“Pedofilija je prirodna seksualna orijentacija”, tvrdi Mirjam Heine s Univerziteta Würzburg – Dekadentni Zapad je pred slomom

Mirjam Heine
251 komentar

Čitajući komentare naših čitatelja, pali smo na jedan link za kojeg smo pomislili da nije stvarnost jer otvoreno promovira pedofiliju. Stvarnost nas je spustila na zemlju i pokazala da ulazimo u završnu fazu dekadencije, iza koje slijedi opća destrukcija zapadne civilizacije. Mirjam Heine s University of Würzburg (Njemačka), ne samo da objašnjava pojam pedofilije, nego tvrdi da se radi o prirodnoj seksualnoj orijentaciji, a ne strogo kažnjivoj devijaciji.

Uskoro ćemo imati i prijevod ovog videa, te će svi imati mogućnost čuti i vidjeti o čemu se radi.

Što je TED?

Još 1984. godine TED (Technology Entertainment Design) pokrenut je kao inicijativa promocije dobrih ideja. Tijekom godina prerasta u veliku godišnju konferenciju u kalifornijskom Montereyu na kojoj poznati i nepoznati pojedinci inspirativnim govorima nastoje potaknuti pozitivne promjene. Početkom novog milenija upravljanje preuzima novi kurator, Chris Anderson, tada poznati izdavač knjiga i časopisa. Izlaskom na internet 2006. godine TED postaje globalno praćen te brojke pregledanih video govora brzo rastu. Na posljednjoj TED konferenciji 2017. u kanadskom Vancouveru govorili su Serena Williams, Garry Kasparov, Elon Musk, Shah Kahr Khan i Sveti otac papa Franjo. Danas je TED dio američke neprofitne organizacije Sapling Foundation koja brine o događajima, konferencijama, multimedijalnim platformama te projektima kojima se uloga pojedinca kroz govor nastoji podići na razinu utjecaja. Baš kao što glasi slogan TED-a – Ideje Vrijedne Širenja (Ideas Worth Spreading).$

Što je TEDx?

Velikim širenjem interesa za TED govore organizacija se odlučila na globalni iskorak izdavanja licenci za tzv. TEDx događaje (x = lokalni samostalno organizirani događaj u skladu s pravilima TED-a). Svaki TEDx događaj dobrim je dijelom nalik na strukturu ‘velikoga brata’ TED-a. Svi govori su trajanja do 18 minuta, na pozornici nema direktnoga marketinga, politike, ideologija (religije) ili pseudoznanosti. Organiziraju ih lokalni TED entuzijasti, volonterski uz pomoć sponzora, donatora i publike. TEDx ima više tipova događaja koji se prepoznaju prema nazivu (npr. TEDxIme = standardni godišnji događaj; TEDxImeLibrary = događaj vezan uz knjižnicu; TEDxImeWomen = događaj posvećen ulozi žena u društvu; TEDxImeLive = događaj povezan s TEDkonferencijom; TEDxUniversityIme = događaj unutar akademske/studentske zajednice). (Izvor: TEDxZagreb)

 

https://www.youtube.com/watch?v=EJLd6l4-t9A

Pretplatiti se
Obavijesti o
251 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Son of Alerik
6 godine prije

Vjerojatno ne postoji doba u razvoju čovječanstva koje u sebi nije sadržavalo i deformacije različitih vrsta, od kojih su one moralne zasebna priča. Možda su Sodoma i Gomora iz Biblije povijesni zapis, a možda su samo metaforičan prikaz uništenja koje sa sobom donosi ekstreman odmak od tradicionalnih moralnih vrijednosti. Koliko su propasti civilizacija kroz povijest uzrokovane moralnim padom, još uvijek nagađaju povjesničari. Vjerojatno su moralne perverzije nuspojave razvoja i bogaćenja društva. Pedofilije i sličnih moralnih izopačenja ima oduvijek, a u javnosti zauzima onoliko prostora koliko je ostavljeno demonskom utjecaju. Kad jednom taj utjecaj osvoji prostor, onda u skladu s istinskim inspiratorima – taj prostor gledaju proširiti. Uz nakaradni monetarni sustav koji je izopačenje prvog reda, nije trebalo dugo čekati na posljedice tog prvotnog izopačenja u svemu ostalom. Zdravo društvo je odavno izgubilo sposobnost kontrole nad obrazovanjem, nad medijima i prepustili su to izopačenim pretplatnicima na profit od činjenice ovakvog monetarnog… Čitaj više »

Ranko V
6 godine prije

Takozvana seksualna revolucija i oslobađanje seksa od života i stvaranje života dovela je u čitavom razvijenom svijetu do bijele kuge i umiranja naroda. Praktično počela se stvarati prava duhovna močvara zbog sve manje i manje djece. Razaranje obitelji i po jedno dijete stvorilo je djecu koja neznaju za braću i sestre. Muškarci i žene koje nikada neće imati djecu ili vrlo kasno. To je strašna promjena u ljudskoj rasi. Jer otupljuje duh i nestaju odnosi koji su oduvijek bili temelj smisao razvoja čovjeka. takvim ljudima možeš dati kao istinu što god hoćeš. Za njih je istina samo ono što preko televizije i mobitela prime. Jer nema više kontakta sa životom od malih nogu. Nema više od srca srcu, od duše duši, Nema braće i sestara i ljubavi da uzdigne duh. Nema očeva i majki. Samo POTROŠAČI. Korak do robotizacije ljudi.

Kajzer Soze
6 godine prije

Parada pe***a,legalizacija brakova homoseksualaca,legalizacija usvajanja djece od strane homoseksualaca,izjednačavanje prava homoseksualnih brakova sa normalnim brakovima muškaraca i žena,zoofilija za one koji ne znaju je dopuštena u pojedinim Evropskim državama poput Norveške i Danske
( gdje postoje i bordeli sa životinjama ) a Njemačka ju je zabranila tek prije 3-4 godine,Njemačka i Švedska su legalizovale brakove djevojčica starih 10 godina,šta je sledeće realno ako je dopuštena parada homoseksualaca,njihovi brakovi i usvajanje djece šta će onda sprečiti pedofile,nekrofile,zoofile da traže svoja prava !

2 mg mozga
6 godine prije

Good old West, Earth to Earth, Ashes to Ashes, Dust to Dust. Oslo sve u krasan qrac. Prvo stranka pedofila pa sad ovakva predavanja na TED-u i tko zna sto sve jos pokusavaju.
Mislim da je zadnja obrana od ovih demonskih stvorenja otvoreno odbijati politicku korektnost i ne dozvoljavati nikome da nas uci kako zivjeti, sto je dobro, a sto zlo. Svi to dobro znamo i ne treba nam nikakav preodgoj.
Pedofilsku gamad pozatvarat. Kao sto je zabranjeno prijetiti ili pozivati na ubojstvo, tako i ove sotone treba trpat u zatvore cim zucnu o svojim pravima na “ljubav po njihovom uvjrrenju”. Zar nije nakaradno da ovakvi likovi cak javno predaju na svjetski poznatoj platformi? Oslo sve u kq.

Assir
6 godine prije

Bolesno kako joj nije gadljivo pricat o ovome uopce?

Weteran
6 godine prije

Zlatna Milijarda je ekonomski nepotrebna i neodrživa.
Dekomponovanje i eliminacija Zlatna Milijarde vrši se čitavom lepezom raznih alata!

ANTINWO HR
6 godine prije

Bolesnici poremečeni!Mater vam zapadnjačku bolesnu

palermo
6 godine prije

Surprise, surprise! Heine je Aške-NAZI prezime. Uništavanje Europe na sve moguće načine. Pa onda imate jednog izraHELLskog rabina koji se izlajao kako je super to što se Europa islamizira, jer će im to biti kazna za holokauštiku, anti-seritizam, i ostale mantre koje mantra uebermensch, tj. ekskluzivne žrtve.
A kao, fol de gol, Satanyahu i Đorđe Sereš su na suprotnim stranama – obojica provode zio-nazi agendu, samo jedan to radi preko republikanaca, a drugi preko demokrata. Ako ništa drugo Sotonama se mora priznati da imaju mozak.

zeljko zac
6 godine prije

uskoro cemo imati i pedofil pride-ove po gradovima,i to ce bit nesto extra napredno,a svi koji ce biti protiv ce biti proglaseni zaostalima,ocekujem istu pricu i scene kao i za gay pride.
prvi korak je proglasiti da to nije bolest nego normalno sexualno opredjeljenje,a to izgleda krece.
nema nama spasa osim ispaljenja cjelokupnog nuklearnog arsenala po gamadi koja se zove ljudi,jedino mi je zao zivotinja.

Dominik
6 godine prije

Bolesni umovi koji su izgubili vezu sa stvarnošću.

Rijecanin
6 godine prije

Posebno je interesantno da oni koji reklamiraju pedofiliju Vatikanu istu imputiraju kao Magnum Crimen.

Klump
6 godine prije

Čini mi se ,da ova Mirjam Heine pati zbog Štokholmskog sindroma ako je istina ,da i ” žene” su pedofili znam jednu i sam sretan što ju je rak tako polako gutao.

Georgij Žukov
6 godine prije

Idejni zacetnik pedofilije je vatikan ,odnosno orginalni je vlasnik autorskih prava , Mirjam Heine i njoj slicni bore se za svoj dio vlasnistva , za ocekivati je veliki sukob , u medjuvremenu cuvajte svoju djecicu od vjeroucitelja i TED glasnogovornika .

slagerpjevac
6 godine prije

Dobar video. Trebate prvo pogledati. Ovako po članku sam mislio da je ženska poremećena ali..Ona je Njemica koja govori engleski.. Uglavnom ona je protiv stigmatizacije duševnih bolesnika pa i pedofila i sa jednog ajmo reći Isusovog aspekta pokušava pomoći i izliječiti ljude s tim poremećajem. Uglavnom gadno.. zamisli da ti je dijete skroz normalno i onda u tridesetima pukne i krene gledati djecu na poremećen način zbog kemijskog disbalansa u glavi, neuronima što god.. jbg.. podržavam bilo koje istraživanje koje bi pomoglo i izlječilo takve ljude. I treba snaga tim ljudima da nadvladaju monstruoznu želju u sebi i prijave se u kliniku i učine sve što mogu da budu dobro. U startu pomoći pedofilu da spozna sebe i kontrolira svoje porive je potencialno spašeno dijete od zlostavljanja. Bolje nego da je sve u mraku. Kad je šteta napravljena tada je prekasno za sve..

Jole
6 godine prije

Zahvaljujem uredništvu što je uvažilo moj apel da se ova tema stavi u obradu jer smatram da se radi o temi od izuzetnog značaja za ljudsku civilizaciju i uopće zaštitu najranjivijih skupina gdje spadaju djeca.Kad se agresivno nametala legalizacija LGBT osoba i svi koji su upozoravali da legalizacija jednog poremećaja u seksualnom popnašanju neminovno vodi do legalizacije drugih poremećaja sa još gorim posljedicama,isti su bili izloženi podsmijehu i omalovažavanju.Ova nakaza,Mirjam Heine koja promovira pedofiliju ispred jedne znanstvene ustanove kao što je Sveučilište u Wurzburgu,samo je glasnogovornik jake grupacije psihopata i luđaka koja se krije iza te inicijative.Nakon legalizacije pedofilije kao prirodne seksualne orjentacije,slijedeći korak bi bio pretvaranje djece u tržišnu robu.Neoliberalna revolucija koju su osmislili globalni kazarski lihvarski monstrumi,ima za cilj oduzeti roditeljima pravo na odgoj djece.Djecu bi odgajale organizacije pod kontrolom tih monstruma i vjerovatno pripremali za ono što je danas nezamislivo,a to je oblikovanje po programima i mjeri… Čitaj više »

rodoljub
6 godine prije

Doticna gospodja je prirodni idiot.

ANTINWO HR
6 godine prije

krava švapska degenerična!neka mi krave oproste

Laki Topalović
6 godine prije

Meni sve nešto pade na pamet. Ova balavica, takozvana profesorica, nema ni 30 godina, postala je planetarno “popularna” s ovim bolesnim predavanjem. Napravila je “skok u karijer”i u jednom predavanju koliko je trebalo Hawkingu za cijeli život. Naravno, nema usporebe njegov RADOM i njena trabunjanja. Koliko će sada “predavanja” i podrške dobiti, tribina u Nizozemskoj i šta ja znam gdje, samo ona zna. Karijera je osigurana.

DrgoKlak
6 godine prije

I gljiva muhara je prirodna. I sociopati su prirodni. Puno je toga prirodno. Zato je ljudski rod izmislio zakone.

Moreno
6 godine prije

Pedofili se isto mogu tretirat ka neka manjina i mogu tražit svoja prava. U Švedskoj se pojavljuju ”slobodarski” zagovornici pedofilije koji bi je pravno regulirali tako da se dopusti brak sa maloljetnim curicama od 12 godin pa na više. To sve radi toga kako se migranti nebi osjećali ugroženi i kako bi na tradicijskoj i kulturološkoj razini imali sve šta su imali u zemljama iz kojih su emigrirali. To podržavaju ne samo oni Šveđani koji zagovaraju zaštitu prava manjina nego i pedofili jer kako je u Švedskoj legaliziran istospolni brak to znači kako bi bili ravnopravni i stari Šveđanin bi za partnera sebi moga uzet momčića od 12 godin jer u protivnom Šveđanin nebi ima ista prava ka i migrant. Stvar je u tome da je sve stvarno daleko otišlo sve pod krinkom ”ljudskih prava” i ”prava manjina” šta vodi u totalni kaos jer doslovno svaki pojedinac pripada nekoj manjini… Čitaj više »

shumadinac
6 godine prije

Nije nikakva tajna da su mlađe osobe privlačnije većini. To je prirodno jer mlađe jedinke imaju veći reproduktivni kapacitet a priroda forsira natalitet. Ali gde je granica? Po našem zakonu mladić od 19 godina ne bi smeo da ima odnos sa devojkom od 17. Kao što je već rečeno druge kulture gledaju drugačije na pitanje godina. Ljudi imaju različite porive. Nekada davno neko ubije drugoga jer mu “zaklanja sunce”, nervira ga… (hvala Bogu na internetu pa nismo u “dometu” oponentima 🙂 Ali ljudi su živeli u zajednici pa je nasilnik rizikovao da ga porodica ubijenog negde “stigne” – tako je strast za ubijanjem vrlo efikasno “splašnjavala”. Danas je strah od zakona tu umesto straha od porodice, plemena, nacije (i kao što vidimo manje je efikasan). Zakon o pedofiliji iako ne savršen (kao što ni jedan zakon nije) dovoljan je da se ovo zlo spreči. Ako se on ukine onda nam… Čitaj više »

Georgij Žukov
6 godine prije

Eto jedan svjezi primjer iz Svicarske za ove protuzapadne halabukace a ima ih ovdje uhuhu, naime prosli tjedan je utvrdjeno da je jedan socijalni radnik pretrazivao internetske stranice pedofilskog sadrzaja , policija ga je u roku odmah privela i sada je u istraznom zatvoru , dok se recimo u hrvatskoj tolerira ocigledna pedofilija po katolickim crkvama , dapace ljudi koji su bili zlostavljani kao djeca pisu feljtone o tome ali nitko ne mrda malim prstom , eto sad vi meni kazite tko je vise strunuo, zapad ili balkan? P.S.Sto se tice odnosa prema izbjeglicama , odnosno migrantima u ovom slucaju muslimanskim , eto jos jedan primjer za halabukace ,gospodo ne mora se sve rijesavati kundakom i bodljikavom zicom . Gradonacelnik Lausanne odbio je zahtjev za Svicarskim drzavljanstvom muslimanskom paru zbog toga sto pod a. zena se nije htjela ili smjela rukovati sa clanovima komisije i pod b. muskarac je nerado… Čitaj više »

Namćor
6 godine prije

Pogledao a sad odoh da se bacim ravno u Savu nakon ovakvog potresnog izlaganja… Predlažem kolektivni suicid kao rješenje koje bi zadovoljilo ove nastrane snage koje uništavaju ljude…
Ova nesretnica prodaje priču budalama poput ono dvoje koji su na biciklama tražili dobre ljude po svijetu pa ih ubilo u Tadžikistanu…

Arkaj
6 godine prije

Iskreno me zabrinjava ova popularnost rasprave o pedofiliji. Zar je to uistinu toliko raširen probrem i glavna karakteristika “zapadnog sistema” u kome živimo? U svim godinama mog dosadašnjeg života nijedan od muškaraca s kojima sam se družio ili ih bolje upoznao, nisu se palili na muškarce, ili djecu. Bilo je onih koji su volili “piletinu” ali to nisu bile djevojčice već spolno razvijene mlade cure s svim ženskim “atributima”. Ali ogromna većina tih muškaraca završila je kao kapitalističko roblje i nezadovoljna je svojom društvenom pozicijom čak i kad to nezadovoljstvo ne zna arikulirati. Stoga ovakve rasprave o minornim temama i problemima koji se tiču zanemarivog dijela populacije smatram distrakcijom od važnih tema koje se tiču najvećeg dijela populacije….

IVE OLDTIMER
6 godine prije

Najveci problem zapada je neoliberalni kapitalisam, koji je u centar stavio kapital i profit. Sve se vrednuje kroz kolicinu novca. Novcu je podredjen i moral i zakoni i humanost i pedofilija i demokracija i ljudski zivot se vrednuje kroz novac. Tako da zivot jednoga siromaha ne vrijedi kao zivot jednog bogatasa. Zakoni ne vrijede jednako za bogatasa i siromaha, bogat ima vise demokratskih prava. Zato je na zapadu tesko biti covijek humanista.
A prokletstvo novca ce na kraju unistiti zapadnu civilizaciju, a mozda i cijeli planet.

Nostradurus
6 godine prije

Tko je čitao Bibliju čuo je za Sodomu i Gomoru. Budući da prema Bibliji čovjek nije nastao prirodno. Kako onda možemo govoriti o prirodnom ponašanju? Čovjek je nastao na sliku i priliku Boga. Prema tome i njegovo ponašanje može biti samo božansko, a ne prirodno. I nakon toga se dogodi Sodoma i Gomora? Znači nije bilo po volji Boga pa ne može biti božansko, ali ni prirodno. Ostaje samo jedna mogućnost: iskvareno.

Ako odbacimo tu kreatorsku verziju nastanka čovjeka, onda svakako ne možemo stati samo na pedofilizmu kao prirodnom ponašanju. Sve je prirodno pa i ljudožderstvo.

Har Megiddo
6 godine prije

Konačno popovi mogu odahnuti.

Đuka Fićuka
6 godine prije

Pogledao video. Ova tuka je korisni idiot. Govori kao psihopat i puna je patetike. Vidi se da je dobro uvježbala nastup.Mozemo očekivat jos vise takvih provokacija i jos više kaosa. Velika lova se valja iza tog zla.

Robert Lučić
6 godine prije

Mislim da svijet odavno nije svoj,jer kad neko ko za sebe tvrdi da je školovani i fakultetski obrazovan ide raspravljati o pedofiliji kao nešto normalno ili nenormalno onda mislim da badava tebi škola i obrazovanje,da se razumijemo, svaki pokušaj uništavanja dječjega života trebalo bi kažnjavati smrću i to je čin milosrđa a oni kreteni koji sebe nazivaju školovani ili kao inteligencija neka dobro razmisle kad komentiraju i opravdavaju zločin nad djecom

Laki Topalović
6 godine prije

Ne volim ove i sve mi se na kraju gadi, da budem iskren, ali mi se najviše od svega gadi laž i manipulacija.Ne volim manipulaciju. Ona je rekla cit: “Netko se rađa s nepromjenjivim nagonom …, baš kao heteroseksualci” Tu je zabrljala, jer je pedofile usporedila s prirodnim nagonom heteroseksualaca da produže vrstu. Unchangeable, tako je rekla Unchangeable,…. like heterosexual. Dakle već manipuliramo i to nije dobro. Nigdje nije rekla ono što stoji u naslovu videa. Veli da se 1% ljudi rađa s tim nagonom, a to je u svjetskom omjeru populacija od 60 milijuna i bolje je da se za njih zna tko su i da to ne rade. Prvo budimo točni, ali je rekla i ….., like heterosexual , čime je zasr*ala motku, pa su mnogi to protumačili da je rekla da je pedofilija prirodna.

alan ford
6 godine prije

ništa ovo nije čudno, pa polagana legalizacija pedofilije je odavno službena politika EU i SAD-a (duboke države). Dok su zahtjevi za legalizacijom pedofilje 70-ih godina, bili zahtjevi rubnih skupina iz ljevičara iz šezdestosmaša (naravno homoseksualnih i pedofilnih organizacija), danas je to službena politika zapadne elite, upakovana u celofan rodne ideologije, rodne ravnopravnosti, navodnog seksualnog prosvjećenja, kofol za zaštitu djece i slično…Jer vrhovni članovi globalističke elite su iluminati i pedofili i u tajnosti održavaju sotonističko-pedofilne orgije i žrtvovanje djece… A toj eliti pripadaju i Bergoglio (papa Franjo) i ostala vatikanska vrhuška. Ono što je zadnjih godina procurilo u medijima: Jimmy Saville i mnogi bivši pedofilni političari u V. Britaniji, “pizza gate” oko Hilary Clinton i Johna Podeste u SAD., pa orgijanje sa seksulanim robinjama, maloljetnim tinejdžericima na privatnom otoku hazarskog milijardera Jeffrey Epsteina (čiji su pajdaši i klijenti bili Clinton, Blair, Kissinger , kraljičin sin Andrew i drugi..), pa ono ranije… Čitaj više »

alan ford
6 godine prije

podsjećam na genijalne riječi Predraga Raosa, koji je krajem 2012., nakon uvođena takozvanog “zdravstvenog (seksualnog odgoja) u hrvatske škole (po nalogu iz Brisela) izjavio: “Ulazak u EU, Hrvatska je platila guzama naše djece”. Uvođenje tog “odgoja”, kao i uvođenje gay parada, bio je jedan od uvjeta Hrvatskoj iz Brisela, uvjeta za ulazak u EU. Autori tog hrvatskog ZO, bil je ekipa hrvatskog lobija “djecoljubaca”, povezana sa globalističkom elitom, ekipa koja je pekla svoj zanat u centru svjetskog pedofilnog lobija na Kinsey institutu (sagrađen novcima Rokefelera i Carnegijeja), gdje je boravio glavni autor ZO-a, Aleksandar Štulhofer, i također i ostala ekipa lobija “djecoljubaca”, dr. Gordana Buljan-Flander, Gordana Bosanac, dr. Vlasta Hiršl-Hećaj i još nekoliko njih. Gay aktivst Bosanac je nadavno izabran u neki glavni odbor za hrvatske obajvještajne službe, i to za njega su glaslai i HDZ-ovci.. Podsjećam na 4. modul ZO-a, koji je Kinseyev učenik Štulhofer tada unio u taj… Čitaj više »

alan ford
6 godine prije

Dr. Gordana Buljan-Flander, suradnica Kinsey Instituta, u službi elite, je članica hrvatskog lobija “djecoljubaca”. Ona se sa svojom Poliklinkom kofol pretvara da štiti djecu od zlostavljanja,..ha, ha, da pukneš od smjeha, jer to ti je kao da se notorni alkoholičar predstavlja da se bori protiv alkoholizma. Buljan-Flanderica je u brošurama, koje je tiskala prije 4 godine i na portalu svioje klinike, reklamirala tu Kinseyevu pedofilnu “znanost”, dfa je za malu djeci od 2 godine zdravo da masturbiraju… naravno mokri snovi onih najbolesnijih pedofila, koji se pale na to nekoliko originalniha citata iz brošura dr. Gordane Buljan-Flander, izdanih prije 4 godine: “Ukoliko nije narušen, seksualni razvoj djeteta prati unaprijed određene faze. Možete očekivati sljedeće promjene u razvojnim fazama vašeg djeteta: 0-3 godine Refleksne erekcije javljaju se već kod fetusa muškog spola, nekoliko mjeseci prije rođenja. Dječaci ranije otkrivaju spolne organe od djevojčica, a genitalna stimulacija počinje kao istraživanje i određivanje granica… Čitaj više »

Euro
6 godine prije

Danas se pustaju u eter budale, psihopati, ubice, lopovi, lažovi…. Nekada takvi ni do kapije ne bi došli. Prošli bi samo onu u ludnicu.

Georgij Žukov
6 godine prije

Jos malo pa 200 komentara a nitko se nije dosjetio najlogicnije i najefikasnije metode u lijecenju pedofila , gospodo draga napisali ste citavu bibliju a dovoljno je bilo napisati KASTRACIJA !

Pero
6 godine prije

Svaka cast. Pedofilija i odmah 184 komentara prepucavanja, pljuvanja, ponesto argumenata, mrznje itd. Jos ne shvacate da smo razjedinjeni slabiji i da ovime samo ide voda na mlin. Ostavite se istoka i zapada, isti vladaju.

Ivi tz
6 godine prije

To je ta dobra evropa. Malo po malo vidjećemo mi jos mnogo i gorih i ludjih stvari. Pozdrav svim normalnim ljudima.

Boris
6 godine prije

I lopovluk je prirodna orijentacija

Jukaa
6 godine prije

Ovako je zapocelo s homoseksualizmom, pa me slobodno napadnite i homofobirajte. Radim sa homoseksualcima i nemam fobiju od njih, ali to ne tnaci da se slazem s njihovim odabirom ili da to smatram prirodnom i normalnimom spolnom privlacnoscu. Kao sto ne smatram normalnim da te spono privlaci dijete. Doduse ne izjednacujem to dvoje (jer to je jedini argument mojih oponenata) nego naglasavam da je jednak pocetak imao homoseksualizam. Za 10g. ce izac nekakav izraz pedofilofob i tako ce se povijest ponoviti. Ovo je samo dokaz tome.

tedi
6 godine prije

Ovoj budali zelim,da je kozojebi u njenom gradu ubace u jednu dobru terevenku,koju provode po Njemackoj,pa neka je ljece njeni mentoli,a kojii ce je posle obavljenog zadatka za lovu siknit u ludaru.
Evo linka sta naucnici kazu o LGBT Ppopulaciji,a i nedavno je bio clanak na LOGICNO ,novinara istrazivaca iz Norveske o genetskoj gresci kod odredenog broja populacije,koju su Engleski naucnici dokazali.
http://www.intermagazin.rs/naucno-istrazivanje-o-gej-populaciji-sokiralo-sve/#comment-819302

Danijel
6 godine prije

Promicanje zla u Europi nije nikakva novost. U suštini, sve u životu na ovom svijetu je borba između dobra i zla. A onda imate i ovakve korisne idiote koji ne razumiju ništa ali svesrdno lupetaju, a pritom misle da su jako pametni i pozitivni. Tako je npr. glupača nedavno u Švedskoj zaustavila avion da bi oslobodila “jadnog migranta”. A tog “jadnog migranta” policija je vozila natrag u domovinu jer je doslovno iskasapio nekoliko žena! Tako i u SADu imate ljude koji pljuju po Trumpu jer se usudio meksičke ubojice, članove izrazito krvoločne mex. bande koja siluje i ubija ljude, nazvati (preblago) životinjama! Pa tvrde da su i oni – ljudi… Korisni idioti ne shvaćaju da se morski psi ne mogu nikako pripitomiti i da svoju pravu ćud ne mogu promijeniti. Ali Holivud im je rekao da mogu. Zašto? Pa zato jer je upravo Holivud pun morskih pasa, odnosno zlih ljudi,… Čitaj više »

xxoxoxe
6 godine prije

Najjaci su mi ovi sto kad brane ‘zapadne vrijednosti’ argumentiraju pa ima toga i u Jemenu i Afganistanu :))) Eto dokle je doslo, da se nesto sto se desava u Svedskoj opravdava s tim da eto toga ima i po Kandaharu :)) To je vec znak dokle je ta dekadencija dosla

mel
6 godine prije

osobno sam u mladosti zrtva homoseksualnog pedofila.u rujnu 91.doticni suocen sa puskom o ramenu,nacinom manipulatora,na osnovi gresaka mojih roditelja,ponovno se latio metoda ucjene koje manje ili vise osakate bilo koga.tad sam mogao rafalom povratiti dugove,i osloboditi generacije nakon.ta osoba odredila je moj zivot,u krivom konfliktnom smjeru,a najzad i sama je omcom prekratila svoj navodno nakaradni zivot.zrtva ili slabic,pitanje je za oboje.pedofilija za mene je nepoznanica.gdje pocinje,a gdje joj kraj.na koncu o takvoj temi,pozvani su pojedinci,a nikako skupine nekorisnih ljudi,ili nesto vrijedno robije:)

Davor
6 godine prije

https://de.wikipedia.org/wiki/Kein_T%C3%A4ter_werden https://www.kein-taeter-werden.de/ https://www.dont-offend.org/ Evo uzeo sam si vremena da pogledam i prije svega poslušam izlaganje. Ovdje se govori prije svega o ljudima sa pedofilijskim predispozicijama i kako spriječiti da od tih predispozicija nastradaju djeca. Naime kako autorica predavanja kaže nitko ne može odrediti svoje osječaje, seksualnu orijentaciju, no može itekako utjecati na svoje postupke. U Njemačkoj postoji organizacija (koju ja spomenuta u predavanju) “Kein Täter werden” koja pomaže osobama pedofilske sklonosti da njihova sklonost ostaje samo sklonosti i da ne nanose štetu djeci. Ova prevencijska organizacija, premrežena preko cijele Njemačke pomaže isključivo onima, koji su uspjeli obuzdati svoje sklnosti, tj. koji NISU zlostavljali djecu. Prema informacijama iz predavanja do sada se je 9500 ljudi obratilo toj organizaciji za pomoć i od tog broja ljudi je navodno čak 98% ljudi uz terapijsku pomoć uspjelo savladati svoju sklonosti ne nanjevši djeci nikakvu štetu. Moram priznati da sam i ja na Youtube kliknuo… Čitaj više »

drug španac
6 godine prije

fuj

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.