Potvrđena smrt vođe Hezbollaha Hasana Nasrallaha s 80 tona raznih izraelskih projektila

Sayed Hassan Nasrallah
46 komentara

Hezbollah je službeno potvrdio da je njihov dugogodišnji vođa Hasan Nasrallah ubijen u izraelskom zračnom napadu na južna predgrađa Bejruta. U službenom saopćenju, organizacija je naglasila kako smrt njihovog vođe neće zaustaviti njihov otpor, te da će nastaviti borbu protiv Izraela u znak podrške palestinskom narodu, kao i u obrani Libanona i njegovih stanovnika.

Izrael je ranije tog dana objavio kako je Nasrallah poginuo u “ciljanom napadu” koji je izvršen na podzemno sjedište Hezbollaha smješteno ispod stambene zgrade u Dahiji, glavnom uporištu te organizacije na jugu Bejruta. Uz Nasrallaha, u napadu je stradao i visoki vođa Hezbollaha, Ali Karaki, kao i nekoliko drugih visokih zapovjednika grupe.

Izraelska vojska je u svojoj izjavi istaknula da je operacija izvedena dok je viši zapovjedni lanac Hezbollaha djelovao iz sjedišta, planirajući i provodeći terorističke aktivnosti protiv izraelskih građana. U napadu su korišteni precizni zračni udari, a posljedice su bile razorne. Eksplozije koje su potresle Dahiju u petak navečer ostavile su za sobom krater dubok najmanje 20 metara, prema navodima sigurnosnih izvora iz Libanona.

Hezbollahova televizija Al-Manar odmah je počela emitirati kur’anske ajete, čime su potvrdili smrt svog vođe, dok je u cijeloj regiji došlo do pojačanja napetosti. Očekuje se da će Hezbollah pojačati svoje aktivnosti u znak odmazde, a sukobi u regiji bi mogli eskalirati nakon ovog ključnog događaja.

Hassan Nasrallah
Pretplatiti se
Obavijesti o
46 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 sati prije

Sve ide po zactanom planu za uništenje Evrope.

gigi pinna
2 sati prije

Pola svijeta (Zapad) pod svaku cijenu nastoji održati najveći židovski geto u povijesti, a druga polovica digla ruke od svih zio-nazi neprijatelja: “Jao sankcije, jao ekonomija…!. Zbljuv!
Hazari nemaju potrebu ulaziti u kopnenu invaziju (to je jedino čega se uistinu boje), kad mogu malo-pomalo uništavati Hezbollah.
Svijet uistinu nasušno treba WW3 – da te septičke jame zvane svijet više ne bude…

Max
2 sati prije

Nažalost težak udarac za Hezbollah . Nisam mislio da ću ga doživjet- Ali ljudi koji su na čelu pokreta otpora kao što je bio on spremni su na smrt. Hezbollah će opstati usprkos tome. Već su ginuli njihovi čelnici ali je taj pokretmnastavio istim putem i postao najjača nedržavna vojna snaga u regiji.

DEBELI ĐURO-ZAGORJE
2 sati prije

Izraelci koristili dubinske američke bombe s odgođenim djelovanjem,znači bomba usred slobodnog pada probija zgradu i ulazi u zemlju i tek tada detonira !!! A i iranski ajatolah odveden “”na sigurno mjesto”” nekamo u planine !!!
Što sada da ONOM IRANSKIM PRIJETNJAMA ??
ZABORAVILI I ODUSTALI DA I SAM HAMNEI NE BI OSTAO BEZ TURBANA I BRADE ,???
A ONI UMISLILI SAMO MALO RAKETI SATI PO IZRAELU ???😁😁😁😂

DEBELI ĐURO-ZAGORJE
2 sati prije

Ode Nasralah na nebo ,čeka ga , koliko ono ,76 djevica ???😁😁😁😂😂

Гавран
2 sati prije

ŠIRENJE teritorije Izraela je neizbježno, samo je pitanje kako će se to dogoditi jer postoje dva potpuno suprotna scenarija – rekao je Simon Tzipis, doktor političkih nauka iz Tel Aviva.
:
“Ovlašćeni tumač Božijih poruka”: Simon objašnjava te dvije varijante koje s gnušanjem preskačemo i zaključuje:
:
Obje ove sile se prvenstveno oslanjaju na proročanstva koja su nam ostavljena u vjerskoj literaturi, a sve ostalo što se događa u realnom vremenu im nije toliko važno.
#
Vremenom čovek postaje alergičan i na zapise zapisničara poruka i na tumače zapisa zapisničara.

Sardelino
1 sat prije

Sva ova ogromna *šteta koja je nanesena osovini otpora dolazi kao posljedica izraelskih zračnih udara. Strateška pogreška hezbolaha i Irana je u tome što nemaju odgovor na ove udare jer ne raspolažu adekvatnom PVO.

držnedaj
1 sat prije

Mogu ubijat i tuć tehnologijom šta hoće…al svejedno, protiv jačih nemaju šanse

Jomla
1 sat prije

U redovima izraelovih neprijatelja ima puno izraelovih prijatelja. Pa makar i elektronskih, jbg 😛😛

Dawor
1 sat prije

🇮🇷 + 🇷🇺 = neviđeni osramoćeni nesposobnjakovići !!!
Cijeli svijet im se smije

M.r H.F
1 sat prije

Sad je gotovo bliski istok je na dlanu američko Izrael koalicije !! Mogu si misliti što sad misli svi muslimanske vođe uzalud nam trud!!🤔🤔🫤🫤

Branko
1 sat prije

Oče to, ćifutarska stoka ta hazarska polu rasa smrdljivaca nežna ništa drugo ni raditi osim ubijati, otimati, pljačkati.
Smrknuti će se i toj stoci prije ili kasnije, pocrkali svi dabogda do onog najmanjeg kopileta tek izleglog.

Sa marmeladom
1 sat prije

Samo je jedan gazda.

Mrki
1 sat prije

Hasane ne vjerujem da si mrtav. Pa iza tebe stoji Iran i jaka Revolucionarna garda. Oni će sigurno povući novu crvenu liniju, dobro sakriti Alija Hameneija i po tisućiti put zaprijetiti Izraelu. Ali problem je što Izrael probleme riješava učinkovito ali ako im Iran opet zaprijeti po tisućiti put možda i stanu.

Srećko
1 sat prije

Novi dokumentarac “Holy Redemption: Stealing Palestinian Land”, produciran od strane turske televizije TRT World, prikazao je uznemirujuće scene i izjave koje otkrivaju radikalne planove ekstremističkih doseljeničkih skupina u Izraelu. U jednoj od najšokantnijih scena, vođa ilegalnih izraelskih doseljenika, Daniella Weiss, organizira turističke izlete za obitelji, uključujući malu djecu, kako bi svjedočili razaranju u Gazi. Weiss, koja predvodi krajnje desničarski pokret doseljenika Nachala, iznijela je genocidne tvrdnje o budućnosti Gaze, izjavivši: “Od sada će Gaza biti potpuno židovska.” U pratnji turista bio je i član izraelskog parlamenta, Sin Har-Melech, predstavnik krajnje desničarske stranke Židovska moć. Har-Melech je izjavio: “Mi ćemo izgraditi i svjedočiti naseljavanju Siona i naseljavanju izraelskog naroda u Gazi.” Ove izjave, zajedno sa scenama izraelskih doseljenika koji slave ruševine Gaze uzrokovane izraelskim bombardiranjem, otkrile su ekstremističke namjere pojedinih skupina koje otvoreno zagovaraju nasilno preuzimanje teritorija. Novinari TRT-a izjavili su da su intervjui i snimke iz dokumentarca pokazali kako ekstremisti… Čitaj više »

Dante
1 sat prije

U jbt opet lažu…

Roknem ti ga rok
35 minuta prije

Inace kad se govori o teroristima na Bliskom Istoku,prva teroristicka organizacija koja se tamo pojavila,zvala se IRGUN.Stariji brat od Benjamina Natanyahua,bio je istaknuti clan te teroristicke organizacije.

Zeljko
9 minuta prije

Clanovi teroristicke organizacije kazu da je Nasrallah dobro ali da se nikako ne moze sastaviti.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI