ŠAMAR GLOBALISTIMA: Gruzijci poslali francusku predsjednicu natrag u Pariz i rekli NE woke agendi

Salome Zurabesvili
175 komentara

Gruzijska vladajuća stranka “Gruzijski san” vodi na parlamentarnim izborima s 53% glasova, prema djelomičnim rezultatima nakon prebrojanih 70% listića. Proeuropski oporbeni blok osvojio je 38.28% glasova.

Iako je predsjednica Salomé Zurabišvili ranije najavila pobjedu “europske Gruzije” temeljem ankete američkog instituta, službeni rezultati pokazuju drugačije.

Mađarski premijer Viktor Orban prvi je strani čelnik koji je čestitao “premoćnu” pobjedu vladajućoj stranci, dok je Bruxelles naglasio važnost ovih izbora za budući odnos Gruzije i EU.

Zanimljivo je kako su sve relevantne ankete predviđale uvjerljivu pobjedu proeuropske stranke, no stvarnost na terenu pokazala se potpuno drugačijom. Razlika između predviđanja i konačnog rezultata toliko je dramatična da se nameće pitanje metodologije i točnosti ovih istraživanja.

A možda preciznost i nije bila cilj? Ankete su odavno prestale biti alat za mjerenje javnog mnijenja i pretvorile se u sofisticirani instrument oblikovanja istog. Dok nam “stručnjaci” prezentiraju svoje “znanstvene” procjene, stvarni glasači očito imaju drugačije planove. Ironično je kako ovi “precizni” instrumenti demokracije redovito promašuju za desetke postotnih bodova, ali ih se i dalje predstavlja kao mjerodavne pokazatelje političkih trendova.

Ovaj izborni rezultat jasno pokazuje da je narod Gruzije odlučio stati u obranu tradicionalnih obiteljskih vrijednosti, odbacujući nametnutu Woke ideologiju koja se pokušava proširiti i na ovu kavkasku zemlju. Gruzijci su svojim glasom pokazali da žele sačuvati svoj identitet i kulturno nasljeđe.

Nakon ovakvih rezultata, predsjednici Salomé Zurabišvili preostaje jedino da se vrati u svoj rodni Pariz – očito Gruzijci više vjeruju domaćim političarima nego uvezenim kadrovima s francuskom putovnicom koji su došli “spašavati” njihovu demokraciju.2.15.0.0

GruzijaIzboriSalomé Zurabišvili
Pretplatiti se
Obavijesti o
175 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ante
18 sati prije
Name*
18 sati prije

Pod rubrikom 10 lijepih vijesti dana!!

onaj najglu...Dalton
18 sati prije

”…rekli NE woke agendi…”
Ogorčen sam, obeshrabren i moralno uništen.
What Happened…

P.S.
What Happened…

Najnovija knjiga Hillary Clinton bila je veliki neuspjeh, s padom prodaje za više od 80% u odnosu na prošli put.
Babina kuvarica je za nju bestseler…

damir c
18 sati prije

Bravo gruzijci!

Kokojambo
18 sati prije

Tako treba!

hiber
17 sati prije

Da, Guterres je krajnje nezadovoljan.🤣🤣🤣 Zahvaljujući “pametnoj” tehnologiji prosječan birač danas se približava stupnju maloumnosti. Uz to, postaje površni stručnjak za sve. Dakle, u Gruziji se sukobljavaju političari skolovani u Francuskoj protiv onih školovanih u Moskvi. Drugih nema. Obje su globalističke opcije usmjerene protiv srednje klase koja je uglavnom unistena svugdje u svijetu.

Boban
17 sati prije

I kako to biva sada će globalisti (čitaj cia i mossad) uraditi jedan mali državni udar nešto kao obojena revolucija eto kao slučajno će se narod pobuniti.
I tako će vam biti dokle god postoji ta gubavo bolesno retardirana nacija koja se zove US(R)A.

Francois Cuckold
17 sati prije

Plenković- Francuska
Vučić- Francuska
Zurabishvili- Francuska
Pashinyan- Francuska

Grand Orient de France

hiber
17 sati prije

Inače, redakcija je spala na radno vrijeme od jednog čovjeka na pola sata dnevno. Za Logično se jos nije dogodilo raketiranje Irana. Inače, to je kraj opskrbe Putina vojnom opremom iz Irana. Sada mu jos ostaje jedino sjevernokorejski razrogračeni vojnik i venecuelanski kokain u kombimaciji sa sirijskim amfetaminom.

Maaja
17 sati prije

Uz ono što nam se da vidjeti i naslov “šamar globalistima”pa evo uz ovaj ispis u postavi teksta o Gruziji: ” Razlika između predviđanja i konačnog rezultata toliko je dramatična da se nameće pitanje metodologije i točnosti ovih istraživanja.”(a i ostalog što se nudi netom) odabir : Biblijski događaj u nastajanju U svijetu koji se klati na rubu ogromne transformacije, sjenoviti obrisi PROJEKTA ODIN počinju poprimati oblik. Duboka i pažljivo orkestrirana promjena je neizbježna, a dok čovječanstvo stoji na provaliji, mediji pod kontrolom Mossada, skrivena ruka koja stoji iza tolikog dijela globalne percepcije, bit će razbijeni. Ono što slijedi je prekid komunikacije – onaj koji će katalizirati aktivaciju Emergency Broadcast System (EBS) na globalnoj razini. Ovaj trenutak nije samo tehnološki pomak; to je duhovni i kulturni preporod koji obećava rastavljanje starog poretka i uvođenje nove ere koju pokreće kvantni sustav. Ovo je PROJEKT ODIN. Iminentno zatamnjenje: nužan korak prema transformaciji… Čitaj više »

Darko 7
17 sati prije

Glas razuma s istoka Europe. Ima ih kao nas Hrvata, ali su puno pametniji. Shvaćaju prave vrijednosti i znaju tko im je neprijatelj. Uspijevaju shvatiti da su novoeuropske vrijednosti koje nameće EU suprotne s njihovom tradicijom i ne odustaju od sebe (kao mi Hrvati). EU je za Gruzijce put ka propasti.

Biti-ili-ne-biti
17 sati prije

Kanada je upravo ubila svog prvog državljanina u sklopu novih kontroverznih planova kanadske vlade da počne eutanazirati pacijente koji pate od nuspojava ‘cjepiva’ protiv Covida.
Muškarac iz Ontarija u kasnim 40-ima postao je prva osoba koja je eutanazirana zbog “sindroma cijepljenja nakon Covid-19”.
Čovjek je ubijen prema kanadskim zakonima o “potpomognutom samoubojstvu” kroz vladin program Medicinske pomoći umirućem (MAiD) koji financiraju porezni obveznici.

Liječnici su utvrdili da je pacijent postao teret za podruštvljeni zdravstveni sustav.
Upozorili su da se neće oporaviti od “postcijepnog sindroma” i ocijenili da je MAiD bolja opcija od dugotrajne skrbi.
Pacijent, identificiran samo kao “Mr. A,” doživio “patnju i funkcionalni pad” nakon tri doze mRNA cjepiva.

Evo, upravo se ostvaruje njihova glavna depopulacijska ideja – prvo vas otrujemo cjepivom da vam djeca dobiju autizam ili neku drugu neizlječivu bolest, a onda vam našim “milostivim zakonom” odobrimo eutanaziju!

🧢 Name 🧢
17 sati prije

🔥 U Američkoj panici šta će biti s njihovih 100 000 vojnika u okruženju Irana pogotovo sad uoči izbora, ista je poduzela sve da napad vražjeg legla na Iran bude ograničen i simboličan. 🛑 Dakle, Amerika u ime tzv israela je od Rusije tražila da posreduje kod Perzijanaca. Perzijanci su pristali na to da im se dostave 3 lokacije koje će sotonino pleme gadjati i da je to to. Potom je USA dala GARANCIJE Iranu da nakon 5.11. (tzv izbori u USA) čak i ako republikanci osvoje vlast u vremenu tranzicije kada demokrati još uvijek budu imali vlast ZAUSTAVITI genocid nad Palestinom i Libanonom a za UZVRAT IRAN SE OBVEZUJE DA NEĆE ODGOVORITI NA OVAJ NAPAD !! 🛑 Ruski zrakoplov za posredovanje u četvrtak je boravio u vražijem leglu i mnogi mediji su toga dana pisali da se radi o pregovorima oko otetih Palestinaca i 7.10. otetih doseljenika. Ne isključuje… Čitaj više »

nastran
16 sati prije

da, da ko Milan Panić, pa Tihomir Orešković i slični

Ivana Podravec
16 sati prije

Izlazne ankete su onakve kakve naruči onaj koji plati više ! Svaka zemlja treba čuvati svoju tradiciju i identitet , a ne ga prodati za “europske vrijednosti” koje i nisu neke vrijednosti , već se prodaju za novac iz EU fondova . Kako ide ionako će te fondove Ukrajinci i korumpirani političari isprazniti pa zašto da pristaju na nešto što ne žele ?

Subaru avatar
16 sati prije

Čuvaj se hazarke vražije lijepih očiju.

16 sati prije

kad krenu protestirati treba ih protresti. kad krenu rusiti treba ih srusiti. kad krenu pucati treba ih otpuknuti. tako je lukasenko poceo pa vidi dokle je dogurao. tako su ukri trebali 2014., uvesti izvanredno stanje a ne paziti sto ce selo (zapad) reci.

gigi pinna
16 sati prije

Gruzija, Armenija i Azerbajdžan su i geografski, ne samo civilizacijski, dio Azije – kakva Europa, kakav Atlantik (“A” u NATO-u), kakvi bakrači. Ali naravno, EU, kao i njihovo vojno krilo NATO, htjeli bi doći barem do Mongolije.
Još kad bi se i mi na ovim prostorima “kutarisali” Velikih vođa – ali budući ih na životu drže vojske uhljeba, preletača, žetona… bojim se da do daljnjega “neće da može”, što bi rekao Sretjko Šojitj.

Hrvatosvili
16 sati prije

Vidjeli ljudi sta se uradilo Hrvatskoj. Prvo ostanes bez valute, pa te zaduze do robovanja, zatim ti rasele mladost da pere strancima guice, pa ti uvale milione komada cjepiva da ubijas i porazboljevas najmilije, i za kraj ti oduzmu religiju i porodicu uvodeci woke kulturu. I taman kad mislis da nema kraja, pocnu ti mjenjati demografsku sliku radnom snagom s istoka.

🧢 Name 🧢
15 sati prije

🔥 Dobre vijesti iz vražijeg legla 🔥❤️🔥
Kamion pogazio više od 40 uniformiranih psihopata monstruma manijaka i ponekog štakora odgojenih na bolesnom Talmudu iz tzv IDF-a u Jaffi tzv Tel Avivu 🇮🇷🇸🇩🇱🇧🇸🇾🇾🇪🇮🇶 ALELUJA ❤️❤️❤️

🧢 Name 🧢
15 sati prije

👿 Sotonino pleme priznalo još 5 ubijenih štakora u na granici između okupirane 🇸🇩 Palestine i Libanona 🇱🇧 Aleluja ❤️ ❤️

eks
15 sati prije

Premijer Kobahidze je pametan čovek, za razliku od budaletine Sakašvilija . On je dokaz da je bolje učiti se na greškama drugih , nego na sopstvenim greškama. Izjava da neće dozvoliti ukrajinizaciju Gruzije govori da je on potpuno svestan namera zapadnih psihopata i da želi očuvati svoju državu. Mora izdržati sve pretnje i pritiske, a posebno mora sprečiti “gruzijski Majdan” , koji se sprema u režiji CIA-MI6 .

Yuxel
15 sati prije

Ispred sjedišta Mosada u Tel Avivu
15 mrtvih (za sada) i 100 povrijeđenih vojnika
Sjever okupirane Palestine
5+2 likvidirana cionistička vojnika
Dobro jutro; 22 mrtva psa i stotinu povrijeđenih
Bilans onoga što nisu uspjeli sakriti
A koji je stvarni broj?

Josip
15 sati prije

Opalili su Soroševoj kravetini vritnjak.

gogo
15 sati prije

sada će stručnjaci reći da su izbori bili namješteni pa će ameri i njihove službe pomoći gruzijcima da izaberu pravu stranu

Netko
14 sati prije

” Šamar globalistima” bi bio da ljudi prestanu sudjelovati u ” izborima”. Ovako će kroz sljedeće ” izbore” progurati što žele.

eks
14 sati prije

Kobahidze je postupio pametno-racionalno. Sačuvaće svoju zemlju od rata i tragedije , koju je budala Sakašvili naneo Gruziji , ali postoje još uvek budale kojima je “uzor” Sakašvili i koji državu izlažu riziku i tragediji. Radi se o Pašinjanu, koji ne shvata ništa (ili je korumpirani idiot) i zanosi se zapadnom “demokratijom” . Jermenija će ostati tačka mogućeg konflikta , jer će uticaj NATO nacista učiniti isto ono što je učinio Ukrajini.

tihobl
13 sati prije

Ruski dronisti unistili svedski transporter Viking.
To je transporter iz dva dijela – tranporter + prikolica na gusjeicama.
Sad nastaje problem sa isplatom premija – dronisti traze da im se to racuna kao dva transportera.

tihobl
13 sati prije

Nasao sam snimak koji ste trazili sa pokojnim Karterom kako izlazi na glasanje:

https://yandex.com/video/preview/9331637925155028139

Ima i nastavak – Kamila poziva mrtvace da glasaju za nju:

https://vk.com/video-212459013_456261885?ref_domain=yastatic.net

ili

https://yandex.com/video/preview/2387917046623520136

Demokratija – za Bajdena su glasali i ljudi koji glasaju od 1888. Ovo sto su u Gruziji sorosevci pokusavali da ubace po 20 listica nije nista sta se radi u SAD.

tihobl
13 sati prije

У Грузији се наставља ручно поновно бројање гласова, што углавном даје исту слику као и електронско.

54,24% гласова за Грузијски сан након ручног пребројавања гласова са 99% бирачких места.

Sakasvili (nalazi se u ludnici) porucio da ne prihvata rezultate izbora, trazi da ga odmah puste kako bi preuzeo mjesto premijera. Morali su mu staviti kosulju dok se ne smiri.

Noname
12 sati prije

Europska unija sliči alkoholičaru. Alkoholičar može shvatiti da ga alkoholizam vodi u smrt, ali ne može prestati i nastavlja piti. Stoga EU ne može prijeći na normalne odnose s trećim zemljama. Ovako politolozi komentiraju fenomenalno pokajanje čelnika Europskog vijeća da je EU držala lekcije drugim zemljama. Kako je došlo do ove izjave i kakve ona ima veze s Rusijom?Šef Europskog vijeća u odlasku, Charles Michel, dao je doista revolucionarnu izjavu za političara ove razine. Predložio je ništa manje nego potpunu reviziju načela odnosa EU-a s vanjskim svijetom. Naime, prestanite učiti životu druge zemlje. Sudjelovanje zemalja partnera EU-a na summitu u Rusiji, koji organizira Vladimir Putin, poruka je Bruxellesu da prestane držati predavanja drugim dijelovima svijeta”, rekao je. Prema Charlesu Michelu, EU se nije potrudila razumjeti druge zemlje i nije im ukazala dužno poštovanje. I ovo je istina. Štoviše, on ne samo da ga nije primijenio niti pokazao, nego je to… Čitaj više »

tihobl
12 sati prije

Selidovo, Gornjak i Kurahovka su oslobodjeni. Na jugu Bogojavljenka, Novvoukrajinka i Sahterskoje. Otkrio sam razlog sporog napredovanja u Selidovu iz kojeg su ukropi pobjegli – sporo ide ciscenje jer ruski vojnici zalaze u svaki podrum, legitimisu civile, a presvucene ukrope odvode. Vec sam pisao da su rusi u Selidovo usli sa malim snagama, sve se mora precesljati, a civila po podrumima je puno. Gornjak su precesljali sad ide cesljanje Kurahovke i legitimisanje civila po podrumima. Na jugu rusi su za dva dana napredovali 8 km u sirinu 25 km. To je vise nego sto je NATO u ofanzivi proslog ljeta. Vise je razloga za lako napredovanje rusa. Jedan je sto sad imaju puno izvidjackih dronova koji otkrivaju pozicije neprijatelja i onda stizu dronovi, artiljerija i fabovi po potrebi, pa omeksaju llinije bez gubitaka – kad krene napad ide da pocisti prezivjele iz desetkovanih jedinica. Drugi razlog je sto kidnapovani sa… Čitaj više »

Max
12 sati prije

Sve jasno.

🧢 Name 🧢
12 sati prije

🛑 KAKAV KRALJ😂👍
LUKAŠENKO O AMERIČKIM PREDSJEDNIČKIM IZBORIMA:: OBA KANDIDATA SU TEŠKI IDIOTI – PROTIV MENE NE BI IMALI NIKAKVE ŠANSE 🔥🔥🔥

Alex Keller
11 sati prije

Woke neka ostane nekrofilnim degeneticima,koji će znati uživati u tome.

Realist
10 sati prije

Woke ,trans i ostale pizdarije ,sve to treba razjebati!!!!

fjaka
9 sati prije

Sama taština vas obuzima,
sprječava vas da razmišljate o sadašnjosti,
a budućnost će doći poput lopova u noći.

fjaka
9 sati prije

Pošast rata je neizbježna.
Napreduje skrivajući se te će
tiho i neočekivano skočiti iz
jednog trenutka u drugi.
Poput diva koji prelazi ocean,
uzrokovat će veliku bol.

Yuxel
9 sati prije

Iranski domaći sistem protiv-zračne odbrane Bavar 373 pokazao se kao najmoćniji sistem koji Iran posjeduje.

Ovaj potpuno domaći sistem je uspio oboriti apsolutno sve balističke i krstareće rakete cionista.

Šteta i žrtve koje je Iran pretrpio djelo su kvadrikoptera – a ovaj sistem ne služi za obaranje malih objekata.

Također, svi iranski šehidi koji su ubijeni radili su na sistemu S300 koji je kupljen od Rusije. Nijedan domaći sistem PVO nije pogođen.

Razlozi za uspjeh i propuste će biti dodatno istraženi.

Svaka čast za “Bavar 373”.

Bavar je perzijska riječ koja znači: “vjera”.

Halal vam vjera!

JoeP
9 sati prije

Baš me interesira ko bi pobjedija da je Gruzijac Staljin brojija glase 🙂

9 sati prije zadnji put uredio JoeP
hiber
8 sati prije

Cime se bavi ovaj portal? Nije ni čudo da je pola komentatora otišlo na godišnji odmor. Gruzija nema uspostavljene odnose da Rusijom, a to vladajućima ne pada ni na pamet. Zato i imamo ove bombastične woke naslove, a da se izbori za predsjednika uopće ne održavaju. Zato nista o izraelskom raketiranju Irana. Tehnicki, steta bi se mogla ukloniti za mjesec, dva da nisu otišli strojevi koje treba naručiti u Kini. A Kina nije bas zadovoljna ni Kimom, ni IRGCom, točnije sve im vise idu na živce.
Tako da će proizvodnja raketa malo pričekati.

8 sati prije

Nemojte da budete naivni – Ameri su odavno u Gruziji (prisetite se Sakašvilija, vojnih biolaboratorija…) tako da “infrastruktura za rasturanje države” već postoji. Neuporedivo je teže sprečiti nemire nego ih organizovati, pa mi u Srbiji smo sve to već prošli. Jedini ko obojenu revoluciju može da zaustavi je Rusija ali je pitanje da li je za nju to dobro: jedino kako može da spreči prevrat je da uđe vojno što mnogi Gruzini mogu da protumače kao agresiju – neodlučni gotovo sigurno ali i oni koji su protiv “evropskog kandidata” ako Rusi dozvole prevrat, dozvole da Gruzija postane vojni pion NATO-a napraviće se jasna razlika između neprijateljskih i prijateljski nastrojenih Gruzina tako da eliminacijom prvih (kroz ratna dejstva) dobijaju stabilnog saveznika U prvoj varijanti bi imali dugotrajnu nestabilnost u Gruziji (koja će u svakom slučaju biti u njihovoj sferi uticaja) a u drugoj jasnu situaciju uz nešto više žrtava. Mislim da… Čitaj više »

nessy
7 sati prije

Pa sef hrvatske SOA-e Danijel Markic ima i francuski pasos. Koji to idiotski zakon dozvoljava da sef glavne obavjestajne sluzbe u drzavi ima dvojno drzavljanstvo?

🧢 Name 🧢
7 sati prije

🛑 Stižu analize reakcije Iranske PZO i svi se slažu da je Iranski proizvod Bavar 373 ( u medijima godinama poredjen sa Ruskim S 300 i S 400) iznenadio one koji nisu vjerovali Iranskim tvrdnjama oko njegovih kvaliteta i da je isti oborio skoro sve projektile.
🛑 Dakle, analize govore da je ovaj sistem bio izuzetno uspješan u svojim domeni.
🛑 Šteta počinjena je posljedica djelovanja kvadrikoptera (malih dronova) ili bespilotnih letjelica samoubojica koje su kako pišu uništile ili oštetile 2 kompleksa S 300 i S 350 sistema a to nije u domeni ovih gore navedenih sustava.

tihobl
6 sati prije

ОЕБС није приметио превару на парламентарним изборима у Грузији…

Naravno da nece primjetiti kad su opozicionari donosili po 20 glasova.

tihobl
6 sati prije

Aналитичар листа Билд Јулиан Ропке:
На југу Доњецке области фронт се распада. У регионалним размерама, реч је о губитку од 2 до 5 километара дневно.
Ропке преноси да је руска војска у протекла три дана заузела осам насеља – Богојавленку, Катериновку, Измаиловку, Александропољ, Горник, Селидово, Шахтерскоје и Вишњево.

tihobl
6 sati prije

У низу украјинских градова, посебно у Кијеву, Николајеву и Тернопољу, одржани су протести који су захтевали повратак украјинског војног особља из заточеништва и тражење несталих лица. Највише су тражили повратак нациста са Азова.

pliz fil aut tis fild
5 sati prije

Saloma je naravno poznato i jako rašireno gruzijsko pravoslavno ime…

..he, he, vidi se po imenu da je ješovanka, varanka, trenirali je u rotšildovoj državi zvanoh Francuska

tihobl
5 sati prije

Американац који је радио за Руску Федерацију евакуисан је код Угледара, саопштио је штаб одбране ДНР.

Током две године СВО био је на територији Украјине и преносио вредне обавештајне информације Русији. Они су омогућили извођење прецизних удара на непријатеља и минимизирање штете по цивилну инфраструктуру и цивиле.

„Живот спашеног Американца није у опасности. Питање давања политичког азила и стицања руског држављанства се решава“, наводи се у поруци.

tihobl
5 sati prije

Извршен је покушај атентата на бившег боливијског председника Ева Моралеса.

На возило бившег председника испаљено 14 хитаца, при чему је возач повређен.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI