Orban: EU će odgovarati za podržavanje rata u Ukrajini

Viktor Orban
22 komentara

Ako Europa ne bude vodila politiku mira i Donald Trump postane američki predsjednik, tada će EU morati “priznati svoj poraz” i snositi odgovornost za potporu ratu u Ukrajini, rekao je mađarski premijer Viktor Orban u govoru u Rumunjskoj.

“Europska unija morat će platiti cijenu ovog vojnog kockanja i mi ćemo također patiti od toga”, rekao je, a prenosi ga novinska agencija Agerpres.

Premijer je govorio na završnoj svečanosti tradicionalnog ljetnog sveučilišta koje u Rumunjskoj organiziraju mađarske nevladine udruge i organizacije mađarske manjine u Rumunjskoj. Prema procjeni organizatora, više od 7000 ljudi okupilo se kako bi poslušalo Orbanov govor.

euOrbanukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
1 mjesec prije

Ne znam samo kome

Dušan
1 mjesec prije

Dakle po Obranu ,da EU i zapad ne podržava Ukrajinu ,Rusi bi odavno pregazili Ukrajince kao Mađare 1956. i bio bi mir božji ???
BOŽE DRAGI !!!

tihobl
1 mjesec prije

EU ce amerima placati rakete iz Mirovnog fonda, a na kraju ce rusima pacati ratnu odstetu.

Josip
1 mjesec prije

Korumpiranu krmacu Ursulu sto prije ubiti kada ju se vec ne moze drugacije eliminirati. Jer ona svjesno vodi EU u rat za tude interese..

Blahblah
1 mjesec prije

Nazalost, kroz trostruke cijene svi mi placamo te zlocine

Rover70
1 mjesec prije

Europa vezuje svoju sudbinu uz sudbinu ukrajine. S obzirom da je sudbina ukrajine neizvjesna, postaje neizvjesna i sudbina EU.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI