Pukla Njemačka – Reiner Fuellmich vezan lancima svjedoči

Reiner Fuellmich u zatvoru
198 komentara

Ekskluzivno svjedočanstvo Reinera Fuellmicha o njegovim uvjetima pritvora u zatvoru visoke sigurnosti Rosdorf, kao odgovor Kerstin Heusinger, dopisnici BAM!-a u Njemačkoj. S njegovim ekskluzivnim fotografijama, snimljenim na sudu, i njegovim skicama.

7 sati ujutro, dani saslušanja na sudu za Reinera Fuellmicha: “Teško naoružani agenti s pištoljima i strojnicama, opremljeni pancirnim prslucima, preuzimaju me. Pokušavaju me uvjeriti da obučem pancirni prsluk, što ja sustavno odbijam. Zatim me tjeraju da potpišem izjavu o odricanju odgovornosti, koja ih oslobađa odgovornosti ako bih bio ranjen metkom ili ubijen. Jedan od agenata me pretražuje, a zatim me, kao i svaki put, prisiljava da kleknem na stolicu dok mi stavlja lisice na noge.

Reiner Fuellmich u lancima - Ovako je to izgledalo
Reiner Fuellmich u lancima – Ovako je to izgledalo

Vezuje mi široki kožni remen oko struka, a zatim mi stavlja lisice povezane s remenom lancima, osigurane velikim lokotom. Moje lisice na nogama prisiljavaju me da hodam vrlo sitnim koracima, što otežava ulazak i izlazak iz transportnog vozila. Ako bih se spotaknuo tako svezan, ne bih se mogao zaštititi od pada i vjerojatno bih slomio zapešća.

Zatvorski službenici su mi rekli da nikada nisu vidjeli optuženog za jednostavan prijestup (a ne teško kazneno djelo ili teroristički čin) da ostane više od 11 mjeseci u istražnom zatvoru, da bude držan u izolaciji i posebno da bude doveden okovan na ruke i noge na sudska ročišta. Po dolasku na sud, odvode me u podrum, u popločenu ćeliju opremljenu samo drvenom klupom, cinično nazvanom “podrum”. Nova pretraga tijela. Zatim moram čekati da me, još uvijek u lisicama, odvedu u sudnicu. Pri svakom prekidu ročišta, ponovno mi stavljaju lisice i vraćaju me “u podrum”. Pri svakom povratku sa suda, moram se potpuno skinuti u tranzitnoj sobi za temeljitu pretragu tijela.”

Uznemiravanje, poniženja, kazne

“Gospodin D, zamjenik ravnatelja zadužen za istražni zatvor, naredio je moju potpunu izolaciju, pod izgovorom da bi pravni savjeti koje dajem drugim zatvorenicima mogli potaknuti pobunu. Zatvor Rosdorf podijeljen je na dva sektora; zatvor za osuđenike (400 zatvorenika) i istražni zatvor (80 zatvorenika) gdje sam zatvoren od 13. listopada 2023. Osumnjičenici u istražnom zatvoru raspoređeni su na 4 razine. Oni koji se smatraju posebno opasnima ili ranjivima stavljeni su u izolaciju na razini A0, koja podliježe pojačanoj sigurnosti i dodatnim ograničenjima. Tamo sam smješten.

Njemačka je definitivno prolupala
Njemačka je definitivno prolupala

Moja izolacija počela je za vikend mog rođendana. Ukinuta je nekoliko dana kasnije, a zatim ponovno uspostavljena. Od 10. lipnja 2024. u stalnoj sam izolaciji. U ovom odjelu nema mogućnosti bavljenja sportom ili sudjelovanja u vjerskim službama. Nije dopušten nikakav kontakt s drugim zatvorenicima s razina A1 do A3. Kao i drugim zatvorenicima na razini A0, formalno mi je zabranjeno obraćati se drugom zatvoreniku. Već 11 mjeseci nemam pristup internetu, računalu ni mobitelu. Imam pravo samo na televiziju. Moj jedini kontakt s vanjskim svijetom je moj odvjetnik i 3 sata mjesečno posjeta ili telefonskih poziva s mojom obitelji. Da, ukupno 3 sata mjesečno. Moja izolacija ide toliko daleko da čak i svoju svakodnevnu šetnju u dvorištu moram obavljati sam. Ovaj sat šetnje se obustavlja ako me uhvate u komunikaciji s drugim zatvorenikom, čak i znakom rukom. Da, ako razmijenim pozdrav, čak i klimanje glavom, sa suzatvorenikom kroz rešetke prozora – i on i ja smo odmah kažnjeni. Sve disciplinske kazne primjenjuju se bez navođenja razloga ili mogućnosti žalbe.”

Svi krivi!

“Postupanje s privremenim pritvorenicima posebno je loše i graniči s mučenjem. Gospodin D, koji upravlja istražnim zatvorom i također obavlja funkciju socijalnog radnika, ne skriva svoja uvjerenja: smatra da biti u istražnom zatvoru znači biti kriv. Njegov prezir prema pretpostavci nevinosti glavni je razlog mog smještanja u izolaciju. Počinio je ozbiljne i namjerne povrede svojih dužnosti kojima sam bio svjedok. Povrede koje pokriva uprava ustanove. Što se tiče sigurnosnih agenata, uz dvije iznimke, oni izvršavaju naredbe koje primaju bez razmišljanja, poput robota. Dana 8. kolovoza 2024. zatražio sam razgovor sa zamjenicom ravnatelja kaznene ustanove. Obavijestio sam je da su tijekom mog odsustva zbog sudskih ročišta nestali osobni predmeti i dokumenti iz moje ćelije. Ćelije se normalno redovito pretražuju prema strogim pravilima. Ove krađe dogodile su se izvan službenih inspekcija koje podliježu zapisniku.”

Progoni: Reiner ističe slučaj Redžep

“Sva ozbiljnost situacije otkriva se kroz napade koje je pretrpio privremeni pritvorenik, Kevin Redžep, koji je teško ozlijeđen. Ovlastio me da njegovo ime i priču učinim javnima. Porijeklom je iz Crne Gore i, iako je inteligentan i govori nekoliko jezika, ne zna tečno čitati ni pisati njemački. Bio je smješten u jedinicu gdje je bilo nekoliko nasilnih zatvorenika ili optuženih za namjerna ubojstva. Tretiran od strane svojih suzatvorenika kao “Ciganin”, primio je prijetnje i zatražio pomoć od gospodina D, koji je odbio smjestiti ga sa ranjivim zatvorenicima. Sljedećeg dana, Kevina Redžepa napala su tri suzatvorenika tijekom šetnje. Bio je tako teško ozlijeđen u glavu, staklenom bocom, da je jagodična kost iznad lijevog oka bila utisnuta, ugrožavajući njegov vid. Dana 9. srpnja 2024., Kevin Redžep morao je biti operiran prije nego što se vratio u zatvor Rosdorf čak i prije nego što se oporavio. Došlo je do novog fizičkog sukoba s pet ili šest zatvorskih službenika, koji su ga bacili na tlo i ponovno ozlijedili glavu. Gospodin D je tada naredio izolaciju Kevina Redžepa, koji je već bio teško traumatiziran. Kevin Redžep, koji je želio tužiti gospodina D, kaznenu ustanovu i saveznu državu Donju Sasku za nanošenje tjelesnih ozljeda, zatražio je moju pomoć. Kada je gospodin D saznao da sam savjetovao ovog zatvorenika i našao mu odvjetnika, Kevin Redžep je nestao. Pretpostavlja se da je premješten u drugi zatvor. Od tada, odvjetnica Wörmer, moja odvjetnica, bezuspješno pokušava locirati ga, nadajući se da je još uvijek živ.”

Tračci nade

“Unatoč disciplinskim kaznama kojima se izlažu, osumnjičenici u istražnom zatvoru pokazuju solidarnost prema meni. Ohrabruju me. Viču mi, na primjer: “Ne odustaj, nastavi”. Neki zatvorski službenici shvatili su prijevaru oko pandemije i da je moje suđenje farsa pravde, orkestrirana od strane obavještajnih službi. Daju mi to do znanja i žele mi povoljan ishod. Ono što mi najviše pomaže je ogromna podrška međunarodne javnosti. Primam veliku količinu pisama, koja zatvorska uprava više ni ne trudi čitati. Čitam sva pisma i beskonačno sam dirnut naklonosti koju pokazuju. Pokušavam odgovoriti u mjeri svojih mogućnosti. Ponekad vidim bdijenja podrške i ljude koji me pozdravljaju dok prolazim u transportnom vozilu prema sudu. Osjećam tu vezu, tako izuzetno snažnu, sa svima onima koji me podržavaju. To je veza koja će nam omogućiti da zajedno pobijedimo nedaće. Dvaput tjedno moram ići u medicinsku službu na pregled, jer sam odbio svako vađenje krvi. Tvrdio sam da svaki medicinski postupak, a posebno svaki invazivni medicinski postupak, predstavlja povredu tjelesnog integriteta ako pacijent ne da slobodno svoj pristanak. Stoga me redovito pregledavaju jer je zatvorenik s tuberkulozom potencijalno mogao zaraziti osobe s kojima je bio u kontaktu. Jedan od zatvorskih liječnika izrazio mi je simpatije za moj rad. Također mi je objasnio da medicinsko osoblje smatra da zdravstveno stanje velikog broja zatvorenika nije kompatibilno s njihovim pritvorom. Ali uprava ustanove radije ignorira tu stvarnost. Nakon što sam osobno vidio što se događa u istražnom zatvoru – ukidanje temeljnih prava osumnjičenika, njihova poteškoća u pristupu obrani koja se stvarno brine za njihovu sudbinu – uvjeren sam da zatvori koriste samo onima koji od njih profitiraju, znajući da je istražni zatvor unosniji od zatvora nakon presude. Nisam sreo nijednog osumnjičenika kojeg bih opisao kao “zlog”. Sreo sam mnogo, stvarno mnogo privremenih pritvorenika koji mi se čine nevinima, ili koji prije svega trebaju terapijske tretmane, prema priznanju samog zatvorskog liječnika. Ako nam još ne bi trebalo nekoliko zatvora za nekoliko sociopata, na primjer one odgovorne za pandemiju, ratove, masakre poput onih u Gazi i za korumpirane u sustavu, bio bih za ukidanje zatvora.”

njemačkaReiner Fuellmichsvjedočenjezatvor
Pretplatiti se
Obavijesti o
198 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Bruno
3 dana prije

Zemlja meda i mlijeka. Hićo nije umro. Hićo je tu . Ostavio je iza sebe milijune prikrivenih sljedbenika. Otišli za Ameriku i sada ih Amerikanci po potrebi vraćaju, dodjeljuju uloge u vlasti, a ovi glumci zatim izvršavaju zapovijedi. Slava demokraciji.

Ivan
3 dana prije

Istinom do zatvora. Jadna je naša budućnost.

SU-57 Felon
3 dana prije

Žalim naše ljude koji su otišli u Njemačku. Proći će im život u nadničarenju za ništa. Di baš crnu Njemačku koloniju da izaberu

NALET
3 dana prije

Nu vidi,časti ti,kako sud funkcionira,nazovimo to demokracijom …
a Ušljiva von Lajat ne da hoda okolo,doli dobije unaprijeđenje…od s-tvora .

zvone112
3 dana prije

Naciji u Njemačkoj su digli glave. Biće krvi ako ih neko ne zaustavi.

Josip
3 dana prije

jadna Njemacka, ukrajinski fasist Zelenski i onaj izraelski Neitanahu ih jebu ko male majmune i jos su uspjeli zadrzati svoje Gestapo manire samo u istraznim zatvorima gdje iskaljuju sav svoj jad i bijes. Putine vrijeme je da se ponovi edukacija Njemacke..

Mrčikola
3 dana prije

Ne nedostaje majstorima, tkz. zakona, “etiketa”, nit “medijskog prostora” za etiketiranje…a niti im nedostaje pravovjerne i poslušničke “publike”…strašni smo, bog te vidio…nevjerojatni.

Lucija, prva
3 dana prije

Ahaha

Šta je? Mislili ste da ovoga nema?
“U razvijenim demokratskim društvima”
😄😄😄

Koji mislite da su principi čuvanja vlasti?
Bilo koje?

Ako su Assangea stavili u onakav engleski zatvor – koji nije nigdje opisan, ali je bome bilo natuknica, – mislite da druge takve neće?
Ovo je dokaz da je ovo točno:

“…tijekom mog odsustva zbog sudskih ročišta nestali osobni predmeti i dokumenti iz moje ćelije. Ćelije se normalno redovito pretražuju prema strogim pravilima. Ove krađe dogodile su se izvan službenih inspekcija koje podliježu zapisniku”

Mislite da se priroda ugnjetavanja promijenila? Bili bi oni i gori, da se radi o nekom drugom. I osoblje i zatvorenici.
Kao što i piše.

Zoran
3 dana prije

Sjeverna Koreja je mala maca za ove iz 4 Rajha

Lucija, prva
3 dana prije

“Nisam sreo nijednog osumnjičenika kojeg bih opisao kao “zlog”. Sreo sam mnogo, stvarno mnogo privremenih pritvorenika koji mi se čine nevinima, ili koji prije svega trebaju terapijske tretmane, prema priznanju samog zatvorskog liječnika. Ako nam još ne bi trebalo nekoliko zatvora za nekoliko sociopata, na primjer one odgovorne za pandemiju, ratove…”

Istina je da treba graditi nove ludnice što nitko ne radi, nego se kojekakvi mentalni bolesnici puštaju okolo.
Dok nekog ne ubiju.
To su pravni propisi kojih su i liječnici svjesni.

Ali, naravno, traži se jeftinije rješenje.
A i zgodno je gnjaviti narod luđacima, kao npr i razvrstavanjem otpada.
(U CIJELOM SVIJETU, SVI RAZVRSTAVAJU, a odnosi se na isti mjesto, YT Singapur zaboravila ime videa, koji ima idealno rješenje, komentari ispod)

Btw zapostavio je da je Kevin dobio po glavi. Od dobrih ljudi.

Lucija, prva
3 dana prije

“zatražio je moju pomoć. Kada je gospodin D saznao da sam savjetovao ovog zatvorenika i našao mu odvjetnika,”

Kontradikcija.

“formalno mi je zabranjeno obraćati se drugom zatvoreniku”
“ako me uhvate u komunikaciji s drugim zatvorenikom, čak i znakom rukom. Da, ako razmijenim pozdrav, čak i klimanje glavom, sa suzatvorenikom kroz rešetke prozora – i on i ja smo odmah kažnjeni. “

nepoželjni
3 dana prije

“Demokracija” je kao košeno dvorište. Lijepo i uredno izgleda. …ali jao si ga travki koja izraste u dohvat kosilice……………..(a visinu noža namješta vlasnik dvorišta ili njegov vrtlar)

bojans
3 dana prije

Stvarno užas kako postupaju s čovekom s tako nevinom obtužbom. A migranti mogu da kolju nevine i poslje toga na slobodi …Ovakav zatvorski scenario upotrjebit če u 15 minutnim gradovima i u pandemijskim karantenama nad svima koji odbijaju prihvatiti NWO… Da ne zaboravim klimatske promijene … dolazi vrijeme kad če kazniti samo zato što si živ …

Lucija, prva
3 dana prije

Uvod Reiner Fuellmich (Born 1958 in Bremen) is a German lawyer and spokesman for the Corona Investigative Committee, a non-governmental investigative committee based in Germany. … Together with international lawyers, he offers companies the opportunity to join a class action lawsuit in the United States in an attempt to recover damages “caused by mismanagement based on CHRISTIAN DROSTEN’S ALLEGEDLY FAULTY APPLICATION OF THE PCR-TEST.” Priroda tiranije je uvijek ista i uvijek počinje nepoštivanjem najmanje jednog zakona. Kao što je Assangea pokazatelj za stanje u medijima i slobodu govora, tako je Fuelmich pokazatelj pravosuđa i pravne države. Podsjetnik: 1) članak u kojem ga njegova suradnica Vivian optužuje za pronevjeru sredstava je ovdje. 2) Dorsten a i drugi: preveliki broj ciklusa u PCR testu. E, tako je to: umjesto da netko tuži Primorca i druge za previsoku cijenu testova, – stavljala ovdje usporedbu sa Njemačkom, tuži se Fuelmich a. Situacija je i… Čitaj više »

borjana
3 dana prije

Nevjerojatno…
Kojeg dreka sve nemaju kod sebe doma, ali su u stanju svakom održati pridiku o ljudskim pravima i demokraciji.
Njihova pogana politika u dva navrata uzrokovala je na desetine milijuna žrtava, a sad od njih nema humanijih i pravednijih u neprestanoj borbi za demokraciju, a nadasve za ljudska prava i inkluziju.
Ono, Bog da nebeske pojedince koji od ovozemaljskog života, prave raj na zemlji.

Kornel
3 dana prije

Pod intezivmim djelovanjem magije ljudi osim veze uma s duhom sve više gube efektivnost intelekta kako bi razmišljali dalje od okoline ponuđenog.
Razmišljanje im seže samo do granica u kojiima se nalaze posljedice i osude, ali put do uzroka im je blokiran kao što je blokirano shvaćanje kontrolnog sistema kojeg je pravo dio i koje djeluje po općeprihvaćenim zakonicima koji su knjige uroka odnosno svaka napisana riječ u zakoniku je urok. Magija je napravila to da ljudi sve više i više zla gledaju, a sve su poslušniji u svojim fizičkim radnjama dok ih na njihovoj emocionalnoj razini to uznemirava pa to uznemirenje kao negativne emocije prenose na okolinu.

držnedaj
3 dana prije

Reiner Fuellmich išao je dokazima protiv svjetske bande i duboke države. htio im je prirediti Nürnberg 2 proces, zakon pravde i za sluge Velikog brata… e evo kako su oni njemu namjestili – niže nemože…

dobro kaže naša narodna; nemoš se bost sa rogatim

Subaru avatar
3 dana prije

Koje debilske face one dvojice.

The Marcion's Cavalry
3 dana prije

Sada postoje dokaze kako se djeca kradu i švercaju i prodaju za seksualne i druge perverzije, kao i za izvlačenje i korištenje adenokroma te djece od kradljivaca….Broj nestale djece na svijetu prelazi milijun!! Sada postoje dokazi kako se vrijeme modificira i koristi u svrhe krađe i otimanja zemlje: kao što se dogodilo u Lahaini, kao što se dogodilo u sjevernoj Karolini, i ogromni požar koji trenutno hara Wyomingom – sva područja će biti zbog “izvanrednih okolnosti” oteta od ljudi koji tamo žive….Začudo, ispod opustošenih područja su bogata rudna nalazišta. Lahaina i Ashville su označeni i prije od globoshlomo elitista za 15-minutne “čiste i fine” gradove… Tako je sasvim jasno kako je optužba protiv Fuellmicha lažna i namještena. Jer, nije bilo nikakvog kovida, niti je ikada izdvojen nikakvi virus naziva Sars-Cov-2. Ali, medijskim i političkim sijanjem staha je prodano i ušpricano bio-oružje vjerojatno milijardama ljudi diljem svijeta. Mnoge od ovih tvrdnji… Čitaj više »

Srećko
3 dana prije

Ima jedno poprilično jednostavano riješenje ! Svi koji se kandidiraju za predsjednike ili neke vodeće funkcije u vladinim institucijama ili bilo kojim institucijama koje imaju moć odlučivanja o sudbini masa ljudi bi trebali prvo otići na specijalistički psihijatrijski pregled bez mogućnosti potplaćivanja . Ovako nas vode i o našoj sudbini odlučuju psihopate , a normalne zatvaraju u zatvore i ubijaju na očigled cijelog svijeta!

madam
3 dana prije

Jel bi mogao pisac članka napisati zbog kojeg kaznivog čina je uopšte u zatvoru. Kakav je to opis da je u pritvoru zbog blagog kazenog čina, a mi nek sad tražimo po netu koji je to čin kazenog dela za kojeg ga terete? Dopišite ovo.
Ili bar da neko od komentatora koji sigurno zna o čemu je reč to napiše ovdje

Schwarze Hunderte
3 dana prije

Čovjek je inače u istražnu zatvoru , glede tvrdnji , nekoć , njegove suradnice u ” Istražnu Komitetu Za Corona Prijevare ” Viviane Fischer ( nosata 😉 pa im ti vjeruj i nadalje ) da je Herr Fuellmich pronevjerio sredstva iz dobrovoljnih priloga – komitetu ( bez ikakvih dokaza – sem – njenih tvrdnji 🙄 ) , ipak … Taj časni čovjek – odvjetnik je prije Corona Mafie , debelo nagazio i Volkswagen što ga je u dobranoj mjeri danas i uništilo – već – ali još i gore ⚡ – nagazio i Deutsche Bank 😱 još ih I DOBIO NA SUDU 😳 🙃 😱 !!!??? Herr Fuellmich … Dobro si ti meni JOŠ i – živ što li i koga si sve nagazio do sada 😅 ….

Netko
3 dana prije

Držnedaj. Ta usrana izreka” ne možeš se bosti s rogatim’ je i dovela do ovakvog ljigavog svijeta u kojem ” živimo”. Može se i mora bosti s rogatim. ” Ima pravo samo na televiziju”. Sve rečeno u jednoj rečenici. To “pravo” će samo ostati od svih naših ” prava” jer se ne možeš bosti s rogatim. Rogatih 1000 a nas 7 milijardi ali eto ne možemo..

Srećko
3 dana prije

Pogledajte samo kad napišeš nešto od onog što se skriva i napišeš što je to u stvari , npr o cemtreilsima , odmah slijedi napad ljudi koji su ili slijepi ili gluhi i ništa oko sebe ne vide i ne čuju ili su kako kaže Kornel omađijani ! Nema drugog objašnjenja. Evo samo pogledajte kad pišeš komentare kako kod nekih riječi skoči brojka 6 , pa 8 … Osim toga kad pogledaš genocid u Gazi i ljude nezdrave pameti koji za taj genocid navijaju bez osvrta na poznate činjenice i nemaju nimalo empatije prema mrtvoj djeci i civilima te ih sotoniziraju s pričom da su svi isti , a u isto vrijeme čitamo o umiješanosti IDF-a u napadu 7.10.i planovima da pobiju i istjeraju Palestince iz državne jer im je tamo u planu izgraditi svoju rivijeru što misliti ? Što je s tim ljudima nego su podvrgnuti nekom zlom djelovanju… Čitaj više »

Max
3 dana prije

Žrtva novog nacizma ako se ovo ne zaustavi.

jope
3 dana prije

Kad bi ovo čitao netko tko ne zna tko je dotični, sigurno bi pomislio da se radi o kakvom serijskom, ako ne i masovnom ubojici, koji je svoje žrtve ubijao na osobito okrutan način. Za očekivati je da će se uskoro ovako postupati s neplatišama TV pretplate i sličnim opasnim kriminalcima.

Basinac
3 dana prije

Ovo sam dan prije procitao na Uncut.ch.i mislim da bi bilo dobro da to i vi prevedete i da vasi citateljiovo saznaju.
Kad eto,kao da ste me culi.
Svaka vam cast…

trtmrt
3 dana prije

i za kraj pitanje…zašto nisu njemački građani organizirali masovne demonstracije? vjerojatno zato što većinu boli kićo isto kao i kod nas za naše disidente…

Darko 7
3 dana prije

R. Fulmich je previše zatalasao zbog čega je i ovako završio. Riječ je o visoko inteligentnom i moralnom čovjeku koji se bez straha odlučio suprostaviti kovid tiraniji. Heroj našeg doba. Ovo je na žalost samo blagi početak i u bliskoj budućnosti će ovakve stvari biti normalna pojava.

NOB
3 dana prije

Ja sam rekao vama, svi zlocini pocinjeni u kapitalistickim zemljama nisu ni do cicaka navodnim zlocinama tzv. komunista, pogledajte koje zlocine cini Izrael vec 75 godina.
Pogledajte sto radi Amerika, jeste li slijepi?
Zar ste zaboravili zlocine iz nacisticke Njemacke, fasisticke Italije i Japana i imperijalisteicke Engleske?
Zar ne vidite zlocine iz EU iz Brisela s podrskom Izraelu i huskanju neutralnih zemalja na rat na Rusiju?

Hogar strasni
3 dana prije

Molite se za ruske tenkove po Berlinu. Ovo je nova hazargestapo 666 varijanta. Demoni BAALA

Ante
3 dana prije

Moramo sam pogledati na internetu tko je ovaj čovjek, sada znam tko je on. Kada sam pretraživao internetu odmah su mi iskočili oni članci koji provjeravaju istinu. Zanimljivo je da ako ti članci tvrde da svi navodi ovog gospodin iz članka nisu istiniti, ali se vlast ipak prema njemu ponaša kao prema nekom jako lošem čovjeku. To rade samo kada onda kada žele pomesti neke stvari pod tepih. A postupanje prema ovom čovjeku je dokaz za to.

goran
3 dana prije

jedini koji je govorio da su c19 cjepiva otrov i imao je dokaze za svoje tvrdnje,ovo njegovo stanje možemo zahvalit onoj kravetini uršuli von der lajn

FELIX
3 dana prije

IZGLEDA DA SU U NJEMACKIM ZATVORIMA SAMO NEDUZNI KOJI UOPSTE NISU ZLI.

lole ribar
3 dana prije

Koji jebeni nacisti FUJ !!!!

AYIN
3 dana prije

Sve je obrnuto i znak je kraja. I treba.

Za mir
3 dana prije

Ovoga u novinama uopće nema. Informacije se mogu naći u rijetkim yt prilozima privatnih izvjestitelja sa suđenja (otvoreno za javnost?). Pravno izgleda stvar komplicirana, jer se radi o zakladi, ali se može svesti na optužnicu: dr. F. nije imao namjeru sredstva koja su bila položena od strane 4 zakladnika, a kojima je on kao glavni raspolagao, vratiti zakladi. Na početku su bila još 3 zakladničara zajedno s F., svi odvjetnici, neki su uložili (putem kredita ili drugačije) 250 tisuća, drugi 700 tisuća eura, … F. je nakon nekog vremena ustanovio da samo on skuplja podatke (njihova stranica sa prikupljenim materijalima još postoji), a da dvoje ne radi ništa, pa se odlučio na odvajanje zajedno s jednim zakladničarom, te su od jedne zaklade nastale dvije, a sredstva sa prvobitne zaklade je trebalo prebaciti na dvije nove zaklade. F. je sredstva olikvidio (napravio tekućima?), kupio zlato, spominje se neka kuća, i njegovo… Čitaj više »

Lucija, prva
3 dana prije

A sad … evo još malo prava i pravde. Drugačije: “Grčka policija uhitila je IZRAELSKOG MILIJARDERA kojeg traži Rumunjska, potvrdile su danas grčke vlasti i njegov odvjetnik “Postojala je odluka Europskog suda da se nalog rumunjskih vlasti mora izvršiti. Obaviješteno je tužiteljstvo, a ovim putem je alarmirana i policija koja je pristupila uhićenju. Međutim, kasnije danas Steinmetz je pušten uz jamčevinu Uhićenje je najnoviji obrat u višegodišnjoj pravnoj sagi koja uključuje Steinmetza. Njega je još 2020. godine najviši rumunjski sud osudio za sudjelovanje u zavjeri za nezakonito preuzimanje VLASNIŠTVA NAD ZEMLJIŠTEM koje je nekoć pripadalo ugašenoj monarhiji u zemlji. Ali Grčka i Cipar odbili su ga izručiti Rumunjskoj navodeći NEHUMANE ZATVORSKE UVJETE u zemlji, a Interpol je poništio svoju tjeralicu. Njegovi suoptuženici, uključujući rumunjskog princa Paula, također su uspješno osporili rumunjske zahtjeve za izručenje u drugim zemljama Europske unije.” Komentari “…kako je Rumunjska ušla u EU, zar ne treba ispuniti… Čitaj više »

trajko
2 dana prije

Svijet treba reset. I uvjeren sam da će ga resetirati Rusi.

Partizan
2 dana prije

To je nama naša borba dala da nas vodi nacistička budala! UfL

Lare
1 dan prije

peticija za se čovjek pusti: https://www.freereinerfuellmich.org/

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI