Stavljanje Ukrajine na prvo mjesto Amerikancima je ‘srednji prst u lice’ – Tucker Carlson

tucker-carlson
11 komentara

Političari glavne struje namjerno ignoriraju ljude, ustvrdio je konzervativni komentator na Nacionalnoj konvenciji Republikanske stranke

Političke elite u Washingtonu, DC, ističu da ne slijede politike koje američka javnost želi, rekao je novinar i konzervativni politički komentator Tucker Carlson.

Bivši voditelj Fox Newsa osudio je nedostatak reakcije američkog političkog sustava na volju naroda na republikanskoj nacionalnoj konvenciji u Milwaukeeju, Wisconsin u četvrtak. Pohvalio je bivšeg predsjednika Donalda Trumpa, stranačkog kandidata, jer je bio suprotnost standardnim političarima.

U glavnom gradu SAD-a, zakonodavci se mogu vidjeti kako “gaze preko ispruženih tijela svojih sugrađana koji se opijaju drogama da bi glasali za slanje novca u neku stranu zemlju”, rekao je Carlson. Davanje prioriteta potrebama Ukrajine, na primjer, pred onima Amerikanaca je “zapravo previše. Previše je uvredljivo. To je srednji prst u lice svakom Amerikancu. To je vrlo jasna izjava, koja je nepogrešiva.”

Carlson je dugogodišnji kritičar ukrajinske politike koju vodi administracija predsjednika Joea Bidena. Odbacio je tvrdnje da je jačanje zemlje protiv Rusije u interesu američkog naroda. Također je kritizirao narativ da se slanjem novca u Kijev brani demokracija, navodeći da zemlja klizi prema autoritarizmu pod Vladimirom Zelenskim.

Kritičari su optužili Carlsona da je “proruski” i da potajno radi za Moskvu. Ranije ove godine otputovao je u Rusiju kako bi intervjuirao predsjednika Vladimira Putina, što su njegovi klevetnici opisali kao širenje “ruske propagande”.

Carlson je rekao da je godinama tražio dugačak razgovor s ruskim čelnikom. Također je tvrdio da ga je američka vlada ciljala nezakonitim nadzorom u pokušaju da osujeti njegove napore dok je radio za Fox News.

U svom govoru na RNC-u, Carlson je sugerirao da se Trump transformirao nakon što je prije nekoliko dana preživio pokušaj atentata, rekavši: “U tom trenutku, Donald Trump, mjesecima prije predsjedničkih izbora, postao je vođa ove nacije.” Služenje zemlji i svim njezinim građanima, a ne drugim interesima, obavezan je uvjet za istinsko vodstvo, ustvrdio je.

Naveo je Trumpov odabir senatora iz Ohija J. D. Vancea za svog protukandidata, rekavši da su njegova stajališta “bliža Trumpovim biračima nego bilo tko drugi u Washingtonu na dužnosti”. Vanceov stav o Ukrajini i sukobu s Rusijom uvelike se podudara s Carlsonovim.

SADTucker Carlsonukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tucker
1 mjesec prije

Sve je to super Sha se tice odnosa prema sukobu u ukrajini.problem nastaje kada se vrši idolopoklonstvo prema zio entitetu i crtanje mete na Kini u budućnosti.trumpu i vance-u bi vise odgovaralo da ih za ručicu drzi Ben shapiro nego tucker.netko Ce ovdje izist govna,Sha bi se reklo.eh..hvala.

Max
1 mjesec prije

i jest.

tihobl
1 mjesec prije

Доминик Делавард, генерал француске војске и носилац Легије части, рекао је да је француско друштво уморно од украјинског сукоба. Непопуларност председника је у великој мери диктирана његовим ставом о рату у Украјини. Његови позиви на активније учешће у обрачуну са Русијом нису наишли на подршку у народу, који је више забринут за своје унутрашње проблеме. „Председник Макрон је парализован. Он даје грандиозне изјаве које немају смисла. И даље се понаша као да говори у име свих Француза. Али то није истина. Очигледно је да јавно мњење у Француској више не подржава рат у Украјини“. Француској су медији потчињени страним интересима. Истраживања јавног мњења показују да су Французи против рата. Председник Макрон ће наставити да прича, не може више ништа. Мислим да неће променити своју реторику. У Русији волите да причате о „рату до последњег Украјинца“, а ми овде о „рату до последњег евра“. „Руска војска свакодневно напредује на свим секторима… Čitaj više »

gigi pinna
1 mjesec prije

Tako je Tuco – Izrael naprijed, svi ostali stoj, LOL!

Zmaj, najprviji
1 mjesec prije

Također je kritizirao narativ da se slanjem novca u Kijev brani demokracija, navodeći da zemlja klizi prema autoritarizmu pod Vladimirom Zelenskim.
————–

Karlson nije skont’o neke stvari. Svaka zemlja, koja je pod američkom čizmom, je demokratska. Sve ostale su ‘vake, ‘nake, diktature i svašta nešto ružno i kakano.

Gad
1 mjesec prije

Krivo, vanjska politika je apsolutni prioritet.

Subaru avatar
1 mjesec prije

Ovaj rese kvake šesterokrake, tko išta pita kauboje kriminalce za bilo što još od kad su ih poslali tamo da pobiju indijance i bizone i ukradu kontinent za stvorovo novo stožerno mjesto koje će terorizirati planet dok tata stvor ne odlući suprotno.

Babilon
1 mjesec prije

Mudro zbori Tucker.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI