Smrtonosna eksplozija potresla Tel Aviv

Tel Aviv eksplozija bombe
7 komentara

Izraelska policija istražuje je li incident bio povezan s terorizmom

Izraelska policija istražuje eksploziju u Tel Avivu u kojoj je jedan čovjek ubijen, a drugi je ozlijeđen, izvijestili su lokalni mediji u nedjelju. Vlasti sumnjaju da je žrtva možda ubijena u neuspješnom napadu bombaša samoubojice.

Eksplozija se dogodila u centru grada oko 20 sati, pri čemu je znatno oštećen kamion koji se nalazio u blizini. Zapovjednik središnjeg okruga Perez Amer rekao je novinarima da su “centri za hitne slučajeve primili desetke poziva koji su izvještavali o glasnoj eksploziji i dijelovima tijela razbacanim po ulici Lehi.”

Kada su policija i bolničari stigli, primijetili su “osakaćeno tijelo i tragove eksplozije na zidu”, dodao je Amer. Muškarac, kasnije identificiran kao Gideon Peri, 50, proglašen je mrtvim na licu mjesta.

Drugi muškarac koji je skuterom prolazio tim područjem zadobio je srednje teške ozljede od gelera te je prevezen u bolnicu na liječenje.

Vlasti vjeruju da je eksplozivnu napravu nosila preminula žrtva. U početku je policija imala “poteškoće s identificiranjem tijela”, ali je utvrdila da “nije riječ o nedužnom civilu, već o osobi koja je nosila eksplozivnu napravu”.

“Je li riječ o kriminalu ili terorizmu, prerano je reći”, rekao je Amer, dodajući da je prepoznavanje prirode incidenta ključno. Sigurnosna agencija Shin Bet sudjeluje u istrazi.

Čini se da nepotvrđena snimka CCTV-a podijeljena na internetu pokazuje trenutak eksplozije. Drugi video prikazuje muškarca koji nosi ruksak. Neka izvješća pokazuju da je bomba možda prerano detonirala, ubivši potencijalnog napadača.

eksplozijaIZRAELTel-Aviv
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Lucija, prva
30 dana prije

“Neka izvješća pokazuju da je bomba možda prerano detonirala, ubivši potencijalnog napadača.”

Čuj, neka izvješća…

Ovo je prosječnom čitatelju jasno da se dogodilo. Tko bi aktivirao bombu da ubije sebe i rani jednog na motoru?

Max
30 dana prije

Premalo informacija.

BlueZg
30 dana prije

Sad će židovi kusati ono što su ameri u Afganistanu… Pravu religiju. I prije nego me mosad za cvile prozove za licemjerje jer pišem protiv tog pedo/globo/lezbo veganskog paketa a radim za firmu koja sklapa taj paket, reći ću samo da je to zakon čreva jer i ja moram papati ali to ne znači da ih gotivim i da se bratimimo. Uostalom, da pokupuju ili pokradu moje kolačiće i/ili metadata onda bi vidjeli da više gledam da ne radim nego da radim. A hrvateki su ionako gotovi. Zato Šterco nije htio biti ministar jer zna da je stanje nepovratno a na njega bi sve svalili. Radujem se i Rusiji i njihovim novim radnim pobjedama iako mi je jasno da i to može biti samo još jedna režirana predstava. SC! SN! 🇵🇸🇧🇾🇷🇺

FELIX
30 dana prije

NESTO TAKO SE NIJE DOGODILO PRVIPUT A NA ZALOST TO NECE BITI NI ZADNJI PUT, POGOTOVO SADA KADA IZGLEDA TA SE TERORIZAM BOGATO NAGRADZUJE I KAO TAKAV ISPLATI, STA DOKAZUJU I RAZGOVORI O PREKIDU VATRE STO NIJE NISTA DRUGO NEGO POBEDA TERORISTICKE ORGANIZACIJE HAMASA KOJA BI BILA VEC DAVNO UNISTENA BEZ SUDELOVANJA AMERIKE I RAZNIJ HUMANITARNIH I UN ORGANIZACIJA KOJE SE BRINU DA HAMAS OSTANE PRI ZIVOTU I OJACA I KONACNO DOBIJE SVOJU DRZAVU KOJA BI BILA GNEZDO I ODSKOCNA DASKA ZA PRODUZENJE TERORISTICKIH PLANOVA STO NISU SAMO BRISANJE ISRAELA SA KARTE SVETA NEGO IIMAJU I JOS AMBICIOZNIH PLANOVA KOJI SU VEC U NEKIMDELOVIMA EVROPE VEC U SPROVODZENJU.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI