Tramp kaže da je ‘primio metak za demokratiju’

Trump izbori
6 komentara

Bivši američki predsjednik i republikanski kandidat za novembarske izbore, Donald Trump, obratio se gomili pristalica u swing državi Michigan, govoreći zajedno sa svojim novonajavljenim potpredsjednikom JD Vanceom.

Subotnji skup u Grand Rapidsu bio je prvi Trumpov javni događaj u kampanji od pokušaja ubistva prošle sedmice kada je za dlaku izbjegao da dobije metak u glavu. Naoružani hici na skupu u Butleru u Pensilvaniji pogodili su mu uho i pogodili masu iza Trumpa, ubivši jednu osobu i ranivši dvije druge.

Michigan je jedna od nekoliko ključnih saveznih država od kojih se očekuje da će zavisiti ishod predsjedničkih izbora u novembru. Na izborima 2020. godine, aktuelni američki predsjednik Joe Biden promijenio je glasove u državi, uprkos tome što ga je Trump osigurao na prethodnim izborima 2016. godine.

„U ovom trenutku, šefovi Demokratske stranke bjesomučno pokušavaju da obore rezultate predizbornih izbora svoje stranke kako bi izbacili Krivog Džoa Bajdena sa glasačkog listića“, rekao je okupljenima Tramp, koji sada nosi zavoj u boji kože na uhu.

“Kao što vidite, Demokratska stranka nije stranka demokratije. Oni su zaista neprijatelji demokratije”, dodao je on.

SADTrumpukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tatamata
1 mjesec prije

Nas junak Mladen i njegova druzba takodjer primili metak za demokratiju,,,,,,,,svakodnevno …, a Trump misli da je poseban

Koja
1 mjesec prije

Eee moj trampi, da si ti bio prava meta miris’o bi ti već cveće odozdo! Neverovatno na koji deo stanovništva računaju u predizbornim kampanjama…100% zemalja na planeti

Max
1 mjesec prije

Ah pa ne znam baš.

Zoran
1 mjesec prije

A Melanija ? ciji je metak primila ?

Antiglobalist
1 mjesec prije

Primio je metak od Rockeffelera i kompanije, za NWO naravno.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI