RFK Jr. se ispričava zbog curenja informacija o Trumpu

Robert F. Kennedy Jr.
7 komentara

Bivši američki predsjednik zatražio je potporu svog neovisnog suparnika dan nakon što je preživio pokušaj atentata

Američki predsjednički kandidat Robert F. Kennedy Jr. ispričao se nakon što je njegov sin objavio video snimku nedavnog telefonskog razgovora sa svojim republikanskim protukandidatom Donaldom Trumpom. Tijekom razgovora, Trump je tražio podršku RFK Jr.-a i rekao da dijeli zabrinutost nezavisnog kandidata o cijepljenju djece.

Isječak poziva, koji je održan u nedjelju, Bobby Kennedy III je nakratko poslao na X u utorak. Ubrzo nakon toga je izbrisan. Prema snimkama zaslona, ​​mlađi Kennedy objavio je video jer je smatrao da bi se “ovakvi razgovori trebali voditi u javnosti”.

U videu je Trump rekao starijem Kennedyju da “očito nešto nije u redu” s američkim programom cijepljenja djece.

“Rekao sam da želim raditi male doze,” rekao je Trump Kennedyju Jr. Djeci se daje “cijepljenje koje je poput 38 različitih cjepiva, a izgleda kao da je namijenjeno konju, a ne bebi od deset ili dvadeset kila. A onda vidite da se beba odjednom počinje mijenjati…i onda čujete da to nema utjecaja”, požalio se.

“Vi i ja smo o tome davno razgovarali”, dodao je Trump.

Kennedy Jr. protivio se cijepljenju djece još prije pandemije Covida-19, a Trump – čija je administracija financirala razvoj cjepiva protiv Covida – u jednom je trenutku javno podijelio svoje stavove. “Moja je teorija”, rekao je novinarima 2007., “da su injekcije odgovorne za uzrok autizma.”

“Dajemo te masivne injekcije odjednom i stvarno mislim da to nešto čini djeci.”

Nekoliko sati nakon objave videa, Kennedy Jr. se ispričao zbog curenja. “Kada me predsjednik Trump nazvao, snimao sam s internim snimateljem,” objasnio je u objavi na X. “Trebao sam narediti snimatelju da odmah prestane snimati. Zgrožen sam što je ovo objavljeno. Ispričavam se bivšem predsjedniku.”

Kennedy Jr. nije govorio tijekom dijela poziva objavljenog na internetu. Nakon što je iznio svoje stavove o cjepivima, čini se da je Trump tražio potporu neovisnog kandidata, rekavši mu da bi “to bilo tako dobro za tebe”.

Trump se sastao s Kennedyjem Jr. dan nakon telefonskog poziva kako bi razgovarali o njegovoj mogućoj obustavi svoje kandidature za Bijelu kuću i pridruživanju republikanskoj kampanji, izvijestio je Politico u ponedjeljak. Kennedyjeva kampanja priznala je da je sastanak održan, ali je rekla da su njih dvojica razgovarali o “nacionalnom jedinstvu”, te da će Kennedy Jr. ostati u utrci.

Nedavne ankete pokazuju da Kennedy Jr. osvaja oko 10% nacionalnih glasova u hipotetskoj utrci koja uključuje Jill Stein iz stranke Zelenih i Cornela Westa iz stranke Pravda za sve. Ove iste ankete pokazuju da Trump vodi pred predsjednikom Joeom Bidenom između jednog i šest bodova.

cijepljenjeDonald Trumprazgovor.Robert F. Kennedy Jr.
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
1 mjesec prije

Pa rekao je istinu. Neka ide sam za istinu i necijepljene.

nonwo
1 mjesec prije

“U videu je Trump rekao starijem Kennedyju da “očito nešto nije u redu” s američkim programom cijepljenja djece.” I te kako nije… Jedno od 36 djece u usa ima poremećaje autističnog spektra…To JE “epidemija”…. Imaju čitave razrede autistične djece ,nešto što stare generacije učitelja nikada nisu vidjele… Dr. Deisher testifies on the connection between vaccines and rising rates of autism (2 of 4).youtube Dr. Deisher svjedoči u MN Houseu o (NE)sigurnosti cjepiva. Ona predstavlja istraživanje koje pokazuje vezu između porasta stope autizma i upotrebe pobačenih fetalnih stanica u proizvodnji cjepiva. Svjedočenje dr Deisher 2012 je materijal za pamćenje.Nevjerojatno detaljan prikaz svih mana proizvodnje cjepiva i svih rizika koje isto predstavlja po dječje zdravlje. . Moderna Admits mRNA COVID Jab Causes CANCER…Billions Of DNA Fragments Found In Vials youtube Ne zna se koji video iznosi skandaloznije činjenice o NEsigurnosti cjepiva.Zajednički nazivnik “starih” cjepiva proizvedenih na fetalnim ljudskim stanicama(trenutno u upotrebi) i… Čitaj više »

Lucija, prva
1 mjesec prije

Samo dvije sitnice: Kennedy je otkrio da se cjepiva po zakonu moraju provjeravati svake dvije godine, a što nije rađeno – 20 godina.

To je znači propust države.

Drugo. Nakon toga, Kennedy je trebao sjediti kod Trumpa u nekom takvom Health Boardu, kad… Niš’ od toga.

Navodno zato jer je Pfizer dao bijedan milijun Trumpu za inauguraciju.

Zapravo, sve upućuje da je korona planirana negdje 2016.-2017.

P S Predlažem provjeriti tko je financirao kampanju potpredsjednika i u što taj ulaže. Ne mora značiti ništa, a i može.

Lucija, prva
1 mjesec prije

“Suprug Ursule, doktor Heiko von der Layen direktor je tvrtke Orgenesis, a kojoj tvrtki je osnivač i vlasnik tvrtka Pfizer. Tu je već sukob interesa. Nadalje, ugovor koji je Ursula potpisala sa Pfizerom bio je za astronomsku količinu od 4,6 milijardi doza cjepiva odnosno 10 cjepiva po svakom građaninu EU. Nije čudo da su se cjepiva bacala ili poklanjala drugim državama. Prikladno bi, u okviru ove teme, bilo istražiti koliko je bilo neupotrebljenog cjepiva u Hrvatskoj. EU je Pfizeru za ta cjepiva platila 71 milijardu eura prema ugovorima koji su tajni. Što reći više? Osim možda da će hrvatski EU parlamentarci, i HDZovi i SDPovi, koje smo birali 09.06 svoj glas ponovno dati istoj osobi. U američkom Kongresu i dalje se provodi istraga o svemu vezanom za covid-19. Saslušavaju se svi akteri. Cilj je sve rasvijetliti kako bi se, uz ostalo, znalo postupati u budućim sličnim krizama. Riječ je o… Čitaj više »

Stela
1 mjesec prije

Curenje, moš´ mislit. To je Bobby objavio da se vidi da Trump drugačije zbori iza zatvorenih vrata.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI