Rothschild je pomogao Ukrajini u restrukturiranju dugova

Ukrajina novac dug
151 komentar

Financijski savjetnik Kijeva dogovorio je sastanke licem u lice s vlasnicima obveznica u srpnju 2022. nakon što su prvi razgovori propali, prema izvješću

Ukrajina je postigla svoj nedavni sporazum s vlasnicima obveznica o restrukturiranju duga kao rezultat napora Rothschild & Co, izvijestio je Reuters u utorak, pozivajući se na izvore uključene u razgovore. Kijev je imenovao Rothschilda za savjetnika svog Ministarstva financija 2017. godine.

Kijev je prošli tjedan objavio da je postigao dogovor sa skupinom stranih investitora o restrukturiranju duga od 20 milijardi dolara. Imatelji obveznica – uključujući američke financijske divove BlackRock i Pimco, kao i francuski upravitelj imovine Amundi – odobrili su Ukrajini dvogodišnje zamrzavanje duga u veljači 2022. kada je izbio sukob s Rusijom.

Odbor vlasnika obveznica, koji predstavlja vlasnike 25% obveznica, pristao je prihvatiti gubitke od 37%, ili 8,7 milijardi dolara, na nominalnu vrijednost njihova duga.

Međunarodni monetarni fond (MMF) navodno je potvrdio da je dogovor kompatibilan s parametrima njegovog paketa pomoći Kijevu od 122 milijarde dolara. I MMF i vjerovnici zemlje, koji uključuju SAD i Pariški klub, potpisali su ga, navodi se u priopćenju s uvjetima sporazuma objavljenim na Londonskoj burzi.

Restrukturiranje golemog duga pomoći će Kijevu uštedjeti 11,4 milijarde dolara u sljedeće tri godine. Ovo je ključno i za njezine ratne napore i za program MMF-a, napisao je Reuters, opisujući restrukturiranje duga kao jedno od najbržih i najvećih u povijesti, koje je po opsegu zasjenilo samo ono koje su poduzele Argentina i Grčka.

U izvješću je, međutim, istaknuto da početni pregovori između ukrajinske vlade i njezinih zajmodavaca koji su započeli u lipnju 2022. nisu išli po planu. Razgovori su propali nakon nekoliko tjedana jer se glavni odbor vlasnika obveznica požalio da je otpis koji je Ukrajina zahtijevala “značajno veći” od očekivanih 20% i riskirao nanošenje “znatne štete” odnosima.

S manje od dva mjeseca do isteka moratorija plaćanja u kolovozu 2022., Rothschild je navodno dogovorio sastanke licem u lice za strane u uredima tvrtke u Parizu. Oni su navodno uključivali predstavnike nekih od najboljih svjetskih tvrtki za upravljanje imovinom i njihove pravne i financijske savjetnike, kijevskog šefa duga Yuryja Butsu, ukrajinske dugoročne pravne savjetnike White & Case i Rothschildov tim.

Prema Reutersu, vlasnici obveznica zahtijevali su da Ukrajina odmah ponovno pokrene isplate kupona, ponudi put do većeg povrata glavnice i, što je još važnije, “održi jednostavnost”. Osoblje MMF-a navodno je radilo “vratolomnom brzinom” kako bi srušilo brojke.

Kijev je ponudio alternativu u obliku jednostavnije obveznice povezane s BDP-om, pri čemu su vjerovnicima također ponuđene trenutne kuponske isplate koje su željeli, počevši od stope od 1,75% da bi na kraju porasle na 7,75%.

Konačni rezultat glasanja vlasnika obveznica bio je više od 97% podrške, rekao je Reuters.

dugrestrukturiranjeRothschildukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
151 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Jednostavno receno
12 dana prije

E jest im i pomogo…..

Joe
12 dana prije

Dug vratit neće, bankari će uzest zemlju, koju će u međuvremenu uzest Rusi. Ko će platit dug?

Warrior
12 dana prije

Rothschild &Co. Jesu to oni baueri što mijenjaju prezimena svakih 200-300 godina da zametnu svoje hazarsko podrijetlo?i sad če,pomalo,upravljati ukrajinskim financijama?😀😀

dona07
12 dana prije

ova sotona još jaše, treba ga torpedirati u pakao gdje i pripada

nekoime
12 dana prije

Židov Rothschild je baš mogao i oprostiti dug židovu Zelenskom, ipak su oba na istom zadatku.

Ivana Podravec
12 dana prije

Rothschildi su Khazari /cionisti koji su osnovali cionističku državu Izrael i zajedno s Black Rockom su u Ukrajini naumili osnovati drugu cionističku državu Khazariju koja je već u povijesti i bila na tom području , ali veća . Upetljanost obitelji Rothschild u ovakvom obimu samo to potvrđuje i dokazuje povezanost dvaju ratova u Ukrajini i Izraelu . WW2 je pokrenuo Židove iz EU u Izrael i tamo je upravo Rothschild kupio zemljište i osnovao cionističku državu Izrael , a ovaj put Ukrajinsku zemlju nije trebao kupiti , samo ju je uzeo pod dug zajedno sa Black Rockom koji na ovom ratu itekako zarađuju i još će . Njihova je procjena da će samo na prirodnim bogatstvima Ukrajine zaraditi 13 bilijuna dolara bez da se računa zarada na energentima i oružju .

Biti-ili-ne-biti
12 dana prije

To je ona poznata njihova igra – zadužit ćemo se kreditima Rothschildu za cjepiva, pa za oružje za bezvezni rat i mnoge druge narodu nepotrebne stvari.
Neke milijunčiće ćemo potajno staviti u naše džepove, a Goyama ćemo isporučiti otplatu svih tih stotina milijardi dolara preko novih i povećanih poreza.
Vuk sit, a ovce na broju.

zoran
12 dana prije

Šta kaže naslov….pomogao….skupa je ta pomoć…

Tupko Glupko
12 dana prije

Što ne izgube u ratu sa Rusijom, uzet će im BlackRock, Rotschildi i slični, jer Ukrajina će uskoro bankrotirati.

Gad
12 dana prije

Ma kakvi dugovi, to je sve izmišljeni novac, tj. brojke na računalima

Let it
12 dana prije

Kuleba je dobio otkaz. Zelenski je pogrijesio, Kuleba je bio jedan od najboljih, zilav, sposoban, imao je u krvi Rusofobiju a u kostima nacizam naspram Rusije.

Гавран
12 dana prije

Virtualni dugovi Americi (jevrejima) su bili naplativi proporcionalno moći lanca (oko vrata) sredstava za naplatu duga.
Nauka+tehnologija+holivud+vojska!

Zagreb
12 dana prije

Rothschild su hiberovi junaci a moj junak je Putin

Biti-ili-ne-biti
12 dana prije

Trenutno imamo daleko veći problem od Ukrajine – danas je zaboravio disati naš legendarni Bora Čorba.
Imao je gomilu odličnih pjesama, sve dok nije počeo uplitati politiku u svoje nastupe, što mu je narušilo ugled, ali s čisto umjetničke strane cijenim njegovo stvaralaštvo.
Bajaga je neko vrijeme bio bubnjar Riblje čorbe, a to se vidi u spotu pjesme “Kada padne noć”.
Najjača njegova antiglobalistička pjesma je naravno “Pogledaj dom svoj anđele”.

Tupko Glupko
12 dana prije

Mislim da se na Zapadu sada pitaju što im je sve ovo trebalo i kako se izvući iz govana u koje su svojevoljno upali.

Htjeli su politički, gospodarski i vojno dovesti Rusiju u raspad preko Ukrajine, a to su upravo napravili sa Ukrajinom, a gospodarski kao i politički poprilično načeli i EU.

Ne znaju kako priznati sami sebi i javnosti svoj poraz, ali uporno i dalje pokušavaju.

27 EU gubernija sluša Brisel, gubernija Brisel sluša Washington, a Washington će kao i obično podviti rep i pobjeći ostavljajući pustoš iza sebe ostavljajući svojim poslušnicima da ližu svoje rane i zbrajaju štete.

“Definicija ludosti je činiti stalno jednu te istu stvar i očekivati različite rezultate” – Albert Einstein

Max
12 dana prije

Sad su njegovi.

onaj najglu...Dalton
12 dana prije

“Samo polako s’ plaćanje, ne begam ja od plaćanje” – Šojić

P.S.
Vijesti iz budućnosti…

Zelenski potpisao dekret o poništenju vanjskog duga Ukrajine…

Lucija, prva
12 dana prije

Jer za sve Židove je još 2000. utvrđeno zajedničko porijeklo: Bliskoistočno. 👉“In 2000, M. Hammer, et al. conducted a study on 1,371 men and definitively established that part of the paternal gene pool of Jewish communities in Europe, North Africa and the Middle East came from a COMMON MIDDLE EAST ANCESTRAL population. They suggested that most Jewish communities in the diaspora remained RELATIVELY ISOLATED and ENDOGAMOUS compared to non-Jewish neighbor populations.” Relativno izolirana populacija koja se ženila između sebe.   Studija iz 2010. je obuhvaćala Iranske, Iračke, Turske, Azarbejdžanske i Gruzijske Židove. (Joj, ovo zadnje baš nekako uzbudljivo…ali šipak) Pogledajte izraz: >>overlaying. >> Tight cluster. To je čvrsto povezana zajednica. Genetski. I povezana sa aškenszijima, marokanskim, turskim i bugarskim Židovima. 👉“In a 2010 study by Behar, et al. the Iranian, Turkish Jews,  Iraqi, Azerbaijani and Georgian Jewish communities formed a “TIGHT CLUSTER” overlying non-Jewish samples from the Levant  with Ashkenazi, Moroccan, Bulgarian  and  Turkish Jews and Samaritans, results being “consistent with an historical formulation of the… Čitaj više »

12 dana prije

Ponavljanje je majka znanja, samo ako validaciju prođe. HAZARI. 1.NISU POTOMCI ABRAHAMA Ratoborno pleme koje ratuje protiv istine od Postanka svijeta. Predstavljaju se Židovima, ali oni to nisu! Greg Felton, kanadski pisac i stručnjak za pitanja Srednjeg istoka, rekao je: “Ono što poznajemo kao ‘židovsku državu Izrael u stvari je etnocentrična garnizon-država koju su utemeljili ne-Semiti s deklariranim ciljem da Semite civile liše vlasništva i ugnjetavaju ih”. Prije nego što se govori o pojmovima kao što su Iluminati, slobodni zidari, templari, rozenkrajcer, babylon, Mitra i razne krvne veze, valja prvo razumijeti povijest Hazara. Ova rasa urođenih psihopatskih poganskih svećenika nalazi se na najvišim razinama bankarstva, trgovine, droge, sotonizma, pedofilije, masovnih ubojstava i zločina protiv čovječnosti. Oni su već izbačeni iz civilizacije, još u doba Grčke. No, kao paraziti oni se vraćaju i vrebaju i vas i vašu djecu dok ste zasljepljeni vijestima o ‘ugljičnom dioksidu’  i ostalim instaliranim katastrofama. Najveća… Čitaj više »

ogo
12 dana prije

Crno se pise crnoj stjeni

Zar ne
12 dana prije

Rusija podiže kamatnu stopu na 20 odsto?

Banka Rusije mogla bi da podigne referentnu kamatnu stopu na 20 odsto u septembru, ako se nastavi trend rasta inflacije, izjavio je danas šef komiteta Državne dume za finansijska tržišta Anatolij Aksakov.

Lu-la
12 dana prije

Igraju monopoly

Darko
12 dana prije

Je na način pola Marku daje a pola Šarcu 🙂

Baraba
12 dana prije

Možete svirati Sebastijanu, svi koji mislite da če Rusija dozvoliti bilo koga na svojoj teritoriji.. A granica če biti Poljska.

12 dana prije

Pojavit će se jedna od bolesti koju će zloupotrijebljena znanost donijeti čovječanstvu, ozbiljno pogađajući respiratorni trakt, kao i kožu nakratko, s jakim glavoboljama. Ova bolest će napredovati, uzrokujući ozbiljna oštećenja pluća.   Ne triba se bojati nikakvih bolesti nego samo svoj imunitet držati na optimalnoj razini, a to se vrši na taj način da se organizamu omogući proizvodnja najjačeg antioksidansa u prirodi, a to je glutation koji je ujedno najbolja zaštita od svih bolesti.   Za pospješivanje proizvodnje glutationa najbolji je češnjak i to tokom dana minimalno poist 4 – 5 češnjaka češnjaka počevši ujutro na tašte na taj način da se češnjak češnjaka iskida na sitne komadiće i pusti se 5 minuta da se svi sastojci češnjaka aktiviraju na zraku pa potom poput tablete progutat, ne žvakat, sa malo vode ili mlika – nema nikakvih neugodnih mirisa češnjaka.   Osim u češnjaku glutationa ima u brokuli, cvjetači (kaul), prokulici, šparogi,… Čitaj više »

Jure
12 dana prije

Palestinski borci za slobodu Palestine su povodom ubojstva 6 zarobljenika neki dan prikazale ranije snimljene video snimke s dvoje od tih 6 pokojnih doseljenika u Palestinu u kojima isti govore da su ih Palestinski borci već 10 tak puta morali dislocirati prilikom pokušaja da unatoč tzv pregovora o razmjeni zarobljenika i prekidu rata uz povlačenje okupatora iz Gaze tzv IDF dodje do njih ili da ih bombardiranjem ubije. Poznato je da bi okupacioni entitet volio da ne postoje doseljenički zarobljenici jer im isti samo stvaraju probleme !!!

Franjo Vinkovski
12 dana prije

Židovi (Hazari) kupuju novu/staru domovinu. Sprema se veliki povratak 13. plemena na izpraznjen ukrajinski teritorij. USA i Izrael postaju opasan teritorij za život najgoreg pljačkaškog, prevarantskog, genocidnog i barbarskog ološa.

Haso
11 dana prije

Židovi su najgori kriminalci, ubice i lažovi, dokazano kroz istoriju. Gdje god su širili svoje kandže, tu je narod bio sirotinja.

goran
11 dana prije

došao sotona po svoje,samo jedna stvar koči ukrajinu,da bi vratili dug moraju vratit regiju donbas pod sobom da bi ta regija pripala amerima za dug,samo jebe vas putin i ruska vojska hahahahaha
eeeeee zelenski,pa nemožeš prodavati nešto što nije tvoje

abc
11 dana prije

Ukrajina je več prilično prazna. A ispraznili je židovski oligarhi, koji su na vlasti. Spremna je za doček lažnih zločinačkih židova iz Izraela, jer tamo neče moči dugo živjeti. Arapi se skinuli sa lanca i bit če veselo.

Protiv Sistema
11 dana prije

Svo zlo ovoga svijeta je bankarstvo gdje odabrane obitelji imaju monopol na štampanje novaca

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI