Pfizer je prekinuo dogovor kako bi pomogao Bidenu u krađi izbora 2020

Pfizer
7 komentara

Kako bi spriječio Donalda Trumpa da ponovno pobijedi 2020., farmaceutski div Pfizer odgodio je objavljivanje rezultata ispitivanja “cjepiva” protiv mRNA Wuhana (COVID-19) od listopada 2020. do odmah nakon izbora u studenom, spriječivši Trumpa da dobije “listopadsko iznenađenje” ” što bi više nego vjerojatno pomoglo njegovoj kampanji.

“Besprijekoran tajming” svega ovoga, da citiram Jordana Schachtela, učinio je tako da je Joe Biden uspio izvući mnogo lakšu “pobjedu”. A nitko drugi nego Tony Fauci prelio je čašu u svojoj novoj knjizi, koju ne vrijedi ni imenovati.

“Joe Biden je 7. studenog, nakon što su prebrojani glasački listići u odsutnosti, proglašen pobjednikom predsjedničkih izbora”, otkrio je Fauci.

“Već iduće noći Albert Bourla, glavni izvršni direktor Pfizera, nazvao me iz susjedne vatrene jame kako bi me obavijestio o preokretnim rezultatima ispitivanja Pfizerovog mRNA cjepiva. Napokon sam pomislio da smo doista preokrenuli u porazu ovu strašnu bolest.”

Drugim riječima, Bourla je čekao odmah nakon što je Biden “izabran” da nazove Faucija i prenese vijest o Pfizerovom “sigurno namještenom”, prema Schachtelu, ispitivanju mRNA.

“U retrospektivi, snimke nisu bile ništa više od otpadnog genetskog materijala”, objasnio je dalje Schachtel. “Niti jedan život nije izgubljen u odgađanju distribucije ovih neuspjelih injekcija mRNA znanstvenog eksperimenta.”

“Bez obzira na to, operacija je uspjela oduzeti političku pobjedu Trumpu i donijeti je Bidenu. U to je vrijeme većina javnosti bila istinski prestravljena šmrcanjem Wuhana, a mnogi su birači svoj glas pripisali kandidatu za kojeg su vjerovali da može najbolje pobijediti virus.”

Trump je želio da se napadi pokrenu prije izbora

Da je Trump uspio pokrenuti operaciju Warp Speed ​​prije izbora, “dobre vijesti” bi mu vjerojatno osigurale pobjedu. Budući da je odgođeno do nakon izbora, birači su umjesto toga podržali Bidena.

O tome Fauci govori i u svojoj knjizi. Piše da je Trumpov povjerenik FDA-e Stephen Hahn “jasno dao do znanja Trumpovoj administraciji da u smislu autorizacije cjepiva on i njegova agencija neće biti pod pritiskom da poduzmu znanstveno netočne radnje”, dodajući da se “odobrenja cjepiva neće žuriti samo zato što Bijela kuća se nadala da će biti odobreni prije izbora.”

Ono što je Fauci slučajno propustio otkriti u svojoj knjizi jest da će se godinu dana kasnije Hahn pridružiti Flagship Pioneeringu, tvrtki koja je osnovala Modernu.

“Sigurno se čini da Albert Bourla, liječnik za konje koji vodi Pfizer, i Stephen Hahn, koji ostaje u Flagshipu, znaju nešto što bi moglo biti predmet prijeko potrebnih saslušanja u Kongresu i istrage organa za provođenje zakona”, objašnjava Schachtel.

“Nije da je ovo prvi put da su Pfizer i družina lagali, počinili veliku prijevaru i obmanuli javnost…”

Kako se ispostavilo, Pfizer i Moderna zaradili su puno više novca nakon što je Biden postavljen u Bijelu kuću. Njihovi ugovori sa saveznom vladom ponovno su pregovarani kako bi postali mnogo unosniji.

Trump i njegovi ljudi prethodno su pristali platiti Pfizeru 19,50 dolara po dozi u okviru operacije Warp Speed. Nakon što je Biden postavljen, režim bi umjesto toga pristao na 30,48 dolara po dozi, što predstavlja povećanje od 56 posto.

Na vrhuncu prijevare s COVID-om, Pfizer je zarađivao gotovo 10 milijardi dolara neto prihoda po kvartalu, dok se profitna marža Moderne kretala na 33 posto.

“Umjesto upuštanja u divlje potjere, Kongres bi bio mudar preusmjeriti svoje napore na pokretanje istraga protiv ovih golemih farmaceutskih kompanija i smatrati ih odgovornima za sudjelovanje u lažnim i opakim aktivnostima”, predlaže Schachtel.

američki izboriBidenPfizerSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
AJeTo
2 dana prije

Provjereni recept time&timing, npr. Jimmy Carter i taoci u teheranskoj ambasadi.

Max
2 dana prije

Majku im sotonističku.

Biti-ili-ne-biti
2 dana prije

Dvije godine nakon završetka mandata za Covid, policija Zapadne Australije otpustila je gotovo 20 necijepljenih policajaca i javnih službenika, jer su odbili primiti injekcije. Pravno osporavanje mandata, koje su podnijeli policijski službenik WA Ben Falconer i član osoblja Les Finlay, prethodno je osiguralo zabranu kojom se policijskim snagama sprječava otpuštanje necijepljenog osoblja, dok se stvar ne riješi na sudu. Međutim, presudom Vrhovnog suda da je direktiva o cijepljenju protiv Covida tadašnjeg policijskog komesara WA Chrisa Dawsona “važeća i zakonita”, u travnju je ukinuta zabrana. Policija WA najavila je nastavak disciplinskih mjera protiv 17 pogođenih zaposlenika odmah nakon saslušanja, a svih 12 policajaca i pet osoblja je sada otpušteno. Falconer je posljednji službeno obaviješten o svojoj smjeni u petak, zbog nepoštivanja povjerenikove direktive o cijepljenju. Unatoč prethodnoj povijesti neposluha, Falconer je odbio ubode zbog svoje zabrinutosti oko sigurnosti i učinkovitosti cjepiva protiv Covida i načina na koji su mandati narušili tjelesni… Čitaj više »

Ivan BGD
1 dan prije

Uprkos svemu, opet sve po starom, bacaju mrezu, mozda se ulovi jos koja ovca: Američki centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) su 27. juna preporučili predstojeće vakcine protiv COVID-19 za gotovo sve Amerikance. „CDC preporučuje da svi stariji od 6 meseci dobiju ažuriranu vakcinu protiv COVID-19 2024-2025 kako bi se zaštitili od potencijalno ozbiljnih ishoda COVID-19 ove jeseni i zime, bez obzira da li su ikada ranije bili vakcinisani vakcinom protiv COVID-19 ili ne, “, navodi agencija u saopštenju. Vakcine protiv COVID-19 koje su sada dostupne, koje se takođe široko preporučuju, ciljaju na soj XBB.1.5. Ali podaci posmatranja pokazuju da oni pružaju kratkotrajnu zaštitu od infekcije COVID-19 i hospitalizacije. Zvaničnici američke Uprave za hranu i lekove, postupajući po savetima svojih savetnika, nedavno su uputili proizvođače vakcina da proizvode vakcine protiv COVID-19 sa ažuriranim formulacijama. Ažurirane vakcine kompanija Pfizer i Moderna će ciljati na varijantu KP.2, dok će ažurirani snimak… Čitaj više »

damjan
1 dan prije

nije bajden nikoga pobjedio nego su pokrali izbore a on prdonja stari može samo popušit kurac jer za drugo i nije….

Josip
1 dan prije

Ameriku treba temeljito procistiti od gamadi. A Amerikanci su stvarno telci..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI