dvije obitelji u bližem srodstvu se mogu susresti u privatnom prostoru. Svako nepoštovanje mjera će se novčano strogo kažnjavati.

U Münchenu se zabranjuje konzumiranje alkohola u nekim lokalima, čak i za vikend. Proslave će biti strogo zabranjene. Restorani i kafići će morati zatvoriti vrata u 23,00h. Uvode se strože karantene za osobe koje su putovale izvan Njemačke, osim za poslovna putovanja. Bavarska proglašava kriznu situaciju ako se na 100.000 pojavi 35 novih pozitivnih slučajeva, krijući da za epidemiju gripe treba 150 bolesnih na 100.000 stanovnika.

Njemački političari lažu u medijima da je aktualni drugi val jači nego je bio prvi, a prešućuju da se epidemija mjeri samo brojem mrtvih, kojih nikada nije bilo manje. Brojke govore da je drugi val obična fantazija osoba upitnog profila.

Više nije moguće prikrivati laž koju šire političari, lobiji, business-znanstvenici i mainstream mediji. Svjetsko gospodarstvo je pred kolapsom. Svakodnevno se otkrivaju razne korupcijske afere. Ne samo na našim prostorima nego i u stožeru demokracije – Njemačkoj.

Medijima se šire vijesti o koruptivnim aferama Deutsche Bank, koja je već izložena jamčevinom za razne hipotekarne američke kredite. Burze posluju kao da krize nema, a najveće američke korporacije bilježe rekordne profite (Amazon, Google, Apple…). Stari burzovni lisac i milijarder Warren Buffet javno iznosi zabrinutost za američko i svjetsko gospodarstvo u kojeg više ne vjeruje i iz kojeg povlači svoj kapital.

Europske zemlje su se u samo nekoliko mjeseci zadužile i više od 20 % BDP-a. Više iz krize nije moguće izaći. Slijedi slom svjetskog gospodarstva, kojeg zbog društvene i ekonomske inercije više nije moguće spriječiti.

Političari i lobisti su se osigurali od mjera, jer im je putovanje dozvoljeno. Možda im zatreba za bježanje? Žele reći da im je genetika bolja, jer ih koronavirus ne može zaraziti na putu. Kako reče dr. Jovana Stojković: “Ne mogu da vjerujem da sve ovo prolazi”.

Ako se pitate čega se boje, odgovor je jasan? Vlast se boji naroda i prosvjeda kao odgovora na agoniju. Nije li vam čudno da se koronakriza pojavila kada su Žuti prsluci iznova krenuli na ulice? Kada su se po cijeloj Europi održavali festivali slobode i demokracije?

Najveća prekretnica se ipak dogodila na Balkanu. “Ustaše”, “četnici”, “partizani”, vjernici i ateisti su konačno shvatili tko im je pravi neprijatelj i što je cilj raznih interesnih stranih globalističkih skupina koje služe domaći plaćenici – protagonisti raznih koruptivnih afera. Najveći kritičari korona manipulacije su obrazovane osobe stare 50-tak godina. Mnogi od njih su naši vjerni čitatelji, ali i autori članaka na portalu Logično koji od prvog dana znaju da se radi o manipulaciji.

U narednim mjesecima će propasti mnoga poduzeća, radnici će gubiti svoja radna mjesta i zavladat će velika nestašica hrane koju sada uvozimo. Ne budimo idioti i ne dozvolimo da nam iznova ubace kost i okupaju nas krvlju.

Imena i prezimena političara, ekonomista, tajkuna, profitera, novinara i drugih koji su participirali u ovom ludilu su poznata i zapisana na internetu. Prepravljanje izjava, članaka i drugih multimedijalnih materijala objavljenih na internetu im je uzaludno. Što god da se dogodi, bit će im suđeno za sve što su činili.

Pretplatiti se
Obavijesti o
105 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Slonica
3 godine prije

Zar nije lakše upisati imena onih koji nisu ili ne ucestvuju u ovom ludilu.
Popis bi bio puno pregledniji i kraći.
Najzanimljiviji su umjetnici,estradnjaci poznati koji agresivno nameću stavove
i pametuju a nemaju pojma ,tek toliko da budu viđeni.
Pa tko će ih doživljavati kad prođe ludilo?
Nisam ljubitelj Šprajca al on jedini pomalo ruši temelje ludila.
Dok neki mudro šute.

Frodo
3 godine prije

Ključ priče su korona profiteri-inačica ratnih profitera. No nakon epidemije i ekonomskog Armagedona slijedi konačni Armagedon. I tada će biti profitera. Paraziti posljednji umiru…

Pingvin
3 godine prije

Jbg Nijemci ( Bavarci) vi njima zute zvijezde na ruku, oni vama 80- ak godina kasnije psece brnjice na usta! Briga me za Nijemce, ali to nas isto ceka od naseg sm..a zvanog politicari i razno- razni strucnjaci iz Ministarstva za istrazivanje ruda i gubljenje vremena.

Davor drugi
3 godine prije

Privredna kriza Njemačke kao svjetske ekonomske sile samo je crna slutnja sto sve u bliskoj budućnosti čeka daleko manje ekonomije od njemačke. Ovoga momenta Deutsche Bank planira u zatvaranje filijala skoro u svakom petom gradu gdje ih sada imaju. Lufthansa od planiranih 22.000 za restrukturirati sada govore o preko 30.000. Commerzbank također planira tisuće za otpust. Iako je rekord ta ovu godinu već oboren od planiranih 220 milijarde, Njemačka ide u dodatna zaduženja za još neki 96milijardi. Ustavom njemačke je zabrana za toliku sumu zaduživanja, osim u iznimnim situacijama. Sad je Korona kriza potrebnija vise nego ikad, iz jednostavnog razloga opravdanja tolikog zaduženja.
Živjela korona na dobrobit svih nas!

3 godine prije zadnji put uredio Davor drugi
piždro
3 godine prije

Čuj o njemačkoj se još brinuti ?
A njemačka na koljeno pola Evrope bacila. Što privredno, što socijalno, što sa ekspanziom svojih proizvoda, što sa izbjeglicama, azilantima, sto sa Corona represijama..

3 godine prije zadnji put uredio piždro
Audax
3 godine prije

Konačno jedan članak koji pogađa samu bit ovog Corona cirkusa. Želi se izazvati slom svjetskog gospodarstva, za vrijeme kojeg bi onda USA provele svoj financijsko-ekonomski “big reset”. Zašto da samo Amerikanci plate cijenu ? Neka cijeli svijet solidarno ispašta zajedno sa njima. Dakle, ekonomija i financije su razlog, sve drugo je sporedno. Sva halabuka oko cjepiva, ćipiranja, 5G, kontrole ljudi, maski i razne teorije zavjere oko toga, samo im dobro dođu da zamagle pravi cilj.

pozitivan pesimista
3 godine prije

U Njemackoj kazu: Totgesagte leben länger;)

Bosanac
3 godine prije

Dobro si Ti to sve sročio, sad nam samo trebaju spiskovi ovih što nas kradu zadnjih 30 godina, da znamo gdje ćemo u nabavu kad krene kolaps.

Mare Prpić
3 godine prije

Daj Bože da je to početak kraja okultne oligarhije koja je režirala i provodi ovo Plandemija Covid-19 ludilo.

Daniel Plainview
3 godine prije

Streeck koji je u početku bio jedan od virologa i znanstvenika koji su umirivali ludilo i ukazivali na bumerangov efekt koji bi mogao biti izazvan destruktivnim mjerama, čini se da je prešao u suprotan tabor jer sada agitira za “super smrtonosni virus”.

Bosanac
3 godine prije

Kad stignes komentirat od tolk’o posla?

Pera Detlic
3 godine prije

Prvo shvatite psyop. Nema dovoljno resursa da sad odmah krenu masivno odjednom kao s propagandom. Ovako se formiraju zone pokaznih vjezbi kako bi te zone posluzile kao pouka ostalima kako je sve izgubljeno. I bit ce izgubljeno ako svi budu cekali da dođu na red. Ako proradi narodna: ” Budala uci na svojim greskama, a pametan na tuđim” svi ce jasno moci vidjet sto ih ceka kad dođu na red. Moci ce odluciti hoce li pasivno cekati red.

slo
3 godine prije

Pravi show ce nastati poslije Americkih izbora….

Karma
3 godine prije

Vrhovni vampir klaun Rotschild Ima plan za sve nas ovce. Sve ide prema planu klaun kazalista. Dao vam papirice za glasati. Uzivajmo u demokraciji. Sve stoji u novom zavjetu i otkrivenju. 666 je broj zvijeri i antikrista. Jadne ovce bjeze od vuka pastiru a on ih vec mesaru prodao.

Daba
3 godine prije

kolapsom —- gospodarstvo i Deutsche Banka propadaju

Jedna od vecih besmislica objavljenih ove godine
🙂

emi
3 godine prije

Tocno. Ili ce bit sudjeno njima ili smo sebi vec presudili.

Heinrich
3 godine prije

Sviđa mi se tekst posebno dio: “paravanom za gospodarski armagedon koji se očekuje.”tzv. Korona je samo izlika da se skrene pogled javnosti na meritum stvari a to je gospodarski slom u americi za kojeg su krive banke (a vi znate koja polu-rasa je vlasnik banaka) i sada taj teret krize žele prebaciti na cijeli svijet već viđeno 1929.
Amerika želi gospodarski reset cijelog svijeta da bi se izbrisao njihov dug, ako to ne upali tu je uvijek rat, a povijest nas uči da se amerika iz krize uvijek vadila ratovima, toga me strah.

burt
3 godine prije

kad čitam ovaj članak ne znam jesam li ja lud ili što se događa,u članku piše da je sve prevara i da nema nikakvog Covida i da nema smrtnih slučajeva a u Iranu, Venecueli i Kubi dakle državama koje se na ovom portalu simpatiziraju tamošnje vlasti pozivaju na pomoć, u Iranu kažu da su bolnice pune Covid pacijenata, da je stvarni broj oboljelih i smrtnih slučajeva tri puta veći od službene statistike, da je zdravstvo u kolapsu, da je samo u teheranskim bolnicama nekoliko tisuća na umjetnoj ventilaciji, da je u bolnicama IRGC-a 80% kapaciteta predviđeno za Covid pacijente, da u nekim pokrajinama nema mjesta u bolnicama jer su pune korona pacijenata, u Venecueli isto tako govore da je zdravstvo u kolapsu, da nema dovoljno respiratora za teže pacijente, da bolnicama nedostaje osnovni materijal, da se mnogi Covid oboljeli ne prijavljuju jer nemaju novaca za bolničko liječenje, na Kubi uvode… Čitaj više »

hogar strašni
3 godine prije

Po onome što sam pročitao u tekstu i komentarima imam dojam da će treći val biti povratak stanovništva iz grada u prirodu jer će tamo imati neku slobodu( u svom dvorištu) i autonomiju hrane. Poslije prvog vala je porasla potražnja Austrijanaca za kućama u Istri i Kvarneru. A uskoro i ostatak Hrvatske posebno Gorski kotar i Lika gdje su nekretnine u bescjenju. Za sad.

Simon
3 godine prije

Kad krene, niti će otići samo DB niti samo Njemačka. Zaroniti će cijeli zapad i ostali svijet, neka država više, neka manje. Jedino urođenici na indijskom otočiću Sentinel uopće neće primjetiti bilo kakve promjene.

3 godine prije zadnji put uredio Simon
#3#
3 godine prije

Cijena povratne avionske karte Malaga-Prag je 10Eu, zključujem iz toga da je propast na obzorju.

Max
3 godine prije

Gori su od Hitlera.

dokurčilomi
3 godine prije

Da li će BMW-eji silaziti s trake s maskama ili tek kada budu prodani?

Pingvin
3 godine prije

Ima Grumf i boljih-” Bilo je i vecih problema, pa ih nikad nismo rjesili!”.

Gile
3 godine prije

Ako su im imena na internetu može se očekivati ukidanje istog (interneta). I, konačno, sloboda ljudskoj rasi. Vratimo se fiksnoj telefoniji, pisanim medijima, pošti, pismima, analognoj TV…. Budimo više u prirodi, čitajmo knjige, družimo se, razgovarajmo….Kad se sjetim sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća suza krene….

Gaja
3 godine prije

Potrebno je snimati na disk članke sa Imbex-a, Jutarnjeg i ostalih petokolonaških medija po Balkanu. Također izjave političara, ili ne izjave. Šutnja se također računa kao potpora zlotovorima. Rade nam o glavi već 30 godina. Biti će potrebno sve pohraniti za vrijeme kada će doći vrijeme naplate, kada će se zatvori puniti izdajnicima.

Kimi
3 godine prije

Ovaj portal postaje sve lošiji objavljivanjem ovakvih glupih i neutemeljenih članaka .

radijacija2000
3 godine prije

Vjerojatnost je puno veća, a asimptomatski slučaji su više od 80% od pozitivnih na PCR testu.

3 godine prije zadnji put uredio radijacija2000
Bosanac
3 godine prije

Testiraj na Covid-19 100 budala, dobit ces 100 testiranih budala, testiraj na Covid-19 100 pametnih dobit ces 100 testiranih budala, kako to?

Josip
2 godine prije

Nisu više bitna ni imena ni krivci, ovo ludilo treba zaustaviti jer ovo nema kraja, svi koji ćute i kao ne zanima ih ništa ili što tu ja mogu ,neka se probude što prije jer kad sve to dođe do njih neće ih niko čuti kad budu zvali upomoć. Mogao bih navoditi primjere ljudi koji su cijepljeni , a sada imaju problema. Cijepilisu se na nečiji nagovor. Samo jedan primjer, jedne mlade osobe koja se cijepila i u noći zvala roditelje da nemože voziti jer ne osjeća nogu. Pa oni koji se žele cijepiti nek izvole ili se svi skupa ujedinimo i otjerajmo ove sotoniste zauvijek. Ovo nije naša vlast , niti radi u interesu svog naroda a najmanje se brine i štiti ga.

klara
2 godine prije

proradila prošlost, pa da se malo potsjete, makar i sa nepostoječom koronom, svima pun k…. laži i obmana, prestanite, jer če vas s k u p o koštati. ne zaboravite.

klara
2 godine prije

umjetnici mnogi nisu ni u. od umjetnici, kao i pjevači, voditelji , glumci, prodate d u š e sramite se reklamiranja cjepiva, ili ste toliko glupi da niste u stanju za godinu i više, doči do saznanja kao i večina i to normalnog svijeta, c i j e p i t e se i je…..e se, čitavu obitelj i familiju. zabole nas za vas, a od promoviranja bolje vam je o d j e……. te. mislite vi na sebe, a briga vas za ostale.

Suncica
2 godine prije

Vlasti se boje ISTINE!
Dozvolili izbjeglicama dolazak, i dok se nacija zabavlja oko toga, a oni uhljebljuju, pospremaju,😡 ali ce bjezat kao stakori……

Josip
2 godine prije

MORA IM SE SUDITI OVO JE NAJVEĆI ZLOČIN OD POSTANKA SVIJETA.

Scorpiorex
2 godine prije

Dobila je Sofy bocu u guzu

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.